Odakle si ti molim te pa tako sa podsmjehom pises o Kobijoj Glavi?*
Valjda ti je jasno da postoje i navijaci Željezničara koji žive u tom naselju.
Odakle si ti molim te pa tako sa podsmjehom pises o Kobijoj Glavi?*
Cifre su daleko veće od 6-7k KM,. Vas isto nema ko nije odbio, i to je sasvim normalno, bez obzira na novac, presude i neke druge stvari, Nalić je čist primjer, jer je kod nas mogao imat veću platu. Berisha ili Bičakčić neće u ovu ligu, i takvih je nažalost mnogo.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 jan 2026, 15:49Oni ne mogu pratiti trziste jer je Brkovic ubjedjen bio da moze dovoditi top igraca za 6-7k KM kao prije 15 godina a ta cifra vise nikoga ne zanima.Eto oni nas godinama ubjedjuju mi budale sto dajemo pare na jake igrace a oni bi eto za budzet dva nasa igraca napravili sampionski tim...Dajte molim vas.Turo je napisao/la: ↑26 jan 2026, 15:38FK Željezničar u potrazi je za kvalitetnim pojačanjima.
Ulazak startekog partnera u klub povećao je budžet Željezničara za pojačanja, ali isto tako klub se suočio sa nekoliko odbijenica zvučnih imena.
**** nezvanično saznaju kako je klub bio u razgovorima sa Erminom Bičakčićem, dugogodišnjim A reprezentativcem BiH, ali da je ovaj iskusni defanzivac odbio ponudu sa Grbavice.
Da li zaista želiš da te svi reprezentativci odbiju? sa 36 godina je još mlad i lako bi mogao da igra Ligu prvaka sa Željom sa 40.
Sad samo ispadaju glupi zbog prica koje su prosipali ne tako davno.
I s ovim igracima se ofiraju svaki dan neko ih odbije a lafo pare nece bit problem![]()
Smrdljivi mjesanac crnogorskog vlaha i albanke sa kosova jebbo mu vucic najmilije i njemu i ovima sto ga podrzavaju.
Eto Bicakcicu draze bit bez kluba i moze negdje igrati sa 36 godina...Da ga mi zovnemo i platimo dosao bi.Ne mi i vi i Zrinjski i peti.Berisha je skup igrac to normalno ali dolazili su takvi kalibri vise puta tako da nista tu cudno ne bi bilo samo treba platiti.Arma00 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 16:07Cifre su daleko veće od 6-7k KM,. Vas isto nema ko nije odbio, i to je sasvim normalno, bez obzira na novac, presude i neke druge stvari, Nalić je čist primjer, jer je kod nas mogao imat veću platu. Berisha ili Bičakčić neće u ovu ligu, i takvih je nažalost mnogo.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 jan 2026, 15:49Oni ne mogu pratiti trziste jer je Brkovic ubjedjen bio da moze dovoditi top igraca za 6-7k KM kao prije 15 godina a ta cifra vise nikoga ne zanima.Eto oni nas godinama ubjedjuju mi budale sto dajemo pare na jake igrace a oni bi eto za budzet dva nasa igraca napravili sampionski tim...Dajte molim vas.Turo je napisao/la: ↑26 jan 2026, 15:38FK Željezničar u potrazi je za kvalitetnim pojačanjima.
Ulazak startekog partnera u klub povećao je budžet Željezničara za pojačanja, ali isto tako klub se suočio sa nekoliko odbijenica zvučnih imena.
**** nezvanično saznaju kako je klub bio u razgovorima sa Erminom Bičakčićem, dugogodišnjim A reprezentativcem BiH, ali da je ovaj iskusni defanzivac odbio ponudu sa Grbavice.
Da li zaista želiš da te svi reprezentativci odbiju? sa 36 godina je još mlad i lako bi mogao da igra Ligu prvaka sa Željom sa 40.
I s ovim igracima se ofiraju svaki dan neko ih odbije a lafo pare nece bit problem![]()
Ne bi došao prijatelju, jer mu se očito i ne igra više, zvali ste ga i vi ako se ne varam prije godinu dana, kao i Berishu prije dvije godine, pa su vas odbili.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 jan 2026, 16:13Eto Bicakcicu draze bit bez kluba i moze negdje igrati sa 36 godina...Da ga mi zovnemo i platimo dosao bi.Ne mi i vi i Zrinjski i peti.Berisha je skup igrac to normalno ali dolazili su takvi kalibri vise puta tako da nista tu cudno ne bi bilo samo treba platiti.Arma00 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 16:07Cifre su daleko veće od 6-7k KM,. Vas isto nema ko nije odbio, i to je sasvim normalno, bez obzira na novac, presude i neke druge stvari, Nalić je čist primjer, jer je kod nas mogao imat veću platu. Berisha ili Bičakčić neće u ovu ligu, i takvih je nažalost mnogo.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 jan 2026, 15:49
Oni ne mogu pratiti trziste jer je Brkovic ubjedjen bio da moze dovoditi top igraca za 6-7k KM kao prije 15 godina a ta cifra vise nikoga ne zanima.Eto oni nas godinama ubjedjuju mi budale sto dajemo pare na jake igrace a oni bi eto za budzet dva nasa igraca napravili sampionski tim...Dajte molim vas.
Trziste je skocilo nerealno sa cijenama i prakticno nece niko da sjedne za stol ispod petocifrenog iznosa plate.A vi na tom trzistu apsolutno niste postojali skoro 10 godina.
Zlato lezi u skautingu i omladinskom pogonu,i tu ste pretanki,nikad tanji
Eto
Sve sto mediji objave u vezi nas je istina. Raspon igraca isao od Balte do Bicakcica. Trebao je ici i veliki naslov "Haris Seferovic odbio Sarajevo".NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 jan 2026, 16:13Eto Bicakcicu draze bit bez kluba i moze negdje igrati sa 36 godina...Da ga mi zovnemo i platimo dosao bi.Ne mi i vi i Zrinjski i peti.Berisha je skup igrac to normalno ali dolazili su takvi kalibri vise puta tako da nista tu cudno ne bi bilo samo treba platiti.Arma00 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 16:07Cifre su daleko veće od 6-7k KM,. Vas isto nema ko nije odbio, i to je sasvim normalno, bez obzira na novac, presude i neke druge stvari, Nalić je čist primjer, jer je kod nas mogao imat veću platu. Berisha ili Bičakčić neće u ovu ligu, i takvih je nažalost mnogo.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 jan 2026, 15:49
Oni ne mogu pratiti trziste jer je Brkovic ubjedjen bio da moze dovoditi top igraca za 6-7k KM kao prije 15 godina a ta cifra vise nikoga ne zanima.Eto oni nas godinama ubjedjuju mi budale sto dajemo pare na jake igrace a oni bi eto za budzet dva nasa igraca napravili sampionski tim...Dajte molim vas.
Trziste je skocilo nerealno sa cijenama i prakticno nece niko da sjedne za stol ispod petocifrenog iznosa plate.A vi na tom trzistu apsolutno niste postojali skoro 10 godina.
Dolazi im reprezentativac JapanaTuro je napisao/la: ↑26 jan 2026, 15:38FK Željezničar u potrazi je za kvalitetnim pojačanjima.
Malo je glupo generalizovati za koga ko odakle navija, ja imak eto rod na Kobiljoj Glavi i eto, niko nije savršen, navijaju za želju.
Ima smisla, s obzirom da se svake godine dogovori ko će biti prvak, na red je došao "bosanski" klub, a piše se po forumu da je Željo najbliži sa Vicom, tako da, ako će neko iz B komponente osvojiti, logično je da je to Željo.
Kakav Bicakcic nije ga niko ni kontaktirao.Arma00 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 16:17Ne bi došao prijatelju, jer mu se očito i ne igra više, zvali ste ga i vi ako se ne varam prije godinu dana, kao i Berishu prije dvije godine, pa su vas odbili.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 jan 2026, 16:13Eto Bicakcicu draze bit bez kluba i moze negdje igrati sa 36 godina...Da ga mi zovnemo i platimo dosao bi.Ne mi i vi i Zrinjski i peti.Berisha je skup igrac to normalno ali dolazili su takvi kalibri vise puta tako da nista tu cudno ne bi bilo samo treba platiti.Arma00 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 16:07
Cifre su daleko veće od 6-7k KM,. Vas isto nema ko nije odbio, i to je sasvim normalno, bez obzira na novac, presude i neke druge stvari, Nalić je čist primjer, jer je kod nas mogao imat veću platu. Berisha ili Bičakčić neće u ovu ligu, i takvih je nažalost mnogo.
Cifre koje si spomenuo su smješne, Igman je prije dvije sezone plaćao neke igrače po 10.000-15.000KM, e zamisli sad za koliko dolaze ovi inostrani, malo kvalitetniji.
Za OP se slažem, to treba biti prioritet.