Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Arsenal
Arteta je pickoa nevidjena
Al sta su nam igraci priredilu u zadnji 15 minuta igre je sramotno
Al sta su nam igraci priredilu u zadnji 15 minuta igre je sramotno
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Svakako treba se poselamiti sa Artetom prije nego ovi igrači napuste klub.
Ovakav fudbal da igraš, ovo je sramotno. Tolike pare spiskati a ne biti u stanju da sastaviš jedan pas ili akciju za 90 minuta igre. Sramota.
Saka treba isto da dobije nogu, 300k sedmično, čega? Kapiten kao i inače, sezona ode u qrac samo što se on vratio, nadam se nekoj skorijoj povredi, mater li mu J***.
Za kraj, , kriv je Arteta jer apsolutno nema pojma kako napad jedan treba da izgleda, šta su ga puta Saliba, Raya i Gabriel izvadili nije normalno. Bilo je samo pitanje vremena kada će ovo biti neodrživo, ovaj fudbal koji mi igramo i ovo sramoćenje u sredini.
Uz to kao i uvijek, mentalni patuljci i luzerski mentalitet je u DNK ovog kluba. City ovo uzima kao plitak potok, nevjerovatno. Iz godine u godinu.
Ovakav fudbal da igraš, ovo je sramotno. Tolike pare spiskati a ne biti u stanju da sastaviš jedan pas ili akciju za 90 minuta igre. Sramota.
Saka treba isto da dobije nogu, 300k sedmično, čega? Kapiten kao i inače, sezona ode u qrac samo što se on vratio, nadam se nekoj skorijoj povredi, mater li mu J***.
Za kraj, , kriv je Arteta jer apsolutno nema pojma kako napad jedan treba da izgleda, šta su ga puta Saliba, Raya i Gabriel izvadili nije normalno. Bilo je samo pitanje vremena kada će ovo biti neodrživo, ovaj fudbal koji mi igramo i ovo sramoćenje u sredini.
Uz to kao i uvijek, mentalni patuljci i luzerski mentalitet je u DNK ovog kluba. City ovo uzima kao plitak potok, nevjerovatno. Iz godine u godinu.
Cuj City uzima?!
Idi navijaj za njih ne brukaj se
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- AshburtonG
- Kontakt:
Meni samo to daje neku sitnu nadu. Inace smo imali ove rupe kasnije u sezoni. Mozda se dohavizaju nakon ove tri katastrofalne utakmice, gdje im treba oduzeti plate.
Ako se ne dobiju sljedece tri tekme, mislim da je i ova sezona gotova, a s tim nadam se i Artetino orgijanje s ovakvom ekipom.
AshburtonG je napisao/la: ↑25 jan 2026, 19:50Meni samo to daje neku sitnu nadu. Inace smo imali ove rupe kasnije u sezoni. Mozda se dohavizaju nakon ove tri katastrofalne utakmice, gdje im treba oduzeti plate.
Ako se ne dobiju sljedece tri tekme, mislim da je i ova sezona gotova, a s tim nadam se i Artetino orgijanje s ovakvom ekipom.
Mah.. ovdje se odavno zna da je ova ekipa prepuna mentalnih patuljaka, samo što to pojedinci nisu htjeli da priznaju još u sezoni 22/23 kad smo kući protiv Southamptona prosipali bodove.
Jednostavno tako je dok ne osvoje trofej, a sa ovom igrom ko u zadnje 3 tekme, nećemo osvojiti nijedan.
Kako ti da objasniš Artetino neigranje Ezea, te bacanje u vodu sad kad mu kapitenčina izgubi tekmu? Mjesec dana nije poigrao, poigrao yebenu tekmu, ispao iz svake forme da bi njegovo **** raspalo igralo fudbal. I sad ga ubacujes, smeće jedno ono cigansko. Ne zaslužuje da osvoji trofej na ovoj klupi, govedo jedno glupo.
Jesus mu počinje tekmu, isto kao protiv Ville u onoj presudnoj sezoni, Havertza gura u sredinu, Jesusa naprijed - 2:0 za Villu, ćao titula. Danas mu počinju Odegaard i Jesus, koji nisu ni zaslužni što smo prvi ove sezone u ligi
Govedo ono obično tvrdoglavo, naložen da je neki menadžer, a spiskao boga oca u ovu ekipu - imali dvije zlatne prilike da odemo na +10 da bismo imali lufta za ove pogreške, sad više nemaš. City zna igrati fudbal i napraviti akciju, mi ne znamo, pa i yebena Villa će prije podići trofej nego ovaj fudbal raspali u kojem se samo oslanjamo na prekide i kornere.
Na šta je spao ovaj fudbal koji mi gledamo, ovo je negledivo, Simeone je za ovoga prime Arsene Wenger po pitanju fudbala.
Poraz i nije toliko tragedija, United je u zamahu, imaju više svježine u nogama ali dojam jeste da je ova ekipa već sad postala nervozna i puca pod pritiskom. Gabriel i Saliba baš loši ,bruka bezveze prodanih lopti, Zubimendi na kraju uspio što nisu njih dvojica, vratiti United u igru. Naravno nije pomoglo ni to što su njihovi ofanzivci imali svoj dan ko Rice kontra Reala, nije da se onakvi golovi vide svaku utakmicu.
Ono što brine jeste ta kriza rezultata, ovo je težak poraz sam po sebi, treba znat odgovoriti na ovo i vezati koju pobjedu, pritisak prebaciti na konkurenciju.
Sve u svemu, biće haman svega do kraja, utjeha je da City nije na nekom nivou a imaju teške utakmice pred sobom. Naravno tu je i Drakula, ako on osvoji prije Artete mislim da onda svi kolektivno možemo zaključati ovu temu i predat Paji i Simenu ključeve.
Ono što brine jeste ta kriza rezultata, ovo je težak poraz sam po sebi, treba znat odgovoriti na ovo i vezati koju pobjedu, pritisak prebaciti na konkurenciju.
Sve u svemu, biće haman svega do kraja, utjeha je da City nije na nekom nivou a imaju teške utakmice pred sobom. Naravno tu je i Drakula, ako on osvoji prije Artete mislim da onda svi kolektivno možemo zaključati ovu temu i predat Paji i Simenu ključeve.
Malo jači od kisele
FC Barcelona
New England Patriots & Washington Commanders
Oklahoma City Thunder
Oklahoma City Thunder
Tebi stoperi prave greske zbog geometrije igre koju ruši Odegaard.
Pogledajte raspored par sekundi prije greške nekog stopera pa će vam bit jasno zasto idu s takvim pasom a ne izlaskom ko inace.
Pogledajte raspored par sekundi prije greške nekog stopera pa će vam bit jasno zasto idu s takvim pasom a ne izlaskom ko inace.
Ti da na putu do posla slomiš nogu krivio bi Odegaarda. Nije da ga branim al kad nema smisla onda baš nema smisla.
-
Invincibles14
- Kontakt:
Takodje, ne čudi me da u 4 tekme, uzeli smo samo onu koja nam je najmanje značila.
Luzerstvo na kvadrat, chokiranje na nivou nevidjenom - Forest, Liverpul, Junajted, 2/9.
Može ko pričati šta hoće, ali je ovo za plakati.
Luzerstvo na kvadrat, chokiranje na nivou nevidjenom - Forest, Liverpul, Junajted, 2/9.
Može ko pričati šta hoće, ali je ovo za plakati.
Daj okani me se,i vasi navijaci isto govore ko ja
FC Barcelona
Oklahoma City Thunder
Oklahoma City Thunder
Uzas.
Ovo sto Arsenal prikazuje u zadnje vrijeme nije za titule.
A i nece biti.
Arteta više igraca sto ima na raspolaganju, losije vodi tim.
Da je umjesto Odegarda u ovoj ekipi Bruno, bjezali bi bar 10 bodova drugoplasiranom.
A sad da neko zalijepi ono slona, uskoro puca grana.
Ovu godinu jedino FA kup sa ovim haram-ballom moze se uzeti.
Ovo sto Arsenal prikazuje u zadnje vrijeme nije za titule.
A i nece biti.
Arteta više igraca sto ima na raspolaganju, losije vodi tim.
Da je umjesto Odegarda u ovoj ekipi Bruno, bjezali bi bar 10 bodova drugoplasiranom.
A sad da neko zalijepi ono slona, uskoro puca grana.
Ovu godinu jedino FA kup sa ovim haram-ballom moze se uzeti.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Pa nije da baš i nema. Najbolji stretch utakmica, odnosno onih u kojima smo najbolje izgledali od prve do zadnje minute, imali smo kada je Odegaard bio povrijeđen i to je činjenica. Na njegovom mjestu tada je igrao Eze kao AMF.
U ligi od 9 utakmica, pobijedili smo 8 i jednu remizirali (sa Cityjem) - dakle, od mogućih 27, uzeli smo 25 bodova. U svakoj utakmici mimo te protiv Cityja smo izgledali odlično, naročito u nekim (za nas u prošlosti) teškim utakmicama protiv onog gostovanja Newcastleu gdje smo bili bolji tim čitavih 90 minuta, a da ne pričam tek o silovanju kokoški na Emiratima.
U LP smo odigrali 5 utakmica, svih 5 dobili i nadigrali 90 minuta tada ekipu u najboljoj formi na svijetu u vidu Bayerna, kao i razvaljivanje Atletika. Od tih 5, Odegaard je igrao protiv Olympiacosa samo.
Njegovim povratkom uslijedio je drugi poraz u sezoni nakon toliko kola (protiv Ville). U toj utakmici je Eze pomjeren sa prirodne pozicije koja je funkcionisala što za njega što za čitav tim na lijevo krilo i zbog jedne defanzivne greške gdje mu je igrač uletio iza leđa, on je zamijenjen na poluvremenu i terena nije vidio čitava 2 mjeseca. Zašto?
Koji je razlog da se u kapitena koji apsolutno ništa ne pokazuje već skoro dvije sezone gleda kao u svetu kravu koju ne smije ispustiti iz prvih 11? Zašto je on jedini koji ne mora zaraditi nazad svoje mjesto u istim nakon povratka poslije povrede? Kako da očekujemo od Ezea da napravi nešto ulaskom u teren sa klupe ako prije toga 2 mjeseca nije vidio terena a nije ni u potpunosti upoznao sistem?
Činjenice na jednu, favoritizam na drugu stranu. Činjenice su da igramo lošiji fudbal povratkom Odegaarda u prvih 11. Činjenica je da više nismo direktni kao što smo bez njega bili, nego smo se vratili na staru, dosadnu igru gdje se lopta reciklira sa jedne na drugu stranu, a kada je kod njega u nogama to uglavnom ide do Sake i to je to.
Arteta ga evo drugu ili treću utakmicu zaredom nakon kriminalne partije izvodi nakon sat vremena igre i onda sljedeću utakmicu opet stavlja u prvih 11. Zbog čega? Ne postoji razlog. On ili će žrtvovati svoju trenersku karijeru zbog opsesije kapitenom i njegove "kontrole" jer daje sigurne pasove prvom do sebe ili će ga zamijeniti u prvih 11 jer očigledno je da ova ekipa je njega prevazišla.
Također, Jesus ne smije više primirisati prvih 11 osim ako nije u pitanju Carabao ili FA Cup (ako nije neki ozbiljan protivnik). Dečko je igrač manje na terenu, a i ekipe njegovim prisustvom odnosno neprisustvom u vrhu napada uvijek imaju loptu više u posjedu i vrši se jači pritisak na našu veznu i zadnju liniju.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Desit ce se ovo prvo.On ili će žrtvovati svoju trenersku karijeru zbog opsesije kapitenom i njegove "kontrole" jer daje sigurne pasove prvom do sebe ili će ga zamijeniti u prvih 11 jer očigledno je da ova ekipa je njega prevazišla.
Objasnjenje je jasno, Arteta vidi sebe u Odegardu i sve ono sto je on radio kao igrac radi i ovaj. Ko se dobro sjeca, Arteta je prije dolaska u Arsenal igrao ofanzivnije u Evertonu, nesto kao neki CAM sto i ovaj danas igra, ja sam se tad nervirao kad ga je Wenger povukao pozadi ali on je jedino tu i mogao igrati poslije jer je Cazorla za njega Messi na toj poziciji.
Ne treba ni spominjati koje su glavne odlike Artete bile, ko god je obitavao u tom periodu na ovom forumu zna kakvo smo misljenje imali o njemu ovdje. Captain, leader, legend
Zubimendi kardinalna greska,i saliba isto puno grijesi,a odegaard sve se zna...
FC Barcelona
Oklahoma City Thunder
Oklahoma City Thunder
Kad bi znao da vrijedi potrudio bi ti se prvom prilikom izvuci sve materijale i pokazati u cemu je problem na konkretnim primjerima.
Radio sam to vec dosta put ako je netko od vas pratio blog general poslije bitke tako da ne bi bilo lakonski objasnjeno.
Dao sam heatmapu na poluvremenu gdje se vidi u kojim zonama se kreće odegaard i sta radi rice u tom slučaju.
Jednostavno da razmislis u glavi koja se pomjeranja moraju desiti i da se trossard spusti na riceovu poziciju u tom slucaju dobijas to da lopta kod gabriela moze ici samo prema koridoru timber/saka gdje je vec nagurano dosta igraca.
Radio sam to vec dosta put ako je netko od vas pratio blog general poslije bitke tako da ne bi bilo lakonski objasnjeno.
Dao sam heatmapu na poluvremenu gdje se vidi u kojim zonama se kreće odegaard i sta radi rice u tom slučaju.
Jednostavno da razmislis u glavi koja se pomjeranja moraju desiti i da se trossard spusti na riceovu poziciju u tom slucaju dobijas to da lopta kod gabriela moze ici samo prema koridoru timber/saka gdje je vec nagurano dosta igraca.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ma odegard imao jucer 14 pasova za 60 minuta ne znam fakat sta treba pored toga pricat, o njegovim pogresnim kretnjama se zna odavno
a nastavlja se prica stara, jednostavno ne moze biti slucajnost 5 godina isto da ti se desava, moras jednom stati pred ogledalo i reci do mene je jbg ne znam bolje to je moj maksimum ali ne bitnije je pumpati sopstveni ego i izigravati trenera koji nisi, svi to vide svi to znaju ali ne i glavni cirkusant
a nastavlja se prica stara, jednostavno ne moze biti slucajnost 5 godina isto da ti se desava, moras jednom stati pred ogledalo i reci do mene je jbg ne znam bolje to je moj maksimum ali ne bitnije je pumpati sopstveni ego i izigravati trenera koji nisi, svi to vide svi to znaju ali ne i glavni cirkusant
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.