Očekujem da će jučerašnji sastav biti i protiv Posušja na otvaranju, to je najbolje što imamo trenutno.
Obje ove utakmice su mi djelovale prelagane, ne znam da li je do nas toliko
Za jučerašnju utakmicu se nema šta puno dodati. Čvrsti, konkretni i bilo je finih kombinacija.
Više pažnje mi je privukla današnja utakmica, da vidim kako će se snaći ovi ostali. Jasno je da su Alić i Radovac ravnopravni za prvih 11. Radovac je odličan bio dok je mogao ali ga zeza što ne može puno. Troupee, Šukilović, Osmanović, Mhand su taman za klupe. Nedovoljno dobri za prve ekipe ali mogu pomoći kad zatreba. Ja sam mišljenja da Obradov nema šta tražiti u Želji ali meni je danas sasvim korektan bio (vjerovatno što ništa i ne očekujem od njega) i to na krilnoj poziciji.
Rakić i Pejić, kakva bezvoljnost, govor tijela k'o da su im sve lađe potonule, plus neefikasnost Rakića koja mu je sve. Šabić je bio bolji kad je debitovao nego danas, neće se hljeba najesti od fudbala.
Šta je razlog da danas Efendić, Dragović i Gojak ne dobiju malu veću minutažu? Zašto Obradov kao bek igra krilo a Efendić kao krilo ne dobije minute? Je li mi previše očekujemo od Gojaka ili možda momak i nije toliki potencijal? Kako god, ja ruku dajem da nije lošiji od Pejića.
Što se tiče špekulacija, moje mišljenje je da nema potrebe dovoditi još jednog ofanzivca koji se ne sjeća kad je zadnji put dao gol, imamo ih i previše. Ako neće dovesti napadača kako treba onda ne treba ništa dovoditi.
Ovo do sada sa transferima je skromno, priznali ili ne. Jedno od pojačanja nam je na poziciji koja nije bila upitna i sad imamo situaciju da će jedan jako dobar igrač ići na klupu. Drugo pojačanje je ono što nam je baš trebalo.
Da dodam još amaterizam u drugom poluvremenu. Desna strana Troupee i Konings, dva puta aut za nas. Kod obje situacije Troupee trči da uzme loptu, dođe do Koningsa koji izvede aut i vraća loptu Šukiloviću. Znači Konings i Troupee jedan do drugog stoje van terena k'o da izvode korner
Šukilović čeka, nema kome dati, jadan se spetlja i da loptu protivniku haman 1 na 1 sa golmanom. Pohvale za Ćosića, bravo mali. Drugi put identična situacija samo je sad Mustafa bio pametan, izbio je naprijed
Privesti pripreme bez povreda i popraviti što više stvari. Ovu zadnju uzeti sa primljenim golom, radi uroka