A i Berisha je bio blizu dogovora kao i Haris ne seririshovski je napisao/la: ↑27 jan 2026, 00:01Ove iz Sarajeva bar saslušaju i ljudi im ponude koliko mogu u ovom momentu,dok Želju odbiju odmah u startuSarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 23:57Pa ne hvalite se da ste obavili razgovore sa Harisom i da vas je odbio jbt
![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Serbijanskigigant1921 je napisao/la: ↑27 jan 2026, 00:04
A i Berisha je bio blizu dogovora kao i Haris ne seri
Pravi gigant
Priča se da su nešto mijenjali u ugovoru, ali sve je to rekla-kazala.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
DoktorXabaras je napisao/la: ↑26 jan 2026, 19:56Bogami si ambiciozan, jesi svjestan da trenutno u ekipi nema niti jedan igrač koji može biti diošampionske ekipe to znači da će se morati u naredna 3-4 prelazna roka promjenit komletan sastav i dovesti igrači sa višegodišnjim ugovorima i da to košta 20+ miliona. Da li si stvarno toliko optimističan da će Mirvić upumpati novca samo za igrače.
Ne trebaju 3-4 prelazna roka za ovu ligu, dva su sasvim dovoljna.
Vi uglavnom polazite od vaše situacije, što je u startu pogrešno. Od dolaska Tana ste u minimalno 8 sezona imali najbolju ekipu u ligi, ali neke stvari kod vas jednostavno ne štimaju.
Mi imamo čist početak i jednostavnu situaciju, nemamo repove i novac se bez problema može uložiti u roster.
Da odmah odgovorim onima koji će se zakačiti za posljednju rečenicu - naši "repovi" ne ugrožavaju funkcionisanje kluba, reprogramirani su i uredno se servisiraju.
Možda jesam ambiciozan, ali to je to, predugo se čekalo na ovakvu situaciju da bi se sad tražilo još vremena i slično.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Istina,ali ovaj prelazni mora biti bolji nego do sada i najbitnije,mora se ispostaviti da smo uboli sa trenerom.Virtu4l je napisao/la: ↑27 jan 2026, 08:07DoktorXabaras je napisao/la: ↑26 jan 2026, 19:56Bogami si ambiciozan, jesi svjestan da trenutno u ekipi nema niti jedan igrač koji može biti diošampionske ekipe to znači da će se morati u naredna 3-4 prelazna roka promjenit komletan sastav i dovesti igrači sa višegodišnjim ugovorima i da to košta 20+ miliona. Da li si stvarno toliko optimističan da će Mirvić upumpati novca samo za igrače.
Vi uglavnom polazite od vaše situacije, što je u startu pogrešno. Od dolaska Tana ste u minimalno 8 sezona imali najbolju ekipu u ligi, ali neke stvari kod vas jednostavno ne štimaju.
Mi imamo čist početak i jednostavnu situaciju, nemamo repove i novac se bez problema može uložiti u roster.
Da odmah odgovorim onima koji će se zakačiti za posljednju rečenicu - naši "repovi" ne ugrožavaju funkcionisanje kluba, reprogramirani su i uredno se servisiraju.
Možda jesam ambiciozan, ali to je to, predugo se čekalo na ovakvu situaciju da bi se sad tražilo još vremena i slično.
Onda ima šanse.
imekorisnicko je napisao/la: ↑27 jan 2026, 08:16Istina,ali ovaj prelazni mora biti bolji nego do sada i najbitnije,mora se ispostaviti da smo uboli sa trenerom.
Onda ima šanse.
Prelazni rok je takav da nema srljanja i gomilanja igrača, to je nešto novo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Super,ali nama treba još kvaliteta. Na papiru smo u sedmom kolu bili jači nego u ovom trenutku,naravno, očekujem još 2-3 igrača i da to bude taman do ljeta.Virtu4l je napisao/la: ↑27 jan 2026, 08:43imekorisnicko je napisao/la: ↑27 jan 2026, 08:16Istina,ali ovaj prelazni mora biti bolji nego do sada i najbitnije,mora se ispostaviti da smo uboli sa trenerom.
Onda ima šanse.
Prelazni rok je takav da nema srljanja i gomilanja igrača, to je nešto novo.
Najvažnije je da ljudi koji vode klub ne podlegnu pritisku i kritikama, da na kraju ponovo ne dobijemo kvantitet nauštrb kvaliteta. Mi se prvo moramo riješiti mnogo igrača, a to nije lako, trebaće vremena i za to, minimalno do ljeta.imekorisnicko je napisao/la: ↑27 jan 2026, 08:54Super,ali nama treba još kvaliteta. Na papiru smo u sedmom kolu bili jači nego u ovom trenutku,naravno, očekujem još 2-3 igrača i da to bude taman do ljeta.
Kao što kažeš, još minimalno dva igrača ove zime i to je dovoljno, onda na ljeto krenuti jako.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Shategabri
- Kontakt:
Ko garantuje da će kod vas stvari štimati?Virtu4l je napisao/la: ↑27 jan 2026, 08:07DoktorXabaras je napisao/la: ↑26 jan 2026, 19:56Bogami si ambiciozan, jesi svjestan da trenutno u ekipi nema niti jedan igrač koji može biti diošampionske ekipe to znači da će se morati u naredna 3-4 prelazna roka promjenit komletan sastav i dovesti igrači sa višegodišnjim ugovorima i da to košta 20+ miliona. Da li si stvarno toliko optimističan da će Mirvić upumpati novca samo za igrače.
Za početak, ko garantuje da vaš Mirvić neće biti kao i naš Mirvić
Koševo Zapad
- LondonBlues
- Kontakt:
Profa Jakir je dosao u Zrinjski kad smo bili na sestom mjestu, cilj je bila Europa koja im je pobjegla zbog gol razlike. Na ljeto je otpustio 10 igraca, i doveo 10 mladih iz 2.hnl i federacije, ostalo je ostalo upisano u povijest.Virtu4l je napisao/la: ↑27 jan 2026, 08:07DoktorXabaras je napisao/la: ↑26 jan 2026, 19:56Bogami si ambiciozan, jesi svjestan da trenutno u ekipi nema niti jedan igrač koji može biti diošampionske ekipe to znači da će se morati u naredna 3-4 prelazna roka promjenit komletan sastav i dovesti igrači sa višegodišnjim ugovorima i da to košta 20+ miliona. Da li si stvarno toliko optimističan da će Mirvić upumpati novca samo za igrače.
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
Shategabri je napisao/la: ↑27 jan 2026, 09:32
Ko garantuje da će kod vas stvari štimati?
Za početak, ko garantuje da vaš Mirvić neće biti kao i naš Mirvić![]()
Niko, naravno, ali jbg za početak ću se voditi mišljenjem da će biti normalan.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Profa je najbolji trener koji se pojavio u bh fudbalu poslije rata, što i njegovi današnji rezultati potvrđuju. Od gomile mladih neafirmisanih igrača, juniora i nekoliko iskusnih premijerligaških igrača, napravio tim koji je pregazio ligu i došao na korak grupne faze. Nosioci veznog reda bili Savić iz Goška i junior Bašić. Toliko o potrebi za skupim igračima sa bogatim karijerama.LondonBlues je napisao/la: ↑27 jan 2026, 09:39Profa Jakir je dosao u Zrinjski kad smo bili na sestom mjestu, cilj je bila Europa koja im je pobjegla zbog gol razlike. Na ljeto je otpustio 10 igraca, i doveo 10 mladih iz 2.hnl i federacije, ostalo je ostalo upisano u povijest.Virtu4l je napisao/la: ↑27 jan 2026, 08:07DoktorXabaras je napisao/la: ↑26 jan 2026, 19:56Bogami si ambiciozan, jesi svjestan da trenutno u ekipi nema niti jedan igrač koji može biti diošampionske ekipe to znači da će se morati u naredna 3-4 prelazna roka promjenit komletan sastav i dovesti igrači sa višegodišnjim ugovorima i da to košta 20+ miliona. Da li si stvarno toliko optimističan da će Mirvić upumpati novca samo za igrače.
Mislim da je glupa taktika, svakog kluba, da ide sa istrosenim igracima sa 30+ godina, Ljajic vrhunski primjer takvog igraca velika ocekivanja mali rezultati. Po meni, bolja taktika mladji igraci ili igraci zeljni dokazivanja nakog izlaska iz povreda. U svakom slucaju jos cca 10 dana i pocinje cirkus zvani WWIN PL BIH 
- BiHSportman
- Kontakt:
Naš Mirvić je bolji od vašeg MirvićaShategabri je napisao/la: ↑27 jan 2026, 09:32Ko garantuje da će kod vas stvari štimati?Virtu4l je napisao/la: ↑27 jan 2026, 08:07Ne trebaju 3-4 prelazna roka za ovu ligu, dva su sasvim dovoljna.DoktorXabaras je napisao/la: ↑26 jan 2026, 19:56Bogami si ambiciozan, jesi svjestan da trenutno u ekipi nema niti jedan igrač koji može biti diošampionske ekipe to znači da će se morati u naredna 3-4 prelazna roka promjenit komletan sastav i dovesti igrači sa višegodišnjim ugovorima i da to košta 20+ miliona. Da li si stvarno toliko optimističan da će Mirvić upumpati novca samo za igrače.
1921!
- Shategabri
- Kontakt:
Moraš imati i nekog iskusnijeg da poveže redove.MikiPirs je napisao/la: ↑27 jan 2026, 10:11Mislim da je glupa taktika, svakog kluba, da ide sa istrosenim igracima sa 30+ godina, Ljajic vrhunski primjer takvog igraca velika ocekivanja mali rezultati. Po meni, bolja taktika mladji igraci ili igraci zeljni dokazivanja nakog izlaska iz povreda. U svakom slucaju jos cca 10 dana i pocinje cirkus zvani WWIN PL BIH![]()
Jedan Ljajić na ekipu je dobar, ne valja kad imaš5-6 Ljajića.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Vidjećemo, to tek treba da se dokaže.BiHSportman je napisao/la: ↑27 jan 2026, 10:59Naš Mirvić je bolji od vašeg MirvićaShategabri je napisao/la: ↑27 jan 2026, 09:32Ko garantuje da će kod vas stvari štimati?Virtu4l je napisao/la: ↑27 jan 2026, 08:07
![]()
Zasad bar nema onog senzacionalizma koji je bio kod Ismira na početku.
Koševo Zapad
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kako se do sad pokazao Paskval na pripremnim utakmicama? Imaš li kakav info ? Upratio sam da je prve dve utakmice bio u prvih 11 .MikiPirs je napisao/la: ↑27 jan 2026, 10:11Mislim da je glupa taktika, svakog kluba, da ide sa istrosenim igracima sa 30+ godina, Ljajic vrhunski primjer takvog igraca velika ocekivanja mali rezultati. Po meni, bolja taktika mladji igraci ili igraci zeljni dokazivanja nakog izlaska iz povreda. U svakom slucaju jos cca 10 dana i pocinje cirkus zvani WWIN PL BIH![]()
Nemam pojma, ovi nasi indijanci nisu obezbjedili prenose utakmica, a i izvjestaja nekih specijalnih nema, standardno. Vidio sam da je svaku igrao.Zigazaga je napisao/la: ↑27 jan 2026, 11:16Kako se do sad pokazao Paskval na pripremnim utakmicama? Imaš li kakav info ? Upratio sam da je prve dve utakmice bio u prvih 11 .MikiPirs je napisao/la: ↑27 jan 2026, 10:11Mislim da je glupa taktika, svakog kluba, da ide sa istrosenim igracima sa 30+ godina, Ljajic vrhunski primjer takvog igraca velika ocekivanja mali rezultati. Po meni, bolja taktika mladji igraci ili igraci zeljni dokazivanja nakog izlaska iz povreda. U svakom slucaju jos cca 10 dana i pocinje cirkus zvani WWIN PL BIH![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.