FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
38
12%
Drugi
31
10%
Treći
94
30%
Četvrti
71
23%
Peti
25
8%
Šesti
17
5%
Sedmi
6
2%
Osmi
13
4%
Ispadamo iz lige
20
6%

Ukupno glasova: 315

kraljlavova
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kraljlavova » 27 jan 2026, 10:37

Mi kakvi smo kao navijači treba nas ugasiti ocit primjer članske koliko nas je uzelo i svako je imao pravo da kupi upravljački dio kluba pa da se moze nesto pitati koliko se ljudi prijavilo zna se svi bi da se pitaju sa tudjim parama tu se sva prica završava a nama kao navijačima je tribina da podrzimo klub

N3R3D
Kontakt:

Post Postao/la N3R3D » 27 jan 2026, 10:46

4600+ članova

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 27 jan 2026, 10:48

N3R3D je napisao/la:
27 jan 2026, 10:46
4600+ članova
Stalo i to dobro, a i ne trude se vala nesto pisam im organizaciju

N3R3D
Kontakt:

Post Postao/la N3R3D » 27 jan 2026, 10:56

bvsic je napisao/la:
27 jan 2026, 10:48
N3R3D je napisao/la:
27 jan 2026, 10:46
4600+ članova
Stalo i to dobro, a i ne trude se vala nesto pisam im organizaciju
Umjesto da imamo pult u 5 tržnih centara u Sarajevu, da se svaki vikend ide u drugi grad da se učlane naši navijači.....

Iz kluba ne rade ništa po tom pitanju

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 27 jan 2026, 11:34

kraljlavova je napisao/la:
27 jan 2026, 10:37
Mi kakvi smo kao navijači treba nas ugasiti ocit primjer članske koliko nas je uzelo i svako je imao pravo da kupi upravljački dio kluba pa da se moze nesto pitati koliko se ljudi prijavilo zna se svi bi da se pitaju sa tudjim parama tu se sva prica završava a nama kao navijačima je tribina da podrzimo klub
30.000 km je bio jedan upravljacki glas. Koliko navijaca to moze? Nikad to nije bilo zamisljeno da navijaci kupuju i upravljaju nego da dodje neko i sanira dug koji je tad bio 4.5 mil i nisam siguran da je bilo reprograma poreznoj u to vrijeme.

N3R3D
Kontakt:

Post Postao/la N3R3D » 27 jan 2026, 11:37

TETRAPAK je napisao/la:
27 jan 2026, 11:34
30.000 km je bio jedan upravljacki glas. Koliko navijaca to moze? Nikad to nije bilo zamisljeno da navijaci kupuju i upravljaju nego da dodje neko i sanira dug koji je tad bio 4.5 mil i nisam siguran da je bilo reprograma poreznoj u to vrijeme.
1.500 KM je bio jedan glas kako se sjećam.

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 27 jan 2026, 11:41

N3R3D je napisao/la:
27 jan 2026, 11:37
TETRAPAK je napisao/la:
Jedan ulog 1500, trebalo ti 30k da imas jedan glas u skupstini. Proslo je 12 13 godina, nek me ko ispravi ako se ne sjecam dobro. Skupljale se pare na infu za jedan ulog sa kojim se nije moglo nista.

N3R3D
Kontakt:

Post Postao/la N3R3D » 27 jan 2026, 11:54

TETRAPAK je napisao/la:
27 jan 2026, 11:41
N3R3D je napisao/la:
27 jan 2026, 11:37
TETRAPAK je napisao/la:

Jedan ulog 1500, trebalo ti 30k da imas jedan glas u skupstini. Proslo je 12 13 godina, nek me ko ispravi ako se ne sjecam dobro. Skupljale se pare na infu za jedan ulog sa kojim se nije moglo nista.
Da, 30.000 KM je bilo da imaš glas loše sam gore napisao. Jedan ulog je bio 1.500 KM.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 27 jan 2026, 12:24

Krste je stranac sa najvise nastupa u historiji naseg kluba i medju 10 strijelaca ovog kluba.Da svi u klubu imaju njegov mentalitet i ljubav bili bi ubjedljivo prvi i pišali sve tako da popustite Krleta ufatite se pljuvanja sfk,aylahh,azrahh i mirvahh
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Bajroni
Kontakt:

Post Postao/la Bajroni » 27 jan 2026, 12:32

KarloIvandic je napisao/la:
27 jan 2026, 09:08
nikad hajra u ovom klubu nece biti dok su ove osobe u klubu
Nikad hajra sa takvim forumasima ko sto si ti. Samo pljujes a nista konkretno ne poduzumas. Prijavi se za mjesto direktora pa mozda nesto korisno i napravis.

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 27 jan 2026, 12:33

NajvecaRadosti je napisao/la:
27 jan 2026, 12:24
Krste je stranac sa najvise nastupa u historiji naseg kluba i medju 10 strijelaca ovog kluba.Da svi u klubu imaju njegov mentalitet i ljubav bili bi ubjedljivo prvi i pišali sve tako da popustite Krleta ufatite se pljuvanja sfk,aylahh,azrahh i mirvahh
Krelata namazano gurnu kad treba odbraniti neku losu odluku. Samo za to im sluzi.

Bajroni
Kontakt:

Post Postao/la Bajroni » 27 jan 2026, 12:37

mosarajvosa83 je napisao/la:
27 jan 2026, 07:51
Jet2Holiday je napisao/la:
27 jan 2026, 07:43
Najjaca ona, doveo lik husrefa da skine ukletstvo njegovih suza. :rol:

A to sto pisete da ce neko ma stadionu poceti skandirati protiv mirvica, nece. Pokusalo se, dosli neki ljudi i tišu mišu.

Al sam ce on pokupiti i otici, samo je pitanje koliko stete ce klubu napraviti dok ne ode.
Mnogi smo protiv mnogih stvari al ovo prelazi sve granice sva sreca pa ovaj forum nikad nije bio mjerilo bilo.cega, kad vec spominjes u kakvom ce neko stanju ostaviti klub onda po toj logici bi trebao da napises i budes zahvalan sto ti je neko vratio dug poslije Sabrine kad za kifle nisu imali? Uglavnom neka sibaju do kad misle da trebaju, svakako smo narod koji nikad nista uraditi nece nego ce gledat, kad smo mogli gledat da nas Vico terorise evo 4 godine bez da mrdnemo onda ces morati gledati i Mirvica do kad on to bude zelio ili mu mozda direktno pokucas na vrata u Ameriku :rol:
Naravno. Sreca je pa se ovi primitivci ne pitaju nizasta. Prave na zalost stetu imidzu kluba i zbog njih mnogi "stariji" i istinski navijaci kluba ne idu na utakmice da slusaju njihov primitivizam.

Bajroni
Kontakt:

Post Postao/la Bajroni » 27 jan 2026, 12:44

Pitaristok je napisao/la:
27 jan 2026, 09:16
Ovdje kad neko neutralan komentariše po pitanju Mirvića u klubu, orvo mora reći da je neutralan, kako mu nakav iz predrasuda ne bi reko da po.puši Mirviću.

Moje mišljenje, jedine fule Mirvića su titule, da ima titula vi bi bili za njega, 100%. A titula nema, jer se lutalo sa dovođenjem igrača i trenera, jer nas savez ****, itd. Kaže neko škart doveli nekom od bivših trenera, da Vam kažem, pravi trener znalac od škarta napravi tim, Muslić je imo škart pa je prvi, a cilj kluba bio opstanak, sredina.
Jel Vi tražite da Mirvić ulaže više svojih para, ili da on ulaže a Vi stručnjaci da odlučujete kako da se radi, ili da on ulaže pa da Vas pita može li danas ranije sa posla izaći po sata.
Glavno pitanje je šta će se promjeniti promjenom vlasnika?
Možda ništa, možda bude još gore, možda bude bolje. MOŽDA.
Jel se zna koliko para klub sam obezbjedi za popunjavanje budžeta a koliko mirvić dodaje?
Po pitanju dovođenja igrača, fula, pa nije to od Mirvića, mi smo i prije od 10 dovedenih jednog ostavili za sledeću sezonu, ovih 9 fule.
Je.beno je voditi klub što se tiče igrača, united troši pare ogromne, luta sa trenerima, navijači ljuti, ali stadion pun. Kod nas, izgubimo od Prijedora, sledeća Koševo prazno, budimo realni. Pola Nas samo sere onako, bez činjenica.
A Horde su mi još gore, znaš da će te savez kazniti boli glava cifrom, i ti opet baklje bacaš, i onda kažeš Mirvić kriv.
Akademija je isto to, dovođena su djeca, jedan izađe godišnje da valja, malo. Kad se sjetim npr Kljajić(il slično, doved iz zrinjskog sa bratom) talenata boli glava, fula, ni minute u seniorima.
Moje mišljenje da imamo nerealna očekivanja i to nas ubi.
Kad Vlasnik il investitor bude ubacivao 30/40m km u budzet e tad ćemo biti neko, vako Mirvić/Tan/Nam dao 3/4, nema od toga ništa.
I Tan iNam i Mirvić su cijelo vrijeme govorili da moramo biti, doći do toga, SAMOODRŽIV klub, znači, da nisu imali namjeru ulagati velike pare. Tako će i sledeći vlasnik reči. Ja ću vam dati par miliona ostalo morate sami. A nikad, NIKAD, u BiH fudbalski klub neće biti samoodrživ
Problem je što ne učimo iz grešaka.

potpisujem i samo da ponovim. Zbog onih nekih sitnoh narkomana sa Sjevera koji sebe nazziva Hordas klub trpi vec godinama. Vise kazni plati nego sto oni plate za ulaznice. Bolje da ih nema pa bi pristojan svijet dolazio na Kosevo.

rimljanin90
Kontakt:

Post Postao/la rimljanin90 » 27 jan 2026, 12:52

Hvala Bogu pa se forumasi nista ne pitaju. I u par situacija kad su prizeljkivali neke stvari u klubu pa su se te iste stvari desile vidjeli smo ishod svega toga. Ko kad su govorili **** ce njima husref svima sve i postrojiti ih... Pa primimo 5 od borca... Sigurno bi bilo da bi procvjetali i titulu odma osvojili kad bi mirvic otiso, ko sto forum kaze.

Bajroni
Kontakt:

Post Postao/la Bajroni » 27 jan 2026, 12:53

plisek je napisao/la:
27 jan 2026, 10:15
Najgori forum i najkancerogeniji navijaci na svijetu, evo ni Krste ne valja.... :kafa: :crazy:
Srecom pa nisu vecina. To je skupina isfrustriranih i neostvarenih likova koji dzabalebare po cijeli dan po kladionicama. Njihov rijecnik dovoljno govori o njima i ne mogu se podvesti pod istu kategoriju navijaca FKS.

aezakmi
Kontakt:

Post Postao/la aezakmi » 27 jan 2026, 12:56

Ovaj broj članova je skroz realan, s obzirom na to koliko je ljudi na Koševu na utakmicama.

Šta očekujete? 20-30.000 članova, a prazno Koševo, na derbiju 10.000 ljudi. :D

U kakvom paralelnom univerzumu živite narode dragi?

nedimmmm1337
Kontakt:

Post Postao/la nedimmmm1337 » 27 jan 2026, 13:05

Sarajevo Radnik - Petak - 20:00H izgleda
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”

PajoZdjelar
Kontakt:

Post Postao/la PajoZdjelar » 27 jan 2026, 13:06

Pitaristok je napisao/la:
27 jan 2026, 09:16
Ovdje kad neko neutralan komentariše po pitanju Mirvića u klubu, orvo mora reći da je neutralan, kako mu nakav iz predrasuda ne bi reko da po.puši Mirviću.

Moje mišljenje, jedine fule Mirvića su titule, da ima titula vi bi bili za njega, 100%. A titula nema, jer se lutalo sa dovođenjem igrača i trenera, jer nas savez ****, itd. Kaže neko škart doveli nekom od bivših trenera, da Vam kažem, pravi trener znalac od škarta napravi tim, Muslić je imo škart pa je prvi, a cilj kluba bio opstanak, sredina.
Jel Vi tražite da Mirvić ulaže više svojih para, ili da on ulaže a Vi stručnjaci da odlučujete kako da se radi, ili da on ulaže pa da Vas pita može li danas ranije sa posla izaći po sata.
Glavno pitanje je šta će se promjeniti promjenom vlasnika?
Možda ništa, možda bude još gore, možda bude bolje. MOŽDA.
Jel se zna koliko para klub sam obezbjedi za popunjavanje budžeta a koliko mirvić dodaje?
Po pitanju dovođenja igrača, fula, pa nije to od Mirvića, mi smo i prije od 10 dovedenih jednog ostavili za sledeću sezonu, ovih 9 fule.
Je.beno je voditi klub što se tiče igrača, united troši pare ogromne, luta sa trenerima, navijači ljuti, ali stadion pun. Kod nas, izgubimo od Prijedora, sledeća Koševo prazno, budimo realni. Pola Nas samo sere onako, bez činjenica.
A Horde su mi još gore, znaš da će te savez kazniti boli glava cifrom, i ti opet baklje bacaš, i onda kažeš Mirvić kriv.
Akademija je isto to, dovođena su djeca, jedan izađe godišnje da valja, malo. Kad se sjetim npr Kljajić(il slično, doved iz zrinjskog sa bratom) talenata boli glava, fula, ni minute u seniorima.
Moje mišljenje da imamo nerealna očekivanja i to nas ubi.
Kad Vlasnik il investitor bude ubacivao 30/40m km u budzet e tad ćemo biti neko, vako Mirvić/Tan/Nam dao 3/4, nema od toga ništa.
I Tan iNam i Mirvić su cijelo vrijeme govorili da moramo biti, doći do toga, SAMOODRŽIV klub, znači, da nisu imali namjeru ulagati velike pare. Tako će i sledeći vlasnik reči. Ja ću vam dati par miliona ostalo morate sami. A nikad, NIKAD, u BiH fudbalski klub neće biti samoodrživ
Problem je što ne učimo iz grešaka.
Radi takvih kao ti, naš klub je izgubio identitet i došao do toga da naš narcisoidni predsjednik za ovaj idiotski portal izjavi, "što se mene tiče navijači ne moraju ni dolaziti".

Što se tiče sjevera i baklji ja ću ti lično reći da je na sastancima sa tvojim vrhovnim vođom dogovoreno da mogu paliti baklje kada god žele i da on protiv toga nema ništa, da mu se čak i sviđa, a kazne koje dobiješ za to, svakako je sa svojim prijateljem Vicom dogovorio da to kompenzira tako što će reprezentacija trenirati u butmiru.

Čovjek je papak, narcis i ubleha koja je za taoca uzela FKS, zaposlio u klub sve što nema hašimagu između nogu, Ajli dao prava kakva Tito nije imao u svoj vakat, pa je ona toliko pustila korijenje da još samo fali da počne šamarati uposlenike (koji svakako to zaslužuju zbog svega što su nanijeli ovom klubu u posljednje četiri godine) koji ne smiju obavljati nuždu ako ona ne aminuje.

Osloboditi ćemo se ublehe i njegovih sfk-a rospija jednom.
PUNK'S NOT DEAD!
(It's Just Older, Balder and Fatter)

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 27 jan 2026, 13:08

Vrijeme ce kao i uvijek pokazati kako stoje stvari. Bilo je ljudi koji su selimovica branili dok su iz kluba iznosili vrecama. I ovi sto brane Homera ce se posipati pepelom ili usutiti kad se razbistri sta se sve dogadjalo.

KarloIvandic
Kontakt:

Post Postao/la KarloIvandic » 27 jan 2026, 13:13

Bajroni je napisao/la:
27 jan 2026, 12:32
KarloIvandic je napisao/la:
27 jan 2026, 09:08
nikad hajra u ovom klubu nece biti dok su ove osobe u klubu
Nikad hajra sa takvim forumasima ko sto si ti. Samo pljujes a nista konkretno ne poduzumas. Prijavi se za mjesto direktora pa mozda nesto korisno i napravis.
Krste je ok , ok je i Denis PR. Govorim za ajle,lezbejke,mirvic i jos nepoznate osobe koje narusavaju ime kluba. Uprava kluba za 10 godina nista nije poduzela u vezi stadiona dovoljno govori o svemu. Da je iko lobirao do sad bi mi imali istok ako nista nov napravljen. Gonite se svi mirvicevci ko da vas placa

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: perodeformero, Taree i 53 gosta.