Kerim Alajbegović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Kerim Alajbegović
Neka ode u Benficu da sa Dedićem 2-3 sezone haraju Portugalom i oba naprave neki veliki transfer
Vidio sam na TM da piše rodbina, pa sam i mislio da je otac. Ma to je za mene bez menadžera. Da ga hoće Bara pod svoje uzeti pa da ga za koju godinu gledamo u BarceloniCoolpanda24 je napisao/la: ↑27 jan 2026, 09:28Otac mu je menadžer.
Tako će i biti, stim da je Bayernu sve teže dovesti igrača iz Leverkusena.babino je napisao/la: ↑27 jan 2026, 09:45u salzburgu ne treba, i nece sigurno ostati jos jednu sezonu, ali da ovo do kraja sezone treba izgurati i uzeti barem jednu titulu za pocetak, nadam se vrhunske karijere, treba i ostace.
Igracina ce biti, u to nema sumnje ako ga povrede zaobidju. Najvise bi me obradovao neki put salzburg 1 sezona, bayer 2 i onda jedno 10 godina u bayernu:-)
Možda Alajbegović bude prekretnica
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Onda iz Bayerna u Real ili Barcu ? Svakako svi igrači Bayerna sanjaju o tome. 
Benfica, Atalanta, Brighton, Atalanta, Leipzig ili Dortmund. Mislim to pase, Dortmund izgleda da ce do ljeta prodati Adeyemija i Beiera.
Ja bih uvijek birao Njemačku za naše igrače. Vidjeli smo masu primjera daleko boljih igrača od Kerima koji su prešli iz Njemačke u Englesku, pa ništa nisu pokazali (Werner, Wirtz, Sancho...)
Ne znam koliko si ga gledao ove sezone, ali on je prerastao ovaj Salzburg.Možda bih i ja aminovao njegov ostanak tu i iduću godinu da imaju kvalitet kao u Dedićev vakat. Daleko najbolji igrač cijele lige, povratak u Leverkusen bi bila najbolja opcija da igra na većem nivou. On već sad ima kvalitet da bude prvotimac Leverkusena, nije mu više WC igrač kao Wirtz konkurencija.
Nekako najbolje bi bilo da ode u Leverkusen, tu ostane dvije sezone, pa onda ako bude kvalitet za to, ganja najveće klubove.
Ovaj mali ima sve. Treba da ide direktno u top klub. Ne treba njemu ništa između. Nemam sumnje da će uspjeti, nije bitno da li je u Realu, Cityju,Barca, Inter itd.
- Goalgetter
- Kontakt:
Sutra igraju protiv Aston Ville u gostima.
Jos jedna dobra prilika da se pokaze na ovom nivou.
Jos jedna dobra prilika da se pokaze na ovom nivou.
- Beduin
- Kontakt:
Ovakvu slobodu u igri moze samo sanjati u ozbiljnijim klubovima, budimo realni. Zato mu i godi ova sredina zarad napretka, samopouzdanja, statistike, a takticki sigurno nece sazriti u Salzburgu.
Zato ce mu svakako trebati period adaptacije i sazrijevanja u narednom klubu, vrlo vjerovatno daleko ozbiljnijem i ambicioznijem. Vrijeme i talenat su svakako na njegovoj strani.
Zato ce mu svakako trebati period adaptacije i sazrijevanja u narednom klubu, vrlo vjerovatno daleko ozbiljnijem i ambicioznijem. Vrijeme i talenat su svakako na njegovoj strani.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Bešiktaš je poslao zvaničnu ponudu od 12 miliona eura Salzburgu za Kerima Alajbegovića", tvrdi Sedef.
Naime, prema pisanju novinara iz Turske, Taylana Sedefa, na adresu Salzburga stigla je ponuda od 12 miliona eura.
"Bešiktaš je poslao zvaničnu ponudu od 12 miliona eura Salzburgu za Kerima Alajbegovića", tvrdi Sedef.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Vjerovatno jos jedna stvar koja se nije desila.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ni u kojem slučaju ne smije u Tursku. Ta država je propast u fudbalskom smislu.
Zar neko stvarno vjeruje u ova turska sranja
-
signalidunapark
- Kontakt:
Ode li u tu klaun ligu, nek si odma puca u oba koljena.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nadam se da nece sam sebi pucati u noge i otići u Tursku ligu, tamo se ide sa 35+ godina. Bolje da ode u Saudijsku pro ligu nego kod Turaka ako vec hoće lovu.
Veće šanse ima Dedić da ode u City za 60 miliona nego Kerim u Besiktas.
-
General505
- Kontakt:
Ne znam sto bi bilo cudno da City daje 60 miliona za Dedica s obzirom za kakve su levate davali 100 i vise miliona..
Kod njih je sve problem samo pare nisu
Kod njih je sve problem samo pare nisu