Statistika skromna a vrijednost na TM 800 000 eura. Mačak u vreći.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Koja je svrha širenja takvih laži? odete na google unesete njegovo ime i minutu kasnije vidite da je potpisao u Saudijskoj Arabiji.
- jurisicduska
- Kontakt:
Ako ćemo pošteno nije još zvanično potpisao za ove u Arabiji.
Jest, čak je jučer debitovaojurisicduska je napisao/la: ↑27 jan 2026, 14:43Ako ćemo pošteno nije još zvanično potpisao za ove u Arabiji.
Željezničar za život cijeli!
Još jedan odlazak iz Širokog... Imaju li oni uopšte skim nastaviti sezonu?
Baš sad gledam, u prvih 8 kola, jedino im je Sloga kod kuće relativno lagan protivnik...
Rudar u gostima,
Velež u gostima (kup),
Velež kući,
Zrinjski gosti,
Sloga kući,
Borac gosti,
Sarajevo kući,
Željo kući,
Radnik gosti.
Ovdje još pored Sloge možda dogovore sa Veležom da povuče ručnu, jer igraju kup sa njima pa možda izađu sa juniorima u Mostaru, ali opet, i Velež će se itekako boriti za Evropu i neće baš imati prostora da olako igra ligaške utakmice jer im je svaki bod bitan. Plafon 6-8 bodova u prvih 8 kola.
Baš sad gledam, u prvih 8 kola, jedino im je Sloga kod kuće relativno lagan protivnik...
Rudar u gostima,
Velež u gostima (kup),
Velež kući,
Zrinjski gosti,
Sloga kući,
Borac gosti,
Sarajevo kući,
Željo kući,
Radnik gosti.
Ovdje još pored Sloge možda dogovore sa Veležom da povuče ručnu, jer igraju kup sa njima pa možda izađu sa juniorima u Mostaru, ali opet, i Velež će se itekako boriti za Evropu i neće baš imati prostora da olako igra ligaške utakmice jer im je svaki bod bitan. Plafon 6-8 bodova u prvih 8 kola.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
-
IMResurrected
- Kontakt:
Covjek igrao jucer.

- jurisicduska
- Kontakt:
Sto moraš pokvariti sve ?Arma00 je napisao/la: ↑27 jan 2026, 14:50Jest, čak je jučer debitovaojurisicduska je napisao/la: ↑27 jan 2026, 14:43Ako ćemo pošteno nije još zvanično potpisao za ove u Arabiji.
Pusti malo da bude napeto ovo ono.
Malango je upravljao onim dronom sto je posipao kiselinu po Vrapcicima.
Tuce11 lupeta, kao i obično.
Uči od pogrešnih forumaša.
Uči od pogrešnih forumaša.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
Hordas1990
- Kontakt:
-
GavranBeli
- Kontakt:
Imal dze one budaletine nodija, mozda je skola pocelA u austriji

@nodi evo ti novog talenta za klub.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
GavranBeli je napisao/la: ↑27 jan 2026, 16:30Imal dze one budaletine nodija, mozda je skola pocelA u austriji
Ja se iskreno nadam da ce klupa biti skroz ok za Grahu, moze sa Vranjesem i Krzicem da uziva i privodi kraju aktivnu igracku karijeru.AvantiBL je napisao/la: ↑27 jan 2026, 13:06A wunderkid Grahovac? Nažalost, ne postoji način da Vinko izostavi Srđana.MikiPirs je napisao/la: ↑27 jan 2026, 11:53Otisao je Berbic, po meni na stopera ce Karolina (forisrace se kako bi otisao na SP) i Sanicanin sa strane Herera i Jaksic, zadnji vezni Jojic i Skorup (ja se bar nadam) na krilima Vukovic i Hrelja, iza napadaca Savic a Luka u spicu. Kontam da ce to biti prvih 11.
Ako Bog da loših rezultata u prva dva kola pa da vidimo Vinku leđa konačno.
Fudbalski klub Željezničar zatražit će adekvatan trofej i priznanje za učešće u špekulacijama o dovođenju Edina Džeke.
Na priloženoj fotografiji vidi se da su šanse da Džeko dođe u Željezničar iznosile visokih 43%, što ih stavlja na četvrto mjesto.
Kao što je poznato, za četvrto mjesto se ne dobijaju medalje i trofeji, no Željezničar smatra da je Genoa fabrikovala brojeve i da nikada nije ni imala realnu šansu da dovede Dijamanta.
Ukoliko pravni tim Željezničara dokaže ove tvrdnje, Plavima bi pripala treća pozicija, što bi im ujedno donijelo i prvi trofej još od osvajanja Kupa BiH 2018.
Istina bronzani, no to u ovom trenutku nije bitno.
Kako saznajemo, Željezničar će jedan dio argumentacije temeljiti i na činjenici da je Džeko svoju ljubav prema Željezničaru i teške dileme oko odluke u koji klub da pređe, dokazao tako što je na kraju prešao u klub koji nosi iste plavo-bijele boje kao i Željo (Schalke).
Na priloženoj fotografiji vidi se da su šanse da Džeko dođe u Željezničar iznosile visokih 43%, što ih stavlja na četvrto mjesto.
Kao što je poznato, za četvrto mjesto se ne dobijaju medalje i trofeji, no Željezničar smatra da je Genoa fabrikovala brojeve i da nikada nije ni imala realnu šansu da dovede Dijamanta.
Ukoliko pravni tim Željezničara dokaže ove tvrdnje, Plavima bi pripala treća pozicija, što bi im ujedno donijelo i prvi trofej još od osvajanja Kupa BiH 2018.
Istina bronzani, no to u ovom trenutku nije bitno.
Kako saznajemo, Željezničar će jedan dio argumentacije temeljiti i na činjenici da je Džeko svoju ljubav prema Željezničaru i teške dileme oko odluke u koji klub da pređe, dokazao tako što je na kraju prešao u klub koji nosi iste plavo-bijele boje kao i Željo (Schalke).
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.