FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
38
12%
Drugi
31
10%
Treći
94
30%
Četvrti
71
23%
Peti
25
8%
Šesti
17
5%
Sedmi
6
2%
Osmi
13
4%
Ispadamo iz lige
20
6%

Ukupno glasova: 315

PajoZdjelar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PajoZdjelar » 27 jan 2026, 14:56

Pitaristok je napisao/la:
27 jan 2026, 14:18
PajoZdjelar je napisao/la:
27 jan 2026, 13:06
27 jan 2026, 09:16
Ovdje kad neko neutralan komentariše po pitanju Mirvića u klubu, orvo mora reći da je neutralan, kako mu nakav iz predrasuda ne bi reko da po.puši Mirviću.

Moje mišljenje, jedine fule Mirvića su titule, da ima titula vi bi bili za njega, 100%. A titula nema, jer se lutalo sa dovođenjem igrača i trenera, jer nas savez ****, itd. Kaže neko škart doveli nekom od bivših trenera, da Vam kažem, pravi trener znalac od škarta napravi tim, Muslić je imo škart pa je prvi, a cilj kluba bio opstanak, sredina.
Jel Vi tražite da Mirvić ulaže više svojih para, ili da on ulaže a Vi stručnjaci da odlučujete kako da se radi, ili da on ulaže pa da Vas pita može li danas ranije sa posla izaći po sata.
Glavno pitanje je šta će se promjeniti promjenom vlasnika?
Možda ništa, možda bude još gore, možda bude bolje. MOŽDA.
Jel se zna koliko para klub sam obezbjedi za popunjavanje budžeta a koliko mirvić dodaje?
Po pitanju dovođenja igrača, fula, pa nije to od Mirvića, mi smo i prije od 10 dovedenih jednog ostavili za sledeću sezonu, ovih 9 fule.
Je.beno je voditi klub što se tiče igrača, united troši pare ogromne, luta sa trenerima, navijači ljuti, ali stadion pun. Kod nas, izgubimo od Prijedora, sledeća Koševo prazno, budimo realni. Pola Nas samo sere onako, bez činjenica.
A Horde su mi još gore, znaš da će te savez kazniti boli glava cifrom, i ti opet baklje bacaš, i onda kažeš Mirvić kriv.
Akademija je isto to, dovođena su djeca, jedan izađe godišnje da valja, malo. Kad se sjetim npr Kljajić(il slično, doved iz zrinjskog sa bratom) talenata boli glava, fula, ni minute u seniorima.
Moje mišljenje da imamo nerealna očekivanja i to nas ubi.
Kad Vlasnik il investitor bude ubacivao 30/40m km u budzet e tad ćemo biti neko, vako Mirvić/Tan/Nam dao 3/4, nema od toga ništa.
I Tan iNam i Mirvić su cijelo vrijeme govorili da moramo biti, doći do toga, SAMOODRŽIV klub, znači, da nisu imali namjeru ulagati velike pare. Tako će i sledeći vlasnik reči. Ja ću vam dati par miliona ostalo morate sami. A nikad, NIKAD, u BiH fudbalski klub neće biti samoodrživ
Problem je što ne učimo iz grešaka.
Radi takvih kao ti, naš klub je izgubio identitet i došao do toga da naš narcisoidni predsjednik za ovaj idiotski portal izjavi, "što se mene tiče navijači ne moraju ni dolaziti".

Što se tiče sjevera i baklji ja ću ti lično reći da je na sastancima sa tvojim vrhovnim vođom dogovoreno da mogu paliti baklje kada god žele i da on protiv toga nema ništa, da mu se čak i sviđa, a kazne koje dobiješ za to, svakako je sa svojim prijateljem Vicom dogovorio da to kompenzira tako što će reprezentacija trenirati u butmiru.

Čovjek je papak, narcis i ubleha koja je za taoca uzela FKS, zaposlio u klub sve što nema hašimagu između nogu, Ajli dao prava kakva Tito nije imao u svoj vakat, pa je ona toliko pustila korijenje da još samo fali da počne šamarati uposlenike (koji svakako to zaslužuju zbog svega što su nanijeli ovom klubu u posljednje četiri godine) koji ne smiju obavljati nuždu ako ona ne aminuje.

Osloboditi ćemo se ublehe i njegovih sfk-a rospija jednom.
Čisti primjer je ovaj član foruma i njegovo mišljenje.
Priča čovjek bez ičega.
Navodi da ja sam kriv što je klub izgubio "identitet". Koji "identitet" je klub izgubio??? Ja koliko znam jedina razlika u odnosu na prije "investitora" je da u skupštini diže ruku ko ima upravljačka prava.
Mada to nema nikake veze sa identitetom.

Dozvolio mu homer da pali baklje i da plaća kazne iz budzeta kluba, dakle direktni si suizvršilac za štetu nanesenu klubu sa tim homerom.

""Zaposlio i dao im prava""
Jok tebi će dati i tebe će pitati kome će dati prava, dođe homer i tebe će pitati: izvini čiko sad kad uložim par miliona, kome ja mogu dati prava?

Čist primjer zalutlog navijača.
Druže, čovječe, haveru, samo ću ti nešto napisati. Ja sam sa Sarajevom u posljednih 16et godina obišao stadiona duž Bosne, a Boga mi i evrope gdje smo god igrali. To što bi ti pušio njemu hašimagu, kao što si vjerovatno dudlao i ostalim mazlumima koji su ovaj klub shvatili kao svoju privatnu prčiju, ja ti ne mogu pomoći.
Otići će, a i svi vi zatucani idioti koji ga gotivite, zapamti ovo dobro.

A što se tiče sjevera, ne idem na sjever, ne sviđa mi ovaj današnji, nije to, to.
PUNK'S NOT DEAD!
(It's Just Older, Balder and Fatter)

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 27 jan 2026, 15:07

27 jan 2026, 14:56

Radi takvih kao ti, naš klub je izgubio identitet i došao do toga da naš narcisoidni predsjednik za ovaj idiotski portal izjavi, "što se mene tiče navijači ne moraju ni dolaziti".

Što se tiče sjevera i baklji ja ću ti lično reći da je na sastancima sa tvojim vrhovnim vođom dogovoreno da mogu paliti baklje kada god žele i da on protiv toga nema ništa, da mu se čak i sviđa, a kazne koje dobiješ za to, svakako je sa svojim prijateljem Vicom dogovorio da to kompenzira tako što će reprezentacija trenirati u butmiru.

Čovjek je papak, narcis i ubleha koja je za taoca uzela FKS, zaposlio u klub sve što nema hašimagu između nogu, Ajli dao prava kakva Tito nije imao u svoj vakat, pa je ona toliko pustila korijenje da još samo fali da počne šamarati uposlenike (koji svakako to zaslužuju zbog svega što su nanijeli ovom klubu u posljednje četiri godine) koji ne smiju obavljati nuždu ako ona ne aminuje.

Priča čovjek bez ičega.
Navodi da ja sam kriv što je klub izgubio "identitet". Koji "identitet" je klub izgubio??? Ja koliko znam jedina razlika u odnosu na prije "investitora" je da u skupštini diže ruku ko ima upravljačka prava.

Dozvolio mu homer da pali baklje i da plaća kazne iz budzeta kluba, dakle direktni si suizvršilac za štetu nanesenu klubu sa tim homerom.

Jok tebi će dati i tebe će pitati kome će dati prava, dođe homer i tebe će pitati: izvini čiko sad kad uložim par miliona, kome ja mogu dati prava?

Druže, čovječe, haveru, samo ću ti nešto napisati. Ja sam sa Sarajevom u posljednih 16et godina obišao stadiona duž Bosne, a Boga mi i evrope gdje smo god igrali. To što bi ti pušio njemu hašimagu, kao što si vjerovatno dudlao i ostalim mazlumima koji su ovaj klub shvatili kao svoju privatnu prčiju, ja ti ne mogu pomoći.

A što se tiče sjevera, ne idem na sjever, ne sviđa mi ovaj današnji, nije to, to.
Prva rečenica mog posta.
Drugo, koga boli k što si ti obišo sve stadione, i mi smo isto.
Treće, zamisli koji si ti ti poltron mirvića, dao tebi pravo da pališ baklje al se buniš što je doveo ku.rave, ona patrtika, daj meni sve.
Četvrto, Skoro pa privatni klub je već, samo nisi još skonto.
Peto, ako nemaš šta pametno da pričamo, zaobiđi me, poltron mirvića.

rimljanin90
Kontakt:

Post Postao/la rimljanin90 » 27 jan 2026, 15:38

Priča čovjek bez ičega.

Ako si obilazio stadione po drzavi i evropi ne mora znaciti da znas sta pricas. J**+ mi se za mirvica moze sutra otici, ali bio bi osrednji tim u ligi da sada ode jer nam sistem zavisi od njegovih para.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 27 jan 2026, 15:52

Rimljanin izvini bez da se miješam u diskusiju jer je tu sve ispričano, ne slažemo se oko mnogih stvari ali je bemisleno ponavljati isto i u krug. Nema svrhu.

Samo jedno pitanje : Kakav smo to sad tim u našoj ligi ?

Molim normalan odgovor. Znači nije mi rasprava uopšte poenta. Samo bih volio čuti mišljenje.

rimljanin90
Kontakt:

Post Postao/la rimljanin90 » 27 jan 2026, 16:02

jurisicduska je napisao/la:
27 jan 2026, 15:52
Rimljanin izvini bez da se miješam u diskusiju jer je tu sve ispričano, ne slažemo se oko mnogih stvari ali je bemisleno ponavljati isto i u krug. Nema svrhu.

Molim normalan odgovor. Znači nije mi rasprava uopšte poenta. Samo bih volio čuti mišljenje.
Postujem odgovor tvoj pa ce moj biti kratak. 80% vjerujem da je kriv vico, 20% neiskusnost mirvica. Ne kazem da nam je on rjesenje, samo govorim da sada nemamo drugog.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 27 jan 2026, 16:13

27 jan 2026, 15:52

Ako nije problem da ti odgovorim.
Sad smo tim za 3,4 mjesto, ponekad kup uzeti, sa ovakvim savezom i sudijskom organizacijom, razvojni klub koji napravi nešto od igrača pa ga tušne za pare da preživi, a i sa vlasnikom koji nema namjeru da ulaže veće pare.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 27 jan 2026, 16:22

Jeste li vi zadovoljni da budemo 3,4 klub lige i da budemo razvojni klub gdje cilj prodati igrača i zaraditi ?

O uzrocima što je to tako ima dosta toga pored Vice i saveza, kao što je pogresan izbor saradnika, mijesanje u sportksu politiku, nametanje da “investicije” igraju itd itd. Nije bas samo do Vice i saveza. Uostalom utjecaj se gradi i stice , treba prvo bit posten prema sebi sta zelis pa reci navijacima da to zelis pa da smo nacisto.

rimljanin90
Kontakt:

Post Postao/la rimljanin90 » 27 jan 2026, 16:25

Daleko od toga da sam zadovoljan, to nisam nigdje rekao. A slazem se s tim da smo postali klub namijenjen za prodaju igraca a ne klub rezultata. Samo govorim da u ovom trenutku nije rjesenje da se mirvic otjera jer smo postali prezavisni na njegove pare. I svakako s njim ili bez njega mi ne bi smo bili u mogucnosti osvojiti titulu dok je vico tu.

rimljanin90
Kontakt:

Post Postao/la rimljanin90 » 27 jan 2026, 16:27

27 jan 2026, 16:22
Jeste li vi zadovoljni da budemo 3,4 klub lige i da budemo razvojni klub gdje cilj prodati igrača i zaraditi ?

O uzrocima što je to tako ima dosta toga pored Vice i saveza, kao što je pogresan izbor saradnika, mijesanje u sportksu politiku, nametanje da “investicije” igraju itd itd. Nije bas samo do Vice i saveza. Uostalom utjecaj se gradi i stice , treba prvo bit posten prema sebi sta zelis pa reci navijacima da to zelis pa da smo nacisto.
Mislim da ce se moci dosta toga zakljuciti kada vidimo kakva situacija u zelji bude narednih godina. Hoce li i oni postati klub za prodaje ili ce moci ostvariti utjecaj i rezultat.

Bajroni
Kontakt:

Post Postao/la Bajroni » 27 jan 2026, 16:31

KarloIvandic je napisao/la:
27 jan 2026, 13:13
Bajroni je napisao/la:
27 jan 2026, 12:32
KarloIvandic je napisao/la:
27 jan 2026, 09:08
nikad hajra u ovom klubu nece biti dok su ove osobe u klubu
Nikad hajra sa takvim forumasima ko sto si ti. Samo pljujes a nista konkretno ne poduzumas. Prijavi se za mjesto direktora pa mozda nesto korisno i napravis.
Krste je ok , ok je i Denis PR. Govorim za ajle,lezbejke,mirvic i jos nepoznate osobe koje narusavaju ime kluba. Uprava kluba za 10 godina nista nije poduzela u vezi stadiona dovoljno govori o svemu. Da je iko lobirao do sad bi mi imali istok ako nista nov napravljen. Gonite se svi mirvicevci ko da vas placa
Toliko si glup i neinformisan po pitanju stadiona da je rasprava s tobom samo gubljenje vremena. Gataj se neke druge teme

UtdBiH21
Kontakt:

Post Postao/la UtdBiH21 » 27 jan 2026, 16:53

Jasno je da se nije dobro radilo od kako je Mirvic tu s obzirom na novac kojim se raspolagalo i da nije Vico bio u savezu i da nas nisu krali pitanje je jel bi uzeli ijednu titulu prvaka ovih zadnjih godina ili bi se vjerovatno opet vrtili tu oko 3 4 mjesta, ali se mora isto reci i da se kojim slucajem sve perfektno odradilo da se najbolje moguce igrace dovelo i da smo ne znam sta uradili da nam opet ne bi dali da uzmemo vise od jednog kupa , svaki put kad bi se malo priblizili odma je cirkus bio , po 2 3 ponistena cista gola po utakmici , sjeckanje igre da smo imali ekipu prime Barcelone ne moze se u takvim uslovima nikako nista ostvariti , vidit cemo sa dolaskom ovog Slovenca hoce li stanje biti bolje .

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 27 jan 2026, 16:55

Sa 3/4 mjestom može biti zadovoljan navijač posušja npr, mi ne.
Tako je, ima više razloga zašto nismo prvi ili zašto nema više titula, iako imaš bogatog vlasnika. Sve to što si naveo.
Uvjek, zapamti, uvjek će ti biti cilj da ga prodaš, jer svi klubovi od toga žive, klub koji nema Abramovića il ove arape.
Jedino sad ne znam dali on uzima sebi i ima li pravo po statutu uzimati.
Kako nas savez neće moći za.****, kad budeš imo budzet 30miliona i kad budeš imo ekipu koja neće zavisiti od poštenog suđenja.
A znaš šta smo bez pa i ovakvog vlasnika.
Taraba, bili bi negdje na sredini tabele i lošiji, sa dugovima i za poreze i za dobavljače, opremu bi dobijao od haad, sponzor bi ti bili naki coins.

Ima tu svega za oriču, ne može to stati u oar riječi.

Strosmajer
Kontakt:

Post Postao/la Strosmajer » 27 jan 2026, 17:01

Priča čovjek bez ičega.

PajoZdjelar kad je to izjavio da navijaci ne moraju ni dolaziti.

“što se mene tiče navijači ne moraju ni dolaziti".

Trudim se da pratim sve te izjave jer se tu moze mnogo vise saznati nego po forumima i mahalama, pogotovo ako znas malo citati i izmedju redova. Tu izjavu nisam vidio. Jedan intervju sam vidio na ovom portalu i toga nema tu.

Koji je tvoj interes da izmislis nesto tako? Na tome si bazirao cijelu svoju argumentaciju, a to si izmislio.

Evo intervjua, molim te, citiraj to sto si ti napisao, moguce je da nisam dobro procito ili da je znam citati izmedju redova kao sto ti znas:

https://sportsport.ba/fudbal/ismir-mirv ... vju/508148

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 27 jan 2026, 17:14

😈😈💣💣
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 27 jan 2026, 17:15

UtdBiH21 je napisao/la:
27 jan 2026, 16:53

Jasno je da se nije dobro radilo od kako je Mirvic tu s obzirom na novac kojim se raspolagalo i da nije Vico bio u savezu i da nas nisu krali pitanje je jel bi uzeli ijednu titulu prvaka ovih zadnjih godina ili bi se vjerovatno opet vrtili tu oko 3 4 mjesta, ali se mora isto reci i da se kojim slucajem sve perfektno odradilo da se najbolje moguce igrace dovelo i da smo ne znam sta uradili da nam opet ne bi dali da uzmemo vise od jednog kupa , svaki put kad bi se malo priblizili odma je cirkus bio , po 2 3 ponistena cista gola po utakmici , sjeckanje igre da smo imali ekipu prime Barcelone ne moze se u takvim uslovima nikako nista ostvariti , vidit cemo sa dolaskom ovog Slovenca hoce li stanje biti bolje .
Ja ne znam samo kako vam se da raspravljati i supljirati iz dana u dan jedno te isto. Istina je da imamo investitora 12 godina i svaki je prodavao najbolje igrace sto je u sustini i pozitivna stvar. Nasa liga je razvojna liga nije primamljiva liga nikome i samim tim moze biti dobra odskocna daska nekom talentu da se ispali vani. Vi sto targetujete Mirvica i optuzujete za sve i svasta mada vecina stvari sto se vrti po forumu nije istina ne pije vode. Naravno da niko nije zadovoljan sa time sto nismo uzeli koju titulu vise, ali se pretjeruje ovdje, tu je najmanji krivac Mirvic. Evo dovoljno je jednu paralelu napraviti u 12 godina kolko imamo investitora gdje smo i sta smo napravili, kakve smo igrace imali a kakve imamo danas. Prije da nam je neko pricao da ce jedan Ljajic igrati u Sarajevu smatrali bi ga budalom i da ne nabrajam sada. Normalno da je bilo promasaja i bit ce nije nista sporno ali niko me ne moze ubjediti da taj neki mirvic ima lose namjere a ti neki satro investitori sto bi gs kao trebali naslijediti imaju bolje namjere. Samim tim sto je lik nas navijac od djetinjstva zajedno sa burazom a kad bi nas preuzeo neki tamo to bi ti vise bio biznis kao u doba Tana i Nama koje nemaju nikakve poveznice sa nama. Ovdje ljudi pisu kako je dobar Tan a u svakom klubu u kojem je bio navijaci istih tih klubova su se otvoreno borili protiv njega al eto bosnji je dobar isto ko sto je Torabi bio dobar pa idiotima prodavao litar vode za cvaju.

N3R3D
Kontakt:

Post Postao/la N3R3D » 27 jan 2026, 17:16

mnon46 je napisao/la:
27 jan 2026, 17:14
😈😈💣💣
:opaopa:

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 27 jan 2026, 17:16

mnon46 je napisao/la:
😈😈💣💣
Hajde 💥💥💥 rokaj...

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 27 jan 2026, 17:17

mnon46 je napisao/la:
😈😈💣💣
:opaopa:
Nikad poraz, samo lekcija.

riki46
Kontakt:

Post Postao/la riki46 » 27 jan 2026, 17:20

mnon46 je napisao/la:
😈😈💣💣
Jel večeras ili sutra slijeće?
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 27 jan 2026, 17:24

riki46 je napisao/la:
27 jan 2026, 17:20
mnon46 je napisao/la:
😈😈💣💣
Jel večeras ili sutra slijeće?
21:00, čarter let, moguće da Fabrizio objavi.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo, perodeformero i 51 gost.