Moderator/ica: GracanicaAA
-
convict35
-
Kontakt:
Marokanci58 je napisao/la: ↑25 jan 2026, 17:51
Patricio Gomes uz najboljeg igrača lige Ordagića. Vodimo ih u Tursku a ne dobijemo 3 miliona iz budžeta kao drugi
Vidim imate najbolje igrace i tabela tako govori samo da je okrenete naopako hahahha.
Spremajte se vi za nizi rang

-
HP46
-
Kontakt:
convict35 je napisao/la: ↑25 jan 2026, 19:18
HP46 je napisao/la: ↑25 jan 2026, 17:09
convict35 je napisao/la: ↑25 jan 2026, 16:28
Koji si ti glupson mi sa rezervama mozemo osvojit ovu ligu a kamoli sa najcacim timom.Molicete vi nas da vam bod damo jer normalno mi cemo titulu osigurat nakon 4 kola seljacicu
Pa naravno kad vas Vico gura u najvisi rang. To je ocito. Cilj je da se stvori nova kujica u najvisem rangu Borcu i Svinjskom.
Nismo mi Sloboda da budemo kujica svima.Mi smo pokazali ko smo i sta smo, jediñi klub u ovoj drzavi pa i dalje koji prkosi svima i vladama i politikama i savezu i opet imamo veliko postovanje od svih nabrojanih.To mogu samo najjaci i najbolji
Imate postovanje od sarajevskih kur.cina koji vam se izdrkavaju godinama po faci, kao i od Vice, te raznoraznih selendri u kojima ste igrali kad ste se haman pa ugasili.

-
BatistutA19
-
Kontakt:
Postao/la BatistutA19 » 25 jan 2026, 19:32
Opet Ledeni sa 107 nikova

,jedini forumas ovdje koji ni za jedan klub ne navija

Nigdje mu ne daju pisat po temama a ovde se samo prikaci ko je protiv Celika.
I ovaj marokanac mislio sam da je ozbiljniji ,drugacije je piso o Celiku prije par mjesecali a za koji dan ce bit u rangu pojedinih tuzlaka i Ledenog .
-
BosnianRahatluk
-
Kontakt:
Postao/la BosnianRahatluk » 25 jan 2026, 20:52
Dajdza11 je napisao/la: ↑25 jan 2026, 19:09
BosnianRahatluk je napisao/la: ↑25 jan 2026, 17:02
@Marokanac u koaliciji sa tuzlacima

Prca li prca
U prevodu : Svi protiv Čelika
Naravno tu ne ubrajam sebe tj biscane
Mi onako neutralno sa strane posmatramo sve i cekamo ,pripremamo se za neku od narednih sezona i promociju u PL
Kakvo je misljenje o Duvnjaku??
Vjerujem da ce dati sve od sebe da napravi sto bolje rezultate sa Jedinstvom. Sretno vam u nastavku sezone.
Sretno i vama u PL. Jedino ako vas mocno Bratstvo ne omete u planovima
Za detalje molim obratiti se @Marokancu
Duvnjak...mislim da ce biti OK samo da se nametne tj uvede red,rad i disciplinu jer kod Žere je bio skoro haos.
Ako uspijemo nekako srediti teren ,u nekoj od narednih sezona realno za 2-3 god napasti PL.
-
KimJongEsmer
-
Kontakt:
Postao/la KimJongEsmer » 25 jan 2026, 21:13
Zeničani manite se provokatora. Koliki je fan dovoljno govori činjenica da uopšte ne piše na temi svog kluba. Obični provokator. Sretno Čeliku u nastavku i da se vratite tamo gdje i pripadate
-
HP46
-
Kontakt:
BatistutA19 je napisao/la: ↑25 jan 2026, 19:32
Opet Ledeni sa 107 nikova

,jedini forumas ovdje koji ni za jedan klub ne navija

Nigdje mu ne daju pisat po temama a ovde se samo prikaci ko je protiv Celika.
I ovaj marokanac mislio sam da je ozbiljniji ,drugacije je piso o Celiku prije par mjesecali a za koji dan ce bit u rangu pojedinih tuzlaka i Ledenog .
Sanjas ledenog tebra. Opasne komplekse ti je nabio. Opusti se malo, popij sta, dodji sebi. Ne valja se nervirat toliko.

-
convict35
-
Kontakt:
Kakva su ovo pojacanja iz PL u veliki , mocni NK Celik a bice jos i bolji igraca cisto da mozemo ovu seljacku nejac Bratstvo i Slobodu oducit od fudbala.
-
Marokanci58
-
Kontakt:
Postao/la Marokanci58 » 26 jan 2026, 15:31
convict35 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 13:09
Kakva su ovo pojacanja iz PL u veliki , mocni NK Celik a bice jos i bolji igraca cisto da mozemo ovu seljacku nejac Bratstvo i Slobodu oducit od fudbala.
Što se tiće nas iz Gračanice da Bog da vi ili Velež bili prvaci države a ne ove lige eto koliko vam mislimo loše. Druga stvar je što ne prihvatate činjenicu da ste tanki i da Stupčanica ima kvalitetniji tim. Skidam kapu jedino za Sijamiju/provjeren i može birati tim, ovo ostalo nije imalo gdje, bez minutaže godinu dana i Čelik im je kruna karijere. Otišla su vam značajna imena a značajnih pojačanja ne vidimo.
-
rishovski
-
Kontakt:
Marokanci58 je napisao/la: ↑26 jan 2026, 15:31
Što se tiće nas iz Gračanice da Bog da vi ili Velež bili prvaci države a ne ove lige eto koliko vam mislimo loše. Druga stvar je što ne prihvatate činjenicu da ste tanki i da Stupčanica ima kvalitetniji tim. Skidam kapu jedino za Sijamiju/provjeren i može birati tim, ovo ostalo nije imalo gdje, bez minutaže godinu dana i Čelik im je kruna karijere. Otišla su vam značajna imena a značajnih pojačanja ne vidimo.
Kakva crna Stupčanica... Klub koji nema nikakav plan za buducnost,osim dovođenja igrača i novih trenera.Toliko su kukali sto nisu usli premijer ligu a opet ništa nisu uradili po pitanju stadiona... I evo opet da budu prvi,nece uci u premijer ligu jer nemaju najjvaznije a to je stadion.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
VivaLaLiberta
-
Kontakt:
Postao/la VivaLaLiberta » 26 jan 2026, 18:52
Mora da je dobar čim ga se Posušje riješilo koje ima isto bodova kao i posljedneplasirani Rudar u PL, daj ba nemoj zayebavat.Sijamija je ok pojačanje za ove lige, za višeg ranga nije sigurno. Za ovu ligu ste sigurni, jer osim vas ne vidim niti jednog konkurenta da ima bolje uslove. Stupčanica je skockala top ekipu, ali ne vidim svrhu toga dok ne riješe pitanje stadiona.Mirzad Mehanović bi vam legao odlično, samo što on vjerovatno i dalje ganja neke ponude iz Ino zbog love. Mora ovo mnogo bolje kod vas, nije baš da se ima još dosta vremena za dovođenje igrača koje bi Vi trebali ciljati.
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”
-
FliX
-
Kontakt:
Što se tiće nas iz Gračanice da Bog da vi ili Velež bili prvaci države a ne ove lige eto koliko vam mislimo loše.
Druga stvar je što ne prihvatate činjenicu da ste tanki i da Stupčanica ima kvalitetniji tim. Skidam kapu jedino za Sijamiju/provjeren i može birati tim, ovo ostalo nije imalo gdje, bez minutaže godinu dana i Čelik im je kruna karijere. Otišla su vam značajna imena a značajnih pojačanja ne vidimo.
Mi smo davno prihvatili sve moguce cinjenice. Prije par godina kad smo igrali kanton, cinjenica je bila da je tvoje Bratstvo za nas Glasgow Rangers. San nam je bio samo da prezivimo i evo prezivjeli smo. Znali smo da ako prezivimo da cemo ici samo uzlaznom putanjom.. Ono sto Celik ceka, to nije tajna neka..
-
BatistutA19
-
Kontakt:
Postao/la BatistutA19 » 26 jan 2026, 19:40
Meni je samo drago da mi idemo korak po korak u svim pravcima od Kantona pravili smo ekipu za 2 ligu i usli.
Kad smo usli u 1 ligu sklapall smo ekipu za 1 ligu i akobogda sklopit cemo je i ucicemo, kad udjemo tako cemo pravit ekipu i za Wwin ligu da budemo za pocetak bar konkurentni pa i tu se penjat ka vrhu.To je plan uprave a ne samo nase zelje i price i mozda uci bez dugova prema bilo kome uz reprogram koje grad finansira.
Sto se tice 1 lige i ja sam misljenja Stupcanica ima dobru ekipu ekipu ali oni sami ne znaju sta hoce i da budu prvi opet nece dobit licencu .Mogu samo kukat glupim ljudima koji ce to okrenut udar na bosnjake kao prosle sezone koje je Posusje sasvim zasluzeno ostalo u ligi.
Travnika cemo vidjet odmah u 1 kolu u Zenici a ostali puno kasne bodovno a Tosk je reko svoje i ocekivano od njih.
Pojacali smo se mi dosad solidno golman,Sijamija,King i danas Bruno a vjerujem da ce jos bit pojacanja a ima igraca na probi ali njih nisam gledo ne znam kvalitet.
Zadnja izmjena:
BatistutA19, dana/u 26 jan 2026, 20:42, ukupno mijenjano 2 puta.
-
prisonbreak
-
Kontakt:
Postao/la prisonbreak » 26 jan 2026, 19:58
VivaLaLiberta je napisao/la: ↑26 jan 2026, 18:52
Mora da je dobar čim ga se Posušje riješilo koje ima isto bodova kao i posljedneplasirani Rudar u PL, daj ba nemoj zayebavat.Sijamija je ok pojačanje za ove lige, za višeg ranga nije sigurno. Za ovu ligu ste sigurni, jer osim vas ne vidim niti jednog konkurenta da ima bolje uslove. Stupčanica je skockala top ekipu, ali ne vidim svrhu toga dok ne riješe pitanje stadiona.Mirzad Mehanović bi vam legao odlično, samo što on vjerovatno i dalje ganja neke ponude iz Ino zbog love. Mora ovo mnogo bolje kod vas, nije baš da se ima još dosta vremena za dovođenje igrača koje bi Vi trebali ciljati.
Imamo primjer jednog Kalesica, koji ima par minuta u PL, dok je u protekloj polusezoni bio daleko najbolji igrac u cijeloj ligi, znaci niko mu pera ne moze odbiti i to sigurno. Imamo sad Brunu za kojeg se kacite, gdje je priie ove sezone imao ozbiljne role u Posusju, sa ozbiljnom minutazom, tesko da se moze reci da nije pojacanje za bilo koji klub u FL. Sijamija sigurno jedan od boljih napadaca, odmah doveden. Izgubili smo Telalovica i Kalesica, jedna zamjena je dosla, doci ce sigurno i druga, doveli smo malog Kinga koji ce biti sigurno dobro pojacanje. Mi cemo sigurno biti bolji nego prvi dio.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
-
VivaLaLiberta
-
Kontakt:
Postao/la VivaLaLiberta » 26 jan 2026, 20:39
prisonbreak je napisao/la: ↑26 jan 2026, 19:58
VivaLaLiberta je napisao/la: ↑26 jan 2026, 18:52
Imamo primjer jednog Kalesica, koji ima par minuta u PL, dok je u protekloj polusezoni bio daleko najbolji igrac u cijeloj ligi, znaci niko mu pera ne moze odbiti i to sigurno. Imamo sad Brunu za kojeg se kacite, gdje je priie ove sezone imao ozbiljne role u Posusju, sa ozbiljnom minutazom, tesko da se moze reci da nije pojacanje za bilo koji klub u FL. Sijamija sigurno jedan od boljih napadaca, odmah doveden. Izgubili smo Telalovica i Kalesica, jedna zamjena je dosla, doci ce sigurno i druga, doveli smo malog Kinga koji ce biti sigurno dobro pojacanje. Mi cemo sigurno biti bolji nego prvi dio.
Kažem ti da je sve to super otprilike za ovaj rang i da ste Vi već u PL, ali da većina tih igraca nije za većeg ranga. Dino je i kod nas bio najbolji igrač ove lige, ali se vidjelo da nije njegov kvalitet dovoljan za PL.Mislim svakako kad se plasirate u PL morate odraditi papren ljetni rok, ali ova pojačanja pojedinci predstavljaju kvalitetom za PL, što i ti sam znaš da to nisu.
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”
-
BatistutA19
-
Kontakt:
Postao/la BatistutA19 » 26 jan 2026, 20:45
Kako rastes tako i pravis ekipu boze dragi to je logicno da se moras pojacavat ,normalno da bi sa ovom ekipom glat ispali odmah ali pojacat cemo se sigurno i kad udjemo i necemo bit kanta za nabijanje i bar konkurentni da se borimo i tu dodas navijace koje sigurno niko nema osim Zeljeznicara
-
prisonbreak
-
Kontakt:
Postao/la prisonbreak » 26 jan 2026, 20:47
Ma to je svjestan svako ko iole prati ligu, velika je razlika izmedju FL i PL. Par igraca moze biti na klupi, a tesko da iko moze u prvih 11. Mozda neko iskoci al jako tesko. Ako zelis normalnu ekipu imati za PL dobar ljetni orelazni roknse mora odraditi, dobro se pripremiti sa finansijama, administracijom a vec se uveliko na svemu tome i radi. Ja sam siguran da necemo biti prolaznici u PL, jer definitivno biti cemo sigurno blizi 3,5 - 4 mil KM budzet. Sto nije malo.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
-
LavoviGabela
-
Kontakt:
Postao/la LavoviGabela » 27 jan 2026, 08:20
Kakav Sijamija bgt obe lijeve ima, šta pišeš

Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
-
FKBilder
-
Kontakt:
Bice dvica u Zenici ko kuca
-
convict35
-
Kontakt:
FKBilder je napisao/la: ↑27 jan 2026, 18:01
Bice dvica u Zenici ko kuca
Zapamti niko nece ni boda izvuc protiv velikog i mocnog NK Celika, ni kuci ni vani ova polusezona ide u fulu, maximalan broj bodova, idu novi neoborivi rekordi
-
Skver
-
Kontakt:
Vučić: Bilo je zanimljivije gostovanje u Tuzli na Tušnju, nego gostovanja Želji ili Sarajevu
"Znate koliko sam puta molio da se uradi put do Tuzle. Kao mlad sam izigravao barabu, gostovali smo na Tušnju. Sjećam se Šećerbegovića, Verlaševića, Sarajlića, Kovačevića i ostalih legendi tuzlanskog fudbala. Bilo je zanimljivije gostovanje na Tušnju, nego gostovanja Želji ili Sarajevu", naveo je Vučić.
Preuzeto sa
https://****/vijesti/regija/vuc ... vu/1006150
P.S. Veliki i mocni Celik

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.