Dajgle te vajo
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sarajevo ima više stanovnika nego čitava Zapadna Hercegovina zajedno sa Mostaromado-hz je napisao/la: ↑27 jan 2026, 19:30Ma vidi ulazak takvog gospodina i humanitariste u klub bila bi velika stvar. Bio je cetvrti najbogatiji covjek u BiH sad ne znam na kojem je mjestu.belosevic23 je napisao/la: ↑27 jan 2026, 19:00Tako je, uspjesan biznismen da bezveze rasipa pare na nase gluposti i promasaje..a da hoce ulozit prvo bi to uradio u hšk ili nkgosk
Al mi je ta odluka cudna sa njegove strane.
Zvali su ga svi hrvatski klubovi godinama da udje u neki klub on je vjesto bjezao od sporta jer kod nas je sport=politika. Njemu to nije trebalo i davao je pare na hiljade humanitarnih akcija i pomagao ljudima.
Dalje zamisli sta na to reci hercegovacko pučanstvo, da li ce neki Tomo iz Citluka nastaviti da kupuje proizvode Violete da bi se jedan dio tog novca kasnije slijevao u nasu kasu. Mislis da dole neki trzni centri ne mogu reci jesi li to usao u Sarajevo..jesi...e sad fino pokupi svoje prouzvode i prodaji u Sarajevu. Ja garantujem da ce mu opasti promet ako je odlucio uci u nas klub. Pa velika vecina komšija nece vise kupovati njegove proizvode kao sto ni ja ne bih kupovao da je obrnuta situacija.
Ako udje u klub takav covjek to znaci da su ga Mamici nagovorili a to opet znaci da su genijalci jer su uspjeli da dovedu u klub jednog pametnog covjeka koji je godinama bjezao od sporta.
Navedimi klub na svijetu da nema svake godine nekih pogreski, nepostoji, od real madrida barse bayerna citya. I nekazem da greske mirvica nisu nas kostale 2 titule i 2 kupa al sigurno za isto toliko titula kupova nas je kostao savez VICO/beusjurisicduska je napisao/la: ↑27 jan 2026, 16:22Jeste li vi zadovoljni da budemo 3,4 klub lige i da budemo razvojni klub gdje cilj prodati igrača i zaraditi ?
O uzrocima što je to tako ima dosta toga pored Vice i saveza, kao što je pogresan izbor saradnika, mijesanje u sportksu politiku, nametanje da “investicije” igraju itd itd. Nije bas samo do Vice i saveza. Uostalom utjecaj se gradi i stice , treba prvo bit posten prema sebi sta zelis pa reci navijacima da to zelis pa da smo nacisto.
E sad je pitanje da smo mi osvoili jednu titulu dali hi mirvic imao greske koje imao kad nismo osvoili, I TO JE PITANJE SVIH PITANJA. Real madrid pogrijesi sa igracem trenerom sd sponzorom taktikom, al to je nesto sto ti mozes popravit tokom sezone ili drugu sezonu al VICO BEUS SU TU 5 godina u kontinuitetu i nemozes ti tu nista kao prezhednik vlasnik kluba..
- belosevic23
- Kontakt:
I meni sa tog aspekta nema nikako logike ulagati u Sa prije hercegovackih klubova, isto da dzambic ulaze u siroki pored slobode. Jedino sto mi ima logike ulazak na ozbiljnije sarajevsko trziste komercijale i svega.. rasirio je biznis u mnogo grana privrede, ne pravi samo tariguze. Ozbiljan likado-hz je napisao/la: ↑27 jan 2026, 19:30Ma vidi ulazak takvog gospodina i humanitariste u klub bila bi velika stvar. Bio je cetvrti najbogatiji covjek u BiH sad ne znam na kojem je mjestu.belosevic23 je napisao/la: ↑27 jan 2026, 19:00Tako je, uspjesan biznismen da bezveze rasipa pare na nase gluposti i promasaje..a da hoce ulozit prvo bi to uradio u hšk ili nkgosk
Zvali su ga svi hrvatski klubovi godinama da udje u neki klub on je vjesto bjezao od sporta jer kod nas je sport=politika. Njemu to nije trebalo i davao je pare na hiljade humanitarnih akcija i pomagao ljudima.
Dalje zamisli sta na to reci hercegovacko pučanstvo, da li ce neki Tomo iz Citluka nastaviti da kupuje proizvode Violete da bi se jedan dio tog novca kasnije slijevao u nasu kasu. Mislis da dole neki trzni centri ne mogu reci jesi li to usao u Sarajevo..jesi...e sad fino pokupi svoje prouzvode i prodaji u Sarajevu. Ja garantujem da ce mu opasti promet ako je odlucio uci u nas klub. Pa velika vecina komšija nece vise kupovati njegove proizvode kao sto ni ja ne bih kupovao da je obrnuta situacija.
Ako udje u klub takav covjek to znaci da su ga Mamici nagovorili a to opet znaci da su genijalci jer su uspjeli da dovedu u klub jednog pametnog covjeka koji je godinama bjezao od sporta.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ma svakako se bezveze raspravljamo kad ce ta posast napustiti klub.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Da ulaze u klubove ciji gradovi imaju po 100 ljudi? Nego on moze samo ulagati i pomagati nista vise od tog.belosevic23 je napisao/la: ↑27 jan 2026, 19:44I meni sa tog aspekta nema nikako logike ulagati u Sa prije hercegovackih klubova, isto da dzambic ulaze u siroki pored slobode. Jedino sto mi ima logike ulazak na ozbiljnije sarajevsko trziste komercijale i svega.. rasirio je biznis u mnogo grana privrede, ne pravi samo tariguze. Ozbiljan likado-hz je napisao/la: ↑27 jan 2026, 19:30Ma vidi ulazak takvog gospodina i humanitariste u klub bila bi velika stvar. Bio je cetvrti najbogatiji covjek u BiH sad ne znam na kojem je mjestu.belosevic23 je napisao/la: ↑27 jan 2026, 19:00
Tako je, uspjesan biznismen da bezveze rasipa pare na nase gluposti i promasaje..a da hoce ulozit prvo bi to uradio u hšk ili nkgosk
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Pojavila se fotografija sa sastanka Ismira Mirvića i Zdravka Mamića: O čemu su razgovarali?
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Mozda ce taj ujko to da kaze, za par dana Manicevi ljudi posjete doticnog za 10 dana pocne plakat i molit istog da 3x vise svoje robe prodava. **** boli covjeka u uskom brijegu sto je vlasnik violete vlasnik FK SARAJEVA, ako je njegov proizvod BOLJI I JEFTINI. Mislis da ce neko trosit 70 km na guzni papir koji je slabijeg kvaliteta umjesto 60 km za bolji kvalitet.. drugo prodaja violete ce se u dvostrucit jer mi imamo vise simpatizera nego posusje gabela i listica zajedno..ado-hz je napisao/la: ↑27 jan 2026, 19:30Ma vidi ulazak takvog gospodina i humanitariste u klub bila bi velika stvar. Bio je cetvrti najbogatiji covjek u BiH sad ne znam na kojem je mjestu.belosevic23 je napisao/la: ↑27 jan 2026, 19:00Tako je, uspjesan biznismen da bezveze rasipa pare na nase gluposti i promasaje..a da hoce ulozit prvo bi to uradio u hšk ili nkgosk
Corluka je toliko bogat ako i biznis padne 2-3% to je zanjega nista..
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Jaka čistka je u klubu, svi napolje.
-
Pitaristok
- Kontakt:
Nije tu loša gramatika, prije da si glupPajoZdjelar je napisao/la: ↑27 jan 2026, 19:31Ne razumijem baš sve što si napisao, malo te **** gramatika.Pitaristok je napisao/la: ↑27 jan 2026, 15:07Prva rečenica mog posta.PajoZdjelar je napisao/la: ↑27 jan 2026, 14:56
Druže, čovječe, haveru, samo ću ti nešto napisati. Ja sam sa Sarajevom u posljednih 16et godina obišao stadiona duž Bosne, a Boga mi i evrope gdje smo god igrali. To što bi ti pušio njemu hašimagu, kao što si vjerovatno dudlao i ostalim mazlumima koji su ovaj klub shvatili kao svoju privatnu prčiju, ja ti ne mogu pomoći.
Otići će, a i svi vi zatucani idioti koji ga gotivite, zapamti ovo dobro.
A što se tiče sjevera, ne idem na sjever, ne sviđa mi ovaj današnji, nije to, to.
Drugo, koga boli k što si ti obišo sve stadione, i mi smo isto.
Treće, zamisli koji si ti ti poltron mirvića, dao tebi pravo da pališ baklje al se buniš što je doveo ku.rave, ona patrtika, daj meni sve.
Četvrto, Skoro pa privatni klub je već, samo nisi još skonto.
Peto, ako nemaš šta pametno da pričamo, zaobiđi me, poltron mirvića.
Privatni je klub svakako, jer ti si jedan od ljudi koji bi sutra pustio da se zove "IsmirSpor" jer boli tebe hašimaga za tradiciju i historiju Sarajeva, tebe to ne interesuje, a da ti iskreno kažem ja sam protiv svakog' investitora, od dana kada nas je preuzeo Tan do dana današnjeg, jer za mene je to poraz kako kluba tako i njegove historije i tradicije, ali elem, to je ipak samo moje mišljenje i naravno da se ne slaže sa 80% navijača.
A što se tiče paljenja baklji, vjerovao ili ne, ja sam ti veliki protivnik toga, a ovo sam ti napisao jer je tvoj predsjednik to pričao po sastancima sa Hz.
"Kada čujete šra je Mamić pokazao Mirviću, neće vam biti dobro" i onda 15 hiljada reklama dok procitas da mu nista nije rekao
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ma reko vam je fino Korda u podcastu da se Mamic pita za sve.
-
misstianopenaldo
- Kontakt:
ljubicasti salovi?
Ja licno ne mislim da ce Corluka uci u klub, ne vidim nikakvu poveznicu, jedino neki dil sa Mamicem, njih bih obojicu uveo u klub, i rado bi da imaju neke uloge takodjer, mi gore ne znamo i jismo sposobni napravit rezultate i uredit nijednu sferu drustva, zasto to ne prepustiti doktorima. Ajde Zdravko, daj nam show
Petar Corluka je izvrstan čovjek i biznismen. Ali...
Stvarno nema nikakve logike da on ulazi u ovakve poduhvate.
Pregledao sam skoro citav podkast s njim prije nekih godinu dana i nikako nebi rekao da bi on imao ikakve veze s fudbalom. Osim toga sjećam se u podkastu kako je govorio da je smanjio bavljenje firmom i poslom općenito zbog godina itd.. Al hajd ga znaj.
Stvarno nema nikakve logike da on ulazi u ovakve poduhvate.
Pregledao sam skoro citav podkast s njim prije nekih godinu dana i nikako nebi rekao da bi on imao ikakve veze s fudbalom. Osim toga sjećam se u podkastu kako je govorio da je smanjio bavljenje firmom i poslom općenito zbog godina itd.. Al hajd ga znaj.
Hajde hajde hajde hajde
Valjda sve bude dobro
Valjda sve bude dobro
Jel sletio taj avion?
Trenutno korisnika/ca: perodeformero, Taree i 52 gosta.