Ne zna niko uopste i sta se dešava po pitanju toga ko je i kako, samo znam da molimo boga da ovom vidimo leđa sa aylah... Ko god je spreman svoj novsc dati da otkupi od ovog ( jer si siguran da ce raditi kako treba) i nadat se sportiskom uspjehu a ne ovo uhljebljenje zenturaca sfk i ostalo i kurcenje tuđim parama, cim si sam ostao bez ikog onda se hoces da vadiš i bježiš i to nsm nesto govori...
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne zna niko uopste i sta se dešava po pitanju toga ko je i kako, samo znam da molimo boga da ovom vidimo leđa sa aylah... Ko god je spreman svoj novsc dati da otkupi od ovog ( jer si siguran da ce raditi kako treba) i nadat se sportiskom uspjehu a ne ovo uhljebljenje zenturaca sfk i ostalo i kurcenje tuđim parama, cim si sam ostao bez ikog onda se hoces da vadiš i bježiš i to nsm nesto govori...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Pravi se našli pričati o ljubavi sa četnicima i ustašama...Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑27 jan 2026, 19:19Navikli su oni samo sad ne znam ko im je draži čete ili ustaše
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
HŠK Sarajevo?
Petar Ćorluka vam je najveći izdanak Herceg-Bosne i ratnog profiterstva,kako će čaršija to podnijeti?
U njegovom komšiluku osnivana Herceg -Bosna tj.u hotelu do njegove avlije.
Igor Štimac like this
Petar Ćorluka vam je najveći izdanak Herceg-Bosne i ratnog profiterstva,kako će čaršija to podnijeti?
U njegovom komšiluku osnivana Herceg -Bosna tj.u hotelu do njegove avlije.
Igor Štimac like this
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Takvi kod nas prvi petkom idu na džumu nista se ti ne sekirajZaboljesutra je napisao/la: ↑27 jan 2026, 19:43HŠK Sarajevo?
U njegovom komšiluku osnivana Herceg -Bosna tj.u hotelu do njegove avlije.![]()
Igor Štimac like this![]()
Da li to konama nakon samo mjesec dana oduzimamo titulu najbogatijeg kluba?
Od svih grupa u BiH UNFKS horde zla ima najpoznatije prijateljstvo sa nekom drugom grupom i to sa navijacima Dinamo Dresdena poznati kao Ultras Dinamo . Ja koliko sjecam oni sebe smatraju neonacistima . Naravno ja ne moram podsjecati na historiju desavanja u ovom regionu i ko je kome pomagao prije 80 godina.Zutti je napisao/la: ↑27 jan 2026, 19:42Pravi se našli pričati o ljubavi sa četnicima i ustašama...Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑27 jan 2026, 19:19Navikli su oni samo sad ne znam ko im je draži čete ili ustaše
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
HZ i UD već relativno dugo nisu u prijateljstvu. Razlozi svima poznati. S druge strane TM aktivno u druženju sa četnicima i to ne sa jednom već sa dvije bratske grupe s druge strane Drine. Plus, nije baš isto kao bošnjak družiti se sa Dresdenovcima i sa četnicima koji su ti zapalili grad. Realno, ima tu neke razlike.Pact1921 je napisao/la: ↑27 jan 2026, 19:52Od svih grupa u BiH UNFKS horde zla ima najpoznatije prijateljstvo sa nekom drugom grupom i to sa navijacima Dinamo Dresdena poznati kao Ultras Dinamo . Ja koliko sjecam oni sebe smatraju neonacistima . Naravno ja ne moram podsjecati na historiju desavanja u ovom regionu i ko je kome pomagao prije 80 godina.Zutti je napisao/la: ↑27 jan 2026, 19:42Pravi se našli pričati o ljubavi sa četnicima i ustašama...Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑27 jan 2026, 19:19
Navikli su oni samo sad ne znam ko im je draži čete ili ustaše
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Veze vi nemate šta se desava.
to je lijepo vidjeti.
Za nadat se da ce manji srajavski klub preuzeti presudjeni kriminalci koji ne smiju dalje od granice
Zdravko Mamić, dugo moćni izvršni direktor Dinamo Zagreba, osuđen je zbog izvlačenja najmanje 15 – 15,7 milijuna € iz Dinama i utaje poreza osudjen na 6.6g robije
Zoran Mamić, brat Zdravka i nekadašnji trener Dinama, osuđen je u istom predmetu zbog pomaganja u malverzacijama te porezne utaje i korupcije, osudjen na 4.8g robije
Zdravko Mamić, dugo moćni izvršni direktor Dinamo Zagreba, osuđen je zbog izvlačenja najmanje 15 – 15,7 milijuna € iz Dinama i utaje poreza osudjen na 6.6g robije
Zoran Mamić, brat Zdravka i nekadašnji trener Dinama, osuđen je u istom predmetu zbog pomaganja u malverzacijama te porezne utaje i korupcije, osudjen na 4.8g robije
Ma ja nema vise prijateljstva a pojave se u Rumuniji na evropskom gostovanju .Zutti je napisao/la: ↑27 jan 2026, 19:55HZ i UD već relativno dugo nisu u prijateljstvu. Razlozi svima poznati. S druge strane TM aktivno u druženju sa četnicima i to ne sa jednom već sa dvije bratske grupe s druge strane Drine. Plus, nije baš isto kao bošnjak družiti se sa Dresdenovcima i sa četnicima koji su ti zapalili grad. Realno, ima tu neke razlike.Pact1921 je napisao/la: ↑27 jan 2026, 19:52Od svih grupa u BiH UNFKS horde zla ima najpoznatije prijateljstvo sa nekom drugom grupom i to sa navijacima Dinamo Dresdena poznati kao Ultras Dinamo . Ja koliko sjecam oni sebe smatraju neonacistima . Naravno ja ne moram podsjecati na historiju desavanja u ovom regionu i ko je kome pomagao prije 80 godina.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Kad god me razhebete, ja dodam gas i novi šampion Wwin lige je FK Sarajevo.
Niko to i ne krije. Nemamo se šta stiditi tog prijateljstva, al ono na šta ti aludiraš ne postoji. Došli novi momci, preuzeli tribinu, ljudi otišli skroz u desno i zvanično prijateljstvo na nivou grupa završeno. Lična prijateljstva normalno da još uvijek postoje. Tako i kod vas ljudi koji vode grupu su dobri sa četnicima koji ne mogu više biti zatrovani četničkom ideologijom, a kao što rekoh, nije isto da si dobar s Dresdenovcima i da si dobar s četnicima.Pact1921 je napisao/la: ↑27 jan 2026, 20:03Ma ja nema vise prijateljstva a pojave se u Rumuniji na evropskom gostovanju .Zutti je napisao/la: ↑27 jan 2026, 19:55HZ i UD već relativno dugo nisu u prijateljstvu. Razlozi svima poznati. S druge strane TM aktivno u druženju sa četnicima i to ne sa jednom već sa dvije bratske grupe s druge strane Drine. Plus, nije baš isto kao bošnjak družiti se sa Dresdenovcima i sa četnicima koji su ti zapalili grad. Realno, ima tu neke razlike.Pact1921 je napisao/la: ↑27 jan 2026, 19:52
Od svih grupa u BiH UNFKS horde zla ima najpoznatije prijateljstvo sa nekom drugom grupom i to sa navijacima Dinamo Dresdena poznati kao Ultras Dinamo . Ja koliko sjecam oni sebe smatraju neonacistima . Naravno ja ne moram podsjecati na historiju desavanja u ovom regionu i ko je kome pomagao prije 80 godina.
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
E čuj Ćorluka u Sarajevu, pa to isto da Džambić kupi Zrinjski. 
- LavoviGabela
- Kontakt:
Ne da lako para Coruka, ne sekiraj se.Zaboljesutra je napisao/la: ↑27 jan 2026, 19:43HŠK Sarajevo?
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Zamisli da Ćorluka uloži u bh nogmet koji je rupa bez dna ?Čovjek svaku marku gleda .On jedino može Mamićima posuditi novac ali uz kamatu da isplate Mirvića.LavoviGabela je napisao/la: ↑27 jan 2026, 20:51Ne da lako para Coruka, ne sekiraj se.Zaboljesutra je napisao/la: ↑27 jan 2026, 19:43HŠK Sarajevo?
![]()
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-
jurisicduska
- Kontakt:
Nemojte se samo vi sekirat za nas 
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Presla nam ova komsijska dobronamjernost od tebe, pa da i mi vama malo oci otvorimo..
Izvini, morao sam hahaha
-
19vendetta87
- Kontakt:
Jel to Mirvic dize ruke od bosanskog Dinama?Zaboljesutra je napisao/la: ↑27 jan 2026, 21:01
Zamisli da Ćorluka uloži u bh nogmet koji je rupa bez dna ?Čovjek svaku marku gleda .On jedino može Mamićima posuditi novac ali uz kamatu da isplate Mirvića.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Prelazi kod brata u Zelju19vendetta87 je napisao/la: ↑27 jan 2026, 21:18Jel to Mirvic dize ruke od bosanskog Dinama?Zaboljesutra je napisao/la: ↑27 jan 2026, 21:01
Zamisli da Ćorluka uloži u bh nogmet koji je rupa bez dna ?Čovjek svaku marku gleda .On jedino može Mamićima posuditi novac ali uz kamatu da isplate Mirvića.
Pa gora je opcija po sve ostale klubove ako Mamići preuzmu Sarajevo... Mozemo ih zvati kriminalcima i kako god hocemo ali ljudi znaju pos'o... Nije sve samo u parama kao sto pojedini misle 
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, Lecler, mosarajvosa83 i 22 gosta.