Niko to i ne krije. Nemamo se šta stiditi tog prijateljstva, al ono na šta ti aludiraš ne postoji. Došli novi momci, preuzeli tribinu, ljudi otišli skroz u desno i zvanično prijateljstvo na nivou grupa završeno. Lična prijateljstva normalno da još uvijek postoje. Tako i kod vas ljudi koji vode grupu su dobri sa četnicima koji ne mogu više biti zatrovani četničkom ideologijom, a kao što rekoh, nije isto da si dobar s Dresdenovcima i da si dobar s četnicima.Pact1921 je napisao/la: ↑27 jan 2026, 20:03Ma ja nema vise prijateljstva a pojave se u Rumuniji na evropskom gostovanju .Zutti je napisao/la: ↑27 jan 2026, 19:55HZ i UD već relativno dugo nisu u prijateljstvu. Razlozi svima poznati. S druge strane TM aktivno u druženju sa četnicima i to ne sa jednom već sa dvije bratske grupe s druge strane Drine. Plus, nije baš isto kao bošnjak družiti se sa Dresdenovcima i sa četnicima koji su ti zapalili grad. Realno, ima tu neke razlike.Pact1921 je napisao/la: ↑27 jan 2026, 19:52
Od svih grupa u BiH UNFKS horde zla ima najpoznatije prijateljstvo sa nekom drugom grupom i to sa navijacima Dinamo Dresdena poznati kao Ultras Dinamo . Ja koliko sjecam oni sebe smatraju neonacistima . Naravno ja ne moram podsjecati na historiju desavanja u ovom regionu i ko je kome pomagao prije 80 godina.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Nema džabe ni kod stare babe!
Husref Musemić - Babuka.
Nema džabe ni kod stare babe!
E čuj Ćorluka u Sarajevu, pa to isto da Džambić kupi Zrinjski. 
Željezničar za život cijeli!
- LavoviGabela
- Kontakt:
Ne da lako para Coruka, ne sekiraj se.Zaboljesutra je napisao/la: ↑27 jan 2026, 19:43HŠK Sarajevo?
Petar Ćorluka vam je najveći izdanak Herceg-Bosne i ratnog profiterstva,kako će čaršija to podnijeti?
U njegovom komšiluku osnivana Herceg -Bosna tj.u hotelu do njegove avlije.![]()
Igor Štimac like this![]()
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Zamisli da Ćorluka uloži u bh nogmet koji je rupa bez dna ?Čovjek svaku marku gleda .On jedino može Mamićima posuditi novac ali uz kamatu da isplate Mirvića.LavoviGabela je napisao/la: ↑27 jan 2026, 20:51Ne da lako para Coruka, ne sekiraj se.Zaboljesutra je napisao/la: ↑27 jan 2026, 19:43HŠK Sarajevo?
Petar Ćorluka vam je najveći izdanak Herceg-Bosne i ratnog profiterstva,kako će čaršija to podnijeti?
![]()
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
- jurisicduska
- Kontakt:
Nemojte se samo vi sekirat za nas 
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Presla nam ova komsijska dobronamjernost od tebe, pa da i mi vama malo oci otvorimo..
Izvini, morao sam hahaha
-
19vendetta87
- Kontakt:
Jel to Mirvic dize ruke od bosanskog Dinama?Zaboljesutra je napisao/la: ↑27 jan 2026, 21:01
Zamisli da Ćorluka uloži u bh nogmet koji je rupa bez dna ?Čovjek svaku marku gleda .On jedino može Mamićima posuditi novac ali uz kamatu da isplate Mirvića.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Prelazi kod brata u Zelju19vendetta87 je napisao/la: ↑27 jan 2026, 21:18Jel to Mirvic dize ruke od bosanskog Dinama?Zaboljesutra je napisao/la: ↑27 jan 2026, 21:01
Zamisli da Ćorluka uloži u bh nogmet koji je rupa bez dna ?Čovjek svaku marku gleda .On jedino može Mamićima posuditi novac ali uz kamatu da isplate Mirvića.
Pa gora je opcija po sve ostale klubove ako Mamići preuzmu Sarajevo... Mozemo ih zvati kriminalcima i kako god hocemo ali ljudi znaju pos'o... Nije sve samo u parama kao sto pojedini misle 
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Joj hajd ne rise, ti znas u čijoj avliji i ko je osnovan? Koja Herceg Bosna?Zaboljesutra je napisao/la: ↑27 jan 2026, 19:43HŠK Sarajevo?
Nevezano hoce li on nesto ulagati ili ne, mislim da ne svakako, logicki ali covjek je gospodin i veliki biznismen, humanista. za razliku od tih koje ti opisa. Al eto carsija zna.
Nego brinite se vi o svojim belajima, imate ih i tek cete ih imati sa ovim blentovinama Mirvicima.
A sto se ovi bitni sastanci vezani za FK Sarajevo odrzavaju po hotelskim hodnicima? Ne daju im unutra, sta?!
Barba halali sto smo sumnjali.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/zdravko ... /150812104Zutti je napisao/la: ↑27 jan 2026, 19:55HZ i UD već relativno dugo nisu u prijateljstvu. Razlozi svima poznati. S druge strane TM aktivno u druženju sa četnicima i to ne sa jednom već sa dvije bratske grupe s druge strane Drine. Plus, nije baš isto kao bošnjak družiti se sa Dresdenovcima i sa četnicima koji su ti zapalili grad. Realno, ima tu neke razlike.Pact1921 je napisao/la: ↑27 jan 2026, 19:52Od svih grupa u BiH UNFKS horde zla ima najpoznatije prijateljstvo sa nekom drugom grupom i to sa navijacima Dinamo Dresdena poznati kao Ultras Dinamo . Ja koliko sjecam oni sebe smatraju neonacistima . Naravno ja ne moram podsjecati na historiju desavanja u ovom regionu i ko je kome pomagao prije 80 godina.
Boli vas qrac uzima vas čovjek koji ima svoju ulicu u ŠB.

Valja na oči izaći porodici pokojnog Vedrana Puljića.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Dinamov "gazda" Zdravko Mamić prošli je mjesec prema uglednom američkom ESPN-u proglašen za jednog od 50 najutjecajnijih ljudi u svijetu fudbala, no to mu nije jedino priznanje.
Prpicaa..
Prpicaa..
Tanka je linija izmedju Princa Malezije i hercegovackih kontroverznih biznismena, ratnih profitera.
Ja se nadam da nije suplja i da ce vam uci ovi u klub. Mirvah i Aylah su zlatni za ovakve tipove.
Ja se nadam da nije suplja i da ce vam uci ovi u klub. Mirvah i Aylah su zlatni za ovakve tipove.
- jurisicduska
- Kontakt:
Pa i ja pišem po uzoru na vas.zeljodogroba je napisao/la: ↑27 jan 2026, 21:18Presla nam ova komsijska dobronamjernost od tebe, pa da i mi vama malo oci otvorimo..
Izvini, morao sam hahaha![]()
Ima sad u klubu dovoljno sposobnih nek se sekiraju
Samo se vi opustite i omalovažavajte , to je odlično. Sve dok se ne bavite ovim sto trebate ja sam sretan.
Očito si još mali ali evo da ti objasnim ukratko. Nema više zvaničnog prijateljstva, nema transova na tribinama, razumiješ? Ostala su pojedinačna prijateljstva, ima momaka ostali su u dobrim odnosima sa nekim Nijemcima. Ako je raskinuto zvanično prijateljstvo, ne znači da nema pojedinačnih odlazaka na utakmice.Pact1921 je napisao/la: ↑27 jan 2026, 20:03Ma ja nema vise prijateljstva a pojave se u Rumuniji na evropskom gostovanju .Zutti je napisao/la: ↑27 jan 2026, 19:55HZ i UD već relativno dugo nisu u prijateljstvu. Razlozi svima poznati. S druge strane TM aktivno u druženju sa četnicima i to ne sa jednom već sa dvije bratske grupe s druge strane Drine. Plus, nije baš isto kao bošnjak družiti se sa Dresdenovcima i sa četnicima koji su ti zapalili grad. Realno, ima tu neke razlike.Pact1921 je napisao/la: ↑27 jan 2026, 19:52
Od svih grupa u BiH UNFKS horde zla ima najpoznatije prijateljstvo sa nekom drugom grupom i to sa navijacima Dinamo Dresdena poznati kao Ultras Dinamo . Ja koliko sjecam oni sebe smatraju neonacistima . Naravno ja ne moram podsjecati na historiju desavanja u ovom regionu i ko je kome pomagao prije 80 godina.
- jurisicduska
- Kontakt:
Odmah da vam kažem da na našoj temi 2 čovjeka znaju sta se desava u klubu i niti jedan to javno nije napisao. Ovo ostalo sto se priča su poluinformacije.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Lakse je reci da ne zna niko.jurisicduska je napisao/la: ↑27 jan 2026, 22:17Odmah da vam kažem da na našoj temi 2 čovjeka znaju sta se desava u klubu i niti jedan to javno nije napisao. Ovo ostalo sto se priča su poluinformacije.
Nadate se da ulazi princ sa Corlukom od sredine decembra. Mirvic se nece tako lako povuci..