Euroliga 2025/26
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Shategabri
- Kontakt:
- VensanKasel
- Kontakt:
Re: Euroliga 2025/26
A bog te šta Partizan uradi , sa -27 do pobjede 
Na -27 igrači Hapoela se sprdaju na klupi , auuuuu kako se okrenu
Sudije su gurale Hapoel , ali džaba ...
Na -27 igrači Hapoela se sprdaju na klupi , auuuuu kako se okrenu
Sudije su gurale Hapoel , ali džaba ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- VensanKasel
- Kontakt:
Kakav Beograd , jesi bardo ti ? U Minhenu se igralo buraz
- Shategabri
- Kontakt:
Ma jbg, PartizanVensanKasel je napisao/la: ↑23 jan 2026, 23:06Kakav Beograd , jesi bardo ti ? U Minhenu se igralo buraz![]()
I nabijem ih, koji q se ovim **** više ugađa?!
Oni mogu kući, a kad idu u goste, treba se seliti iz svog grada da se igra s njima
Koševo Zapad
- VensanKasel
- Kontakt:
Đujish brate , ma jok nije do njih . Zauzeta Arena zbog vaterpola , a Partizan prije 3 dana igrao u Minhenu protiv Bayerna pa tako im lakše bilo . Prije se pričalo da će igrati u Beču , ali ništa ...Shategabri je napisao/la: ↑23 jan 2026, 23:07Ma jbg, PartizanVensanKasel je napisao/la: ↑23 jan 2026, 23:06Kakav Beograd , jesi bardo ti ? U Minhenu se igralo buraz![]()
Oni mogu kući, a kad idu u goste, treba se seliti iz svog grada da se igra s njima![]()
- Shategabri
- Kontakt:
Aha, kontam opet se nešto sere zbog njih.VensanKasel je napisao/la: ↑23 jan 2026, 23:13Đujish brate , ma jok nije do njih . Zauzeta Arena zbog vaterpola , a Partizan prije 3 dana igrao u Minhenu protiv Bayerna pa tako im lakše bilo . Prije se pričalo da će igrati u Beču , ali ništa ...Shategabri je napisao/la: ↑23 jan 2026, 23:07Ma jbg, PartizanVensanKasel je napisao/la: ↑23 jan 2026, 23:06
Kakav Beograd , jesi bardo ti ? U Minhenu se igralo buraz![]()
Oni mogu kući, a kad idu u goste, treba se seliti iz svog grada da se igra s njima![]()
Kakogod, gledam Itudisa sa ovom lepojkom, fino popishan
Koševo Zapad
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma đe neće , u trećoj četvrtini vodili 27 razlike i izgube . Vanja kameni spavač se probudio sa 3 trojke , a sve je nekako pokrenuo glupi Micić sa preglupom nesportskom greškom ...Shategabri je napisao/la: ↑23 jan 2026, 23:16Aha, kontam opet se nešto sere zbog njih.VensanKasel je napisao/la: ↑23 jan 2026, 23:13Đujish brate , ma jok nije do njih . Zauzeta Arena zbog vaterpola , a Partizan prije 3 dana igrao u Minhenu protiv Bayerna pa tako im lakše bilo . Prije se pričalo da će igrati u Beču , ali ništa ...Shategabri je napisao/la: ↑23 jan 2026, 23:07
Ma jbg, Partizan
Kakogod, gledam Itudisa sa ovom lepojkom, fino popishan![]()
Vanja izgleda nayebao , nije mogao hodati .
Sad sam vratio , 99% Vanja Marinković je pokidao Ahilovu tetivu ...
Advokati Partizana, jedan iz Sarajeva, drugi iz Banja Luke
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- kraljttbvb
- Kontakt:
U MONAKU PROBLEMI: Plate kasne, situacija neodrživa!?
Košarkaški klub Monako se poslednjih godina etablirao kao jedan od najboljih kubova u Evroligi.
Imaju stabilan sastav kojem pridodaju uvek neku od velikih zvezda, a prošle sezone su igrali i finale Evrolige.
Ono što ih muči je novac. Budet im ja van svih regulativa i Evrolige i francuskog prvenstva pa imaju zabranu dovođenja novih igrača.
Ono što je novina, što prenosi Be Basket, je što igračima kasne plate.
Račun im je u blokadi zbog duga prema francuskom savezu, a navode da su plate nekim igračima isplatili sa računa koji nema veze sa klubom. Među tim igračima nisu četvorica najskupljih koji još uvek čekaju primanja iz novembra.
– Stanje u Monaku iz dana u dan deluje sve teže održivo. A u kratkoročnom periodu, malo šta ukazuje na to da bi se horizont uskoro mogao razvedriti, stoji u tekstu.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ima smisla ovo sto govori Rakocevic.BIVŠI IGRAČ KRITIKUJE ZVEZDU: Čini mi se da im je budžet neograničen, potpiše se igrač koji se plati 2.5 ili 3 miliona evra!
Košarkaši Crvene zvezde, nanizali su šest mečeva bez poraza u svim takmičenjima. Posle Beča, već u petak ih očekuje evroligaški okršaj sa Dubaijem. I u ABA ligi i EL su konkurentni, a bivši igrač Igor Rakočević ipak ima zamerki na rad uprave. Posebno govoreći o dovođenju Devontea Grejema.
–Potpiše se igrač koji se plati 2.500.000 ili 3.000.000 evra, Grejem. On niti igra, niti se skida. Ne znam da li tu postoji uopšte neka odgovornost i da li se uopšte razmišlja o našoj košarci, ali prevashodno, kakvu poruku klub želi da pošalje? Da li uopšte želi da pošalje neku poruku našim igračima u inostranstvu, odnosno u Evropi? Da imamo 30 ili više miliona evra, a imamo luksuz da potpišemo igrača koji ne igra, koji se toliko plati, a nema mesta za naše, domaće igrače, rekao je Rakočević u podkastu „Sa Lukom i Kuzmom“.
Potom se nadovezao i o budžetu:
–Ako uzmemo recimo Crvenu zvezdu gde, Crvena zvezda ima budžet od 30 ili više miliona evra, mada se meni čini da je budžet neograničen. Koliko igrača imaju na rosteru, 18, 20? Potpišemo jednog, ne valja… mislim, drugi, treći, peti, znaš, tu fali i malo odgovornosti, zaključuje bivši srpski košarkaš.
Podsetimo, Partizan koji verovatno ima i veći budžet od Zvezde, potpisao je najveći ugovor u klupskoj istoriji sa Džabarijem Parkerom. Izvesno i vredniji od Grejemovog.
Ako ces vec davati veliku lovu, dovedi domaceg igraca, bar zna sta navijacima znace Partizan i Zvezda.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.