NBA 2025-26 Regular Season

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

TripleThreat
Kontakt:

Re: NBA 2025-26 Regular Season

Post Postao/la TripleThreat » 27 jan 2026, 21:53

alemsa je napisao/la:
27 jan 2026, 21:52
TripleThreat je napisao/la:
27 jan 2026, 21:47
Nek ti vidiš, lik koji je prognozirao finale konferencije raketicama prošle godine :clap: Ja ne znam je li se ijedna tvoja prognoza ispostavila tačnom otkad sam na forumu, a hrpa ih je bilo :kafa:

Pa i Cavsi su "napredovali u kosturu", kako ti to nazivaš. 2 od 3 najbolja igrača su sami draftovali, Mobley i Garland.
Ali nisu taj nivo, Mitchell is not him, razumijes. Ali haj naucit ces. Slobodno zapisi tamo ako bude Detroit zdrav da ce se prosetati istokom ove sezone.
K'o što su i rakete prošle godine do finala konferencije?
"Your favorite player's favorite player" - MB

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 27 jan 2026, 21:57

27 jan 2026, 21:53

Pa mi smo se rijesili kocnice ove generacije, da nam je Green ostao bili bi Cavsi zapada, playoff, HC ali neces nista uraditi znacajno. Nemas sanse uopste, kao ni Cavsi s Mitchellom. Ali polako nadoci ces, jos vremena treba.

Ja ne sputavam Mitchella da je los igrac, dapace ali nije taj kalibar.

TripleThreat
Kontakt:

Post Postao/la TripleThreat » 27 jan 2026, 21:59

alemsa je napisao/la:
27 jan 2026, 21:57
27 jan 2026, 21:53

Pa mi smo se rijesili kocnice ove generacije, da nam je Green ostao bili bi Cavsi zapada, playoff, HC ali neces nista uraditi znacajno. Nemas sanse uopste, kao ni Cavsi s Mitchellom. Ali polako nadoci ces, jos vremena treba.

Ja ne sputavam Mitchella da je los igrac, dapace ali nije taj kalibar.
TI si tvrdio da i s Greenom dokučujete finale konferencije prošle godine. Nismo zaboravili te tvoje promašaje od prognoza iz ranog aprila :kafa:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 27 jan 2026, 22:02

27 jan 2026, 21:59

TI si tvrdio da i s Greenom dokučujete finale konferencije prošle godine. Nismo zaboravili te tvoje promašaje od prognoza iz ranog aprila :kafa:
Speaking it into existence :kafa: Da smo prosli Gsw prosli bi i Minnesotu. Stas kad su ovi s Butlerom imali 25-3, nije to pravi 7i seed. Kao i Rakete kad su doveli Drexlera i uzeli titulu kao 6i seed. Pa da su imali Drexlera cijele sezone nema sanse da bi 6i zavrsili. Ali dobro malo je to duplja tematika za tebe jos.

TripleThreat
Kontakt:

Post Postao/la TripleThreat » 27 jan 2026, 22:11

Da ja imam milijardu maraka, bio bih milijarder. Valja l' ova?

Ti si i neposredno prije playoffa, kada su Warriorsi u tom sastavu itekako već bili ustaljeni, bez obzira na to tvrdio da lahko rješavate "penzionere".

Još da stvar bude još tužnija, ljudi vas i bez Butlera jednu utakmicu dobili :urnebes: Kažem ja, Warriorsi noćna mora već evo haman deceniju :cool:

Znam da je ovo sve tvoja mašinerija šuplje, ali danas imam vremena da te malo eksponiram :kafa:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 27 jan 2026, 22:18

Daj ih sad 'vamo, nek nas sad izbace :rol:

Pa sta hoces otislo je u 7. Povuci-potegni, nisu nas u 5-6 tekmi rijesili i to ekipu kojoj je prvi playoff bio.

Ne sikiraj se ti za nas, ode KD eto Edwardsa. Dok ti Knicksi truba, nazadaju ljudi, klovna doveli za trenera i hoce u finale :rol:

TripleThreat
Kontakt:

Post Postao/la TripleThreat » 27 jan 2026, 22:23

Kako lagano pomiče stativu i izniču novi izgovori od prvobitnog "ma rješavamo penzionere bez muke" :rol:

Ti si za istu tu ekipu kojoj je prvi playoff bio tvrdio da gaze do WCF i oglušivao se na to što ti je pola foruma govorilo da nemaju nikakvog iskustva i da to itekako igra ulogu. Nego ne reče ti meni, kad je zadnji put sedmi seed izbacio drugi u prvoj rundi? :kafa:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 27 jan 2026, 22:27

27 jan 2026, 22:23
Kako lagano pomiče stativu i izniču novi izgovori od prvobitnog "ma rješavamo penzionere bez muke" :rol:

Ti si za istu tu ekipu kojoj je prvi playoff bio tvrdio da gaze do WCF i oglušivao se na to što ti je pola foruma govorilo da nemaju nikakvog iskustva i da to itekako igra ulogu. Nego ne reče ti meni, kad je zadnji put sedmi seed izbacio drugi u prvoj rundi? :kafa:
Pa nije to smak svijeta, stvarni 8i seed Gsw su izbacili prvi seed Dallas i MVP-ija Dirka, Monta Ellis i ekipa. 8i seed Memphis izbacio Spurse sa Duncanom i Popovicem. Ali nisi ti tad pratio, jos si decko mlad. Zato ti je to kao bauk neki.

TripleThreat
Kontakt:

Post Postao/la TripleThreat » 27 jan 2026, 22:30

Dakle, pričaš o serijama starim 15-20 godina. Znači raketice su žrtve takvog upseta nakon skoro dvije decenije? Još veća blamaža :kafa:

Konta čovjek da ćeš nešto i naučiti kroz sve te godine praćenja, a ti iz sezone u sezonu izgleda sve više clueless :yawn:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 27 jan 2026, 22:35

27 jan 2026, 22:30
Dakle, pričaš o serijama starim 15-20 godina. Znači raketice su žrtve takvog upseta nakon skoro dvije decenije? Još veća blamaža :kafa:

Konta čovjek da ćeš nešto i naučiti kroz sve te godine praćenja, a ti iz sezone u sezonu izgleda sve više clueless :yawn:
Pa nije isti upset, mi smo uzeli 52 pobjede, jebte 52 pobjede i nije neka ekipa, i bili drugi seed. Dok je Dallas uzeo 67 pobjeda i ispao od Gsw i to od 8og seeda. San Antonio sa titulama, trenerom iskustvom svim ispade od Memphisa 8og seeda u prvoj rundi. Ali ces ti dalje k'o pjano neki tjerat svoje :rol:
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 27 jan 2026, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.

TripleThreat
Kontakt:

Post Postao/la TripleThreat » 27 jan 2026, 22:36

alemsa je napisao/la:
27 jan 2026, 22:35
27 jan 2026, 22:30

Pa nije isti upset, mi smo uzeli 52 pobjede, jebte 52 pobjede i nije neka ekipa, i bili drugi seed.
Je l' ovo hoćeš da kažeš da je zapad ipak loš? Jer ipak su tebi regularna sezona i pobjede u njoj referenca za to, barem po današnjoj spiki. Spetlja se ti sam u svojim kontradiktornostima :kafa:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 27 jan 2026, 22:54

27 jan 2026, 22:36

Je l' ovo hoćeš da kažeš da je zapad ipak loš? Jer ipak su tebi regularna sezona i pobjede u njoj referenca za to, barem po današnjoj spiki. Spetlja se ti sam u svojim kontradiktornostima :kafa:
Pa poredeci kakav je bio je los (govorim za proslu sezonu), mimo Okc, ali i takav je bolji od istoka. Ali ne kontas zato i ne razumijes. 52 win ekipa ti nije neka jaka ekipa. Masa mana, cim su 30 tekmi izgubili. 55+ vec je malo ozbiljnija ekipa, i 60+ je elitna to ti vazi za zapad. Istok je truba ionako mimo Detroita.

Ali su ono bili jednako losi ako ti to ima smisla, zato je Minnesota lahko rijesila Lakerse

TripleThreat
Kontakt:

Post Postao/la TripleThreat » 27 jan 2026, 23:02

alemsa je napisao/la:
27 jan 2026, 22:54
27 jan 2026, 22:36

Pa poredeci kakav je bio je los (govorim za proslu sezonu), mimo Okc, ali i takav je bolji od istoka. Ali ne kontas zato i ne razumijes. 52 win ekipa ti nije neka jaka ekipa. Masa mana, cim su 30 tekmi izgubili. 55+ vec je malo ozbiljnija ekipa, i 60+ je elitna to ti vazi za zapad. Istok je truba ionako mimo Detroita.
Pa zar nisi ti tvrdio i za tu ekipu od 52 pobjede da će lahko sa penzionerima iz SF-a? Još im Butler nije igrao jednu utakmicu, sramote li, sramote. A inače 3-8 pobjeda iz regularne sezone čine toliko drastičnu razliku... Cavsi bili 1-1 protiv šampionskih OKC prošle sezone i 23-7 protiv zapada pa laganica šetanje u drugoj rundi. Samo dokaz kako RS nije nužno jedina referenca, kakvom je ti smatraš.

Alemovi jedini argumenti "ne kontaš ti to i ne razumiješ". Tad si mi najdraži, znaš da je i ono malo šuplje ponestalo :kafa:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 27 jan 2026, 23:11

Cin pogledaj redosljed na zapadu, izmedju Raketa i Minnesote 3 pobjede bilo razlike. 2-6. Pa evo ti sad izmedju San Antonija i Lakersa 2 tekme, ogromna je razlika zavrsiti drugi i 5i. Konta @nezalaganje sta pisem, ti k'o pjan mlatis slamu

TripleThreat
Kontakt:

Post Postao/la TripleThreat » 27 jan 2026, 23:16

alemsa je napisao/la:
27 jan 2026, 23:11
Cin pogledaj redosljed na zapadu, izmedju Raketa i Minnesote 3 pobjede bilo razlike. 2-6. Pa evo ti sad izmedju San Antonija i Lakersa 2 tekme, ogromna je razlika zavrsiti drugi i 5i. Konta @nezalaganje sta pisem, ti k'o pjan mlatis slamu
Ja nisam ni poricao da je zapad jači od istoka, ali jesam tvoje tvrdnje da je istok smijurija. Btw ako je mala razlika u pobjedama između seedova argument za to, onda to isto iza istok za navedene seedove možeš primijeniti za ovu sezonu.

Hajmo dalje :kafa:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 28 jan 2026, 02:20

27 jan 2026, 23:16
alemsa je napisao/la:
Ja nisam ni poricao da je zapad jači od istoka, ali jesam tvoje tvrdnje da je istok smijurija. Btw ako je mala razlika u pobjedama između seedova argument za to, onda to isto iza istok za navedene seedove možeš primijeniti za ovu sezonu.

Nisu, zato sto istok nema dovoljno superstara da naprave razliku. Recimo Denver da je zavrsio 2-3 prosle sezone bi se kosio za finale sa Okc. Ovako je zavrsio 4i i ispao u drugoj rundi. A Denver bi vjerovatno izasao sa istoka, bez obzira sto su imali problema sa klupom i trenerom. Ali sve je to neka teza tematika, koju ja neam kad objasnjavati pocetnicima

TripleThreat
Kontakt:

Post Postao/la TripleThreat » 28 jan 2026, 02:43

alemsa je napisao/la:
28 jan 2026, 02:20
27 jan 2026, 23:16
alemsa je napisao/la:

Nisu, zato sto istok nema dovoljno superstara da naprave razliku. Recimo Denver da je zavrsio 2-3 prosle sezone bi se kosio za finale sa Okc. Ovako je zavrsio 4i i ispao u drugoj rundi. A Denver bi vjerovatno izasao sa istoka, bez obzira sto su imali problema sa klupom i trenerom. Ali sve je to neka teza tematika, koju ja neam kad objasnjavati pocetnicima
Kosio se Denver svakako za finale, jedva ih OKC prošao, a i Denver ima samo jednog superstara, kao i OKC.

Bolje ti sebi objasni da su Celticsi, tadašnji aktuelni šampioni, za koje si rekao da će izbaciti Knickse imali dva superstara i u konačnici su ispali.

Dakle argument oko superstara kao game changera je također ništavan. Hajmo dalje :kafa:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 28 jan 2026, 02:54

28 jan 2026, 02:43

Kosio se Denver svakako za finale, jedva ih OKC prošao, a i Denver ima samo jednog superstara, kao i OKC.

Bolje ti sebi objasni da su Celticsi, tadašnji aktuelni šampioni, za koje si rekao da će izbaciti Knickse imali dva superstara i u konačnici su ispali.

Dakle argument oko superstara kao game changera je također ništavan. Hajmo dalje :kafa:
Kosit ce se "uvijek" zato sto imaju najboljeg igraca lige, i da zavrse 41-41. Kao Kobe kad je otisao u 7 protiv Phx sam (7i seed bio). Zato ti je pritisak na Brunsonu ili jesi ili nisi. De malo skontaj cijelokupno sliku. Zato mu je minus u karijeri sto je ispao od Indiane

Nistavaj ti sta hoces, ovako ti je kako ti kazem.

Ne sjecas se ti ovog:

Davno je to bilo...

TripleThreat
Kontakt:

Post Postao/la TripleThreat » 28 jan 2026, 03:20

alemsa je napisao/la:
28 jan 2026, 02:54
28 jan 2026, 02:43

Kosit ce se "uvijek" zato sto imaju najboljeg igraca lige, i da zavrse 41-41. Kao Kobe kad je otisao u 7 protiv Phx sam (7i seed bio). Zato ti je pritisak na Brunsonu ili jesi ili nisi. De malo skontaj cijelokupno sliku. Zato mu je minus u karijeri sto je ispao od Indiane

Nistavaj ti sta hoces, ovako ti je kako ti kazem.

Ne sjecas se ti ovog:

Davno je to bilo...
Ma ne sjećaš ni ti, što je najtužnije :rol:

To tvoje teoretisanje da bi Denver prošao istok nema nikakvog uporišta, s obzirom da su namučili Oklahomu isto koliko i Indiana, ako ne i manje, s obzirom da je Oklahoma jedva prelomila Indianu kad se Haliburton povrijedio.

Indiana je, nakon viđenog posljednje dvije uzastopne godine, vrlo očito bolja ekipa od Knicksa, bez obzira na poziciju tokom regularne sezone.

Slab si mi bolan, bolan :kafa:

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 28 jan 2026, 03:24

28 jan 2026, 03:20

Ma ne sjećaš ni ti, što je najtužnije :rol:

To tvoje teoretisanje da bi Denver prošao istok nema nikakvog uporišta, s obzirom da su namučili Oklahomu isto koliko i Indiana, ako ne i manje, s obzirom da je Oklahoma jedva prelomila Indianu kad se Haliburton povrijedio.

Indiana je, nakon viđenog posljednje dvije uzastopne godine, vrlo očito bolja ekipa od Knicksa, bez obzira na poziciju tokom regularne sezone.

Slab si mi bolan, bolan :kafa:
Sjecam jarane, ja sam ipak 89-o godiste, sjecam se Jordana a da se ne sjecam toga kad sam imao vec 18 godina.

Slozit cemo se da se ne slazemo, nista protiv tebe, rega si mi, ali ti treba jos pure da shvatis o cemu uopce govorim.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.