FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Cetvrtak ili petak dolazi napadac...Malo se razvuklo
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Kakva je situacija sa Erickom? Je li laksa ili teza povreda?
Mislim da ce Radovac u prvi tim protiv Posušja, neovisno o povredi Ericka.
Ovo ostalo isto kao protiv Slovaka..
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Ušao je Erick protiv ovih makedonaca ako sam ja dobro vidio. Znači hvala Bogu ništa ozbiljno.avalPacidoroP je napisao/la: ↑27 jan 2026, 21:48Kakva je situacija sa Erickom? Je li laksa ili teza povreda?
P.S. Da da bio je tu, evo provjerio sam.
Zadnja izmjena: AhmedNurudin, dana/u 27 jan 2026, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Mogao bi uz Dragovića završiti ove pripreme bez minute nažalost. Sumnjam da će dobiti minutažu u zvaničnoj utakmici ako već nije na pripremama ništa dobio.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Nismo jer je u Tursku otišao turisticki...
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Top.. nisam pregledao čitavu, radio.AhmedNurudin je napisao/la: ↑27 jan 2026, 21:56Ušao je Erick protiv ovih makedonaca ako sam ja dobro vidio. Znači hvala Bogu ništa ozbiljno.avalPacidoroP je napisao/la: ↑27 jan 2026, 21:48Kakva je situacija sa Erickom? Je li laksa ili teza povreda?
Što se tiče napadača, jučer sam pisao da smo doveli Džeku,opet bi nam Jaganjac bio taj u-21, jer se koliko toliko može nositi sa premijerligašima, a vidim i @bersaga je isto danas pisao.
Moguće da smo pokušali uganjati nekog u-21 napadača,ili nekog općenito u-21 igrača, tek tada bi vjerovatno razmišljali o napadaču.. Muharema dovode jer vjeruju da se možda može vratiti u formu,ali ja iskreno sumnjam.
Vjerovatno će se na ljeto ići u pronalazak u-21 igrača, ili će se raditi na nekom od naših omladinaca Gojak/Efendić/Dragović/Ćosić te samim tim i u pronalasku pravog golgetera..
Sad bi samo džabe nekoga plaćali,vjerovatno i preplaćivali, a Jaganjac bi nam morao igrati.
Mislim da je bilo priče da je on U21. Nadam se vidjeti njega, Dragovića, Gojaka, Šabića i Ćosića u jednom, a Rakića, Abdulahovića/Muftu, Jaganjca i ostale u drugom poluvremenu, čisto da se vidi na čemu smo.
Efu sam malo pratio i znam da je dobar igrač, Gojak također, Ćosić se dokazao sad, Šabić ima nekog iskustva ali je pokleknuo a za Dragovića ne znam ništa. Bilo bi mi žao da neko "treći" tj. Rakić/Jaganjac igra umjesto njih.
Žao mi je momaka koji su tu a nemaju priliku, jbg. Rakić očigledno NE MOŽE ili NEĆE. Što ga se ne otpšie onda
Efu sam malo pratio i znam da je dobar igrač, Gojak također, Ćosić se dokazao sad, Šabić ima nekog iskustva ali je pokleknuo a za Dragovića ne znam ništa. Bilo bi mi žao da neko "treći" tj. Rakić/Jaganjac igra umjesto njih.
Žao mi je momaka koji su tu a nemaju priliku, jbg. Rakić očigledno NE MOŽE ili NEĆE. Što ga se ne otpšie onda
hajduk živi vječno
Nadam se da taj Muharem dolazi kao nas igrac a ne kao posudjeni, onda pogotovo njegov dolazak ne bi imao smisla...
Svako ko smatra da je bilo cije misljenje na forumima relevantno i da ga isto nervira, je blago receno retardiran. Isto tako svako od nas ima apsolutno pravo da kaze ovo mi se svidja, ovo mi se ne svidja.
Da se pocne od banalnih stvari kao sto je statistika i da se potom doda i kontekst u smislu da je momak dvije godine van forme, dodje se do zakljucka da Muharem vrlo vrlo vrlo vjerovatno nece biti igrac koji ce odma dati doprinos. Isto kao sto je moguce da proigra i da od njega bude igrac (vjerujem da bi Slavisa to mogao izvuci iz njega), takodjer moramo biti svjesni da cemo ga morati trpiti godinu, pa i dvije dok ne nadje formu. Eh sad je samo na nama da procijenimo da li nas klub ima vremena ili nema da ceka. Sva poenta razgovora o Muharemu..
O tome kako ce ga, hipotetski, Slavisa iskoristiti u igri, vjerujem da 99% nas nema blage veze (da li ce ga koristiti kao laznu devetku, da li ce utrcavati u prostor kad je visoka odbrana, da li ce odvlaciti stopera i praviti prostor za drugog igraca).
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Ne radi se to baš često u generalnoj probi što nama utakmica sa Cherkasijem jeste. Nemam trenersku licencu, možda baš Slaviša to uradi ali nije praksa inače. Očekujem ekipu na koju računa protiv posušja koja će sigurno izgurati 70 minuta i tek onda neke izmjene, da bi počeli hvatati ritam. Idealna utakmica za sve mlade igrače je bio sileks ali eto nisu dobili šanse, msm možda imaju i kakvu povredu, mi to ne možemo znati.f16 je napisao/la: ↑27 jan 2026, 22:03Mislim da je bilo priče da je on U21. Nadam se vidjeti njega, Dragovića, Gojaka, Šabića i Ćosića u jednom, a Rakića, Abdulahovića/Muftu, Jaganjca i ostale u drugom poluvremenu, čisto da se vidi na čemu smo.
-
GavranBeli
- Kontakt:
Sta ovaj moze kostati jedva ziv ostao prije dvije godine. Nije odigrao posteno utakmice. Treba on nama da plati da igra a ne mi njemu. Ne lupetaj gluposti.NoDi80 je napisao/la: ↑27 jan 2026, 21:37Mogu ali u kurcu nikad ne bi doveli igraca iz Austrije ni one nq klupi, jer bi prije igrali cvajtu nego dosli kod nasGavranBeli je napisao/la: ↑27 jan 2026, 20:51Normalno je da cemo diskutovati oko pojacanja. Svi hocemo dolaskom investitora da vidimo nesto kvalitetniji zbog toga je valjda doveden. Igrace poput ovog koji je imao tešku saobracajnu nesrecu se mogu dovoditi i bez investitora.
Evropa nam treba zbog milion razloga, cuj sta ce nam evropa kakvi debilni komentari. Dok Zrinjski i raspali Borac igraju grupnu fazu, nasi navijaci pisu sto moramo u evropu. Stvarno nekad covjek da pomisli da smo retardiran narod bez riječi.
Da nije usao investitor trazili bi slobodne igrace koji malo kostaju i trazili bi prvoj ligi federaciji, rs i otpatke iz prve lige
Pricas nerealno i nisi objektivan da nema investitora Ovcina bi nam dosao i tako ti
I sad kad imamo pare tesko je dovesti odmah igracine, jer renome kluba i ligie nije na nekom nivou
Ma nama treba pravo krilo ili napadac ako zelimo da budemo konkurentni. Nemojmo se lagat da mozemo sa ovim trenutnim nesto kvalitetno izgurat.
Mozemo al da se desi cudo pa da Rakic ili holanđanin pocnu zabijat.
Imali investitora ili ne mi nemamo igraca koji ce zabit 6 golova do kraja. Nerealno je da budemo prvi ili drugi ali ako hocemo evropu neko treba dat gol.
Mozemo al da se desi cudo pa da Rakic ili holanđanin pocnu zabijat.
Imali investitora ili ne mi nemamo igraca koji ce zabit 6 golova do kraja. Nerealno je da budemo prvi ili drugi ali ako hocemo evropu neko treba dat gol.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Robert Murić, Amar Ćatić, Ivan Marić i Anel Šabanadžović
i završiti prelazni rok. 
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- AhmedNurudin
- Kontakt:

Šta mislite da ponovo pokušamo? Nakon većeg debakla u Vijetnamu od Amerikanaca, sigurno je pristupačniji.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Nikad cudniji prelazni rok u ovoj ligi se nije desio. Doslovno se nista ne desava..
Izuzeb odlazaka Guliashvilia, Boljevica.. ekipe izgledaju slabije nego jesenas.
Izuzeb odlazaka Guliashvilia, Boljevica.. ekipe izgledaju slabije nego jesenas.
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Treba trenera pustiti da sebi dovede igrace a ne ovako neko nametanje igraca…ako on aminuje ovog iz Austrije onda neka bude ali nemoj da bude kasnije nije ga on odobrio.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Nece on da se bavi tim poslomELDIABLO20 je napisao/la: ↑28 jan 2026, 00:11Treba trenera pustiti da sebi dovede igrace a ne ovako neko nametanje igraca…ako on aminuje ovog iz Austrije onda neka bude ali nemoj da bude kasnije nije ga on odobrio.
-
sanjinusto
- Kontakt:
Htio ne htio, nikad ne treba trenera pustiti da dovodi igrace. Kojem god smo to pustili on se talio. Neku zelju uvaziti je ok, ali ne treba im davati previse prostora.zeljovolimte je napisao/la: ↑28 jan 2026, 00:17Nece on da se bavi tim poslomELDIABLO20 je napisao/la: ↑28 jan 2026, 00:11Treba trenera pustiti da sebi dovede igrace a ne ovako neko nametanje igraca…ako on aminuje ovog iz Austrije onda neka bude ali nemoj da bude kasnije nije ga on odobrio.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Levin, SAMOREALN0 i 32 gosta.