Nije istina da neko nije dao stadion na korištenje vec Čelik im je spuco cijenu za korištenje stadiona pa zato su i odbili.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑27 jan 2026, 23:04Najmanji problem je riješiti stadion, ne zavaravajte se da Stupcanici Celik ili Zenica nisu dali stadion, jedina istina je da se spasilo Posusje po dogovoru u savezu, Hrvati i Srbi su glave u savezu uz poslušne Bošnje i eto rezultata...
Jebg hoces tudji stadion koristiti moras shvatiti da moras za to masno i da platis.
Ima jos 13 kola i sve ce se vidjeti realno nakon 5 kola jer Čelik ima raspored u prvih pet kola potezak tako da cemo saznati vec tad po meni gdje smo i sta smo.
Tosk je prodao dva najbolja igraca svoja i sad da li imaju ambicije ne znam ali sa imaju kesa imaju isto tako stupcanica je jaka u zadnje vrijeme ali njih je.. druge stvari a to ne kanton i stadion i dosta toga sto se u klubu radi.
**** klub kojem dodje predsjednik i odredjuje ko ce igrati jer ovo je ravna informacija .
Sloboda tesko jer pred njima ne period biti ili ne biti realno gledajući dosli su do tačke gdje je doslo pitanje opstanka kluba općenito i koliko je Izmir voljan da se bori za nesto vise.
Travnika ne vidim općenito u konkurenciji kao ni Jedinstvo jer imaju oni jos puta do premijer lige.
Znamo svi normalni sta je premijer liga i koliko kesa treba za nju.
Po meni svaki budjet ispod 4 mil za premijer ligu je smijesan jer ces biti bukvalno kanta za nabijanje i bez tih sredstava po meni niko ne treba ulaziti ako nema taj Kes i poprilično dobru ekipu.
Teska ce biti polusezona ima dosta novina i dosta klubova koji se trude da budu bitan faktor u ligi.