Amar Dedić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Amar Dedić
Joj jesu škrti svi majko mila, u zadnjoj trećini niko nikom ne da loptu brate dragi.
Najbolje ocjenjen vidim, nisam gledao. Masina je igrac stvarno, sledeca stepenica Real Madrid i osvajanje Liga Prvaka.
Dobar Deda, kako je vrijeme prolazilo bio je sve bolji i sigurniji, u 2 navrata na kraju sprijecio 1na1 situaciju.
Siguran, ne srlja i ne pravi gluposti. Samo se jednom zabio u grupu igrača
Siguran, ne srlja i ne pravi gluposti. Samo se jednom zabio u grupu igrača
Primise gol, dosta bolji Juve u drugom poluvremenu
Na njegovoj strani je ovaj Turcin Kenan koji uvijek se vrati korak unazad pa sutne na gol al dobar je Dedic
Bah zadnju utakmicu odigrao 8.2.2025, godinu dana je van stroja, baš neka teška povreda bila. Pitanje je kakav će on biti kad se vrati.Coolpanda24 je napisao/la: ↑21 jan 2026, 20:08Pobjeda večeras im je pod moranje![]()
A što se Amara tiče, zasluženo je starter u svakoj, ali činjenica je da ni nema konkurenciju na svojoj poziciji. Vidjećemo šta će se desiti sad kad se Bah vrati, on im je bio najbolji igrač do povrede.
it's football day
Meni je skroz okej Amar, ali je Benfica u poređenju sa Juventusom što bi mi Krajišnici rekli TRAHANA.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Al’ Grk izvede penal 
Kako losa sezona Benfice,ispali su iz svega zivog,a u ligi nemaju sanse za titulu.. i nek im je,koji jos ozbiljan klub u 21. stoljecu dovodi Murinja za velike stvari.
Dedic dobra partija,par puta ga je Kenan presao u 1vs1 situacijama,ali generalno solidan nastup.
Dedic dobra partija,par puta ga je Kenan presao u 1vs1 situacijama,ali generalno solidan nastup.
Klupa
Neka malo odmori.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovu utakmicu Benfike veceras sigurno niko od nas nije gledao, ali mali koji je odigrao desnog beka je drugi najbolje ocijenjeni igrac, 8.2...
17 godina, Portugalac.
Onako kazem.
17 godina, Portugalac.
Onako kazem.
Tako to portugalci rade. Tog malog od 17 godina ce postepeno ubacivati sljedecih godina I po Dana dok ne prodaju dedica. Tad taj Mali uskace u prvu postavu. Recept Koji SE primjenjuje jos od 90tih godina kod sva tri portugalska velikana
-
antetokounmpo
- Kontakt:
Gledao ja. Momak je odlican. Treba mu zapamtiti ime, bice jedan od boljih bekova ako bude pametan. Vec je od sva tri igraca na toj poziciji najbolja rezerva Dedicu.
Dragi sportsport, ako morate lupati vijesti o hrvatskim i srpskim laznim trasnferima postedite nas bar bombanja o nasim, kakvih ba 60 miliona za Dedica, ljudi bi ga spakovali iste sekunde da je neko ponudio i 30, sta izmisljate vise jebli vas klikovi. Od jutros dvije izmisljotine ste bacili. 
Muharemović 40, Dedić 60, iduća vijest Kerim u Real za 230Sheyi je napisao/la: ↑28 jan 2026, 11:51Dragi sportsport, ako morate lupati vijesti o hrvatskim i srpskim laznim trasnferima postedite nas bar bombanja o nasim, kakvih ba 60 miliona za Dedica, ljudi bi ga spakovali iste sekunde da je neko ponudio i 30, sta izmisljate vise jebli vas klikovi. Od jutros dvije izmisljotine ste bacili.![]()
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma lupaju gluposti nisu ni preveli clanak kako treba.
60 miliona mu je otkupna klauzula, moguce da je postojao upit Manchester Citya, ali ni u snu ne bi dali 60 miliona za njega.
60 miliona mu je otkupna klauzula, moguce da je postojao upit Manchester Citya, ali ni u snu ne bi dali 60 miliona za njega.
Realno kad covjek pogleda imamo mi veoma dobre reprezentativce. Dedić, Alajbegović, Muharemović, Bajraktarević. Tu se mogu priključiti i Malić, Tahirović, Gigović pa i Baždar. Nismo za otpisati
željo i hajduk
Bahahaha cuj 60 miliona. Mislim nas je i sve, al de ba. Pa poslali bi ga pjeske u Manchester za 60 miliona.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Volioo bih u Real da ode i mislim da moze tamo
Ma moze on otici u jake klubove, jer oni ga mogu doraditi, usavrsiti svojim treninzima, a on ima karakteristike koje se uklapaju u njihovu igru
Sigurno ne bi odmah igrao dok ne digne treninge na puno veci nivo, ali za jedno pola godine mogao bi igrati tamo
Ma moze on otici u jake klubove, jer oni ga mogu doraditi, usavrsiti svojim treninzima, a on ima karakteristike koje se uklapaju u njihovu igru
Sigurno ne bi odmah igrao dok ne digne treninge na puno veci nivo, ali za jedno pola godine mogao bi igrati tamo
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Trenutno korisnika/ca: denza, dubrovnik, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Lekqqq1921, mercurial, Principatus, soko i 66 gostiju.