Prva Liga FBiH 2025/26

Moderator/ica: GracanicaAA

tuzlanskinacin
Kontakt:

Re: Prva Liga FBiH 2025/26

Post Postao/la tuzlanskinacin » 28 jan 2026, 18:18

rishovski je napisao/la:
28 jan 2026, 18:03
tuzlanskinacin je napisao/la:
28 jan 2026, 17:35
rishovski je napisao/la:
28 jan 2026, 16:41

Kako ti ne kapiraš da plasman u RS ligi ne igra nikakvu ulogu.. Prijedor i Trebinje imaju stadione koji ispunjavaju minimum onog sto se traži i zato i ne moraju biti prvi a ulaze u Premijer ligu.. Nije vise 2003 godina da sklepaš 7 stepenica,poredaš stolice i nazoveš to tribinom...
Tako isto i Stupčanica neće nikad dobiti licencu za svoj stadion,jer niko više neće dopustit da se igra u kaljuži nakon prve kiše... A što se tiče bošnjačkih klubova,Sloboda,Čelik,Jedinstvo,Travnik,nije niko kriv iz RS ili Hercegovine sto su tu gdje jesu,to je samo rezultat nemara gradskih struktura i vlasti u tim gradovima. Ništa drugo... Kod Čelika se situacija popravila čim je grad izašao u susret i stao uz klub... Tako da je to recept i za sve druge.
Ko je unistio Olimpik i Mladost, koliko god to bili plastični klubovi neko je stao na njihova ulaganja... reci ces Mladost stadion, a sta ces za Olimpik... ne budite fanatici Vice vidjet ćete vec sve iduće sezone niste vi njega i njegove sudije osjetili na vlastitoj koži, psovat cete mu od do, a sto ste tice lige rs ima kvaka zasto su tu gdje jesu laktasi i bsk a na kraju ulazi leotar, rudar, radnik itd nije bas sve stadion, vec ko ce dat bodove po zahtjevu dodju i kazu rudaru ulaze laktasi, osim ako vi ne ispunite to i to i naravno znaju iz tog kluba da nikad nece bit prvi jer je to nemoguće u toj ligi pored laktasa i bsk i na taj nacin iskoriste priliku za pl, zato je sklonjena i krupa i sloboda novi grad... raspitaj se malo, ako lažu mene lazem i ja sve vas ovdje ali takve price sam cuo od ljudi koji nisu bas teoreticari zavjera...
Druže ja pričam opcenito... Nisam navijač ni jednog kluba iz Federalne lige... ali niko me ne može ubjediti da jedan Čelik ili Sloboda ne mogu igrati Premijer ligu a da je razlog tome u Laktašima ili Posušju... Druže ne ulaže se u Tuzli,ne ulaže u Zenici,zato je kriva politika onih koji vode te gradove a ne neko u RS... Olimpik i Mladost su neodrživi projekti na neke duge staze,isto važi i za Stupčanicu... Doći će ti ubrzo vrijeme kad nece biti ni Širokog ni Posušja ni Rudara kao ni Sloge Doboj i Radnika iz Bijeljine...jednostavno ces imati 8 klubova koji ce postati standardni članovi premijer lige a 2 ce ulazit i odmah ispadat... Liga je svake godine skuplja i trazit ce puno ulaganja u stadione u buducnosti,male sredine nece moci odgovoriti tim zahtjevima i to je tako..
Slažem se ja sa tobom od rijeci do rijeci, da se ulaze u Celik i Slobodu i da nema ili da nije bilo kriminala bila bi daleko bolja situacija I danas ni jedan od ova dva kluba ne bi bio tu gdje jeste, ali stanje i prevare koje se desavaju u PL a i u toj RS ligi su nepojmljive i nevjerovatne...

schalke
Kontakt:

Post Postao/la schalke » 28 jan 2026, 18:48

Sky9 je napisao/la:
28 jan 2026, 18:13
A tvoje rodice je guzilo bar nekoliko nas Tuzlaka dok su studirale. :bih:
Niko od rodbine mi nije u Tuzli studirao. Palanka veća nego Zenica.

A ti nikog nisi guzio. Tebe , to je ovdje na forumu bar poznata stvar

Dajdza11
Kontakt:

Post Postao/la Dajdza11 » 28 jan 2026, 18:53

Svrakino govedaru 2026 godina, a na Visnjiku nema vode, ja metropole i qrca ccccc

Nulatridva
Kontakt:

Post Postao/la Nulatridva » 28 jan 2026, 19:04

Sky9 je napisao/la:
28 jan 2026, 17:49
Kakav rasadnik kretena je naša zen'ca :bih: :tokralju:

https://www.facebook.com/share/v/1AMTCwJBf7/
Jesi li išao sinoć sunetit Zvezdine navijače, ili nisi zbog čestitke?

OdmutNicaze1988
Kontakt:

Post Postao/la OdmutNicaze1988 » 28 jan 2026, 19:11

svrakino1921 je napisao/la:
28 jan 2026, 18:14
HP46 je napisao/la:
28 jan 2026, 15:01
Vec je odluceno da zenicka prcija ulazi u PL i da se mora naguziti Borcu, Svinjskom i ostalima jer tako Vico zeli a i mora se podici klub koji je godinama bio u fazi propadanja. To vidimo kako im se steli jos od prosle sezone kad su trebali ispasti pa onda magicno poceli i gostovanja bez problema dobijati. Ove sezone slicna situacija. :yawn:

Bravo
Tako je

Navalili na silu u ligu 10 a Grad im nema grijanja a uzeli iz budžeta milion maraka za ulazak u PL

Užas
O čemu ti i o kakvom grijanju da mi nemamo.
Pa bolan vi vode nemate ko da ste u Africi a ne 70 km od Zenice.
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 28 jan 2026, 19:28

SDA Zenica: Odbijen zahtjev za sjednicu o grijanju u Zenici
22.01.2026.

Sram Vas bilo i Vi da uzmete milion maraka iz budžeta zbog ulaska u ligu 10

Nulatridva
Kontakt:

Post Postao/la Nulatridva » 28 jan 2026, 19:35

28 jan 2026, 19:28
22.01.2026.

Idi se bavi svojim klubom i moli Boga Allaha da ti se ne desi nešto slično kao nama, ili čak šta gore...
Jer velike su šanse!!

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 28 jan 2026, 19:35

28 jan 2026, 12:50
BatistutA19 je napisao/la:
28 jan 2026, 05:03
27 jan 2026, 23:04
Najmanji problem je riješiti stadion, ne zavaravajte se da Stupcanici Celik ili Zenica nisu dali stadion, jedina istina je da se spasilo Posusje po dogovoru u savezu, Hrvati i Srbi su glave u savezu uz poslušne Bošnje i eto rezultata...
To hrvati Posusje i ostalo je prica za glupe ljude i naivne koje padaju pricu tipicno ono SDA udar na bosnjake..
Lijepo je receno sve i ko ulazi i kako se ulazi i Stupcanici receno za stadion godinu unapred sta moraju uradit i nisu uradili jer ne zele i evo 2 godine opet nista jer ne zele ..
To samo moze glup i naivan vjerovat stimalo se Posusju i Posusje je zasluzeno ostalo.
Ovo glupi i naivni ne mislim na tebe nego opcenito na takve ljude.
Da bi Posusje zasluzeno u barazu dobilo Stupcanicu bi, velika je razlika izmedju 9. u PL I prvog u Federalci, ali opet nije to tako naivna prica. Vidjet ćete kakvog sve kriminala ima u PL nazalost je tako, dosta je tu i politike. Ima dosta i teorija zavjere, ali ima i istine da se godinama čiste Bosnjacki klubovi ne jer su Bosnjacki jer nisu u talu i nisu pouzdani partneri za talove prodaje utakmica. Sve se vidi kada vidis prvu ligu RSa svake godine u vrhu Laktasi i BSK nikad nece uci vec ce Leotar koji je 3. kao prosle godine i Rudar itd.

PS ne brini brate nisam se uvrijedio hahahaha, drag si ti meni moze se s tobom uvijek fino ovdje pisati
Sto se tice Posusja zasluzeno ostalo a to bosnjacki ,hrvatski,srpski klubovi ne slazem se ni sa tim.
Sad ispada prosle sezone Sloboda ,Igman ispali sto su tzv bosnjacki a nije sto su daleko najslabiji bili.
A to Laktasi ,BSK pa nije bolan kad udjes liga od prije 15 godina i logika je da je Prijedor i Trebinje gradovi u odnosu na Krupu i BSK jer imaju Borac a ti bez 4 miliona nemas sta ulazit.
Ja ti samo mogu rec kad Celik i Sloboda stanu na noge kad ojacaju i ako se to desi leti ti iz lige Radnik,Sloga,Posusje i slicni a sad za sad je sasvim realno.Ja znam da je Celik slabiji od njih trenutno a i ti znas da je Sloboda slabija od njih ili ce me neko ubjedjivat ne mozemo uci i ostat u WWIN LIGI ligi jer smo tzv bosnjacki klubovi a nije sto su ovi bolji od nas.
Ta mi prica kao politicari uvjek te strase od onih dvoje i uvjek krivi drugi samo mi nismo ,to se odnosi na sve 3 strane i onda svak svoje krade pljacka a nasi gluoi ljudi ce govorit dobro je samo nek je nas a nema veze sto je lopov.

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 28 jan 2026, 19:40

28 jan 2026, 19:35
28 jan 2026, 05:03

To hrvati Posusje i ostalo je prica za glupe ljude i naivne koje padaju pricu tipicno ono SDA udar na bosnjake..
Lijepo je receno sve i ko ulazi i kako se ulazi i Stupcanici receno za stadion godinu unapred sta moraju uradit i nisu uradili jer ne zele i evo 2 godine opet nista jer ne zele ..
To samo moze glup i naivan vjerovat stimalo se Posusju i Posusje je zasluzeno ostalo.
Ovo glupi i naivni ne mislim na tebe nego opcenito na takve ljude.
Da bi Posusje zasluzeno u barazu dobilo Stupcanicu bi, velika je razlika izmedju 9. u PL I prvog u Federalci, ali opet nije to tako naivna prica. Vidjet ćete kakvog sve kriminala ima u PL nazalost je tako, dosta je tu i politike. Ima dosta i teorija zavjere, ali ima i istine da se godinama čiste Bosnjacki klubovi ne jer su Bosnjacki jer nisu u talu i nisu pouzdani partneri za talove prodaje utakmica. Sve se vidi kada vidis prvu ligu RSa svake godine u vrhu Laktasi i BSK nikad nece uci vec ce Leotar koji je 3. kao prosle godine i Rudar itd.

PS ne brini brate nisam se uvrijedio hahahaha, drag si ti meni moze se s tobom uvijek fino ovdje pisati
Sto se tice Posusja zasluzeno ostalo a to bosnjacki ,hrvatski,srpski klubovi ne slazem se ni sa tim.
Sad ispada prosle sezone Sloboda ,Igman ispali sto su tzv bosnjacki a nije sto su daleko najslabiji bili.
A to Laktasi ,BSK pa nije bolan kad udjes liga od prije 15 godina i logika je da je Prijedor i Trebinje gradovi u odnosu na Krupu i BSK jer imaju Borac a ti bez 4 miliona nemas sta ulazit.
Ja ti samo mogu rec kad Celik i Sloboda stanu na noge kad ojacaju i ako se to desi leti ti iz lige Radnik,Sloga,Posusje i slicni a sad za sad je sasvim realno.Ja znam da je Celik slabiji od njih trenutno a i ti znas da je Sloboda slabija od njih ili ce me neko ubjedjivat ne mozemo uci i ostat u WWIN LIGI ligi jer smo tzv bosnjacki klubovi a nije sto su ovi bolji od nas.
Ta mi prica kao politicari uvjek te strase od onih dvoje i uvjek krivi drugi samo mi nismo ,to se odnosi na sve 3 strane i onda svak svoje krade pljacka a nasi gluoi ljudi ce govorit dobro je samo nek je nas a nema veze sto je lopov.
Daleko od toga da se to odnosi na prošlu sezonu Igmana i Slobode to svako zna da je bila katastrofalna sezona, prva moja Sloboda jednu utakmicu pobijedila samo znaci zasluzeno ispala, ali da ima politike ima i raznih spletki a ono za rs ligu i nacin rada sto sam napiso je gotov pa sigurno. Daleko da ja branim nasu stranu političara, nasi su orvi i najveci beskicmenjaci u savezu a onda i dalje, jer mogu mijenjati a nece.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 28 jan 2026, 19:54

Joj ovaj o grijanju u Zenici a vode u Sarajevu nema uvjek redukcije neke.
Stvarno su bezveze price te konkretno o Celiku i Slobodi sto ne igramo WWIN ligu sto su tzv bosnjacki klubovi a nije sto smo slabi sto nemamo novac i sto nam je kriminal 20 godina bio nego su nam krivi Laktasi,Vico,Posusje,Siroki i slicni.
Risovski je odlicno sve objasnio i svake sezone ce bit sve teze manjim sredinama i docice vrijeme kad cevi opcine zavrnit pipu.
Olimpik,Mladost nestali sto yu tzv bosnjacki klubovi,Mladost nestala odusto Musija ide reset u Kanton.Olimpik pa Vrbanjusa je Real za Olimpik po tradiciji nekoj i da opstane i tako ide reset za Tuzla City od praznih obecanja,titula,Europi do Kantona i jedna pouka i poruka za Slobodu sta moze da se desi koliko god branili i volilk ali to je tako.
Niko nije gore proso nego mi u Zenici i ne zelim nijednom klubu to da doozivi jer 90% ce se ugasit ako.dodju u tu situaciju ali hvala bogu mi smo ipak spasili klub i konacno stali na noge i koracamo naprijed.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 28 jan 2026, 20:02

28 jan 2026, 19:40
28 jan 2026, 19:35

Daleko od toga da se to odnosi na prošlu sezonu Igmana i Slobode to svako zna da je bila katastrofalna sezona, prva moja Sloboda jednu utakmicu pobijedila samo znaci zasluzeno ispala, ali da ima politike ima i raznih spletki a ono za rs ligu i nacin rada sto sam napiso je gotov pa sigurno. Daleko da ja branim nasu stranu političara, nasi su orvi i najveci beskicmenjaci u savezu a onda i dalje, jer mogu mijenjati a nece.
To ti i kazem ko je nama kriv nego mi u Zenici i Tuzli ali ako stanemo na noge i ojacamo leti ti bolan Radnik Sloga Posusje Rudar i slicne ekipe .
Nemamo mi sta lagat sami sebe ne mozemo igrat Wwin ligu jwr smo tzv bosnjacki klubovi a nije sto su ljudi bolji od nas trenutno.
Risovski ti fino reko nije to liga od prije 20 godina stavi blok.stepenica i stolice i igraj i plus budjet 4 miliona treba .
Slazem se ja za sudije to svugdje ima ali se ne slazem to bosnjacki klubovi da ispadnu zbog sudija i slicnog a nije sto su slabi .
Meni je sasvim realna tabela u WWIN Ligu konkretno vrh Borac i Zrinjski u Europi dokazu iza njih sarajevski klubovi,Velez i Siroki tu negdje ,ovo dole za opstanak..
Tu kad bude jak Celik Sloboda ovi lete Rudar Radnik Posusje i slicni ali su svi bolji od nas pa cak i Jedinstvo mada oni su daleko iza toga realno.

RobijasiZenica1988
Kontakt:

Post Postao/la RobijasiZenica1988 » 28 jan 2026, 20:26

schalke je napisao/la:
28 jan 2026, 18:10
Jah, a najpoznatiji Tuzla/nka na svijetu, tvoja rodica Maca Diskrecija
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
De nemoj vise pišat po debilu žao mi ga.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 28 jan 2026, 21:05

Usmrdi se forum od ćernobilaca, majku li vam je.bem smrdljivu.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 28 jan 2026, 21:10

22.01.2026.

nebitne smrde iz ćernobila, ko im je.be mater
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

OdmutNicaze1988
Kontakt:

Post Postao/la OdmutNicaze1988 » 28 jan 2026, 21:29

Ja sta je poltrona upm
Ne mogu da vjerujem dokle ljudska glupost dopire...
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988

Nane17
Kontakt:

Post Postao/la Nane17 » 28 jan 2026, 22:22

Sky9 je napisao/la:
28 jan 2026, 21:05
**** ti onaj Vucic sto mu se divis najsitnije na vodi sto ti je prijavljeno

almir2018
Kontakt:

Post Postao/la almir2018 » 28 jan 2026, 22:43

:kralj:
22.01.2026.

Ne mozemo biti gori od vas
Vama kanton pravi tribinu i Benjamina
Pa iz budžeta miloni za poslovanje kluba
A da nije bilo Nikšića da promijeni zakon o opisu kamata ne bi ste vidjeli Evrope
Tako da molim te ne javljaj se 🤫🤫

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 28 jan 2026, 22:59

Sky9 je napisao/la:
Tuzla medjede azmirovski botovski zagadjenija od Zenice duplo i ti ces nekom rec nesto

Dajdza11
Kontakt:

Post Postao/la Dajdza11 » 28 jan 2026, 23:00

22.01.2026.

17045 evo dvije marke od mene, za sirotinju. Okupaj se kmetu dok nije nestalo vode 🤣

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 28 jan 2026, 23:07

Nane17 je napisao/la:
28 jan 2026, 22:22
Sky9 je napisao/la:
**** ti onaj Vucic sto mu se divis najsitnije na vodi sto ti je prijavljeno
je.bem ti klicu mrtvu, ozračeno go.vno smrdljivo
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Rule_hz i 16 gostiju.