Nakon 20 godina koliko stoje tu ih pošarali. Nikada RA ni jedan vaš grafit nije dirnuo. Mlatiš i lažeš bezvezeprimussucks je napisao/la: ↑28 jan 2026, 19:44Prvi ste vi isarali grafite na vrhu avenije na kojima su dva pokojna clana UM.Nemoj da serendas.Neki dan je prestanak grafit u potocima pa su ovi uzvratili.Ne kazem da to rade grupe,vec pojedinci..To mora stati .Spomenik je samo uklonjen zbog parkinga i traži mu se novo mjesto Da a se mene pita,ja bih ga poklonio Velezu da stave ispred svoga stadiona.To bi bila lijepa pricaThreeplanetrees je napisao/la: ↑28 jan 2026, 19:39Šta ima neko šarati tuđi grafit koji je urađen na njihovoj teritoriji. Nije Red Army kao oni koji su neku noć pošarali dva grafita u Bijelom Polju. Red Army njih na španskom napadne kada oni rade svoj dok oni ne smiju Red Army kada radi na istom mjestu preko puta. Pišeš stvari u koje se ne razumiješ
Premijer liga BiH - aktuelno
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sta se imam razumjeti...vama ako je to ok uredu onda..to se nikad ne bi desilo ponavljam u Zenici il nadomak Vijećnice u Sarajevu il negdje na Dobrinji da osvane neki grafit nekog tamo Mladića...ne serite i sutite od SalKovca kad ulazim u Mostar kao da sam u Hrvatsku ušao...Threeplanetrees je napisao/la: ↑28 jan 2026, 19:39Šta ima neko šarati tuđi grafit koji je urađen na njihovoj teritoriji. Nije Red Army kao oni koji su neku noć pošarali dva grafita u Bijelom Polju. Red Army njih na španskom napadne kada oni rade svoj dok oni ne smiju Red Army kada radi na istom mjestu preko puta. Pišeš stvari u koje se ne razumiješ
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Ne mlati od Salakovca do aerodroma Mostar samo u Potocima dva kilometra gdje su ljudi ostali i odbranili svoje. Neka rade i crtaju šta hoće. Bježi nisi dobar ne kontaš ništasegasega je napisao/la: ↑28 jan 2026, 19:48Sta se imam razumjeti...vama ako je to ok uredu onda..to se nikad ne bi desilo ponavljam u Zenici il nadomak Vijećnice u Sarajevu il negdje na Dobrinji da osvane neki grafit nekog tamo Mladića...ne serite i sutite od SalKovca kad ulazim u Mostar kao da sam u Hrvatsku ušao...
I grafit RA je 1 km od stadiona pod BB, eto ti tvoja logika. Lupetaš.segasega je napisao/la: ↑28 jan 2026, 19:48Sta se imam razumjeti...vama ako je to ok uredu onda..to se nikad ne bi desilo ponavljam u Zenici il nadomak Vijećnice u Sarajevu il negdje na Dobrinji da osvane neki grafit nekog tamo Mladića...ne serite i sutite od SalKovca kad ulazim u Mostar kao da sam u Hrvatsku ušao...Threeplanetrees je napisao/la: ↑28 jan 2026, 19:39Šta ima neko šarati tuđi grafit koji je urađen na njihovoj teritoriji. Nije Red Army kao oni koji su neku noć pošarali dva grafita u Bijelom Polju. Red Army njih na španskom napadne kada oni rade svoj dok oni ne smiju Red Army kada radi na istom mjestu preko puta. Pišeš stvari u koje se ne razumiješ
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Pa sto ti onda smeta kad ja prekodrisku gamad i ove sto se sa njima bratime nazivam cetaljima?let3 je napisao/la: ↑28 jan 2026, 19:08Naravno da sam patriota i naravno da mi smetaju cetalji, a pogotovu naravno da mi niko ne moze odeđivati sta cu pisati ovdjeAkrep je napisao/la: ↑28 jan 2026, 19:03
Pod “nas” sam mislio da si patriota i da i tebi smetaju cetalji koje vam dovode njihova braca narkomani sa juga. I cetalji ubaceni na forum koji vam odredjuju sta cete pisati i koga i kako vrijedjati. Zna se da je to organizovano i da ovi glupani koji vas predstavljaju to ne pisu na pamet.
Ja samo stvari nazivam pravim imenom i pisem ono sto svi vide i znaju. Zato smetam mnogima![]()
![]()
ukljucujuci i ove moje, sa kojima sam se nerijetko i kacio zbog nekih stvari.
Drugim rijecima, pogesnoj se adresi obracas ahbabu![]()
![]()
Kako bi ih trebao zvati?
-
primussucks
- Kontakt:
Threeplanetrees je napisao/la: ↑28 jan 2026, 19:47Nakon 20 godina koliko stoje tu ih pošarali. Nikada RA ni jedan vaš grafit nije dirnuo. Mlatiš i lažeš bezvezeprimussucks je napisao/la: ↑28 jan 2026, 19:44Prvi ste vi isarali grafite na vrhu avenije na kojima su dva pokojna clana UM.Nemoj da serendas.Neki dan je prestanak grafit u potocima pa su ovi uzvratili.Ne kazem da to rade grupe,vec pojedinci..To mora stati .Spomenik je samo uklonjen zbog parkinga i traži mu se novo mjesto Da a se mene pita,ja bih ga poklonio Velezu da stave ispred svoga stadiona.To bi bila lijepa pricaThreeplanetrees je napisao/la: ↑28 jan 2026, 19:39
Šta ima neko šarati tuđi grafit koji je urađen na njihovoj teritoriji. Nije Red Army kao oni koji su neku noć pošarali dva grafita u Bijelom Polju. Red Army njih na španskom napadne kada oni rade svoj dok oni ne smiju Red Army kada radi na istom mjestu preko puta. Pišeš stvari u koje se ne razumiješ

Ne kontas ti..Al ustvari kad sad sve saberem neka su vam ga i uklonili samo bi se sa ovim gore složio nek vam ga vrate i postavite ga u Vrapcice..nisam ja nacionalista i nek su ljudi ostali na svom ali ja govorim o navijackim grafitima a vi ste Def miševi...Ultrasi su vas Def razoružali sa onim oduzimanjem transparenata...Manijaci su vas nadglasali u Vrapcicima a pogotovo sad vam slijedi poniženje opet...Threeplanetrees je napisao/la: ↑28 jan 2026, 19:51Ne mlati od Salakovca do aerodroma Mostar samo u Potocima dva kilometra gdje su ljudi ostali i odbranili svoje. Neka rade i crtaju šta hoće. Bježi nisi dobar ne kontaš ništasegasega je napisao/la: ↑28 jan 2026, 19:48Sta se imam razumjeti...vama ako je to ok uredu onda..to se nikad ne bi desilo ponavljam u Zenici il nadomak Vijećnice u Sarajevu il negdje na Dobrinji da osvane neki grafit nekog tamo Mladića...ne serite i sutite od SalKovca kad ulazim u Mostar kao da sam u Hrvatsku ušao...
Koji kilometar...možda ispod Fortice jedinoBalorda je napisao/la: ↑28 jan 2026, 19:55I grafit RA je 1 km od stadiona pod BB, eto ti tvoja logika. Lupetaš.segasega je napisao/la: ↑28 jan 2026, 19:48Sta se imam razumjeti...vama ako je to ok uredu onda..to se nikad ne bi desilo ponavljam u Zenici il nadomak Vijećnice u Sarajevu il negdje na Dobrinji da osvane neki grafit nekog tamo Mladića...ne serite i sutite od SalKovca kad ulazim u Mostar kao da sam u Hrvatsku ušao...Threeplanetrees je napisao/la: ↑28 jan 2026, 19:39
Šta ima neko šarati tuđi grafit koji je urađen na njihovoj teritoriji. Nije Red Army kao oni koji su neku noć pošarali dva grafita u Bijelom Polju. Red Army njih na španskom napadne kada oni rade svoj dok oni ne smiju Red Army kada radi na istom mjestu preko puta. Pišeš stvari u koje se ne razumiješ
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Pa ako 20 godina taj grafit koliko je tu niko nije dirnuo odakle ti da je neko iz Red Army. Možda su Škripari, neki Manijak ili šta ja znam. Imaš onih jazavaca što namjermo unište grafit imenom druge grupe. U ostalom i da je neko naš pošarao nikada mi neni palo da vraćam na njegovom. Loša ti priča
A izgleda li ti da udjes u Srbiju kad sa Dobrinje malo produzis dalje?segasega je napisao/la: ↑28 jan 2026, 19:48Sta se imam razumjeti...vama ako je to ok uredu onda..to se nikad ne bi desilo ponavljam u Zenici il nadomak Vijećnice u Sarajevu il negdje na Dobrinji da osvane neki grafit nekog tamo Mladića...ne serite i sutite od SalKovca kad ulazim u Mostar kao da sam u Hrvatsku ušao...Threeplanetrees je napisao/la: ↑28 jan 2026, 19:39Šta ima neko šarati tuđi grafit koji je urađen na njihovoj teritoriji. Nije Red Army kao oni koji su neku noć pošarali dva grafita u Bijelom Polju. Red Army njih na španskom napadne kada oni rade svoj dok oni ne smiju Red Army kada radi na istom mjestu preko puta. Pišeš stvari u koje se ne razumiješ
-
primussucks
- Kontakt:
Moze biti svašta..Kako si onda lakovjeran kada se desi nesto na vasu stetu?Threeplanetrees je napisao/la: ↑28 jan 2026, 20:06Pa ako 20 godina taj grafit koliko je tu niko nije dirnuo odakle ti da je neko iz Red Army. Možda su Škripari, neki Manijak ili šta ja znam. Imaš onih jazavaca što namjermo unište grafit imenom druge grupe. U ostalom i da je neko naš pošarao nikada mi neni palo da vraćam na njegovom. Loša ti priča
Ne izgleda...u Dobrinji živi preko 3 hiljade Bošnjaka koji su kupili stanove..u Dobrinji imaju samo zastave RS koji je ustavno ok...a vama po gradi i ispred vašeg DOMA se vijori zastava Hrvatske...Rodjeni81 je napisao/la: ↑28 jan 2026, 20:07A izgleda li ti da udjes u Srbiju kad sa Dobrinje malo produzis dalje?segasega je napisao/la: ↑28 jan 2026, 19:48Sta se imam razumjeti...vama ako je to ok uredu onda..to se nikad ne bi desilo ponavljam u Zenici il nadomak Vijećnice u Sarajevu il negdje na Dobrinji da osvane neki grafit nekog tamo Mladića...ne serite i sutite od SalKovca kad ulazim u Mostar kao da sam u Hrvatsku ušao...Threeplanetrees je napisao/la: ↑28 jan 2026, 19:39
Smeta mu hrvatska zastava dok ide na more da se kupa pod hrvatskom zastavom.segasega je napisao/la: ↑28 jan 2026, 20:05Koji kilometar...možda ispod Fortice jedinoBalorda je napisao/la: ↑28 jan 2026, 19:55I grafit RA je 1 km od stadiona pod BB, eto ti tvoja logika. Lupetaš.segasega je napisao/la: ↑28 jan 2026, 19:48
Sta se imam razumjeti...vama ako je to ok uredu onda..to se nikad ne bi desilo ponavljam u Zenici il nadomak Vijećnice u Sarajevu il negdje na Dobrinji da osvane neki grafit nekog tamo Mladića...ne serite i sutite od SalKovca kad ulazim u Mostar kao da sam u Hrvatsku ušao...
Aj briši mozgu.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
UMrli i RAhmetlije su nazaostalija divlja plemena u evropi
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Alergičan sam jer su se kod nas takve stvari poštovale. Upadalo se i napadalo kada su se radili ali se nikada kada su završeni. Ne valjaprimussucks je napisao/la: ↑28 jan 2026, 20:09Moze biti svašta..Kako si onda lakovjeran kada se desi nesto na vasu stetu?Threeplanetrees je napisao/la: ↑28 jan 2026, 20:06Pa ako 20 godina taj grafit koliko je tu niko nije dirnuo odakle ti da je neko iz Red Army. Možda su Škripari, neki Manijak ili šta ja znam. Imaš onih jazavaca što namjermo unište grafit imenom druge grupe. U ostalom i da je neko naš pošarao nikada mi neni palo da vraćam na njegovom. Loša ti priča
Rušenje spomenika poginulim igračima Veleža je napad na imovinu grada. Jedino logičnim se nameće tužba...
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
PolaHko druže,dobit ćete spomenik usput će vam i neke krpe vratiti što su Fup-u u Rame Isaka.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.