Ne izgleda...u Dobrinji živi preko 3 hiljade Bošnjaka koji su kupili stanove..u Dobrinji imaju samo zastave RS koji je ustavno ok...a vama po gradi i ispred vašeg DOMA se vijori zastava Hrvatske...Rodjeni81 je napisao/la: ↑28 jan 2026, 20:07A izgleda li ti da udjes u Srbiju kad sa Dobrinje malo produzis dalje?segasega je napisao/la: ↑28 jan 2026, 19:48Sta se imam razumjeti...vama ako je to ok uredu onda..to se nikad ne bi desilo ponavljam u Zenici il nadomak Vijećnice u Sarajevu il negdje na Dobrinji da osvane neki grafit nekog tamo Mladića...ne serite i sutite od SalKovca kad ulazim u Mostar kao da sam u Hrvatsku ušao...Threeplanetrees je napisao/la: ↑28 jan 2026, 19:39
Šta ima neko šarati tuđi grafit koji je urađen na njihovoj teritoriji. Nije Red Army kao oni koji su neku noć pošarali dva grafita u Bijelom Polju. Red Army njih na španskom napadne kada oni rade svoj dok oni ne smiju Red Army kada radi na istom mjestu preko puta. Pišeš stvari u koje se ne razumiješ
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Smeta mu hrvatska zastava dok ide na more da se kupa pod hrvatskom zastavom.segasega je napisao/la: ↑28 jan 2026, 20:05Koji kilometar...možda ispod Fortice jedinoBalorda je napisao/la: ↑28 jan 2026, 19:55I grafit RA je 1 km od stadiona pod BB, eto ti tvoja logika. Lupetaš.segasega je napisao/la: ↑28 jan 2026, 19:48
Sta se imam razumjeti...vama ako je to ok uredu onda..to se nikad ne bi desilo ponavljam u Zenici il nadomak Vijećnice u Sarajevu il negdje na Dobrinji da osvane neki grafit nekog tamo Mladića...ne serite i sutite od SalKovca kad ulazim u Mostar kao da sam u Hrvatsku ušao...
Aj briši mozgu.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
UMrli i RAhmetlije su nazaostalija divlja plemena u evropi
- Threeplanetrees
Alergičan sam jer su se kod nas takve stvari poštovale. Upadalo se i napadalo kada su se radili ali se nikada kada su završeni. Ne valjaprimussucks je napisao/la: ↑28 jan 2026, 20:09Moze biti svašta..Kako si onda lakovjeran kada se desi nesto na vasu stetu?Threeplanetrees je napisao/la: ↑28 jan 2026, 20:06Pa ako 20 godina taj grafit koliko je tu niko nije dirnuo odakle ti da je neko iz Red Army. Možda su Škripari, neki Manijak ili šta ja znam. Imaš onih jazavaca što namjermo unište grafit imenom druge grupe. U ostalom i da je neko naš pošarao nikada mi neni palo da vraćam na njegovom. Loša ti priča
Rušenje spomenika poginulim igračima Veleža je napad na imovinu grada. Jedino logičnim se nameće tužba...
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
PolaHko druže,dobit ćete spomenik usput će vam i neke krpe vratiti što su Fup-u u Rame Isaka.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-
perodeformero
- Kontakt:
Pa napravite 10 puta veći u sjevernom logoru, ili na sred starog mosta pa da vidimo šta će ovi iz hdz-a koji kao upravljaju mostarom, da li mogu to spriječiti uopšte. Ili onda lijepo šutite i glabajte kiticu ustašama i niste za bolje
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Dragan ws Dragan
Neka bolji pobjedi.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Blamiras se. Na tom dijelu Potoka Hrvati su vecina, u ratu su to drzali. Ne vidim potrebu da se vi sekirate toliko oko toga a par stotina metara od vas grafiti vrs, gavrilu i cemu sve ne. Mi sto smo 1993 odbranili tu se ne moze niko kurciti, a malo je ljudi van Hercegovine ostavilo kosti ovdje da se to odbrani da bi nam danas srali nesto, dok je odavde bruku momaka dalo zivote za bitke oko Sarajeva. Zato ovdje nikad nije bilo niti ce biti bilo kakve averzije prema vasem gradu a i nasem glavnom gradu.segasega je napisao/la: ↑28 jan 2026, 20:11Ne izgleda...u Dobrinji živi preko 3 hiljade Bošnjaka koji su kupili stanove..u Dobrinji imaju samo zastave RS koji je ustavno ok...a vama po gradi i ispred vašeg DOMA se vijori zastava Hrvatske...Rodjeni81 je napisao/la: ↑28 jan 2026, 20:07A izgleda li ti da udjes u Srbiju kad sa Dobrinje malo produzis dalje?segasega je napisao/la: ↑28 jan 2026, 19:48
Sta se imam razumjeti...vama ako je to ok uredu onda..to se nikad ne bi desilo ponavljam u Zenici il nadomak Vijećnice u Sarajevu il negdje na Dobrinji da osvane neki grafit nekog tamo Mladića...ne serite i sutite od SalKovca kad ulazim u Mostar kao da sam u Hrvatsku ušao...
- LondonBlues
- Kontakt:
Ja bi samo kratko da se nadovezem
Vladari i rekorderi bh fudbala.
MO=HSKZ
MO=HSKZ
Pa imate onaj neki sud u hagu ili strasborgu nmp . Uglavnom tuzite kako velicaju holokaust i genocid tokom drugog svjetskog rata unistavanjem spomenika posvecen poginulim osobama od strane fasisticke vlade NDH koja je bila marioneta Nacisticke Njemacke.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
- LavoviGabela
- Kontakt:
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
-
perodeformero
- Kontakt:
Pa kako se ne može qurčiti **** ga ti sve ti odluke donose hdz-ovci, zatrpali vas usthaškim smećem iz citave Hercegovine. Evo napravite ovaj spomenik na primer u sjevernom logoru ako možete zapravo ako smijete, ustaše drže policiju pošalju vam policiju i šta ćete ondaRodjeni81 je napisao/la: ↑28 jan 2026, 20:47Blamiras se. Na tom dijelu Potoka Hrvati su vecina, u ratu su to drzali. Ne vidim potrebu da se vi sekirate toliko oko toga a par stotina metara od vas grafiti vrs, gavrilu i cemu sve ne. Mi sto smo 1993 odbranili tu se ne moze niko kurciti, a malo je ljudi van Hercegovine ostavilo kosti ovdje da se to odbrani da bi nam danas srali nesto, dok je odavde bruku momaka dalo zivote za bitke oko Sarajeva. Zato ovdje nikad nije bilo niti ce biti bilo kakve averzije prema vasem gradu a i nasem glavnom gradu.
Ponovo pomahnitali o patriotizmu 
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Threeplanetrees
I onda dolazi ona jeziva simbolika koja bi u normalnoj zemlji bila tema ozbiljnih javnih debata: spomenik je srušen na dan sjećanja na žrtve Holokausta, dok su politički lideri demonstrativno polagali vijence na Jevrejskom groblju. Jednom rukom se polaže cvijeće, drugom se ruši antifašistički spomenik. Jednom rukom se govori o pijetetu, drugom se briše sjećanje na one koji su se borili protiv onih koji su Jevreje slali u logore.

-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Srušeno ima 10 dana samo vi nemate pojma .Okani se simbolike.Osim toga tu dolazi mala tribina i hotel iznad nje kao i upravna zgrada za što su i članovi SDA-a koalicije digli ruke u gradskom vijeću za regulaciju plana Bijeli Brijeg .Threeplanetrees je napisao/la: ↑28 jan 2026, 21:01I onda dolazi ona jeziva simbolika koja bi u normalnoj zemlji bila tema ozbiljnih javnih debata: spomenik je srušen na dan sjećanja na žrtve Holokausta, dok su politički lideri demonstrativno polagali vijence na Jevrejskom groblju. Jednom rukom se polaže cvijeće, drugom se ruši antifašistički spomenik. Jednom rukom se govori o pijetetu, drugom se briše sjećanje na one koji su se borili protiv onih koji su Jevreje slali u logore.
![]()
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Mene je srsmota njihovog postojanja i pusemja kurca jevrejima genocidasima, kakva sramota i bruka za ovo sto su uradili , da je normalna drzava ovo bi bilo gašenje politicko fasistickog kluba za sva vremena.. kakvi bogalji udisu zrak sa nama , ugusili se prvom zorom i nikad ne ustali od novorodjenog 1 godine pa do 100 godina majku **** svoju sta svjesno rade ovoj drzavi i narodu ... Fuj
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.