Čime se bave, čovjeku prst u oko
NBA 2025-26 Regular Season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Shategabri
- Kontakt:
Re: NBA 2025-26 Regular Season
Ja došao samo da vidim kako ostatak foruma prca alema. 
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Vec 30 godina nista novo
Dzaba Durant, dzaba+20.. opet lagano samaranje 
Max Allegri
Sam protiv svih, to mi se svidja 
-
TripleThreat
- Kontakt:
Toliko ti se sviđa da brišeš vlastite postove 
"Your favorite player's favorite player" - MB
Nista moramo dovesti Giannisa, nema druge
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 29 jan 2026, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
Koliko Amenov nedostatak šuta ubija HOU. Sinoć u drugom poluvremenu ga je Wemby čuvao, nije ga ni gledao i imao je prostor da patrolira po parketu i napad HOU je time bio zakljucan.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
To se trazii.Okaciti na svakoj stranici.TripleThreat je napisao/la: ↑29 jan 2026, 07:22Pretpostavio sam da bi moglo doći do toga... zato neka ovog ovdje, nek stoji pritefterenoNEZALAGANJE je napisao/la: ↑29 jan 2026, 06:01Ispravljaj postove dok se moze.Jao, jao na sta si spao....![]()
Nestade post iz 1.poluvremena gdje si rekao da ide ka.ranje i da je gotovo.![]()
To ti je novi nivo padanja.
![]()
![]()
Lijepa li dana....
Istina, to ce ekipe raditi i u playoffu. Mada se to moze korigovati da ga koristis kao screener, pa da se tako otvaraju opcije, ali Ime to nije htio uraditi sinoc.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Isto sam i ja napisao prije nepunu sedmicu, a čini mi se i nezalaganje nekad ranije.
Toliko ubije spacing i oteža svima napad u half courtu i to bi mu trebao biti segment igre koji bi hitno trebao nastojati da popravi na makar respektabilan nivo. Svima bi olakšao, a i sebi i svojim prodorima.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Ma nije jedini sto je imao uspjeha bez suta, masa igraca. Mada nije ova ekipa kako je trenutno konstruisana za nesto vise, druga runda exit. Masa mana na obje strane parketa, odigrali su vec 40+ utakmica, nece tu biti nekog napretka. Osim ako se nekim cudom FVV vrati pa uspije uci u formu do playoffa, mada su to puste zelje. Turcin soft, cim se odbrana stegne, k'o muha bez glave, pa samo place sudijama k'o Luka, vidjeno vec x puta.TripleThreat je napisao/la: ↑29 jan 2026, 15:06
Isto sam i ja napisao prije nepunu sedmicu, a čini mi se i nezalaganje nekad ranije.
Toliko ubije spacing i oteža svima napad u half courtu i to bi mu trebao biti segment igre koji bi hitno trebao nastojati da popravi na makar respektabilan nivo. Svima bi olakšao, a i sebi i svojim prodorima.
Vjerovatno za Eason-a
Nekad se moglo na ovom forumu nešto i pročitati, a sad samo alemove gluposti i prepirke s drugim forumašima.
Kad se sve sabere od ovih 90 ispisanih stranica, 70 su alemove gluposti.
Kad se sve sabere od ovih 90 ispisanih stranica, 70 su alemove gluposti.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Pa pisi konstruktivno, jel ti neko brani? Ne pamtim da si u tih 90 stranica koje spominjes napisao post-dva. Rezultat bilo sta, ali si imao potrebu da se meni obratis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.