Premijer liga BiH - aktuelno

let3
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la let3 » 29 jan 2026, 15:39

Bumbaclat je napisao/la:
29 jan 2026, 15:27
Akrep tj. Tobe boluje od teskog oblika PTSP-a i potrebna mu je pomoc.
Tobe je patriota, mozda je bio pripadnik ARBIH, pa obolio od rata i PTSP. Treba to postovati.
Ja ga branim zbog toga, al mnogo sere po Zelji, legendama, trenerima, da podrzavaju cetnike i slicne gluposti.

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 29 jan 2026, 15:41

let3 je napisao/la:
29 jan 2026, 15:39
Bumbaclat je napisao/la:
29 jan 2026, 15:27
Akrep tj. Tobe boluje od teskog oblika PTSP-a i potrebna mu je pomoc.
Tobe je patriota, mozda je bio pripadnik ARBIH, pa obolio od rata i PTSP. Treba to postovati.
Ja ga branim zbog toga, al mnogo sere po Zelji, legendama, trenerima, da podrzavaju cetnike i slicne gluposti.
On je karrina jedna matora zato sto laze, vrijedja i izmislja, ukljucujuci i za ljude poput Odovica koji nisu vise medju zivima i apsolutno nikakve veze nemaju sa tom pricom koju on potura vec godinama.

LavoviGabela
Kontakt:

Post Postao/la LavoviGabela » 29 jan 2026, 15:50

opalaopala je napisao/la:
29 jan 2026, 15:07
LavoviGabela je napisao/la:
29 jan 2026, 13:36
29 jan 2026, 11:58

Moze samo postavi i dokazi ko je, da vas nisu medjigorci napali ti torcu capljinu.
Pa glupane koristimo nasu imovinu koju smo financirali na Bijelom, mozemo birat gdje cemo se radjat. A manjina nije sigurna u svom stanu i na Pologu i tu vlada strah. Od manjine do procentualne greške - 3 godine.
samo pogledaj statistike he he, sve manje i manje :bih:
Ne nego pripadnici duplo ugašene grupe, prvo je ugašen ra čapljina, pa cijeli ra, a pa ostaci tih su probali, pa degenek i zakljucavanje u auta he he :bih:
vidjeli smo u rodocu i jablanici kako kmecite :urnebes:
Vaše nije ništa niti je bilo, na bb možete doći samo kao miševi ko što i dolazite, de prošetaj udresu vehleža hahah, nije ti bijeli brijeg opine pa da se slobodno šećeš :bih:
Gusis se u nemoci, objavi video da vidimo sam si pitao hoces li. Vidis ti koliki si kreten, prosetaj u dresu Veleza i to ti nesto znaci prosetaj ti u dresu medjugoraca gradom Mostarom. Nije Mostar 10kvadrata ogranicen na bijeli brijeg i aveniju.
Centar Mostara i njegov najzanimljivi dio koji posjeti stotine hiljada ljudi je stari grad i stari most, sigurno turisti ne obilaze cim i ilice a ni gabelu.
Opet govorim kao neko ko je dao doprinos i ciji je dedo dao doprinos za igradnju bolnice koristit cu sve ono sto je moje. Ti i tvoji sigurno niste davali za izgradnju bilo cega u mostaru jer vas ker nije imao za šta ujest dok vas rahimic nije nahranio.
I opet stalno si kontradiktoran, jutros govoris 30% bosnjaka radi sad po tvojoj prici ne smije niko preci. O cemu kavadaru iz pogranicnog podrucja?
Polako hajvanu raselili ste se i jos ce to, manjina ste koja ide ka procenutalnoj greski. Mostar ce uskoro biti ociscen grad i moci ce se setat u jedinom dresu bilo gdje u Mostaru, a zrinski deloziran za medjugorje gdje je i osnovan.
Pa bolan tebi bliska capljina je okrenuta splitu i zagrebu gdje imaju velike udruge navijaca. Za medjugorce nikog nije briga sem manje grupice ruralnih doseljenika trenutno nastanjenih u mostaru tokom ratnog vihora.
Buncaš kao i obično, ograničeni ste na relaciju vrapcici-opine što se navijaca tice, ima dosta bosnjaka na zapadnoj strani navija za zrinjski zar ne.
30% ih radi i nek radi, nisu zadrte seljacine kao ti,a koliko hrvata radi na istoĆnom ,nula osim drzavnih firmi, jer nemaju sta ni raditi :urnebes:
da vam nije hrvata gladni bi bili u hercegovini.
Prije da će te vi u hercegovini postati greška jer vas je sve manje i manje, kazem ti vise beba ima široki nego istoĆni mostar :urnebes:
jbo vas novi most, ja jake atrakcije :urnebes: tu se i trebate vrtit :urnebes:
Bole titule, bole utakmice uefa konferencije, a i treba da bole bolit ce jos i vise.
Sto se tice posjecenosti pogledaj zadnjih 20 god, svake godine manja posjecenost od zrinjskog, ugusit ces se u svojoj muci :urnebes:
Koga je briga za raspali klub iz vrapccica, za kojeg navijaju dosljaci iz istoĆne hercegovine također tijekom rata. Vodovda nemate bgt :bih:
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 29 jan 2026, 15:52

Balorda je napisao/la:
29 jan 2026, 14:56
Ovo je kamilica kako se zeničani i tuzlaci časte na temi prve lige :mrgreen:
Pročitao tvoj post, pa reko da vidim šta tamo maloumnici pišu, al bolje da nisam bio znatiželjan... Pa da za cijelog života nisi propustio nijedan namaz i da nikad nijedan grijeh nisi napravio, samim čitanjem te teme zaradio si dno džehenema. Koji su ono bolesnici ja ne vjerujem... Ova tema je oaza ljubavi i međusobnog poštovanja u odnosu na onaj cirkus.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

Zigazaga
Kontakt:

Post Postao/la Zigazaga » 29 jan 2026, 15:55

Zutti je napisao/la:
29 jan 2026, 15:52
Balorda je napisao/la:
Pročitao tvoj post, pa reko da vidim šta tamo maloumnici pišu, al bolje da nisam bio znatiželjan... Pa da za cijelog života nisi propustio nijedan namaz i da nikad nijedan grijeh nisi napravio, samim čitanjem te teme zaradio si dno džehenema. Koji su ono bolesnici ja ne vjerujem... Ova tema je oaza ljubavi i međusobnog poštovanja u odnosu na onaj cirkus.
😅😅😅😅😅

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 29 jan 2026, 15:59

Jedno je sigurno LavoviGabela na obje teme hara.
U problemu sa svim gradovima u BiH, i šire.
Ne bi se začudio da ga nađem na temi Engleske lige kako objašnjava nekom da je seljak iz Liverpoola

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 29 jan 2026, 16:01

Zutti je napisao/la:
Balorda je napisao/la:
Nisam vjerovao ni ja dok nisam vidio, mislio pretjeruje ovaj Balorda. Djeca, majke, sve zivo i nezivo je u opticaju. Kakve budale. :rol:

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 29 jan 2026, 16:01

Zutti je napisao/la:
Balorda je napisao/la:
Slucajno ovu stranicu otvorim, i ne mogu da vjerujem :urnebes:
viewtopic.php?t=19164&start=3360

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 29 jan 2026, 16:03

29 jan 2026, 15:50
29 jan 2026, 15:07
29 jan 2026, 13:36

samo pogledaj statistike he he, sve manje i manje :bih:
Ne nego pripadnici duplo ugašene grupe, prvo je ugašen ra čapljina, pa cijeli ra, a pa ostaci tih su probali, pa degenek i zakljucavanje u auta he he :bih:
vidjeli smo u rodocu i jablanici kako kmecite :urnebes:
Vaše nije ništa niti je bilo, na bb možete doći samo kao miševi ko što i dolazite, de prošetaj udresu vehleža hahah, nije ti bijeli brijeg opine pa da se slobodno šećeš :bih:
Gusis se u nemoci, objavi video da vidimo sam si pitao hoces li. Vidis ti koliki si kreten, prosetaj u dresu Veleza i to ti nesto znaci prosetaj ti u dresu medjugoraca gradom Mostarom. Nije Mostar 10kvadrata ogranicen na bijeli brijeg i aveniju.
Centar Mostara i njegov najzanimljivi dio koji posjeti stotine hiljada ljudi je stari grad i stari most, sigurno turisti ne obilaze cim i ilice a ni gabelu.
Opet govorim kao neko ko je dao doprinos i ciji je dedo dao doprinos za igradnju bolnice koristit cu sve ono sto je moje. Ti i tvoji sigurno niste davali za izgradnju bilo cega u mostaru jer vas ker nije imao za šta ujest dok vas rahimic nije nahranio.
I opet stalno si kontradiktoran, jutros govoris 30% bosnjaka radi sad po tvojoj prici ne smije niko preci. O cemu kavadaru iz pogranicnog podrucja?
Polako hajvanu raselili ste se i jos ce to, manjina ste koja ide ka procenutalnoj greski. Mostar ce uskoro biti ociscen grad i moci ce se setat u jedinom dresu bilo gdje u Mostaru, a zrinski deloziran za medjugorje gdje je i osnovan.
Pa bolan tebi bliska capljina je okrenuta splitu i zagrebu gdje imaju velike udruge navijaca. Za medjugorce nikog nije briga sem manje grupice ruralnih doseljenika trenutno nastanjenih u mostaru tokom ratnog vihora.
Buncaš kao i obično, ograničeni ste na relaciju vrapcici-opine što se navijaca tice, ima dosta bosnjaka na zapadnoj strani navija za zrinjski zar ne.
30% ih radi i nek radi, nisu zadrte seljacine kao ti,a koliko hrvata radi na istoĆnom ,nula osim drzavnih firmi, jer nemaju sta ni raditi :urnebes:
da vam nije hrvata gladni bi bili u hercegovini.
Prije da će te vi u hercegovini postati greška jer vas je sve manje i manje, kazem ti vise beba ima široki nego istoĆni mostar :urnebes:
jbo vas novi most, ja jake atrakcije :urnebes: tu se i trebate vrtit :urnebes:
Bole titule, bole utakmice uefa konferencije, a i treba da bole bolit ce jos i vise.
Sto se tice posjecenosti pogledaj zadnjih 20 god, svake godine manja posjecenost od zrinjskog, ugusit ces se u svojoj muci :urnebes:
Koga je briga za raspali klub iz vrapccica, za kojeg navijaju dosljaci iz istoĆne hercegovine također tijekom rata. Vodovda nemate bgt :bih:
Kad nemas sta pametno napisat samo nabacaj smajlica, jer smajlici istinu kriju.
Dobro je da i ti nevjerujes u to sto pises, inace nebi se jeo trazeci smajlije.
Da nisi ti onaj ujkan zrinko iz capljine, vidim imas mentalitet kao on(seljački)
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 29 jan 2026, 16:04

Sta ovo komsije slave sto je smRadovac smrsao i doveo se u formu ???
Pa valjda mu je to poso, majka mu stara.
To je kao da Dzambic dr.ka chunu jer je kasirka u Bingu dosla na poso, prokucala artikle, i uredno naplatila...

Pade euforija, od Dzeke, Berishe, Stevanovica, Bicakcica...do Radovca, tanka je linija.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 29 jan 2026, 16:17

NazorUso je napisao/la:
29 jan 2026, 16:04
To je kao da Dzambic dr.ka chunu jer je kasirka u Bingu dosla na poso, prokucala artikle, i uredno naplatila...

Pade euforija, od Dzeke, Berishe, Stevanovica, Bicakcica...do Radovca, tanka je linija.
Samo polako...nije Nodi bez razloga van foruma zadnjih dana, uskoro pojacanja dolaze.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 29 jan 2026, 16:20

19vendetta87 je napisao/la:
29 jan 2026, 16:17
NazorUso je napisao/la:

Samo polako...nije Nodi bez razloga van foruma zadnjih dana, uskoro pojacanja dolaze.
Vjerujes li da sam isto pomislio. On je najopasniji kad radi u tisini.
Nek nam je Bog na pomoci...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 29 jan 2026, 16:23

Izvinjavam se na upadu i spamanju

Nastavlja se egzodus igrača iz NKŠB :think:

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 29 jan 2026, 16:26

jurisicduska je napisao/la:
29 jan 2026, 15:59
Jedno je sigurno LavoviGabela na obje teme hara.
U problemu sa svim gradovima u BiH, i šire.
Ne bi se začudio da ga nađem na temi Engleske lige kako objašnjava nekom da je seljak iz Liverpoola

:rol: :rol: :rol:

Bordo10
Kontakt:

Post Postao/la Bordo10 » 29 jan 2026, 16:33

Bumbaclat je napisao/la:
29 jan 2026, 13:26
Bordo10 je napisao/la:
29 jan 2026, 13:18
Al je nevidjeno kako oni kao stvaraju mantru da za Velez navijaju Podvelesci, Opinjani i neki seljaci, a oni su kao gradska raja, isti dio nastao i napravljen na begovskoj zemlji, za Velez navijaju najurbanija i najstarija naselja Mostara, kao sto su, Carina, Luka, Mahala, Cernica, Podhum, Stari grad, Brankovac, sve mjesta na kojima je nastajao grad, a da ne govorim koliko navijaca Veleza zivi i za isti navija i u Centru 2, Aveniji, Bijelom Brijegu, samo ljudi manjina pa sute, ali jok oni ono ponavljaju Opine, pa Opine, da stvore nekome utisak da pravi Mostarci nisu za Velez.
Vjerujem da je to sve istina i yebo ove fasiste, ali ti bi se kralju trebao odluciti za koga navijas.

Velezovac, a username ti Bordo, pises na temi Sarajeva i tu se predstavljas kao njihov navijac. S druge strane, na nasoj temi si usao na pogresan username i predstavljao se kao nas.

slika
Velez mi je dovoljno drag, koliko mozes zavolit nekoga, za preko deset godina zivota i rada u Mostaru, ali ja sam rodjen u Sarajevu, i cijeli zivot navijam za Sarajevo, a vise i od Veleza i od Sarajeva volim svoju zemlju, i spreman sam uvijek protiv UZP da se stavim na stranu Veleza, jer dovoljno vidim svakodnevno sta se radi u Mostaru, i sta nosioci Evropskih pokusavaju, ovaj narod dole je herojski, za njih kao sto je gore za nas, nista nije stalo 95-te.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 29 jan 2026, 16:36

NazorUso je napisao/la:
29 jan 2026, 16:20
NazorUso je napisao/la:

Jest najopasniji ali ovih dana to nije slucaj.
Trenutno je na terapiji u specijalnom krugu drugova i rade na kognitivnim sposobnostima i prosirenju mentalnih kapaciteta.
Danas su dobili po 4 loptice i morali su svaku da vrate na mjesto, a sutra ce pogadjati zivotinje sa slika.

maroon46

Post Postao/la maroon46 » 29 jan 2026, 16:39

Zutti je napisao/la:
Balorda je napisao/la:
Kada(ako) se vrate u PLBIH gorit ce tema :rol: :rol:

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 29 jan 2026, 16:39

brig je napisao/la:
29 jan 2026, 16:23
Izvinjavam se na upadu i spamanju

Nastavlja se egzodus igrača iz NKŠB :think:
Ugasili se aBd

Bordo10
Kontakt:

Post Postao/la Bordo10 » 29 jan 2026, 16:39

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
29 jan 2026, 13:46
Bumbaclat je napisao/la:
29 jan 2026, 13:26
Bordo10 je napisao/la:
29 jan 2026, 13:18
Al je nevidjeno kako oni kao stvaraju mantru da za Velez navijaju Podvelesci, Opinjani i neki seljaci, a oni su kao gradska raja, isti dio nastao i napravljen na begovskoj zemlji, za Velez navijaju najurbanija i najstarija naselja Mostara, kao sto su, Carina, Luka, Mahala, Cernica, Podhum, Stari grad, Brankovac, sve mjesta na kojima je nastajao grad, a da ne govorim koliko navijaca Veleza zivi i za isti navija i u Centru 2, Aveniji, Bijelom Brijegu, samo ljudi manjina pa sute, ali jok oni ono ponavljaju Opine, pa Opine, da stvore nekome utisak da pravi Mostarci nisu za Velez.
Vjerujem da je to sve istina i yebo ove fasiste, ali ti bi se kralju trebao odluciti za koga navijas.

Velezovac, a username ti Bordo, pises na temi Sarajeva i tu se predstavljas kao njihov navijac. S druge strane, na nasoj temi si usao na pogresan username i predstavljao se kao nas.

slika
Vjerovao ili ne, taj je na nasoj temi prao raju da je Velez veci i uspjesniji klub od Sarajeva. Eto, navija za Sarajevo, a kaze nema veceg kluba od Veleza i zna svaku mahalu u Mostaru napamet. :kralj:
Navijam za Sarajevo i veci je Milan i sta sad?
Drzi se svoga posla, ja sam se u ovom gradu rodio, neki bliski dijelovi rodbine su mi ponajvece legende Sarajeva, tako da nemoj mi ti pricati ko i za koga ce da navija ili koga ce da simpatise

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 29 jan 2026, 16:40

ErosViverosViv je napisao/la:
29 jan 2026, 16:36
NazorUso je napisao/la:
29 jan 2026, 16:20

Jest najopasniji ali ovih dana to nije slucaj.
Trenutno je na terapiji u specijalnom krugu drugova i rade na kognitivnim sposobnostima i prosirenju mentalnih kapaciteta.
Danas su dobili po 4 loptice i morali su svaku da vrate na mjesto, a sutra ce pogadjati zivotinje sa slika.
Postujem te jako, ali grijesite Bgm.
Nodijeve sposobnosti su u ramgu Brkovica, Osima (u prajmu).
Vjeruj mi, sjwbat ce se nacija...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bing [Bot], LondonBlues, PapakIzSa i 29 gostiju.