Tobe je patriota, mozda je bio pripadnik ARBIH, pa obolio od rata i PTSP. Treba to postovati.
Ja ga branim zbog toga, al mnogo sere po Zelji, legendama, trenerima, da podrzavaju cetnike i slicne gluposti.
Tobe je patriota, mozda je bio pripadnik ARBIH, pa obolio od rata i PTSP. Treba to postovati.
On je karrina jedna matora zato sto laze, vrijedja i izmislja, ukljucujuci i za ljude poput Odovica koji nisu vise medju zivima i apsolutno nikakve veze nemaju sa tom pricom koju on potura vec godinama.
Buncaš kao i obično, ograničeni ste na relaciju vrapcici-opine što se navijaca tice, ima dosta bosnjaka na zapadnoj strani navija za zrinjski zar ne.opalaopala je napisao/la: ↑29 jan 2026, 15:07Gusis se u nemoci, objavi video da vidimo sam si pitao hoces li. Vidis ti koliki si kreten, prosetaj u dresu Veleza i to ti nesto znaci prosetaj ti u dresu medjugoraca gradom Mostarom. Nije Mostar 10kvadrata ogranicen na bijeli brijeg i aveniju.LavoviGabela je napisao/la: ↑29 jan 2026, 13:36samo pogledaj statistike he he, sve manje i manjeopalaopala je napisao/la: ↑29 jan 2026, 11:58
Moze samo postavi i dokazi ko je, da vas nisu medjigorci napali ti torcu capljinu.
Pa glupane koristimo nasu imovinu koju smo financirali na Bijelom, mozemo birat gdje cemo se radjat. A manjina nije sigurna u svom stanu i na Pologu i tu vlada strah. Od manjine do procentualne greške - 3 godine.![]()
Ne nego pripadnici duplo ugašene grupe, prvo je ugašen ra čapljina, pa cijeli ra, a pa ostaci tih su probali, pa degenek i zakljucavanje u auta he he![]()
vidjeli smo u rodocu i jablanici kako kmecite![]()
Vaše nije ništa niti je bilo, na bb možete doći samo kao miševi ko što i dolazite, de prošetaj udresu vehleža hahah, nije ti bijeli brijeg opine pa da se slobodno šećeš![]()
Centar Mostara i njegov najzanimljivi dio koji posjeti stotine hiljada ljudi je stari grad i stari most, sigurno turisti ne obilaze cim i ilice a ni gabelu.
Opet govorim kao neko ko je dao doprinos i ciji je dedo dao doprinos za igradnju bolnice koristit cu sve ono sto je moje. Ti i tvoji sigurno niste davali za izgradnju bilo cega u mostaru jer vas ker nije imao za šta ujest dok vas rahimic nije nahranio.
I opet stalno si kontradiktoran, jutros govoris 30% bosnjaka radi sad po tvojoj prici ne smije niko preci. O cemu kavadaru iz pogranicnog podrucja?
Polako hajvanu raselili ste se i jos ce to, manjina ste koja ide ka procenutalnoj greski. Mostar ce uskoro biti ociscen grad i moci ce se setat u jedinom dresu bilo gdje u Mostaru, a zrinski deloziran za medjugorje gdje je i osnovan.
Pa bolan tebi bliska capljina je okrenuta splitu i zagrebu gdje imaju velike udruge navijaca. Za medjugorce nikog nije briga sem manje grupice ruralnih doseljenika trenutno nastanjenih u mostaru tokom ratnog vihora.
Pročitao tvoj post, pa reko da vidim šta tamo maloumnici pišu, al bolje da nisam bio znatiželjan... Pa da za cijelog života nisi propustio nijedan namaz i da nikad nijedan grijeh nisi napravio, samim čitanjem te teme zaradio si dno džehenema. Koji su ono bolesnici ja ne vjerujem... Ova tema je oaza ljubavi i međusobnog poštovanja u odnosu na onaj cirkus.
Zutti je napisao/la: ↑29 jan 2026, 15:52Pročitao tvoj post, pa reko da vidim šta tamo maloumnici pišu, al bolje da nisam bio znatiželjan... Pa da za cijelog života nisi propustio nijedan namaz i da nikad nijedan grijeh nisi napravio, samim čitanjem te teme zaradio si dno džehenema. Koji su ono bolesnici ja ne vjerujem... Ova tema je oaza ljubavi i međusobnog poštovanja u odnosu na onaj cirkus.
Nisam vjerovao ni ja dok nisam vidio, mislio pretjeruje ovaj Balorda. Djeca, majke, sve zivo i nezivo je u opticaju. Kakve budale.Zutti je napisao/la: ↑29 jan 2026, 15:52Pročitao tvoj post, pa reko da vidim šta tamo maloumnici pišu, al bolje da nisam bio znatiželjan... Pa da za cijelog života nisi propustio nijedan namaz i da nikad nijedan grijeh nisi napravio, samim čitanjem te teme zaradio si dno džehenema. Koji su ono bolesnici ja ne vjerujem... Ova tema je oaza ljubavi i međusobnog poštovanja u odnosu na onaj cirkus.
Slucajno ovu stranicu otvorim, i ne mogu da vjerujemZutti je napisao/la: ↑29 jan 2026, 15:52Pročitao tvoj post, pa reko da vidim šta tamo maloumnici pišu, al bolje da nisam bio znatiželjan... Pa da za cijelog života nisi propustio nijedan namaz i da nikad nijedan grijeh nisi napravio, samim čitanjem te teme zaradio si dno džehenema. Koji su ono bolesnici ja ne vjerujem... Ova tema je oaza ljubavi i međusobnog poštovanja u odnosu na onaj cirkus.
Kad nemas sta pametno napisat samo nabacaj smajlica, jer smajlici istinu kriju.LavoviGabela je napisao/la: ↑29 jan 2026, 15:50Buncaš kao i obično, ograničeni ste na relaciju vrapcici-opine što se navijaca tice, ima dosta bosnjaka na zapadnoj strani navija za zrinjski zar ne.opalaopala je napisao/la: ↑29 jan 2026, 15:07Gusis se u nemoci, objavi video da vidimo sam si pitao hoces li. Vidis ti koliki si kreten, prosetaj u dresu Veleza i to ti nesto znaci prosetaj ti u dresu medjugoraca gradom Mostarom. Nije Mostar 10kvadrata ogranicen na bijeli brijeg i aveniju.LavoviGabela je napisao/la: ↑29 jan 2026, 13:36
samo pogledaj statistike he he, sve manje i manje![]()
Ne nego pripadnici duplo ugašene grupe, prvo je ugašen ra čapljina, pa cijeli ra, a pa ostaci tih su probali, pa degenek i zakljucavanje u auta he he![]()
vidjeli smo u rodocu i jablanici kako kmecite![]()
Vaše nije ništa niti je bilo, na bb možete doći samo kao miševi ko što i dolazite, de prošetaj udresu vehleža hahah, nije ti bijeli brijeg opine pa da se slobodno šećeš![]()
Centar Mostara i njegov najzanimljivi dio koji posjeti stotine hiljada ljudi je stari grad i stari most, sigurno turisti ne obilaze cim i ilice a ni gabelu.
Opet govorim kao neko ko je dao doprinos i ciji je dedo dao doprinos za igradnju bolnice koristit cu sve ono sto je moje. Ti i tvoji sigurno niste davali za izgradnju bilo cega u mostaru jer vas ker nije imao za šta ujest dok vas rahimic nije nahranio.
I opet stalno si kontradiktoran, jutros govoris 30% bosnjaka radi sad po tvojoj prici ne smije niko preci. O cemu kavadaru iz pogranicnog podrucja?
Polako hajvanu raselili ste se i jos ce to, manjina ste koja ide ka procenutalnoj greski. Mostar ce uskoro biti ociscen grad i moci ce se setat u jedinom dresu bilo gdje u Mostaru, a zrinski deloziran za medjugorje gdje je i osnovan.
Pa bolan tebi bliska capljina je okrenuta splitu i zagrebu gdje imaju velike udruge navijaca. Za medjugorce nikog nije briga sem manje grupice ruralnih doseljenika trenutno nastanjenih u mostaru tokom ratnog vihora.
30% ih radi i nek radi, nisu zadrte seljacine kao ti,a koliko hrvata radi na istoĆnom ,nula osim drzavnih firmi, jer nemaju sta ni raditi![]()
da vam nije hrvata gladni bi bili u hercegovini.
Prije da će te vi u hercegovini postati greška jer vas je sve manje i manje, kazem ti vise beba ima široki nego istoĆni mostar![]()
jbo vas novi most, ja jake atrakcijetu se i trebate vrtit
![]()
Bole titule, bole utakmice uefa konferencije, a i treba da bole bolit ce jos i vise.
Sto se tice posjecenosti pogledaj zadnjih 20 god, svake godine manja posjecenost od zrinjskog, ugusit ces se u svojoj muci![]()
Koga je briga za raspali klub iz vrapccica, za kojeg navijaju dosljaci iz istoĆne hercegovine također tijekom rata. Vodovda nemate bgt![]()
Samo polako...nije Nodi bez razloga van foruma zadnjih dana, uskoro pojacanja dolaze.NazorUso je napisao/la: ↑29 jan 2026, 16:04Sta ovo komsije slave sto je smRadovac smrsao i doveo se u formu ???
Pa valjda mu je to poso, majka mu stara.
To je kao da Dzambic dr.ka chunu jer je kasirka u Bingu dosla na poso, prokucala artikle, i uredno naplatila...
Pade euforija, od Dzeke, Berishe, Stevanovica, Bicakcica...do Radovca, tanka je linija.
Vjerujes li da sam isto pomislio. On je najopasniji kad radi u tisini.19vendetta87 je napisao/la: ↑29 jan 2026, 16:17Samo polako...nije Nodi bez razloga van foruma zadnjih dana, uskoro pojacanja dolaze.NazorUso je napisao/la: ↑29 jan 2026, 16:04Sta ovo komsije slave sto je smRadovac smrsao i doveo se u formu ???
To je kao da Dzambic dr.ka chunu jer je kasirka u Bingu dosla na poso, prokucala artikle, i uredno naplatila...
Pade euforija, od Dzeke, Berishe, Stevanovica, Bicakcica...do Radovca, tanka je linija.
jurisicduska je napisao/la: ↑29 jan 2026, 15:59Jedno je sigurno LavoviGabela na obje teme hara.
U problemu sa svim gradovima u BiH, i šire.
Ne bi se začudio da ga nađem na temi Engleske lige kako objašnjava nekom da je seljak iz Liverpoola
Velez mi je dovoljno drag, koliko mozes zavolit nekoga, za preko deset godina zivota i rada u Mostaru, ali ja sam rodjen u Sarajevu, i cijeli zivot navijam za Sarajevo, a vise i od Veleza i od Sarajeva volim svoju zemlju, i spreman sam uvijek protiv UZP da se stavim na stranu Veleza, jer dovoljno vidim svakodnevno sta se radi u Mostaru, i sta nosioci Evropskih pokusavaju, ovaj narod dole je herojski, za njih kao sto je gore za nas, nista nije stalo 95-te.Bumbaclat je napisao/la: ↑29 jan 2026, 13:26Vjerujem da je to sve istina i yebo ove fasiste, ali ti bi se kralju trebao odluciti za koga navijas.Bordo10 je napisao/la: ↑29 jan 2026, 13:18Al je nevidjeno kako oni kao stvaraju mantru da za Velez navijaju Podvelesci, Opinjani i neki seljaci, a oni su kao gradska raja, isti dio nastao i napravljen na begovskoj zemlji, za Velez navijaju najurbanija i najstarija naselja Mostara, kao sto su, Carina, Luka, Mahala, Cernica, Podhum, Stari grad, Brankovac, sve mjesta na kojima je nastajao grad, a da ne govorim koliko navijaca Veleza zivi i za isti navija i u Centru 2, Aveniji, Bijelom Brijegu, samo ljudi manjina pa sute, ali jok oni ono ponavljaju Opine, pa Opine, da stvore nekome utisak da pravi Mostarci nisu za Velez.
Velezovac, a username ti Bordo, pises na temi Sarajeva i tu se predstavljas kao njihov navijac. S druge strane, na nasoj temi si usao na pogresan username i predstavljao se kao nas.
![]()
Jest najopasniji ali ovih dana to nije slucaj.NazorUso je napisao/la: ↑29 jan 2026, 16:20Vjerujes li da sam isto pomislio. On je najopasniji kad radi u tisini.19vendetta87 je napisao/la: ↑29 jan 2026, 16:17Samo polako...nije Nodi bez razloga van foruma zadnjih dana, uskoro pojacanja dolaze.NazorUso je napisao/la: ↑29 jan 2026, 16:04Sta ovo komsije slave sto je smRadovac smrsao i doveo se u formu ???
Nek nam je Bog na pomoci...
Kada(ako) se vrate u PLBIH gorit ce temaZutti je napisao/la: ↑29 jan 2026, 15:52Pročitao tvoj post, pa reko da vidim šta tamo maloumnici pišu, al bolje da nisam bio znatiželjan... Pa da za cijelog života nisi propustio nijedan namaz i da nikad nijedan grijeh nisi napravio, samim čitanjem te teme zaradio si dno džehenema. Koji su ono bolesnici ja ne vjerujem... Ova tema je oaza ljubavi i međusobnog poštovanja u odnosu na onaj cirkus.
Navijam za Sarajevo i veci je Milan i sta sad?NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 jan 2026, 13:46Vjerovao ili ne, taj je na nasoj temi prao raju da je Velez veci i uspjesniji klub od Sarajeva. Eto, navija za Sarajevo, a kaze nema veceg kluba od Veleza i zna svaku mahalu u Mostaru napamet.Bumbaclat je napisao/la: ↑29 jan 2026, 13:26Vjerujem da je to sve istina i yebo ove fasiste, ali ti bi se kralju trebao odluciti za koga navijas.Bordo10 je napisao/la: ↑29 jan 2026, 13:18Al je nevidjeno kako oni kao stvaraju mantru da za Velez navijaju Podvelesci, Opinjani i neki seljaci, a oni su kao gradska raja, isti dio nastao i napravljen na begovskoj zemlji, za Velez navijaju najurbanija i najstarija naselja Mostara, kao sto su, Carina, Luka, Mahala, Cernica, Podhum, Stari grad, Brankovac, sve mjesta na kojima je nastajao grad, a da ne govorim koliko navijaca Veleza zivi i za isti navija i u Centru 2, Aveniji, Bijelom Brijegu, samo ljudi manjina pa sute, ali jok oni ono ponavljaju Opine, pa Opine, da stvore nekome utisak da pravi Mostarci nisu za Velez.
Velezovac, a username ti Bordo, pises na temi Sarajeva i tu se predstavljas kao njihov navijac. S druge strane, na nasoj temi si usao na pogresan username i predstavljao se kao nas.
![]()
![]()
Postujem te jako, ali grijesite Bgm.ErosViverosViv je napisao/la: ↑29 jan 2026, 16:36Jest najopasniji ali ovih dana to nije slucaj.NazorUso je napisao/la: ↑29 jan 2026, 16:20Vjerujes li da sam isto pomislio. On je najopasniji kad radi u tisini.19vendetta87 je napisao/la: ↑29 jan 2026, 16:17
Samo polako...nije Nodi bez razloga van foruma zadnjih dana, uskoro pojacanja dolaze.
Nek nam je Bog na pomoci...
Trenutno je na terapiji u specijalnom krugu drugova i rade na kognitivnim sposobnostima i prosirenju mentalnih kapaciteta.
Danas su dobili po 4 loptice i morali su svaku da vrate na mjesto, a sutra ce pogadjati zivotinje sa slika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.