Zato što je sinoć Pejić zvao Nijaza i kad mu se nije javio,poslao mu poruku na viber kako ga je strah rata u Izraelu i da muslimani stalno puštaju
Nijaz odmah poslao avion jutros oko 8h... Sve se desilo potpuno neočekivano i brzo.
Zato što je sinoć Pejić zvao Nijaza i kad mu se nije javio,poslao mu poruku na viber kako ga je strah rata u Izraelu i da muslimani stalno puštaju
Nisam baš upratio, ko vas je sve napustio ove zime?
Nista gluplje nisam procitao. Zivio.
Sta prica ovaj i sta ce na marakaniSeher1921 je napisao/la: ↑28 jan 2026, 19:46https://www.facebook.com/share/v/18LcKR3ypF/
Sve ima gore od goreg hahahha
Živio i ti.. tu sam da pomognem.Pablo11 je napisao/la: ↑29 jan 2026, 17:31Nista gluplje nisam procitao. Zivio.
Hahahahhahahahahaha e jesu ludi ocmbvsic je napisao/la: ↑29 jan 2026, 16:01Slucajno ovu stranicu otvorim, i ne mogu da vjerujemZutti je napisao/la: ↑29 jan 2026, 15:52Pročitao tvoj post, pa reko da vidim šta tamo maloumnici pišu, al bolje da nisam bio znatiželjan... Pa da za cijelog života nisi propustio nijedan namaz i da nikad nijedan grijeh nisi napravio, samim čitanjem te teme zaradio si dno džehenema. Koji su ono bolesnici ja ne vjerujem... Ova tema je oaza ljubavi i međusobnog poštovanja u odnosu na onaj cirkus.![]()
viewtopic.php?t=19164&start=3360

Ma ja, to je to.Combattente87 je napisao/la: ↑28 jan 2026, 12:13Argentina je napisao/la: ↑28 jan 2026, 11:17Dinamo je klasicno koministicko ime i na uzoru na Dinamo Moskvu i ostala dinama po SSSRu. Promjena imena je i bijeg od tog sistema i zaborav svega sto na to podsjeca, a Croatia idealno ime u periodu nakon rata.rishovski je napisao/la: ↑27 jan 2026, 23:33
Druže Tuđman nije volio Dinamo zato mu je i promijenio ime u Kroacija.. Franjo je umro par godina ranije nego što je Mamić preuzeo sve u Dinamu,to jest kad je Dinamo bio u minusu 50 miliona i kad su svi digli ruke od njega.
Niko ne spori da je pobjegao od zatvora ali je Dinamo iskljucivo njegov projekat.. Ono sto je Dinamo dobijao od grada Zagreba ili ti države nije ni blizu nekog budžeta s kojim se može nešto u Europi...
Na kraju krajeva Mamić je uložio na početku svoju lovu u Dinamo i isplatio igrače...
To je period nakon rata (1946) kad se preimenujunii osnivaju klubovi kao Zvezda, Parrizan, Dinamo, itd.
A Mamic je bio uz Tudjmana sve vrijeme i to je sve ok.
Ja nešto kontam da si ti na tajnom zadatku. Poslan od Širokog da nas u ubjediš kako se Široki raspada. Mi se upecamo,kao ja npr.,javim ovim mojim iz Rudara to,oni se opuste,podcjene vas,i vi nas onda lagano dobijete
Gdje ce ko sa zenicanima laznim srbima. Garant su se i za kup pripremili, da li ce tri prsta ili psovanje markala na radaru biti.
Biće ako Bog da, ove godineArgentina je napisao/la: ↑29 jan 2026, 18:15Ma ja, to je to.Combattente87 je napisao/la: ↑28 jan 2026, 12:13Argentina je napisao/la: ↑28 jan 2026, 11:17
Dinamo je klasicno koministicko ime i na uzoru na Dinamo Moskvu i ostala dinama po SSSRu. Promjena imena je i bijeg od tog sistema i zaborav svega sto na to podsjeca, a Croatia idealno ime u periodu nakon rata.
To je period nakon rata (1946) kad se preimenujunii osnivaju klubovi kao Zvezda, Parrizan, Dinamo, itd.
A Mamic je bio uz Tudjmana sve vrijeme i to je sve ok.
Kad se vi vracate pravim vrijednostima kluba da se rijesite svojih "tudjamana"? (Pitam fkt normalno).
Otisao gledati beogradski derbi i jos frajer hladno objavio sliku na story.
Trenutno korisnika/ca: Bosanac90, delko, MiranGlasnic, PapakIzSa, Vanja8, WeekendOffender i 26 gostiju.