Nisu prepoznali ali jedino za sada U-21 mogu riješiti na toj pozicijigodrina je napisao/la: ↑29 jan 2026, 18:48E svaka cast za transfer.
Koliko mi je drago sto se cini da je ok igrac toliko mi je godra jer niko pojma nije imao.
Vezni red je najbitniji u ekipi, za oba smjera. Opet sam misljenja da smo tanki sa igracima koji ce zavrsit akciju ali mozda su u ss prepoznali nekakav kvalitet ili dodje neko opet iznenada.
Veliki plus za ovog i sretno momcino.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Po svemu sudeci odlicno pojacanje ali raduje me to sto nijedan novinar niti portal nije imao nikakvu informaciju vezano za ovaj transfer.
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Nadao sam de na mozemo dovesti nekog sto kvalitetnijeg spica u21, mozda Jaganjac proigra sa boljim suigracima… Ne znam gdje mozemo ubaciti tog u21 osim tu, mozda desno krilo, ali koga dovesti da moze odgovoriti kvalitetom…
Kakav posao. Niko nista, samo bum.
Klasa iznad Hodzica, Lagumdzije barem po karijeri.
Klasa iznad Hodzica, Lagumdzije barem po karijeri.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Boga mi dobar bum, ovakva pojacanja zelimo!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Po meni je najbolje golmana u21 ganjati,i nemas problema.Ovaj mali sto je branio cini se dobar,pa vidjecemo.Zadnji vezni nam je itekako trebao,jos napadac i mozda vezni ofanzivni i vise nego odlican transfer rok
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
E da je mufti njegovu visinu gdje bi mu kraj bio
Au jesta ovo Remzine mi mindzuse na pupku.Jos napadac i kolektivna zegaona.
E bas ce stici na zadnji dan priprema u antaliji
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
Ako je nemoguće naći napadača trenutno, ne srljati i dovoditi neprovjerena imena, a davati nekakve plate Bog zna kakve. Doduse nemoguce je, nema vise šlagera ko prije. Istrpiti ovaj škart sto se nakupio, a ulaziće nekako lopta u gol jer kako se sad čini imamo jaku sredinu i često ćemo biti ispred protivničkog gola, pa ćemo ih mi sa tribina nafurat da zabiju. Čekati ljeto i dovesti nekoga ko će moći zabiti 10+ golova, dugo nismo imali takvog.
Ne hajcajte se sa nekakvim wonderkidovima iz Austrije, nije to to.
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
Ne lozi vise raju lazovcino.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Bez prevelike pompe u miru i tisini doveli su na papiru ozbiljnija imena
Sto je najbolje nije se zurilo sa tjeranjem igraca i kostur je tu Vjerovatno doce jos jedan igrac i to bi bilo to za ovaj rok sto se tice prvog tima
Ja sam zadovoljan i vjerujem ljudima koji vode klub
Sto je najbolje nije se zurilo sa tjeranjem igraca i kostur je tu Vjerovatno doce jos jedan igrac i to bi bilo to za ovaj rok sto se tice prvog tima
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Pa jest. Ok je kad dovedes nekoga koji bi mogao "explodirat" ali uz nekog dobrog a sasvim druga stvar kad mi imamo 4 napadaca koji ne mogu garantovat 6 golova skupa.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑29 jan 2026, 20:36Ako je nemoguće naći napadača trenutno, ne srljati i dovoditi neprovjerena imena, a davati nekakve plate Bog zna kakve. Doduse nemoguce je, nema vise šlagera ko prije. Istrpiti ovaj škart sto se nakupio, a ulaziće nekako lopta u gol jer kako se sad čini imamo jaku sredinu i često ćemo biti ispred protivničkog gola, pa ćemo ih mi sa tribina nafurat da zabiju. Čekati ljeto i dovesti nekoga ko će moći zabiti 10+ golova, dugo nismo imali takvog.
ABd ovi iz veze ce uspjet i ovakvim napadacima nastimat prilike iz kojih ce moc zabit.
Meni je jak vezni red pola ekipe. Lakse ce bit na ljeto l dopunit ekipu
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Jel slusamo tebe ili pratimo zvanicnu. Ovo pratimo zvanicnu ima jacinu ko nekad ono antologisjko Amar zna najbolje.NoDi80 je napisao/la: ↑29 jan 2026, 20:43Bez prevelike pompe u miru i tisini doveli su na papiru ozbiljnija imena
3 vrlo ozbiljna igraca dovedena. Ono sto mene brine su krilo i napadac. Jer na tim pozicijama imamo ozbiljan problem.
Ako dolazi jos samo jedan igrac kojeg najavljujes,mi imamo onda ozbiljan problem na krilu. Tako da se nadam da nisi upravu .
Kostur ekipe je tek krenuo da se pravi,jer ruku na srce puno je kostiju koje fale. Za taj napad na Kup,nam zaista fale 2 dobra ofanzivna igraca. Za ljeto i planove u buducnosti,ne zelim sada o tome da pricam,vjerujem da ce to biti sve bolje i jace.
Trenutno korisnika/ca: blap, Kajkutenjoyer, Levin, LoveFootball1987, Paromlinac, ristagrad i 91 gost.