Babo
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
E da je mufti njegovu visinu gdje bi mu kraj bio
E bas ce stici na zadnji dan priprema u antaliji
Ne lozi vise raju lazovcino.
Pa jest. Ok je kad dovedes nekoga koji bi mogao "explodirat" ali uz nekog dobrog a sasvim druga stvar kad mi imamo 4 napadaca koji ne mogu garantovat 6 golova skupa.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑29 jan 2026, 20:36Ako je nemoguće naći napadača trenutno, ne srljati i dovoditi neprovjerena imena, a davati nekakve plate Bog zna kakve. Doduse nemoguce je, nema vise šlagera ko prije. Istrpiti ovaj škart sto se nakupio, a ulaziće nekako lopta u gol jer kako se sad čini imamo jaku sredinu i često ćemo biti ispred protivničkog gola, pa ćemo ih mi sa tribina nafurat da zabiju. Čekati ljeto i dovesti nekoga ko će moći zabiti 10+ golova, dugo nismo imali takvog.
Ne hajcajte se sa nekakvim wonderkidovima iz Austrije, nije to to.
Jel slusamo tebe ili pratimo zvanicnu. Ovo pratimo zvanicnu ima jacinu ko nekad ono antologisjko Amar zna najbolje.NoDi80 je napisao/la: ↑29 jan 2026, 20:43Bez prevelike pompe u miru i tisini doveli su na papiru ozbiljnija imena
Sto je najbolje nije se zurilo sa tjeranjem igraca i kostur je tu Vjerovatno doce jos jedan igrac i to bi bilo to za ovaj rok sto se tice prvog tima
Ja sam zadovoljan i vjerujem ljudima koji vode klub
100% , vezni red je i vise od pola ekipegodrina je napisao/la: ↑29 jan 2026, 21:01Pa jest. Ok je kad dovedes nekoga koji bi mogao "explodirat" ali uz nekog dobrog a sasvim druga stvar kad mi imamo 4 napadaca koji ne mogu garantovat 6 golova skupa.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑29 jan 2026, 20:36Ako je nemoguće naći napadača trenutno, ne srljati i dovoditi neprovjerena imena, a davati nekakve plate Bog zna kakve. Doduse nemoguce je, nema vise šlagera ko prije. Istrpiti ovaj škart sto se nakupio, a ulaziće nekako lopta u gol jer kako se sad čini imamo jaku sredinu i često ćemo biti ispred protivničkog gola, pa ćemo ih mi sa tribina nafurat da zabiju. Čekati ljeto i dovesti nekoga ko će moći zabiti 10+ golova, dugo nismo imali takvog.
Ne hajcajte se sa nekakvim wonderkidovima iz Austrije, nije to to.
ABd ovi iz veze ce uspjet i ovakvim napadacima nastimat prilike iz kojih ce moc zabit.
Meni je jak vezni red pola ekipe. Lakse ce bit na ljeto l dopunit ekipu
Ko je rekao Antaliju?? Sta mislis za Sarajevo ili ce u Beograd
Trenutno korisnika/ca: Hansestadt, Helemnejse, LoveFootball1987 i 65 gostiju.