Agencija nodi I hazre rade 24h, zamisli neko ozbiljno shvata nodija
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
GavranBeli
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ovo je pojacanje kad momak ima bruku utakmica, a ne neke hadalje da dovodimo sto ne igraju nikako.
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Pošto Pejić moze igrati i stopera, sada imamo 3 visoka igraca na stoperskim pozicijama iskreno Pejić (190) Karamarko(192) Osmanović(190) Za prekide sto preferira stojanovic ubice iskreno
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
100% , vezni red je i vise od pola ekipegodrina je napisao/la: ↑29 jan 2026, 21:01Pa jest. Ok je kad dovedes nekoga koji bi mogao "explodirat" ali uz nekog dobrog a sasvim druga stvar kad mi imamo 4 napadaca koji ne mogu garantovat 6 golova skupa.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑29 jan 2026, 20:36Ako je nemoguće naći napadača trenutno, ne srljati i dovoditi neprovjerena imena, a davati nekakve plate Bog zna kakve. Doduse nemoguce je, nema vise šlagera ko prije. Istrpiti ovaj škart sto se nakupio, a ulaziće nekako lopta u gol jer kako se sad čini imamo jaku sredinu i često ćemo biti ispred protivničkog gola, pa ćemo ih mi sa tribina nafurat da zabiju. Čekati ljeto i dovesti nekoga ko će moći zabiti 10+ golova, dugo nismo imali takvog.
Ne hajcajte se sa nekakvim wonderkidovima iz Austrije, nije to to.
ABd ovi iz veze ce uspjet i ovakvim napadacima nastimat prilike iz kojih ce moc zabit.
Meni je jak vezni red pola ekipe. Lakse ce bit na ljeto l dopunit ekipu
Na toj poziciji napadaca ne treba nagomilavati igrace iako bih ja volio da sad odu ovi i dodje Lewandowski al nema od tog nista, zato sabur, na ljeto nema sumnje da cemo sa ovim ljudima naći kvalitetne golgetere.
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
Ko je rekao Antaliju?? Sta mislis za Sarajevo ili ce u Beograd
- Bersaga
- Kontakt:
Pretjeruješ ga druže. Ne ide ti ovo sa danima kad će potpisati. Skontali smo, najavio si da će doći i uredu je.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Jos da se sve fino uklopi, onaj "iz Arsenala" pa kasnije Madzid, Deni.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑29 jan 2026, 21:17100% , vezni red je i vise od pola ekipegodrina je napisao/la: ↑29 jan 2026, 21:01Pa jest. Ok je kad dovedes nekoga koji bi mogao "explodirat" ali uz nekog dobrog a sasvim druga stvar kad mi imamo 4 napadaca koji ne mogu garantovat 6 golova skupa.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑29 jan 2026, 20:36Ako je nemoguće naći napadača trenutno, ne srljati i dovoditi neprovjerena imena, a davati nekakve plate Bog zna kakve. Doduse nemoguce je, nema vise šlagera ko prije. Istrpiti ovaj škart sto se nakupio, a ulaziće nekako lopta u gol jer kako se sad čini imamo jaku sredinu i često ćemo biti ispred protivničkog gola, pa ćemo ih mi sa tribina nafurat da zabiju. Čekati ljeto i dovesti nekoga ko će moći zabiti 10+ golova, dugo nismo imali takvog.
Ne hajcajte se sa nekakvim wonderkidovima iz Austrije, nije to to.
ABd ovi iz veze ce uspjet i ovakvim napadacima nastimat prilike iz kojih ce moc zabit.
Meni je jak vezni red pola ekipe. Lakse ce bit na ljeto l dopunit ekipu
Na toj poziciji napadaca ne treba nagomilavati igrace iako bih ja volio da sad odu ovi i dodje Lewandowski al nema od tog nista, zato sabur, na ljeto nema sumnje da cemo sa ovim ljudima naći kvalitetne golgetere.
Valjda neko uspije i zabit koji gol.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Slusamo klub naravno i sve ostalo je irelevatnoBarbareZeljin je napisao/la: ↑29 jan 2026, 21:01
Jel slusamo tebe ili pratimo zvanicnu. Ovo pratimo zvanicnu ima jacinu ko nekad ono antologisjko Amar zna najbolje.
3 vrlo ozbiljna igraca dovedena. Ono sto mene brine su krilo i napadac. Jer na tim pozicijama imamo ozbiljan problem.
Ako dolazi jos samo jedan igrac kojeg najavljujes,mi imamo onda ozbiljan problem na krilu. Tako da se nadam da nisi upravu .
Kostur ekipe je tek krenuo da se pravi,jer ruku na srce puno je kostiju koje fale. Za taj napad na Kup,nam zaista fale 2 dobra ofanzivna igraca. Za ljeto i planove u buducnosti,ne zelim sada o tome da pricam,vjerujem da ce to biti sve bolje i jace.
Slazem se s tobom i meni je kriticno to krilo koje ce uz Vinija i Cvetu biti uvijek opcija
Ne znam jos sta da ti kazem osim da imamo 29 igraca na pripremama, a imamo Sosica i Focu koji su povrijedjeni
Ne znamo se sta ce biti sa Ibraheemom, Simonijem, Garciom i tako tim igracima i njih nisam ni racunao
Puno je to igraca i sve to kosta, a imamo i neke juniore poput Korore koji nisu ni na pripremama…
Ja licno da se pitam doveo bih Huskovica i jos jedno krilo do 24 godine koje igra lijevom nogom i s tim bi zakljucio zimski rok
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Kvazimenadzeru, ubleho, bubuljicaru.
Pojma nemaš. Samo bombe bacas.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ispod rada je proslo da nam je dosao stoper Zanovic (19) iz USA koji ce prema svemu sudeci za sad igrati za juniore
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Vezni red Pejic-Prokop-Deni mi mirise na opasno dobro.
Mirise na onu cuvenu Odinu Agic-Zeba-Vuksanovic. Stim sto su ova trojica bili velemajstori. Agic bio tehnicar u rangu ove dvojice a kao zadnji vezni bio.
Mirise na onu cuvenu Odinu Agic-Zeba-Vuksanovic. Stim sto su ova trojica bili velemajstori. Agic bio tehnicar u rangu ove dvojice a kao zadnji vezni bio.
- BiHSportman
- Kontakt:
Kakav Pejić.BarbareZeljin je napisao/la: ↑30 jan 2026, 00:18Vezni red Pejic-Prokop-Deni mi mirise na opasno dobro.
Aleksa.BiHSportman je napisao/la: ↑30 jan 2026, 00:21Kakav Pejić.BarbareZeljin je napisao/la: ↑30 jan 2026, 00:18Vezni red Pejic-Prokop-Deni mi mirise na opasno dobro.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Jako mi se sviđa princip po kojem radimo sada.
Doveli smo ključne dvije pozicije,koje unose stabilnost i širi spektar riješenja koliko defanzivno,toliko i ofanzivno. Mislim na Pejića i Prokopa.
Doveli smo Nastića, kao igrača kojeg jednostavno ne smiješ fuliti, bez obzira ko ti već igra na toj poziciji.
Nema promenade igrača, nema 10.ulaznih, 10.izlaznih transfera, gdje se riješiš Livaje,Kajkuta,Diatte, a dovedeš Husića,Mailsona,Vučenovića...
Ne možeš ti sad odjednom popuniti rupe koje sve imaš.. od desnog beka koji bi se rotirao sa Odinakom, od stopera koji bi se rotirao sa Seedorfom, od desnog krila koji bi se rotirao sa Vinijem, od lijevog krila koji bi se rotirao sa Cvetom, i napadača killera, a pri tome jedan od njih mora biti u-21.
Riješavaš ključne pozicije koje će ti unijeti čvrstinu, agresiju,bolji protok lopte, brže oslobođanje čuvara, a pri tome radiš na Odinaki koji ima sve fizičke predispozicije, radiš na Viniju koji ima svašta, ali uz nepravilan rad to ne može pokazati, radiš na Jaganjcu koji ima odličnu tehniku i kontrolu lopte za jednu devetku, poboljšavaš ih iz treninga u trening,uklapaš ih u novi sistem sa novim i starim igračima..
Gradi se kostur. To je najbitnija stavka. Dovode se igrači na 2.5-3 godine ugovora. Riješavaš poziciju po poziciju, dovodiš igrače koji su u ritmu,dolaze iz boljih liga i ekipa nego što smo mi, plaćaš obeštećenja, jer moraš platiti za nekoga ko vrijedi..
I ako sam imao imalo sumnje da ovo možda neće na dobro izaći, sad sam 100% siguran da ljudi u klubu, svi do jednog dobro znaju šta trebaju raditi i koji su im zadaci.
Doveli smo ključne dvije pozicije,koje unose stabilnost i širi spektar riješenja koliko defanzivno,toliko i ofanzivno. Mislim na Pejića i Prokopa.
Doveli smo Nastića, kao igrača kojeg jednostavno ne smiješ fuliti, bez obzira ko ti već igra na toj poziciji.
Nema promenade igrača, nema 10.ulaznih, 10.izlaznih transfera, gdje se riješiš Livaje,Kajkuta,Diatte, a dovedeš Husića,Mailsona,Vučenovića...
Ne možeš ti sad odjednom popuniti rupe koje sve imaš.. od desnog beka koji bi se rotirao sa Odinakom, od stopera koji bi se rotirao sa Seedorfom, od desnog krila koji bi se rotirao sa Vinijem, od lijevog krila koji bi se rotirao sa Cvetom, i napadača killera, a pri tome jedan od njih mora biti u-21.
Riješavaš ključne pozicije koje će ti unijeti čvrstinu, agresiju,bolji protok lopte, brže oslobođanje čuvara, a pri tome radiš na Odinaki koji ima sve fizičke predispozicije, radiš na Viniju koji ima svašta, ali uz nepravilan rad to ne može pokazati, radiš na Jaganjcu koji ima odličnu tehniku i kontrolu lopte za jednu devetku, poboljšavaš ih iz treninga u trening,uklapaš ih u novi sistem sa novim i starim igračima..
Gradi se kostur. To je najbitnija stavka. Dovode se igrači na 2.5-3 godine ugovora. Riješavaš poziciju po poziciju, dovodiš igrače koji su u ritmu,dolaze iz boljih liga i ekipa nego što smo mi, plaćaš obeštećenja, jer moraš platiti za nekoga ko vrijedi..
I ako sam imao imalo sumnje da ovo možda neće na dobro izaći, sad sam 100% siguran da ljudi u klubu, svi do jednog dobro znaju šta trebaju raditi i koji su im zadaci.
Ma bombona.Doveo 3 odma u prvih 11.Na ljeto se rjesis 6-7 i opet dovedeš nove ko ovu trojicu i imaš vec 6 dobrih igraca u prvih 11.Sa Sosicem a imam osjecaj da će i ovaj mladi golman poludit i eto ti 8 super igraca u prvih 11.Idemo uzet kup.
- mamonelafo
- Kontakt:
Najljepše od svega je to što niko ne zna ko dolazi i ko odlazi iz Kluba. Milina. 
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
-
GavranBeli
- Kontakt:
Definitivno bi najbolja opcija bila da se proda Muftic, da imamo u21 golmana i u tom slucaju bi mogli dovesti dobrog napadac. Mislim da bi to bila najbolja opcija za nas. E sad malo je nezgodno da prije Abdulahovica uskoci malac, ne bi ni to bilo fer.
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Daj jos jednog danas 

Kad će Husković zna li se šta?
Forza Željo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
Trenutno korisnika/ca: GavranBeli i 5 gostiju.