Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Djokovic dobio Djokovica 2.0.
Dugo ce vremena proci da se rodi ovakva sportska gromada u bilo kojem sportu.
Da je nivo big 3 ,nije.Al de uozbiljite se malo.Nolo je zadnji full mec odigrao prosle sedmice.Maksimalno je iskoristio okolnosti onako kako samo on zna.Da je igrao cetvrtu rundu plus full cetvrtfinale nema sanse da bi ovo izvukao.No to je splet okolnosti koji mu treba da uzme titulu u ovom godinama.Ide mu u prilog to sto se ne zna ni na cemu je Alcaraz trenutno u smislu spremnosti.Unofficialpage je napisao/la: ↑30 jan 2026, 15:34
To je to, nije nivo ovih Big3. Pitanje je je li i Carlos. Čim je Nole fizički okej odmah ide poraz. Samo zbog dužine ovog meča ne mislim da može i Carlosa dobiti ali nikad se ne zna.
Hoces reci da prosli 6 meceva niti jedan Novak nije bio spreman? Gluposti, lik je rodjen spreman i da sw tako ne osjeca ne bi igrao. Zakljucivati da neko nije neki nivo na osnovu jednog poraza je isto glupost. Jannik i Carlos ce itekako velike stvari ispisati u ovome sportu.Unofficialpage je napisao/la: ↑30 jan 2026, 15:34To je to, nije nivo ovih Big3. Pitanje je je li i Carlos. Čim je Nole fizički okej odmah ide poraz. Samo zbog dužine ovog meča ne mislim da može i Carlosa dobiti ali nikad se ne zna.
Sad kad Alkaras preda i ovaj sreckovic osvoji trofej. Definitivno ne bi zacudilo. Sinner izmoren, NoVax nista nije ni igrao do 1/2 i ovo se desi. Totalno nezasluzeno. 
- alan_kardec
- Kontakt:
Sinner whoo?

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kakav kralj, kad mislis da je na izdisaju jos u drugom setu, samo prevrne nesto u njemu. Svaka cast!
Roy Keane mentality.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Lik je s druge planete jednostavno. Monstrum. Najveci ikad.
Prica se koliko je igrao covjek od 39 godina.
Lik je goat, daleko najbolji ikad. Sinner samo jos jedan odlican teniser i to je to.
Lik je goat, daleko najbolji ikad. Sinner samo jos jedan odlican teniser i to je to.
Carlitos spasava tenis u nedjelju, nadajmo se. 
Jel ovo isti Noklica sto ga je Musetti mlatio prije povrede
Hej jest se kratkog pamcenja.
Samo pogledajte komentare od prije tri sata i ove u zadnjih 20 min. Nevjerovatno da se govori o istim teniserima 
kako ce se osjecati Musetti ako Nole na kraju uzme AO
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
To mu jest olakšavajuća okolnost ali bi oni trebali da imaju takav nivo da se u toku samog meča potroši da ne može to pratiti.darker10 je napisao/la: ↑30 jan 2026, 15:37Da je nivo big 3 ,nije.Al de uozbiljite se malo.Nolo je zadnji full mec odigrao prosle sedmice.Maksimalno je iskoristio okolnosti onako kako samo on zna.Da je igrao cetvrtu rundu plus full cetvrtfinale nema sanse da bi ovo izvukao.No to je splet okolnosti koji mu treba da uzme titulu u ovom godinama.Ide mu u prilog to sto se ne zna ni na cemu je Alcaraz trenutno u smislu spremnosti.Unofficialpage je napisao/la: ↑30 jan 2026, 15:34
To je to, nije nivo ovih Big3. Pitanje je je li i Carlos. Čim je Nole fizički okej odmah ide poraz. Samo zbog dužine ovog meča ne mislim da može i Carlosa dobiti ali nikad se ne zna.
Nije bio kao danas, kao što je darker rekao imao ovu situaciju da mu je ostalo više goriva ali svejedno oni su morali da skinu Novaka na GS turnirima ali, očigledno, da nisu. Nije on još osvojio titulu ali sad će poginuti u finalu pa makar ne igrao do RG ili WB ništa. Velike stvari hoće napraviti ali im Nole pokazuje ko je glavni i bilo bi im ovako da je tu Big3.ronaldo99 je napisao/la: ↑30 jan 2026, 15:38Hoces reci da prosli 6 meceva niti jedan Novak nije bio spreman? Gluposti, lik je rodjen spreman i da sw tako ne osjeca ne bi igrao. Zakljucivati da neko nije neki nivo na osnovu jednog poraza je isto glupost. Jannik i Carlos ce itekako velike stvari ispisati u ovome sportu.Unofficialpage je napisao/la: ↑30 jan 2026, 15:34To je to, nije nivo ovih Big3. Pitanje je je li i Carlos. Čim je Nole fizički okej odmah ide poraz. Samo zbog dužine ovog meča ne mislim da može i Carlosa dobiti ali nikad se ne zna.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ni bijelo nije Sinneru pomoglo...

Svaka cast bgm,Sinner je bio pretanak sve stoji,ali brutalno je servirao na brejk loptama,zasluzeno vala
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
7 dana odmora odradilo svoje,Spinner se osramotio
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.
.jpg)