Opusti se
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
rimljanin90
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
zato na pripremama treba odigrati 2-3 utakmice sa nekim amaterima i trpat ih po 7-8 golova da napadaci osjete kako je dati gol i mozda jednu il dvije sa nekim jacim da se dueli vjezbaju.
Ovo sa Oliveirom i Turkesom ce biti stresno za postizanje golova ako im bude tebalo 5 cistih sansi po utakmici za gol.
Ovo sa Oliveirom i Turkesom ce biti stresno za postizanje golova ako im bude tebalo 5 cistih sansi po utakmici za gol.
- belosevic23
- Kontakt:
Bgm tanko je ovo, rosteri Zrinjskog i Borca su puno bolji, cak smo sad tu u rangu sa fkž. Nemaju igraci samopouzdanja kad ne uspiju nikog dobit, Radnik nas ceka isto se pojacali sa par dobrih igraca. Nek nam je Bog na pomoci ovu polusezonu.
SHZ82 je napisao/la: ↑31 jan 2026, 19:33zato na pripremama treba odigrati 2-3 utakmice sa nekim amaterima i trpat ih po 7-8 golova da napadaci osjete kako je dati gol i mozda jednu il dvije sa nekim jacim da se dueli vjezbaju.
Oba ta igraca za 2 godine su dali 4 gola, ja nemogu da svatim da niko u ss a posebno Mamic nevidi da su to dva invalida koji nebi mogli igrat u hadzicima..
Ok cimirot kondom moze se koristit ponekad al imas tu ukrainca ima bralica manasa ovog onog, ristovski kondomcina koja moze posluzit ima gojkovic ima bralic ima mujkic ima ovaj novi itd itd
Al na najosjetljivijoj pozici posle golmanske imas 2 kondoma i oba izkoristena curi sperms iz njih 2 godine i ti kazes moze se to koristit NEMOZE HAVERU NEMOZE LJUDI NECE DA IGRAJU PLUS NEZNAJU
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ni malo ovo nije dobro. Cvitanović je imao čitave pripreme, evo kroz sve ove utakmice, nismo imali niti jedan uigran automatizam u igri, otvaranja jako teške i sporo radimo, a nisu ovo bile ekipe koje su toliko superiorne u odnosu na nas da nam to onemoguće. Mislim, meni prvom jest rezultat u zadnjem planu, u prvom treba biti igra, mi smo najmanje pokazali igre, u nekim momentima bljeskovima. Ove današnje utakmice, umjesto da nam bude posljednje uigravanje, Citanović je izveo dva kombinovana sastava, u kojima linijski jako teško da se ove polusezone ikad više sretnu ovi igrači zajedno na terenu. Dakle, u tom segmentu, igre, uigravanja, tima.. u ovim pripremama nismo dobili ništa.
Što se tiče pojedinaca, Ignatkov danas, u najmanju ruku djeluje zbunjen. Objektivno, on je nazadovao u ovih par sedmica. Bralić, greška sa greškom, danas je par puta krenuo sam u neki prenos lopte, povukao je, i skoro uvijek fulao u predaji lopte, izabere loš pas i ukopa se. Ranije pokazivao loše postavljanje i predviđanja situacija (ovo je bila velika mana i tokom prošle polusezone), pa ispadne iz igre i onda protivnik ima autoput do gola, a on spor. Renan, pa evo upravo sam gledao zadnju utakmicu iz prošle polusezone, i sad ovu protiv Vardara, momak definitvno ima koju kilu više. Kad na to dodaš da je lijen i da praktično bira kad će potrčati, imaš top napadača, al za donji dio tablice. Mislim da ovako igra neko naše dijete i da se ovako ponaša, prvo što bi već davno dobio raskid ugovora kakav god da je on, drugo što bi ga navijači razapeli toliko da mu se zgadi nogomet. Pa Turkeš, kakav god da je, ove pripreme je odradio bolji posao od Renana, par akcija i šansi namjestio za saigrače, jeste i on trom, ali je bar visok, pa možeš i nabaciti neku loptu na njega. Dobili smo, Telalovića, već sad odmah u ekipu uz Cimirota, dobili smo H.Mehmedovića i Gelsona, i na duže staze dobio si Drecu. Stjepanović je također imao svojih minuta, no tu imaš već Maroodzu i Mujkića koji mora biti treći stoper i nikako wingbek.
Vidjet ćemo, iako je do Radnika 6 dana, malo je vremena ostalo, to su jedan ili dva ozbiljna treninga i to je to.
Što se tiče pojedinaca, Ignatkov danas, u najmanju ruku djeluje zbunjen. Objektivno, on je nazadovao u ovih par sedmica. Bralić, greška sa greškom, danas je par puta krenuo sam u neki prenos lopte, povukao je, i skoro uvijek fulao u predaji lopte, izabere loš pas i ukopa se. Ranije pokazivao loše postavljanje i predviđanja situacija (ovo je bila velika mana i tokom prošle polusezone), pa ispadne iz igre i onda protivnik ima autoput do gola, a on spor. Renan, pa evo upravo sam gledao zadnju utakmicu iz prošle polusezone, i sad ovu protiv Vardara, momak definitvno ima koju kilu više. Kad na to dodaš da je lijen i da praktično bira kad će potrčati, imaš top napadača, al za donji dio tablice. Mislim da ovako igra neko naše dijete i da se ovako ponaša, prvo što bi već davno dobio raskid ugovora kakav god da je on, drugo što bi ga navijači razapeli toliko da mu se zgadi nogomet. Pa Turkeš, kakav god da je, ove pripreme je odradio bolji posao od Renana, par akcija i šansi namjestio za saigrače, jeste i on trom, ali je bar visok, pa možeš i nabaciti neku loptu na njega. Dobili smo, Telalovića, već sad odmah u ekipu uz Cimirota, dobili smo H.Mehmedovića i Gelsona, i na duže staze dobio si Drecu. Stjepanović je također imao svojih minuta, no tu imaš već Maroodzu i Mujkića koji mora biti treći stoper i nikako wingbek.
Vidjet ćemo, iako je do Radnika 6 dana, malo je vremena ostalo, to su jedan ili dva ozbiljna treninga i to je to.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Joj strucnjaka nasih sto analiziraju svaki korak i najavljuju ko i svake zime nikakvo proljece… I onda cemo zavalit tricu u petak i svaki ovaj strucnjak ce pisati kako je Mamic znao da je dovoljno Renana i Turkesa ostavit
Nema gore baze strucnjaka nego kod nas…
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
de brate ostavi telefon malo, buncas gluposti zadnjih par satiPitar6785 je napisao/la: ↑31 jan 2026, 19:30Treba docekat nase igrace u dobrinji tacnije pred izlaznom kapiom iz airodroma. Popricat sanjima al preko **** palije.
Ovi treneri iz hrvaske samo znaju prodavat demagogiju, a uvjek iste rijeci iste recenice.
Od njih jedino Jakirovic koji je znao igricu,
Kako mi nemamo srece rozman zekic cvitanovic sve kondomi
NEMOZE NIKO RECI DA SMO POGUBILI UTAKMICE RADI DJECE NISMO IZGUBILI SMO UTAKMICE RADI OJEBINA STAROHANA A IMA ZASLUGE U PORAZIMA I U DJECI AL VECINSKA ZASLUGA ZA PORAZE JE U STARONJAMA..
Djecu netreba dirat podrzat ih dat im sansu maksimalno jer turkes renan cimirot ristovski afem began nista nisu bolji od ove djece bar od jednog od ovih mladji ces uzet bar milion maraka
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Kralju nikad, Renan ce ti dat 3 gola u 17 utakmica u Turcin 1 i to je to .plisek je napisao/la: ↑31 jan 2026, 19:55Joj strucnjaka nasih sto analiziraju svaki korak i najavljuju ko i svake zime nikakvo proljece… I onda cemo zavalit tricu u petak i svaki ovaj strucnjak ce pisati kako je Mamic znao da je dovoljno Renana i Turkesa ostavitNema gore baze strucnjaka nego kod nas…
Nasa igra je bila losa u zadnjih 10 utakmica samo sto je Banic vadio najmanje u 5 utakmica..
A sad lagano primamo po 2 gola u prosjeku po utakmici, razlog NEMA VISE GULISE DA TRCI ZA 3 igraca
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Na komp’uteru jeplisek je napisao/la: ↑31 jan 2026, 19:58de brate ostavi telefon malo, buncas gluposti zadnjih par satiPitar6785 je napisao/la: ↑31 jan 2026, 19:30Treba docekat nase igrace u dobrinji tacnije pred izlaznom kapiom iz airodroma. Popricat sanjima al preko **** palije.
Ovi treneri iz hrvaske samo znaju prodavat demagogiju, a uvjek iste rijeci iste recenice.
Od njih jedino Jakirovic koji je znao igricu,
Kako mi nemamo srece rozman zekic cvitanovic sve kondomi
NEMOZE NIKO RECI DA SMO POGUBILI UTAKMICE RADI DJECE NISMO IZGUBILI SMO UTAKMICE RADI OJEBINA STAROHANA A IMA ZASLUGE U PORAZIMA I U DJECI AL VECINSKA ZASLUGA ZA PORAZE JE U STARONJAMA..
Djecu netreba dirat podrzat ih dat im sansu maksimalno jer turkes renan cimirot ristovski afem began nista nisu bolji od ove djece bar od jednog od ovih mladji ces uzet bar milion maraka
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Valjda ljudi ne mogu shvatiti da nismo doveli autobus igrača koje treba uigrati i da nam ekipa izgleda ko raštimani orkestar.plisek je napisao/la: ↑31 jan 2026, 19:55Joj strucnjaka nasih sto analiziraju svaki korak i najavljuju ko i svake zime nikakvo proljece… I onda cemo zavalit tricu u petak i svaki ovaj strucnjak ce pisati kako je Mamic znao da je dovoljno Renana i Turkesa ostavitNema gore baze strucnjaka nego kod nas…
Imamo potpuno istu ekipu iz jesenjeg dijela sezone, uigranu spremnu i tačno se zna ko i šta radi.
Dala se šansa mladim igračima maksimalno jer će sigurno dobiti šansu i da nam se ne desi kad uđu na teren da izgledaju totalno pogubljeno.
- belosevic23
- Kontakt:
Ne znam samo na čemu temeljiš optimizam, prodaš najboljeg igrača i kapitena, Mlinarić ide najbolji strijelac sa Kyeremehom koji je povrijeđen, dovedes juniora iz druge lige i treba bit optimista. Nek ti se povrijedi Ljajić koji je bio rovit kad je došo od tvoje igre nema ništa. Sad izgleda ne smiješ ni reč svoje mišljenje jer tobože odmah se neko uvrijedi kako smijem to pomislitplisek je napisao/la: ↑31 jan 2026, 19:55Joj strucnjaka nasih sto analiziraju svaki korak i najavljuju ko i svake zime nikakvo proljece… I onda cemo zavalit tricu u petak i svaki ovaj strucnjak ce pisati kako je Mamic znao da je dovoljno Renana i Turkesa ostavitNema gore baze strucnjaka nego kod nas…
Ne poredi nas sa fekalijama, lpbelosevic23 je napisao/la: ↑31 jan 2026, 19:34Bgm tanko je ovo, rosteri Zrinjskog i Borca su puno bolji, cak smo sad tu u rangu sa fkž. Nemaju igraci samopouzdanja kad ne uspiju nikog dobit, Radnik nas ceka isto se pojacali sa par dobrih igraca. Nek nam je Bog na pomoci ovu polusezonu.
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
Bordo bebe!!!
Bas bi volio da nam kazes odakle tebi te informacije. Ka licno piznajem osobu koja je u upravi kluba, jednog od trenera i preko prijateljeve djece dvojicu fudbalera. Niko nema pojma o tome sto ti tvtdis. Meni ima logike da bi on volio privuci jos nekog investitora i prodat mu jedan svoj dio, ali to ne ide bas lako lakojurisicduska je napisao/la: ↑31 jan 2026, 16:30Ja imam informacije da je većinski dio paketa upravljanja dogovoren da pređe na drugu osobu. I stojim iza toga. Sad ovo što Mirvic najednom želi zadržati određene procente i to je ok. Ja stojim iza toga, vidjet cemo sta će bit. Vrijeme je pred nama. Ne znam ko je rekao ali nisu to sitne stvari da se preko noći završe. Mislim da Zoran Mamić ne bi gubio svoje vrijeme i ostavljao svoj kompletan život u drugom gradu, prebacio porodicu u Sarajevo zarad nekog neozbiljnog projekta koji nema nikakvu budućnost. Ali živi bili pa vidjeli.
Ako se ovo ne desi i službeno do sredine marta odjavljujem se zauvijek s foruma. Morate znat da vas niko ne lozi nego da jednostavno nekad stvari ne idu onako kako je na prvu dogovoreno.
Za ovog Junuzovica se pojavila informacija na sve strane sto ne mora značiti da je istina, nije plasirana ni od kog relevantnog. Opet Mirvic je budala ne bi me ni to iznenadilo. A to bi definitivno bilo to dno ispod kojeg nema ispod
Kako smo ih onda sve uspijeli pobijediti prije nekoliko sedmica kad su toliko bolji? Nismo ih samo pobijedili, nego i izdominirali na terenu, i jedne i druge i treće.belosevic23 je napisao/la: ↑31 jan 2026, 19:34Bgm tanko je ovo, rosteri Zrinjskog i Borca su puno bolji, cak smo sad tu u rangu sa fkž. Nemaju igraci samopouzdanja kad ne uspiju nikog dobit, Radnik nas ceka isto se pojacali sa par dobrih igraca. Nek nam je Bog na pomoci ovu polusezonu.
Nešto se ne poklapa u toj priči, de ti to još jednom provjeri.
- belosevic23
- Kontakt:
Imao si Gulija koji je nosio nasih 70% napada, Mlinaric koji je imao znacajan doprinos iako je mogao puno bolje da su mu se pogodila pozicija. To su dva bitna ofanzivna igraca, nemas im zamjene. Ukoliko se povrijedi ne daj Boze Ljajic ili Elezi ti nemas koga stavit. Ako mislis da igru mogu nositi ovaj mali Mehmedovic ili Telalovic grdno se varas. Jesu zalog za buducnost al nama trebaju ozbiljni igraci za ozbiljne rezultate. Began i Rile se sprdaju na beku, Mujkic neprepoznatljiv, Kupresak tu i tamo. Nemas Kyeremeha da trci. Banic nas povadi svaku tekmu i et.Herson je napisao/la: ↑31 jan 2026, 21:10Kako smo ih onda sve uspijeli pobijediti prije nekoliko sedmica kad su toliko bolji? Nismo ih samo pobijedili, nego i izdominirali na terenu, i jedne i druge i treće.belosevic23 je napisao/la: ↑31 jan 2026, 19:34Bgm tanko je ovo, rosteri Zrinjskog i Borca su puno bolji, cak smo sad tu u rangu sa fkž. Nemaju igraci samopouzdanja kad ne uspiju nikog dobit, Radnik nas ceka isto se pojacali sa par dobrih igraca. Nek nam je Bog na pomoci ovu polusezonu.
Ja ovo shvacam kao totalni "reset" strategije kluba. Planira se dugorocni cilj za dominacijom, a za to treba vremena. Cilj im je izgurati do ljeta sa ovim sto imamo i plasman u Evropu. Ako se pojavi neki "kapitalac" kao slobodan igrac oni ce ga dovesti ali zaboravite vise na "izdrndane" zvijezde tipa Adema, Cinija, Rileta i sl. Boljet ce al treba biti strpljivbelosevic23 je napisao/la: ↑31 jan 2026, 21:19Imao si Gulija koji je nosio nasih 70% napada, Mlinaric koji je imao znacajan doprinos iako je mogao puno bolje da su mu se pogodila pozicija. To su dva bitna ofanzivna igraca, nemas im zamjene. Ukoliko se povrijedi ne daj Boze Ljajic ili Elezi ti nemas koga stavit. Ako mislis da igru mogu nositi ovaj mali Mehmedovic ili Telalovic grdno se varas. Jesu zalog za buducnost al nama trebaju ozbiljni igraci za ozbiljne rezultate. Began i Rile se sprdaju na beku, Mujkic neprepoznatljiv, Kupresak tu i tamo. Nemas Kyeremeha da trci. Banic nas povadi svaku tekmu i et.Herson je napisao/la: ↑31 jan 2026, 21:10Kako smo ih onda sve uspijeli pobijediti prije nekoliko sedmica kad su toliko bolji? Nismo ih samo pobijedili, nego i izdominirali na terenu, i jedne i druge i treće.belosevic23 je napisao/la: ↑31 jan 2026, 19:34Bgm tanko je ovo, rosteri Zrinjskog i Borca su puno bolji, cak smo sad tu u rangu sa fkž. Nemaju igraci samopouzdanja kad ne uspiju nikog dobit, Radnik nas ceka isto se pojacali sa par dobrih igraca. Nek nam je Bog na pomoci ovu polusezonu.
Prelazni rok se večeras završava,znači može doći samo igrač slobodnih papira.
Sve se dobro primjetio oko tih igraca ali ovo su pripreme i ti se bas ne ide sa 109%. Cuvaju se i od pivreda. Ove pripreme su sluzile da se landira par mladih igraca i mislim da se uspjelo u tome. Protivnici du bili po mjeri, jaci od 3/4 nase lige. Cilj je bio da mladi osjete sta je to seniorski fudbal, oni su buducnost jer ce oni jedini igrati srcem i ginuti da se dokazu. Ostali odradjuju posao ko i svaki drugi, za lovu.belosevic23 je napisao/la: ↑31 jan 2026, 21:19Imao si Gulija koji je nosio nasih 70% napada, Mlinaric koji je imao znacajan doprinos iako je mogao puno bolje da su mu se pogodila pozicija. To su dva bitna ofanzivna igraca, nemas im zamjene. Ukoliko se povrijedi ne daj Boze Ljajic ili Elezi ti nemas koga stavit. Ako mislis da igru mogu nositi ovaj mali Mehmedovic ili Telalovic grdno se varas. Jesu zalog za buducnost al nama trebaju ozbiljni igraci za ozbiljne rezultate. Began i Rile se sprdaju na beku, Mujkic neprepoznatljiv, Kupresak tu i tamo. Nemas Kyeremeha da trci. Banic nas povadi svaku tekmu i et.Herson je napisao/la: ↑31 jan 2026, 21:10Kako smo ih onda sve uspijeli pobijediti prije nekoliko sedmica kad su toliko bolji? Nismo ih samo pobijedili, nego i izdominirali na terenu, i jedne i druge i treće.belosevic23 je napisao/la: ↑31 jan 2026, 19:34Bgm tanko je ovo, rosteri Zrinjskog i Borca su puno bolji, cak smo sad tu u rangu sa fkž. Nemaju igraci samopouzdanja kad ne uspiju nikog dobit, Radnik nas ceka isto se pojacali sa par dobrih igraca. Nek nam je Bog na pomoci ovu polusezonu.
Tako je i Dinamo postao lider u HR. Razvijali djecu i napravili idealan balans. Znam da smo mi zeljni titula i trofeja ali sa ovim Savezom to zaboravi. Borba je pred nama i bice teska rovovska bitka ali druge nema
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Samo se nadam da ne budemo upravu oko ovog kadra. Ja sam svjestan da zamjena za gulishu vrijedi 2mil€+, ali da baš ne dovedemo igrača ni približno njegovih sposobnosti, to nisam očekivao.
Znali smo naprijed izgledati tromo i nezainteresovano nekada i sa njegovim pritiskom i trkom, sada ne vidim kako možemo efikasniji, a izgleda ne vide ni u klubu. Nadam se nekoj magiji i dva pojačanja u narednih 7 dana.
Znali smo naprijed izgledati tromo i nezainteresovano nekada i sa njegovim pritiskom i trkom, sada ne vidim kako možemo efikasniji, a izgleda ne vide ni u klubu. Nadam se nekoj magiji i dva pojačanja u narednih 7 dana.
Trenutno korisnika/ca: alacious, Proximic, Tatamata1946 i 48 gostiju.

.png)