FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Hvala.
Pa gdje ce biti u 4 sata ponedeljkom to ce sigurno mijenjati termin .AhmedNurudin je napisao/la: ↑31 jan 2026, 22:02Na zvaničnoj fb stranici Kluba u istoj objavi stoje dva termina. Na slici stoji 16 sati a u opisu slike 18 sati. Datum jeste 16.2. To je ponedjeljak.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Ma ja sam samo prenio šta stoji na zvaničnoj stranici. Meni bi lično odgovarao vikend, ali ne pitamo se mi već nositelj prava. Kod tog nositelja prava se često može naći rumunjska liga u udarnom terminu koju niko ne prati. Ovaj raspred na zvaničnoj jeste nakaradan, stoji da se jedna utakmica igra za 1. mart, baš je ugrubo napravljen.Btw protiv posušja nas izgleda prenosi mytv, tako reče kometator juče na utakmici.Pact1921 je napisao/la: ↑31 jan 2026, 23:31Pa gdje ce biti u 4 sata ponedeljkom to ce sigurno mijenjati termin .AhmedNurudin je napisao/la: ↑31 jan 2026, 22:02Na zvaničnoj fb stranici Kluba u istoj objavi stoje dva termina. Na slici stoji 16 sati a u opisu slike 18 sati. Datum jeste 16.2. To je ponedjeljak.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Mislim da je prilično normalno da mlad igrač ima oscilacije u igri. Sve dok napreduje dobro je.AhmedNurudin je napisao/la: ↑31 jan 2026, 21:01Odinaka je dosta dobro odigrao. Vini mu je dosta pomagao u defanzivi, kao i kompletna ekipa koja se kroz cijele pripreme dobro branila. Kod njega je jedini problem što ima oscilaciije svo ovo vrijeme kod nas, pa tako imaš utakmice kao u vrapčićima gdje donese tri boda, dobar ubačaj protiv zrinjskog, stavljanje u džep vukovića a sa druge strane imaš široki gdje mu frajer kroz noge probaci, istu utakmicu protiv zrinjskog gdje na 3 metra nešto zaustavlja loptu na prsa pa bilbija ubaci go ili protiv sloge prošle sezone kad mu se igrač prikrade sa leđa i zabije gol.... Siguran sam da bi onu situaciju u kojoj je Troupee napravio slobodan udarac za go on riješio bolje. Ja ga vidim kao prvi izbor ovu polusezonu, treba i na ugovor paziti ističe mu na kraju sezone tkd ako nešto pokaže da ga ne izgubimo.
Odinaka je stigao 01.07.2024. godine kod nas i trebalo mi je tačno godina da se ustabili i da počne ličiti na ozbiljnog igrača a u zadnjih pola godine se digao na ozbiljan nivo. Dakle , mladom igraču treba godina i pol dana u klubu da možeš ozbiljno računati na njega.
Slično je i sa Vinijem. Stigao je 16.01.2025 i tek sad možeš reći da se ustabilio. Siguran sam da će u narednih pola godine ostvariti ozbiljan napredak.
Mi moramo zadržati što više igrača na okupu duže vrijeme i onda se nadati nečemu. Naravno, mora se ovaj period adaptacije skratiti. Gledam Ismaila i mislim da njemu malo fali. Ova ekipa bi mogla tek sljedeće sezona biti ona prava.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Idioti ko god je stavio tada, obavezno urgirati, najgledaniji tim staviš u najneatraktivniji termin. Ako mora biti ponedjeljak neka bude 19:00, a ne 16:00.Pact1921 je napisao/la: ↑31 jan 2026, 23:31Pa gdje ce biti u 4 sata ponedeljkom to ce sigurno mijenjati termin .AhmedNurudin je napisao/la: ↑31 jan 2026, 22:02Na zvaničnoj fb stranici Kluba u istoj objavi stoje dva termina. Na slici stoji 16 sati a u opisu slike 18 sati. Datum jeste 16.2. To je ponedjeljak.
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Treba općenito urgirati i izbijati koliko je moguće te termine radnim danima.Hilmo123 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 12:12Idioti ko god je stavio tada, obavezno urgirati, najgledaniji tim staviš u najneatraktivniji termin. Ako mora biti ponedjeljak neka bude 19:00, a ne 16:00.Pact1921 je napisao/la: ↑31 jan 2026, 23:31Pa gdje ce biti u 4 sata ponedeljkom to ce sigurno mijenjati termin .AhmedNurudin je napisao/la: ↑31 jan 2026, 22:02
Na zvaničnoj fb stranici Kluba u istoj objavi stoje dva termina. Na slici stoji 16 sati a u opisu slike 18 sati. Datum jeste 16.2. To je ponedjeljak.
To bukvalno prepolovi posjetu osim ako nije od 19h pa kasnije, ali zimi općenito em je hladno u tim terminima, em magla svako malo. Pa mislim koliko je moguće eto.
Do kada traje prijelazni rok za igrace koji imaju ugovor, a do kada za ove sto su slobodni?
Dino je najbolje godine svog zivota dao ovom klubu i svako ko imalo poznaje Zelju mu je zahvalan. Dino Pekic je pravi mentalitet Zeljinog navijaca i uvijek ce bitiLaudrup je napisao/la: ↑31 jan 2026, 16:26Za kratko vrijeme amo postali ozbiljniji u trenerskom, igračkom, upraviteljskom segmentu, i stvarno je vrijeme da napravimo iskorak i u profesionalnom i riješimo se ovog debila Pekića. Šta koji k…c ovaj čovjek radi s igračima na klupi i svađa se i nagurava s protivničkom klupom i sudijama.
Mi smo trenutno 30% jaci.Sa napadacem 50% jer ova 4 zamisli 4 da ih spojiš zajedno godine igra glavom nogom brzina opet nebi sastavio jednog da je dobar.Znaci na ljeto svu 4 nogom u guzicu.
Jaganjac je na pozajmici, on bi se trebao vratiti u Istru. Krpiću ugovor ističe. Rakić ima do ljeta 2028 a Konings 2027.
- Ferroviere1987
- Kontakt:
-
Nekadasiigrostarsno
- Kontakt:
MrkiMedo je napisao/la: ↑01 feb 2026, 15:32Dino je najbolje godine svog zivota dao ovom klubu i svako ko imalo poznaje Zelju mu je zahvalan. Dino Pekic je pravi mentalitet Zeljinog navijaca i uvijek ce bitiLaudrup je napisao/la: ↑31 jan 2026, 16:26Za kratko vrijeme amo postali ozbiljniji u trenerskom, igračkom, upraviteljskom segmentu, i stvarno je vrijeme da napravimo iskorak i u profesionalnom i riješimo se ovog debila Pekića. Šta koji k…c ovaj čovjek radi s igračima na klupi i svađa se i nagurava s protivničkom klupom i sudijama.
Nikad nisam odgovorao ljudima i postujem svakoga.
Al ovo.... Druze od kada ti pratis Zelju? Znas li uopšte ko je Gospodin Dino Pekic?
Ja ne mogu da vjerujem da postoji neko ovakav i ima obraza nesto poput ovog napisati.
- AhmedNurudin
- Kontakt:

Čini mi se da se nije spominjao ovog prelaznog roka ovaj Bayala, Slaviša je rekao da pregovaramo sa još par igrača pa možda je on jedan od tih. Možda transfermarkt nešto zna. Jako respektabilna karijera. Svakako deficitarna pozicija ali stranac viška.
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Slažem se, malo me zabrinulo što Odinaka ispod lijevo koljena neki zavoj. Ustabilio se apsolutno, a i na Ismaila treba računati.Levin je napisao/la: ↑01 feb 2026, 02:34Mislim da je prilično normalno da mlad igrač ima oscilacije u igri. Sve dok napreduje dobro je.AhmedNurudin je napisao/la: ↑31 jan 2026, 21:01Odinaka je dosta dobro odigrao. Vini mu je dosta pomagao u defanzivi, kao i kompletna ekipa koja se kroz cijele pripreme dobro branila. Kod njega je jedini problem što ima oscilaciije svo ovo vrijeme kod nas, pa tako imaš utakmice kao u vrapčićima gdje donese tri boda, dobar ubačaj protiv zrinjskog, stavljanje u džep vukovića a sa druge strane imaš široki gdje mu frajer kroz noge probaci, istu utakmicu protiv zrinjskog gdje na 3 metra nešto zaustavlja loptu na prsa pa bilbija ubaci go ili protiv sloge prošle sezone kad mu se igrač prikrade sa leđa i zabije gol.... Siguran sam da bi onu situaciju u kojoj je Troupee napravio slobodan udarac za go on riješio bolje. Ja ga vidim kao prvi izbor ovu polusezonu, treba i na ugovor paziti ističe mu na kraju sezone tkd ako nešto pokaže da ga ne izgubimo.
Odinaka je stigao 01.07.2024. godine kod nas i trebalo mi je tačno godina da se ustabili i da počne ličiti na ozbiljnog igrača a u zadnjih pola godine se digao na ozbiljan nivo. Dakle , mladom igraču treba godina i pol dana u klubu da možeš ozbiljno računati na njega.
Slično je i sa Vinijem. Stigao je 16.01.2025 i tek sad možeš reći da se ustabilio. Siguran sam da će u narednih pola godine ostvariti ozbiljan napredak.
Mi moramo zadržati što više igrača na okupu duže vrijeme i onda se nadati nečemu. Naravno, mora se ovaj period adaptacije skratiti. Gledam Ismaila i mislim da njemu malo fali. Ova ekipa bi mogla tek sljedeće sezona biti ona prava.
Spominjao se, samo je bila info da su propali pregovori, e sad dokle i šta je stiglo ne znamAhmedNurudin je napisao/la: ↑01 feb 2026, 18:19
Čini mi se da se nije spominjao ovog prelaznog roka ovaj Bayala, Slaviša je rekao da pregovaramo sa još par igrača pa možda je on jedan od tih. Možda transfermarkt nešto zna. Jako respektabilna karijera. Svakako deficitarna pozicija ali stranac viška.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Mora neko doci gore.
Ovo sto sad imamo su rijesenja sa klupe u Zeljeznicaru koji zelimo gledati.
Sad kad ce se stici uigrati vidjet cemo.
Ovo sto sad imamo su rijesenja sa klupe u Zeljeznicaru koji zelimo gledati.
Sad kad ce se stici uigrati vidjet cemo.
-
GavranBeli
- Kontakt:
Sutra Muharem dolazi
Boli te kita jel dolazi
Sve i jedan novi je Drljo dok na terenu ne dokaže drugačije.