I ovaj klip nije montaza , mozete Vegasu , cak i u movie makeru to provjeriti tako sto ce te ici frame po frame...Čitava nogometna javnost se oglasila povodom Pepeovog isključenja.
Rio Ferdinand "Ovo simuliranje je sramotno.Pa ragbi igrači bi se nasmijali na ovo.Kada bi mene vidjeli na nosilima u jednom trenutku pa poslije na terenu u drugom, dao bih svakom zeleno svijetlo da me sruši sa dvije noge"
Michael Owen "Alvesova reakcija mnoge je naljutila, ali siguran sam da iz njegovog kluba nemaju ništa protiv ovoga."
Rory Mcilroy "Dani Alves, ti si sramota. Valjaj se još malo po terenu."
Chad Ochocinco "Ne mogu vjerovati da je Pepe dobio crveni karton."
Pete Jenson, The Independent "Pepeu je dosudjen crveni karton nakon teatralne reakcije Alvesa a trebao je dobiti žuti."
Daily Mirror "Pepe je u 62.minutu dobio crveni karton za duel sa Alvesom. U najgorem slučaju trebao je dobiti žuti. Medjutim, cijeli tim Barcelone je vršio pritisak na Starka kojem je ovaj podlegao."
Jacopo Gerna, Gazzeta dello Sport "Prestrogo dosudjen crveni karton. Da se nije desio, meč bi drugačije završio."
L'Equipe "U meču koji je obilovao neregularnostima i sudijskim greškama, najgori momenat je isključenje Pepea."
Marca "Nepravedno dosudjen crveni karton Pepeu ostavio je Real sa 10 igrača 4.utakmicu za redom."
AS "Stark je pogriješio kada je Pepeu dao crveni karton, ali njegov najveći grijeh je što je uništio utakmicu."
El Mundo "Još jednom je Real Madrid ostao sa igračem manje protiv Barcelone, iako je onaj faul bio za žuti karton, nikako za crveni."
ABC "Stark je napravio haos kada je Pepeu pokazao crveni karton a ne žuti u najgorem slučaju. Uništio je duel jednom greškom. Uništio je Real Madrid a dao krila Barceloni koja je tek poslije crvenog dobro zaigrala."
La Gaceta "Njemački najgori sudija je nepravedno pokazao Pepeu crveni i tako uništio duel."
El Pais "Faul Pepea nije bio za crveni već za žuti karton, ali je Wolfgang Stark uništio Real."
[youtube][/youtube]
Josep urednik / voditelj emisije "Punto Pelota" je fan Barce..ovu emisiju gleda citava Spanija, u emisiji ucestv. Culesi i Madridiste, bivsi igraci, novinari itd..i opet neki kazu da je ovo montaza