FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Iz ovakvog takmičenja Barcelona mora izaći.
Jaštaće.
Apelujem na razum, uprkos guranju Reala.
Apelujem na razum, uprkos guranju Reala.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Zar nema niko iz uprave .mu..da da javno ospe paljbu svaki put kad se desi ovakva kradja? Pa i ako bi dobili kaznu, ali ovo treba javno iznositi i raditi pritisak. Yebes finocu
⚽FK Garaže⚽
Nastavi li se ovakvo sudjenje bojim se da ce real uzeti naslov
Ja uopće ne znam čemu čuđenje.
Pa tako je već 80 godina. Samo su naivci iznenađeni.
Pokušao sam to davno nekima objasniti, pa su rekli kako sam sklon teorijama zavjere. Državnom projektu je sve dozvoljeno i to je u Španiji tako. Ja samo ne znam kako niti jedna ekipa, pa čak ni Barcelona ne povuče igrače sa terena zbog farsi koje se događaju. Čak što više, odu na centar i rukuju se sa sudijama i protivniku čestitaju jer ih je kvalitetno pokrao. Komedija. Meni to nije jasno.
Od tog smećarskog kluba i ljudi koji ga već desetljećima vode su gori samo oni koji za njega navijaju.
Pa tako je već 80 godina. Samo su naivci iznenađeni.
Pokušao sam to davno nekima objasniti, pa su rekli kako sam sklon teorijama zavjere. Državnom projektu je sve dozvoljeno i to je u Španiji tako. Ja samo ne znam kako niti jedna ekipa, pa čak ni Barcelona ne povuče igrače sa terena zbog farsi koje se događaju. Čak što više, odu na centar i rukuju se sa sudijama i protivniku čestitaju jer ih je kvalitetno pokrao. Komedija. Meni to nije jasno.
Od tog smećarskog kluba i ljudi koji ga već desetljećima vode su gori samo oni koji za njega navijaju.
I sta da ospu paljbu ? hoce li se nesto konkretno promjeniti ?
Necemo biti naivni
Hala se mora na silu gurati, pa makar i ovakvim sramotnim suđenjem, cisto da bude neka trka za titulu i da liga bude zanimljiva za pratiti.
Nece La Liga dozvoliti Barci da se odlijepi. Nemojte biti naivni.
Da bar real kiksa protiv valencie ili sociedada
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Ako nam vezni red bude na nivou i ako budemo kompletni Pedri-De Jong-Fermin,ja se ovakvog PSG ne bojim. **** Strasborug ih dominira 45 minuta,ne mogu se sastati loptom.
- jasonstatham
- Kontakt:
Bio je penal, nemojte zezati. Udaranje igrača bez lopte.
Druga je stvar što epileptičari non stop traže kontakt, valjaju se kao cirkusanti i što im se igra zasniva na tome.
Veća je blamaža kako Diaz sabra 9 minuta nadoknade kada je max bilo prostora za recimo 5.
Guraju ih, naravno da ih guraju. Gurali su ih i guraće ih. 12 penala u 22 utakmica. Nije da je to nešto novo i da se na to odjednom trebamo naviknuti. Barca je bolja, to i slijepac vidi. Imaju igru, imaju tim. Neka igraju svoju igru i gledaju sebe i neće biti problema.
Problem može biti ako se poklopi, pa ti nije dan, a njima i da nije, tu je sudija da bude.
Druga je stvar što epileptičari non stop traže kontakt, valjaju se kao cirkusanti i što im se igra zasniva na tome.
Veća je blamaža kako Diaz sabra 9 minuta nadoknade kada je max bilo prostora za recimo 5.
Guraju ih, naravno da ih guraju. Gurali su ih i guraće ih. 12 penala u 22 utakmica. Nije da je to nešto novo i da se na to odjednom trebamo naviknuti. Barca je bolja, to i slijepac vidi. Imaju igru, imaju tim. Neka igraju svoju igru i gledaju sebe i neće biti problema.
Problem može biti ako se poklopi, pa ti nije dan, a njima i da nije, tu je sudija da bude.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Nemojmo zaboraviti da su nas ne tako davno otresli. Ali slažem se da imamo šansi.Mocvara1991 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 21:32Ako nam vezni red bude na nivou i ako budemo kompletni Pedri-De Jong-Fermin,ja se ovakvog PSG ne bojim. **** Strasborug ih dominira 45 minuta,ne mogu se sastati loptom.
Don't hate what you don't understand.
Jesi slijep,kakav penal,igrac vallecana prije udara loptu i tek onda kontakt...jasonstatham je napisao/la: ↑01 feb 2026, 21:38Bio je penal, nemojte zezati. Udaranje igrača bez lopte.
Igrala je Barcelona svoju igru i protiv RSO, i ?jasonstatham je napisao/la: ↑01 feb 2026, 21:38Bio je penal, nemojte zezati. Udaranje igrača bez lopte.
Poraz.
A vidi aspekt, da je pobijedila, kao što vjerovatno bi, da nije podmetnut Manzano, imala bi Barcelona i dalje +4, a bez ove današnje sudijske krađe +6, pa ti vidi. A nije +6, nego je +1. Do sljedeće prilike, koju neće propustiti da + prijeđe u - . Pa sjeti se ko je na EC u Barceloni prošlog maja sudio i ko bio na VAR--u, te šta se je događalo. Šta su sve pokušavali i sudili? 4 3 bilo, zamalo im nije uspjelo, a Barcelona ih pregazila, igrala svoju igru. Otac sudije na VAR-u ustanovio navijačku grupu smećara u gradu gdje je rođen i živi. Slučajno baš njegov sin sjeo pred ekrane? Hahaahahah, pa šta treba još da se dogodi?
Ja ne mislim, da je bio penal. Igrač promašio loptu, nogu, sve. Sudija je dobio zadatak i sve učinio ( crveni, produžetak, penal ). Ne treba biti naivan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.