FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Iz ovakvog takmičenja Barcelona mora izaći.
Jaštaće.
Apelujem na razum, uprkos guranju Reala.
Apelujem na razum, uprkos guranju Reala.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Zar nema niko iz uprave .mu..da da javno ospe paljbu svaki put kad se desi ovakva kradja? Pa i ako bi dobili kaznu, ali ovo treba javno iznositi i raditi pritisak. Yebes finocu
⚽FK Garaže⚽
Nastavi li se ovakvo sudjenje bojim se da ce real uzeti naslov
Ja uopće ne znam čemu čuđenje.
Pa tako je već 80 godina. Samo su naivci iznenađeni.
Pokušao sam to davno nekima objasniti, pa su rekli kako sam sklon teorijama zavjere. Državnom projektu je sve dozvoljeno i to je u Španiji tako. Ja samo ne znam kako niti jedna ekipa, pa čak ni Barcelona ne povuče igrače sa terena zbog farsi koje se događaju. Čak što više, odu na centar i rukuju se sa sudijama i protivniku čestitaju jer ih je kvalitetno pokrao. Komedija. Meni to nije jasno.
Od tog smećarskog kluba i ljudi koji ga već desetljećima vode su gori samo oni koji za njega navijaju.
Pa tako je već 80 godina. Samo su naivci iznenađeni.
Pokušao sam to davno nekima objasniti, pa su rekli kako sam sklon teorijama zavjere. Državnom projektu je sve dozvoljeno i to je u Španiji tako. Ja samo ne znam kako niti jedna ekipa, pa čak ni Barcelona ne povuče igrače sa terena zbog farsi koje se događaju. Čak što više, odu na centar i rukuju se sa sudijama i protivniku čestitaju jer ih je kvalitetno pokrao. Komedija. Meni to nije jasno.
Od tog smećarskog kluba i ljudi koji ga već desetljećima vode su gori samo oni koji za njega navijaju.
I sta da ospu paljbu ? hoce li se nesto konkretno promjeniti ?
Necemo biti naivni
Hala se mora na silu gurati, pa makar i ovakvim sramotnim suđenjem, cisto da bude neka trka za titulu i da liga bude zanimljiva za pratiti.
Nece La Liga dozvoliti Barci da se odlijepi. Nemojte biti naivni.
Da bar real kiksa protiv valencie ili sociedada
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Ako nam vezni red bude na nivou i ako budemo kompletni Pedri-De Jong-Fermin,ja se ovakvog PSG ne bojim. **** Strasborug ih dominira 45 minuta,ne mogu se sastati loptom.
- jasonstatham
- Kontakt:
Bio je penal, nemojte zezati. Udaranje igrača bez lopte.
Druga je stvar što epileptičari non stop traže kontakt, valjaju se kao cirkusanti i što im se igra zasniva na tome.
Veća je blamaža kako Diaz sabra 9 minuta nadoknade kada je max bilo prostora za recimo 5.
Guraju ih, naravno da ih guraju. Gurali su ih i guraće ih. 12 penala u 22 utakmica. Nije da je to nešto novo i da se na to odjednom trebamo naviknuti. Barca je bolja, to i slijepac vidi. Imaju igru, imaju tim. Neka igraju svoju igru i gledaju sebe i neće biti problema.
Problem može biti ako se poklopi, pa ti nije dan, a njima i da nije, tu je sudija da bude.
Druga je stvar što epileptičari non stop traže kontakt, valjaju se kao cirkusanti i što im se igra zasniva na tome.
Veća je blamaža kako Diaz sabra 9 minuta nadoknade kada je max bilo prostora za recimo 5.
Guraju ih, naravno da ih guraju. Gurali su ih i guraće ih. 12 penala u 22 utakmica. Nije da je to nešto novo i da se na to odjednom trebamo naviknuti. Barca je bolja, to i slijepac vidi. Imaju igru, imaju tim. Neka igraju svoju igru i gledaju sebe i neće biti problema.
Problem može biti ako se poklopi, pa ti nije dan, a njima i da nije, tu je sudija da bude.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Nemojmo zaboraviti da su nas ne tako davno otresli. Ali slažem se da imamo šansi.Mocvara1991 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 21:32Ako nam vezni red bude na nivou i ako budemo kompletni Pedri-De Jong-Fermin,ja se ovakvog PSG ne bojim. **** Strasborug ih dominira 45 minuta,ne mogu se sastati loptom.
Don't hate what you don't understand.
Jesi slijep,kakav penal,igrac vallecana prije udara loptu i tek onda kontakt...jasonstatham je napisao/la: ↑01 feb 2026, 21:38Bio je penal, nemojte zezati. Udaranje igrača bez lopte.
Igrala je Barcelona svoju igru i protiv RSO, i ?jasonstatham je napisao/la: ↑01 feb 2026, 21:38Bio je penal, nemojte zezati. Udaranje igrača bez lopte.
Poraz.
A vidi aspekt, da je pobijedila, kao što vjerovatno bi, da nije podmetnut Manzano, imala bi Barcelona i dalje +4, a bez ove današnje sudijske krađe +6, pa ti vidi. A nije +6, nego je +1. Do sljedeće prilike, koju neće propustiti da + prijeđe u - . Pa sjeti se ko je na EC u Barceloni prošlog maja sudio i ko bio na VAR--u, te šta se je događalo. Šta su sve pokušavali i sudili? 4 3 bilo, zamalo im nije uspjelo, a Barcelona ih pregazila, igrala svoju igru. Otac sudije na VAR-u ustanovio navijačku grupu smećara u gradu gdje je rođen i živi. Slučajno baš njegov sin sjeo pred ekrane? Hahaahahah, pa šta treba još da se dogodi?
Ja ne mislim, da je bio penal. Igrač promašio loptu, nogu, sve. Sudija je dobio zadatak i sve učinio ( crveni, produžetak, penal ). Ne treba biti naivan.
Dva pitanja :
- Zašto se u Španiji prešućuje činjenica o "tihoj" suspenziji Manzana nakon utakmice RSO-BAR, jer ga nije bilo na sudačkoj listi od tog meča ?
- Zašto niko ne govori o ponovnoj grešci VAR sobe prilikom gola Elčea, kad je ustanovljeno kako je prilikom dodavanja koljeno napadača bilo bliže golmanu Barcelone, nego je to bio dio tijela, kojim se smije igrati, bilo kojeg igrača odbrane ?
- Zašto se u Španiji prešućuje činjenica o "tihoj" suspenziji Manzana nakon utakmice RSO-BAR, jer ga nije bilo na sudačkoj listi od tog meča ?
- Zašto niko ne govori o ponovnoj grešci VAR sobe prilikom gola Elčea, kad je ustanovljeno kako je prilikom dodavanja koljeno napadača bilo bliže golmanu Barcelone, nego je to bio dio tijela, kojim se smije igrati, bilo kojeg igrača odbrane ?
Mislim da pretjerujes sa ocekivanjima. Opet ponavljam Feran nije WC napadac, ali covjek radi svoj posao vise nego dobroa i Barca je jako sretna pa ima ovakvog igraca u rotaciji. Prizivate Suarza iz najboljih dana, a frajer je svake godine kad je bio na vrhuncu zapucao po 20+ velikih sansi za sezonu i naravno an to zabio 30+ golova - recimo sezona 15/16 Suarez propustio 29 velikih sansi, Neymar propustio 30 velkih sansih, sezona 16/17 suarez propustio 22 velike sanse. A Feran nije klasa Sukija i feran je projektovan kao rezervna opcija, i kao takav sa 60 minuta po utakmici najbolji je strijelac ekipe, naravno promas - promase svi promasi i Haland i Mbape. Ja sam misljenja da je ovakvoj Barceloni bolje u ljeto dovesti WC napadaca nego WC stopera, ali reci da Fermin i Feran na osnovu ove sezone nisu za Barcelonu i da im nije mjesto u Barcelonu je u najmanju ruku bezobrazno od jednog simpatizera kluba.jasonstatham je napisao/la: ↑01 feb 2026, 16:23Naravno da su zabijali, zabio je Ferran i sinoć. Ja govorim o broju prilika da bi zabio, a sinoć je kao i protiv Sociedada bio strašan jaz. U San Sebastianu im se to obilo o glavu (uz veliku pomoć i Manzana), sinoć nije jer je Elche. A kad se igra protiv Pariza ili Chelsea, neće imati xG 7.00 niti 27 pokušaja, zato se te utakmice gube, o tome ja pričam.Sport90 je napisao/la: ↑01 feb 2026, 08:43Pa i Ferran i Fermin su bas ove sezone (a Bogami i prosle) pokazali da su za Barcelone, dali hrpu važnih golova, zabijali u derbijima protiv Madrida, Atletika i prošle i ove sezone ja ne sta hoćeš. Ovakve igrače kad imas koji su dio rotacije itekako se možeš nadati velikim stvarima. (Nemoj da me pogrešno shvatiti da tvrdim da je recimo Torres WC napadač, ja samo tvrdim da svojim doprinosimo je itekako zaslužan i za prošlogodišnje uspjehe, i u ovoj sezoni i da itekako zaslužuje dres Barcelone).jasonstatham je napisao/la: ↑01 feb 2026, 01:39Dva glupana Ferran i Fermin nakucaše xG na nevjerovatnih 7.00. Sve super, ali ovim pokazuju da nisu za Barcelone, za veće domete, jer se ovi promašaji ne smiju dešavati, ovdje je razlika između osrednjih i top igrača. Rash već četvrtu za redom zicer 1na1 promaši cijeli gol.
Lopte servirane od strane Yamala, tri gola bi i mi sa foruma zabili. Što neko ranije reče, Suki bi ovdje utrpao petardu još u prvom. Na isti fol su izgubili od Sociedada, nego ovaj Elche ne zna.
Uostalom, nije da ja sada nešto serem, Flick je bio vidno isfrustriran čim je tekma završila što je i izjavio na presu.
FdJ danas masterclass.
Protiv Elche će ti suigrači kreirati 10 prilika da zabiješ, pa ćeš zabiti barem jedan. Protiv Chelsea nećeš imati toliko šansi. Šta da je Ferran zabio onu u 5-oj minuti, vjerovatno bi utakmica otišla u drugom pravcu.
Manzano kaznjen za onaj cirkus na Anoeti.
Ali sta to sad znaci Barci. On je odradio svoj posao za koji je bio poslan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.