NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
TC se ozbiljno pojacala nece se niko predati olako nista ovdje nije jos gotovo bar kad je u pitanju donji dio tabele, za gore sam siguran u Celik iz vise razloga.
Raduje me to sto je okosnica ekipa ostala opet ista, bude li sve islo po planu naredna sezona bi trebala biti treca godina sa istom ekipom. Bas me zanima sta cemo u toj sljedecoj sezoni uraditi.
Raduje me to sto je okosnica ekipa ostala opet ista, bude li sve islo po planu naredna sezona bi trebala biti treca godina sa istom ekipom. Bas me zanima sta cemo u toj sljedecoj sezoni uraditi.
-
legendarnadruga
- Kontakt:
Amer Drljevic prvo pojačanje stoper iskusan i može se reci bas da je pojačanje ne prinova
Ma sta su se pojacali, doveli otpad drugih ekipaInatSilniBosanski je napisao/la: ↑02 feb 2026, 17:00TC se ozbiljno pojacala nece se niko predati olako nista ovdje nije jos gotovo bar kad je u pitanju donji dio tabele, za gore sam siguran u Celik iz vise razloga.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
nebeskasila
- Kontakt:
Jedva cekam trening ovdje pogledati.
kakva ce to borba biti s loptom
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Dovedena dva igraca oba imaju iskustvo igranja u Premijer Ligi.
-
legendarnadruga
- Kontakt:
Drljevic i ko je drugi?InatSilniBosanski je napisao/la: ↑02 feb 2026, 18:25Dovedena dva igraca oba imaju iskustvo igranja u Premijer Ligi.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Imamovic beklegendarnadruga je napisao/la: ↑02 feb 2026, 18:28Drljevic i ko je drugi?InatSilniBosanski je napisao/la: ↑02 feb 2026, 18:25Dovedena dva igraca oba imaju iskustvo igranja u Premijer Ligi.
-
nebeskasila
- Kontakt:
I dalje cekam da dodje vezni ili napadac. Pa odbranu imamo i vise nego dobru
Ja mislim da je Salkanovic odlican napadac. Mislim da mu taktika kod Žere nije sjedala i da se tu dosta gusio. Ma da realno nemas druge opcije za napadaca i da treba njemu i zamjena i konkurencija. Tako da jos jedan napadac bi bio plus.nebeskasila je napisao/la: ↑02 feb 2026, 19:22I dalje cekam da dodje vezni ili napadac. Pa odbranu imamo i vise nego dobru
-
nebeskasila
- Kontakt:
On je dobar napadac, nema se sta reci, ali mu treba konkurencija i zamjena. I on ce biti bolji kad bi imao nekog pored sebeNim je napisao/la: ↑02 feb 2026, 19:27Ja mislim da je Salkanovic odlican napadac. Mislim da mu taktika kod Žere nije sjedala i da se tu dosta gusio. Ma da realno nemas druge opcije za napadaca i da treba njemu i zamjena i konkurencija. Tako da jos jedan napadac bi bio plus.nebeskasila je napisao/la: ↑02 feb 2026, 19:22I dalje cekam da dodje vezni ili napadac. Pa odbranu imamo i vise nego dobru
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Daj hardene skauting neki sta nam treba
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Jeste da je radjen hiljadu godina al izgleda jako fino pomocni teren. Navodno postoji plan i da se zamjeni travnjak na glavnom terenu u ovoj godini.
Kako bi bilo fino rijesiti te neke bitne stvari, dovesti ove zime 4-5 pojacanja ne prinova, i na to uigranu ekipu 1-2 igraca pa pokusati napasti PL. Pricam u prazno i mastam ybg, to nam niko ne moze oduzeti bas je previse tavorenja u ovoj ligi.
Kako bi bilo fino rijesiti te neke bitne stvari, dovesti ove zime 4-5 pojacanja ne prinova, i na to uigranu ekipu 1-2 igraca pa pokusati napasti PL. Pricam u prazno i mastam ybg, to nam niko ne moze oduzeti bas je previse tavorenja u ovoj ligi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.