NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

InatSilniBosanski
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la InatSilniBosanski » 02 feb 2026, 17:00

TC se ozbiljno pojacala nece se niko predati olako nista ovdje nije jos gotovo bar kad je u pitanju donji dio tabele, za gore sam siguran u Celik iz vise razloga.

Raduje me to sto je okosnica ekipa ostala opet ista, bude li sve islo po planu naredna sezona bi trebala biti treca godina sa istom ekipom. Bas me zanima sta cemo u toj sljedecoj sezoni uraditi.

legendarnadruga
Kontakt:

Post Postao/la legendarnadruga » 02 feb 2026, 18:07

Amer Drljevic prvo pojačanje stoper iskusan i može se reci bas da je pojačanje ne prinova

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 02 feb 2026, 18:13

InatSilniBosanski je napisao/la:
02 feb 2026, 17:00
TC se ozbiljno pojacala nece se niko predati olako nista ovdje nije jos gotovo bar kad je u pitanju donji dio tabele, za gore sam siguran u Celik iz vise razloga.

Raduje me to sto je okosnica ekipa ostala opet ista, bude li sve islo po planu naredna sezona bi trebala biti treca godina sa istom ekipom. Bas me zanima sta cemo u toj sljedecoj sezoni uraditi.
Ma sta su se pojacali, doveli otpad drugih ekipa
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 02 feb 2026, 18:15

Evo Sedic se je vec pohvalio

slika

slika

slika
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 02 feb 2026, 18:21

Jedva cekam trening ovdje pogledati.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 02 feb 2026, 18:22

nebeskasila je napisao/la:
02 feb 2026, 18:21
Jedva cekam trening ovdje pogledati.
kakva ce to borba biti s loptom :urnebes:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 02 feb 2026, 18:25

Dovedena dva igraca oba imaju iskustvo igranja u Premijer Ligi.

legendarnadruga
Kontakt:

Post Postao/la legendarnadruga » 02 feb 2026, 18:28

02 feb 2026, 18:25
Drljevic i ko je drugi?

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 02 feb 2026, 18:49

legendarnadruga je napisao/la:
02 feb 2026, 18:28
02 feb 2026, 18:25
Drljevic i ko je drugi?
Imamovic bek

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 02 feb 2026, 19:22

I dalje cekam da dodje vezni ili napadac. Pa odbranu imamo i vise nego dobru

Nim
Kontakt:

Post Postao/la Nim » 02 feb 2026, 19:27

02 feb 2026, 19:22
Ja mislim da je Salkanovic odlican napadac. Mislim da mu taktika kod Žere nije sjedala i da se tu dosta gusio. Ma da realno nemas druge opcije za napadaca i da treba njemu i zamjena i konkurencija. Tako da jos jedan napadac bi bio plus.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 02 feb 2026, 19:47

Nim je napisao/la:
02 feb 2026, 19:27
02 feb 2026, 19:22
Ja mislim da je Salkanovic odlican napadac. Mislim da mu taktika kod Žere nije sjedala i da se tu dosta gusio. Ma da realno nemas druge opcije za napadaca i da treba njemu i zamjena i konkurencija. Tako da jos jedan napadac bi bio plus.
On je dobar napadac, nema se sta reci, ali mu treba konkurencija i zamjena. I on ce biti bolji kad bi imao nekog pored sebe

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 02 feb 2026, 21:16

Daj hardene skauting neki sta nam treba

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 02 feb 2026, 23:00

Jeste da je radjen hiljadu godina al izgleda jako fino pomocni teren. Navodno postoji plan i da se zamjeni travnjak na glavnom terenu u ovoj godini.

Kako bi bilo fino rijesiti te neke bitne stvari, dovesti ove zime 4-5 pojacanja ne prinova, i na to uigranu ekipu 1-2 igraca pa pokusati napasti PL. Pricam u prazno i mastam ybg, to nam niko ne moze oduzeti bas je previse tavorenja u ovoj ligi.

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 03 feb 2026, 15:21

02 feb 2026, 23:00
Jeste da je radjen hiljadu godina al izgleda jako fino pomocni teren. Navodno postoji plan i da se zamjeni travnjak na glavnom terenu u ovoj godini.

Kako bi bilo fino rijesiti te neke bitne stvari, dovesti ove zime 4-5 pojacanja ne prinova, i na to uigranu ekipu 1-2 igraca pa pokusati napasti PL. Pricam u prazno i mastam ybg, to nam niko ne moze oduzeti bas je previse tavorenja u ovoj ligi.
Nije nam starac problem ući, ali šta možemo u PL napraviti, tesko da mozemo opstati na osnovu igračkog kadra i financija, po nekoj logici bi bilo da imaš nekakav priliv sredstava od saveza kad igraš PL, al ja mislim da većina nas bišćana treba shvatiti da su svi ljubomorni na nas i naš grad i mrze nas iz dna duše… svi rade da mi nemamo ništa ni aerodroma ni kluba u PL, ni bilo kakve tvornice, da mogu i bolnicu, univerzitet, vladu sve bi prebacili u drugi grad!

Nim
Kontakt:

Post Postao/la Nim » 03 feb 2026, 17:18

Bihac1299 je napisao/la:
03 feb 2026, 15:21

Nije nam starac problem ući, ali šta možemo u PL napraviti, tesko da mozemo opstati na osnovu igračkog kadra i financija, po nekoj logici bi bilo da imaš nekakav priliv sredstava od saveza kad igraš PL, al ja mislim da većina nas bišćana treba shvatiti da su svi ljubomorni na nas i naš grad i mrze nas iz dna duše… svi rade da mi nemamo ništa ni aerodroma ni kluba u PL, ni bilo kakve tvornice, da mogu i bolnicu, univerzitet, vladu sve bi prebacili u drugi grad!
Nije ti problem ljubomora drugih prema nama, nego nasi koji su u federalnoj i drzavnoj vlasti. Uz to nasi odavde koji su u sportskim savezima/ komitetima i svemu sto ide uz to. Novac koji bi pripadao i isao prema Krajini i Bihacu ide u druge svrhe dok se oni na pozicijama prodaju radi licnog interesa. Mi odavde njima damo glas a oni nam gus*u okrenu cim se fotelje domognu. Istovremeno, to koristi gamad koja je ovdje, cast izuzetcima, da dodatno uvale Jedinstvo i ostale institucije za licnu korist. I to ti tako traje godinama na sve i jednom polju sportskom, drustvenom, financijskom. Nismo mi slijepo crijevo BH sto nas drugi ne vole, nas nasi na pozicijama ne vole.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 03 feb 2026, 17:38

Bihac1299 je napisao/la:
03 feb 2026, 15:21

Ma problem je brate moj uci i to velik. Niko iz ove lige nije lako izasao osim mozda Posusja one sezone. Za ostalo si sve upravu, niko nas ne voli pretjerano pa ni ovi nasi sa kantona, i to bas treba buditi inat u nama.

Za opstajanje u Premijer ligi je druga prica skroz, da bi dosli do nje trebali bi prvo uci u Premijer ligu. Imati unaprijed obezbjedjena sredstva i neki 100% plan necemo nikada. Neki dan pricam sa kumom iz Zenice koji je jako blizak Celiku oni se vec sigurno spremaju u nekim razgovorima za to pa opet im nista nije sigurno ybg ipak smo u drzavi u kakvoj jesmo.

Mi posrani pomocni teren cekamo 20 i kusur godina. Sve smo se nadali da ce sa neba pasti ili da ce doci neko pa napraviti, napravio se onda kad smo ga sami napravili, to treba biti smjernica za sve. Opet se ponavljam po ko zna koji put na ovoj temi, ali po mom vidjenju situacije i stanja u klubu koji pratim citav svoj zivot, igranje ove lige bez konkretne i dogledne ambicije za ulazak u veci rang je bacanje para u nepovrat.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.