1.Nisu ista pozicija
2. Smijesno je porediti njih dvojicu
3.Guli nece imat karijeru ni slicnu Ademu,da sam sebi stima klubove.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
1.Nisu ista pozicija
Zasto ne bi bio?Hoce 100%
Mladi štoper rođen u Kanadi hrvatskih korijena došao je danas u Sarajevo, te će na proljeće nastupati kao pozajmljen fudbaler
Dvadesetjednogodišnji štoper Jovan Ivanišević postaće novi fudbaler Sarajeva, saznaje naš portal.
Kako saznajemo, ovaj štoper, koji može pokriti i poziciju desnog beka, stiže u Sarajevo na pozajmicu do kraja sezone, a Bordo klub na ljeto ima pravo otkupa ugovora.
Ivanišević stiže iz pulske Istre, za koju je ove sezone odigrao sedam utakmica.
On je u Istru stigao 2023. godine iz Kanade, a u prvoj polovini 2025. godine nastupao je za mladi tim Bologne kao pozajmljeni fudbaler.
Riječ je o defanzivcu rođenom 2005. godine u Kanadi, za čije je omladinske reprezentacije i nastupao, a pored kanadskog pasoša ima i hrvatski.
Podsjećamo, Sarajevo uskoro treba da ozvaniči i dogovor sa Lukom Menalom.
Kakve veze karijera ima od toga ko je bio bolji proslu polusezonu?VolimoSarajevo je napisao/la: ↑02 feb 2026, 17:241.Nisu ista pozicija
2. Smijesno je porediti njih dvojicu
3.Guli nece imat karijeru ni slicnu Ademu,da sam sebi stima klubove.
Solidni klasični napadač je zadnji kod nas bio Nardin, samo što nije zabijao kod nas, a imao je po nekakvih 5 šansi na utakmici, stative, precke, na kraju i pokazao kad je otišao da zna zabit i da je **** od čovjeka
U planu je napadač. Sa zakašnjenjem, ali trebao bi doći.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑02 feb 2026, 17:55Isto kao da Rebic i Livaja dolaze u paketu a ne faking Menalo sta vam je ljudi odakle vam tolika euforija?Solidan igrac stvarno i trebao bi biti pojacanje al da ste toliko uzbudjeni radi njegovog dolaska nemogu da shvatim,nego mi jedna stvar nije jasna, ganjao si Asprillu zvjer od napadaca na pocetku samog roka nekad u decembru taj transfer je propao nekada pocetkom januara,sta je rec jel napadac odjednom vise nije u planu ili se nije mogao naci nijedan citav mjesec dana i 5 pripremnih koje su bile pokazatelj da nam jedan treba?Plus smo i prodali onog sa najvise golova,evo ga i jedan menadzerski igrac naravno da rok nije mogao proci bez toga,e cuj 6 opcija u Istri stize da se razvija u Sarajevo e Boze
I da,natakarim na djoku sve vas imbecile sto ste nas ko budale hajcali da monstrum odlazi
Asprilja je spic, Luka nije, neuporedivi su, al uz Luku bi valjao Asprilja zivotom, da je dosao! Luka je tu umjesto Gulishe i mislim da je odlicna zamjena za Gulishu. Brine me jedino spic, sa ovim sto nam je ostalo nisam bas siguran da je to dovoljno.nokee je napisao/la: ↑02 feb 2026, 18:21Stvarno. Ceka se Menalo kao da je Luka Modric. De fakat smanjite doživljaj. Jedan ok igrac za nase uslove, vjerovatno pojacanje al dok ne pokaze na terenu.. Nikakva babaroga!
A zanimljivo, kad se spominjao ocaj Asprilja, vecina bila pesimisticnarecimo to bi nam vece pojacanje bilo da smo doveli
Ne možeš ti piratima ugoditi da je otišao u Zrinjski kmećali bi ovdje za njim,nama niko ne valja....hz033 je napisao/la: ↑02 feb 2026, 18:33Asprilja je spic, Luka nije, neuporedivi su, al uz Luku bi valjao Asprilja zivotom, da je dosao! Luka je tu umjesto Gulishe i mislim da je odlicna zamjena za Gulishu. Brine me jedino spic, sa ovim sto nam je ostalo nisam bas siguran da je to dovoljno.nokee je napisao/la: ↑02 feb 2026, 18:21Stvarno. Ceka se Menalo kao da je Luka Modric. De fakat smanjite doživljaj. Jedan ok igrac za nase uslove, vjerovatno pojacanje al dok ne pokaze na terenu.. Nikakva babaroga!
A zanimljivo, kad se spominjao ocaj Asprilja, vecina bila pesimisticnarecimo to bi nam vece pojacanje bilo da smo doveli