Nije mozda nego jeste najjace ime prelaznog roka. Sve kad saberes i oduzmes opet je FK Sarajevo vec do sad, napravilo najbolji prelazni rok od cijele lige i sto se tice prodaje i sto se tice igraca (CV-a) koji su dosli u ovu ligu! Opet smo svima postavili zadatak!Hordas1990 je napisao/la: ↑02 feb 2026, 18:53![]()
Bgm nije normalno kako se Luka predstavlja kao da je Gabrijel Boban a ne mozda i najjace ime ovog prelaznog roka u ligi uopste.
Mozemo mi fantazirat, prizivat kojekakve “gotove igrace” ili kritikovat ovog ili inog sto nisu “nikog” doveli. Realnost je drugacija.
Neko je ovdje pisao vec, i ja se s tim 100% slazem. Gotovog igraca Gulijevog kvaliteta u tim godinama (ne pricam o starohanima preko 32/33 godine) ne mozes dovesti u ovu ligu i to je to. Mozes dovest igraca maldog, neafirmisanog talenta, zeljnog dokazivanja s potencijalom da napravis Gulija, kao sto su na kraju krajeva i napravili Gulija; od igraca koji je dosao kao no name, isao na posudbu, vratio se, i na kraju postao to sto jeste. Ovo je jasno prezentirano kao smjer i politika razvoja kluba i to sto gledamo do sad u ovom prelaznom roku i na pripremama je upravo sprovodjenje te politike. Po mom misljenju jedini ispravan put koji ce donijeti i dugorocnu stabilnost kluba kao i sportske rezultate. Nekad kad citam neke postove dobijem osjecaj da mi igramo u najmanju ruku Erste diviziju a ne PL BIH.