AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Delvechio
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Delvechio » 02 feb 2026, 22:21

Manuel je napisao/la:
02 feb 2026, 22:17
Ne razumijem sta igra ovaj Marokanac.Nista zivo nije pokazao.Bukvalno nemamo kreativcaa a i bez Konea smo duplo slabiji.Nismo zasluzili pozitivan rezultat.
Baš niti ja ne znam što on igra uopce.....
A klasika s Čelikom koj hoce 4 i pol milke,Pelegrinijem i Cristanteom opet i 8 sezonu budemo bez l.p....
Šta je ovo danas, šta mi igramo, hocemo li pokusati neato da preokrenemo... Ma jedite gov.na svi....
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 02 feb 2026, 22:21

Vaz očigledno podvala, za te pare si mogao dovesti provjereno ime.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 02 feb 2026, 22:23

Lomi se sezona a mi pogubljeni totalno. Bit ce kurcina lp na kraju sezone. Gasp je trebao ostati u Atalanti bilo bi svima bolje. I citav januar prodje a **** napadaca nisu mogli dovesti.
embrace the chaos

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 02 feb 2026, 22:26

Muka mi je više od mediokriteta stvarno. Koji mi napredak imamo pod Gaspom? Nema tu ni onog pressinga, pa makar ih je tome mogao "naučiti", nikakve igre, pa ovako je bio i pod Mourinhom.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 02 feb 2026, 22:30

Delvechio je napisao/la:
02 feb 2026, 22:21
Manuel je napisao/la:
02 feb 2026, 22:17
Ne razumijem sta igra ovaj Marokanac.Nista zivo nije pokazao.Bukvalno nemamo kreativcaa a i bez Konea smo duplo slabiji.Nismo zasluzili pozitivan rezultat.
Baš niti ja ne znam što on igra uopce.....
A klasika s Čelikom koj hoce 4 i pol milke,Pelegrinijem i Cristanteom opet i 8 sezonu budemo bez l.p....
Šta je ovo danas, šta mi igramo, hocemo li pokusati neato da preokrenemo... Ma jedite gov.na svi....
Ne igra nista.Ni odbranu ni napad niti asistira niti se vidi neka zelja.Celika prodati i uzeti neke pare.Ne mozemo nikog dobiti od ovih sto su u gornjem dijelu osim Coma i to jedva.Dovoljno da se ne mozemo i ne smijemo nadati Ligi Prvaka.Veliko razocarenje.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 02 feb 2026, 22:30

I kako izgubiti četvrtu poziciju, pa lahko, samo nemoj napraviti nijednu ozbiljnu šansu protiv Udinesea.

Treba vidjeti kako će Gasperini odraditi ovu sezonu, ali iskreno ne vjerujem da možemo izgurati četvrtu poziciju, mislio sam da "manje" utakmice možemo rutinirati, ali očigledno ništa od toga. Ukoliko tome dodaš činjenicu da nismo u stanju dobiti nijedan derbi, prosto se nekako vratiš na to da je ovo ekipa za neku šestu poziciju.

Cagliari je u naletu, bit će to baš teška utakmica, a ukoliko tu izgubimo, već smo se pozdravili sa Ligom prvaka, pa onda ine ono naše ma možemo uzeti EL, ne možemo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 02 feb 2026, 22:33

Kakva smlata je ovaj Grk, kako je on uopce dosao do Liverpoola?

12 poraza, kakva lp ljudi.
embrace the chaos

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 02 feb 2026, 22:34

Osma izgubljena utakmica :bow: :bow:

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

Delvechio
Kontakt:

Post Postao/la Delvechio » 02 feb 2026, 22:36

Ne zna se kad je gore ili kad se ne dovede nikoga ili kad se dovode ova djeca.. Sta ce ti Vaz ili mali iz Genove bit pojacanje, s ovim posudbama je kino bilo vec ljetos....
Pa da vec 8 sezona nemozemo u l.p, bas veliko razocaranje.. Vise se nicem ne nadam nego kao što pisem stalno nek igraju ovi sakupljaci 6 mjesta stalno, prodat Konea i Svilara na ljeto i nek Massara radi momcad... Puj
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 02 feb 2026, 22:37

Nikako mi ne ide u glavu zasto igramo sa tri stopera i kad gubimo i bezveze gubimo jednog igraca.Pa postoji li sta drugo osim tri stopera i dva wing beka.Vecina akcija nam se zavrsava centarsutem.Tuga od igre.Borba maksimalno za Ligu Evrope i to je to.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 02 feb 2026, 22:44

Staš ocekivati od ekipe gdje u prvih 11 pet igraca igra pogresnu poziciju, a preokret ganjas sa djecom iz marseja i genove koja se sastavit ne mogu.

Bar da priliku dajes djecu iz svoje škole...

Ovo zajebancija neka bgm, kakva crna liga prvaka
nema potpisa

Delvechio
Kontakt:

Post Postao/la Delvechio » 02 feb 2026, 22:50

Izađe mrtvi Pelegrini uđe mulac od 17 god, pa tko je tu lud, šta hoces preokrenut... A kad vidim tko nam je Capitano i kakva mu je reakcija u zadnjem napadu bila bljujei se, koj kura.c.... Vaz je placen 25 milki cca, pa da se čovijek rani...
Ne nadam se ni l.p-u više, niti ulaganju od amerikanaca jer da ga i bude opet se budu dovodili Vazovi,Tsimikasi, ostala djeca i odroni na posudbe, baš šamar za sva nadanja da ovaj nesretni klub i moze nesto...
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 02 feb 2026, 22:56

Surreal je napisao/la:
02 feb 2026, 22:21
Vaz očigledno podvala, za te pare si mogao dovesti provjereno ime.
Baš sam to pomislio kad sam ponovo čuo koliko je plaćen. Zar nije bilo pametnije dovesti nekog Girouda ili Benzemu, za koje znaš da će zabijati.

Teška i gruba utakmica. Puno igrača na pogrešnim pozicijama. Ništa od Atalantine igre mi nemamo. Soule otanjio skroz. I njega su valjda pročitali. Jel moguće da su oni toliko fizički jači od nas. Uvijek je Udinese imao neke mrge u ekipi.

Ne vidim nikakvu perspektivu.
Commando Ultrà Curva Sud

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 02 feb 2026, 22:59

Ne znam, meni je Pellegrini odigrao ok, mislim da bi zabio ono u prvom pol da mu Malen nije skinuo loptu. Greska je sto nemamo napadaca, Wesley ne igra desno i u vezi nam treba igrac tipa Paredes koji zna nesto sa loptom u nogama. Ova Roma sa Gaspom gubi bas dosta i to nije slucajnost. Neke stvari skripe a on tvrdoglavo isto forsira. 25mil za Vaza? Tu trebaju krivicno odg svi koji su ucestovali u transferu.
embrace the chaos

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 02 feb 2026, 23:10

Denno je napisao/la:
02 feb 2026, 22:59
i u vezi nam treba igrac tipa Paredes koji zna nesto sa loptom u nogama.
E to treba da igra Pelegrini. I nije mi jasno zašto ne igra. Ustvari kad malo razmislim, mnogo toga mi nije jasno.

I sad se pitam, a pitam i vas, kad smo zadnji put imali trenera koji nije pravio ove greške i izmišljao toplu vodu, osim Ranijerija. Pa cak i Di Francesco sa kojim smo igrali polufinale LŠ je znao da me iznervira sa izmjenama. Kad se sjetim Murinja i Garcie naježim se.
Commando Ultrà Curva Sud

Totti100
Kontakt:

Post Postao/la Totti100 » 03 feb 2026, 07:35

Razmisljam jucer, ako preguramo ovo mozda imamo sanse. Nakon toga Cagliari kuci i vec bi to trebao biti period kada ce povrede biti iza nas, jedna tekma sedmicno..dozvat cemo se.

Medjutim lagani poraz. Mislim da se do kraja sezone necemo vise vratiti u top 4. Napoliju i milanu ostalo je samo prvenstvo a juve ce na kraju drugi zavrsiti.

Mi realno puno utakmica gubimo i nismo ekipa za ligu prvaka. Puno je truhlih igraca kojima se na ljeto treba zahvaliti na uslugama.

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 03 feb 2026, 07:45

Definitivno smo se oprostili od pozicije 4. Čak i da se opet vratimo gore nećemo se duggo zadržati jer svaki derbi se zna. Ej osmi poraz. Napoli ima pet.
Commando Ultrà Curva Sud

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 03 feb 2026, 07:59

Gledajuci sva takmicenja mi gubimo svaku trecu utakmicu sto je alarmantno. Mada ja ne msm uopce da je odbrana losa koliko smo naprijed bezopasni bez napadaca i jako tesko dajemo golove.
embrace the chaos

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 03 feb 2026, 11:05

Rijedak je slučaj da imamo sce napadače zdrave. Uvijek bar dva fale.
Commando Ultrà Curva Sud

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 03 feb 2026, 11:13

Dovbyk je out 3 mjeseca i bit ce jos toliko, znaci zab ga za ovu sezonu i to znamo vec prije merkata. Imao si samo Fergusona koji je imao los ucinak i evo i on poceo skupljati povrede. Prioritet na merkatu je trebao biti napadac, jer jedina opasnost po gol protivnika je kad branici ostanu naprijed, dobiju duel i spuste loptu, kao Mancio sinoc za Malena. Napadi nam se svode na probijanje po strani i centarsut a u boxu nemas igraca viseg od 1,8. Uglavnom nema logike i veliki disbalans u ekipi. Wesley desno, pristojan lb (mogao je to biti i Salah-Edinne koji je svakako bolji od Grka), zadnji vezni ala Paredes i napadac, i tako bi se mogli nadati lp. Dobit cemo Cagliari, ali gubimo u Napulju i to je to sto se tice plasmana u lp.
I iskreno kad Gasp postavlja ekipu kako postavlja, kad se povlace potezi na merkatu kakvi povlace, nesto u meni i navija da ispusimo lp i da izgube jos 15 utakmica do kraja. Neshvatljivo mi je tako retardirane poteze povlacit na kao "ozbiljnom" nivou. Imam osjecaj da nam igrace potpisuju menadzeri i kancelarije, a ne neko ko zeli dobrobit klubu. Npr posudba Tsimikasa ce nas doci oko 15mil brutto, Vaz 25mil, igrac koji je prospekt tek a ne talenat, pritom imas Arenu koju ima veci potencijal i gusis mu minute.
embrace the chaos

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.