Nije jedna, dvije su.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nije jedna, dvije su.
Ne upratih sta je sa mamasom? Licilo je na tesku povredu? Realno tanki smo sa igracima na pozicijama 6 i 8
U svakoj našoj bitnoj utakmici i pobjedi, za svog mandata od 1,5 sezone u klubu, imao je veliki doprinos.
Željo, polufinale kupa na Grbavici, nakon njegovog šuta, Jajalo zabio za 1:1 (gol koji nas je odveo u polufinale)
Zrinjski, revanš polufinala kupa u Mostaru, zabio za naše vodstvo, taj gol je praktično završio priču i odveo nas u finale
Čelik, finale kupa, zabio za 0:2 i završio priču oko pobjednika kupa
Haugesund u Norveškoj, golčina za 0:1
Atromitos u Atini, podjelio asistencije Duljeviću i Bilbiji za 0:1 i konačnih 1:3
Zrinjski na Koševu, ključna utakmica za titulu, maestralno asistirao Benki za pobjednički gol
Šlag na tortu, ova majstorija protiv Širokog na oproštaju.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Oni su Sarajevo! To je prava emocija! I Sanel i Stojčev i veliki Dženan!propoklopac je napisao/la: ↑03 feb 2026, 09:53Golem Stojcev, golem Dzeno bas iskene emocije. S kakvom ljubavi i poštovanjem lik prica o nasem klubu, za tako kratko vrijeme provedeno ovdje, milina slušati.
Otkud to da jedan Winterthur moze placati 55.000 Dollara / Eura ili jos gore Franaka mjesecnomosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 00:56Prvo trebas se informisati, Fruk je bio igrac ekipe iz Serije A posudjen u Rijeku i oni mu mozda jesu dali 10k a ostatak talijani, poslije ga je Miskovic otkupio od Fiorentine mislim za milionsku cifru i dao mu opciju kao i vecini tamo igraca da od sljedece njegove prodaje ima igrac procenat koji je ogroman.Kyle88 je napisao/la: ↑03 feb 2026, 00:47Evo ne moras vjerovati mojim izvorima mozes ukucati Aldin Turkes salary i vidjeti da je imao mjesecno 55k$ bruto u Winterthuru i da smo mi platili obestecenje za njega da ga dovedemo (ako se dobro sjecam, a ako ne manje vazno) i de ti meni samo pojasni kako da covjek koji je bio standardan tu predje kod nas za manje para (i to po tvojoj prici bar za 50%-60%) i da igra u Bijeljini, Prijedoru i sl?
Nesto mi ne stima ovdje…
Najmanji klub svajcarske prve lige, i klub koji rotira izmedju 1 i 2 lige? Cak u KM tesko.
Većina anketiranih fudbalera, tačnije 31,5 posto, od svog kluba mjesečno prima između 4.000 i 8.000 franaka. Na mjesečnu platu od 8.000 do 15.000 franaka može se radovati 28 posto ispitanih igrača iz švicarske Super lige.
Elitni krug fudbalera s najvišim primanjima, koji zarađuju više od 100.000 franaka mjesečno igrajući fudbal, obuhvata, prema istraživanju FIFPro-a, samo 0,7 posto igrača.
- luckystrike
- Kontakt:
Menalo i Despotović za Kup, Superkup i 2. mjesto.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ne smije se zaboraviti ni gol protiv Slavije u gostima u zadnjoj sekundi za 3:2. Pobjeda koja nam je otvorila vrata titule.Lucas je napisao/la: ↑03 feb 2026, 13:05U svakoj našoj bitnoj utakmici i pobjedi, za svog mandata od 1,5 sezone u klubu, imao je veliki doprinos.
Željo, polufinale kupa na Grbavici, nakon njegovog šuta, Jajalo zabio za 1:1 (gol koji nas je odveo u polufinale)
Zrinjski, revanš polufinala kupa u Mostaru, zabio za naše vodstvo, taj gol je praktično završio priču i odveo nas u finale
Čelik, finale kupa, zabio za 0:2 i završio priču oko pobjednika kupa
Haugesund u Norveškoj, golčina za 0:1
Atromitos u Atini, podjelio asistencije Duljeviću i Bilbiji za 0:1 i konačnih 1:3
Zrinjski na Koševu, ključna utakmica za titulu, maestralno asistirao Benki za pobjednički gol
Šlag na tortu, ova majstorija protiv Širokog na oproštaju.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
4900+ članova
- StriktnoZlo
- Kontakt:
Pozdrav raja.
Da malo bacim osvrt na trenutnu situaciju. Što se tiče prelaznog roka, siguran sam da ćemo osjetiti odlazak Gulija, jednostavno momak ima ono nešto iako nas je toliko puta izluđivao sebičlukom, ali Bogme i obradovao majstorijama.
Što se tiče Mihaela, nema se tu šta dodati, po meni sasvim okej, 500E proslijediti za Menala, koji će ako ga povrede zaobiđu imati do kraja 7-8 G/A.
Samo se uzdat u Mamiće i neće biti stresa. Ova djeca tipa Mehmedović, Dreca itd.. ne smijemo zapostaviti (Mamić sigurno neće).
Ono što je problem, to su navijači, a mislim na našu strpljivost sada kada je najpotrebnija.
Pokušalo se sve, zvijezde, pokušaji zvijezda, oživljavanje karijera, polovnjacii i šta sve ne, jednostavno nije išlo.
Akademija pokazuje svoje kvalitete i ovo samo treba iskoristiti.
Nepotrebnog škarta smo se riješili, a sada su na redu djeca.
Uz Adema, Ristovskog, Gojkovića, Kyeremeha i Cimirota, djeca ako imaju imalo pameti, a vjerujem da ova imaju, ne smiju propustiti priliku.
Manite se mahalanja, hodanja, nargila, cigara, samo trening djeco, pa za 2-3 godine u ligu petice aBd.
O Mirviću ne bih puno.. previše je lošeg uradio, zapravo okružio se idiotima, tako da nemam snage za njega.
SRETNO NAM SVIMA U DRUGOM DIJELU SEZONE
Da malo bacim osvrt na trenutnu situaciju. Što se tiče prelaznog roka, siguran sam da ćemo osjetiti odlazak Gulija, jednostavno momak ima ono nešto iako nas je toliko puta izluđivao sebičlukom, ali Bogme i obradovao majstorijama.
Što se tiče Mihaela, nema se tu šta dodati, po meni sasvim okej, 500E proslijediti za Menala, koji će ako ga povrede zaobiđu imati do kraja 7-8 G/A.
Samo se uzdat u Mamiće i neće biti stresa. Ova djeca tipa Mehmedović, Dreca itd.. ne smijemo zapostaviti (Mamić sigurno neće).
Ono što je problem, to su navijači, a mislim na našu strpljivost sada kada je najpotrebnija.
Pokušalo se sve, zvijezde, pokušaji zvijezda, oživljavanje karijera, polovnjacii i šta sve ne, jednostavno nije išlo.
Akademija pokazuje svoje kvalitete i ovo samo treba iskoristiti.
Nepotrebnog škarta smo se riješili, a sada su na redu djeca.
Uz Adema, Ristovskog, Gojkovića, Kyeremeha i Cimirota, djeca ako imaju imalo pameti, a vjerujem da ova imaju, ne smiju propustiti priliku.
Manite se mahalanja, hodanja, nargila, cigara, samo trening djeco, pa za 2-3 godine u ligu petice aBd.
O Mirviću ne bih puno.. previše je lošeg uradio, zapravo okružio se idiotima, tako da nemam snage za njega.
SRETNO NAM SVIMA U DRUGOM DIJELU SEZONE
"Sve laže onaj mali ..."
ULTRAGOTIVA
ULTRAGOTIVA
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ako se može uzeti Kahvic uzet ga.PeppermintSA je napisao/la: ↑03 feb 2026, 12:23Ako je knjiga pala na njih dvojicu, najbolje se strpiti i do ljeta pa onda tražiti ozbiljno rješenje.
Daleko bolje nego Despotovic a i sigurno top 3 opcije koje generalno mozemo dovest ako ga mozemo dovest. Cisto sumnjam ali eto.
- Burberry46
- Kontakt:
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
rimljanin90
- Kontakt:
Dajte neku informaciju. Dosadan dan
Nemoj da mi u mahali bombe bacaju, Boga ti.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- Maroon1946
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.