English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Re: English Premier League
Ko ce glupanu gastonu objasniti da pitch invasion nije kada rezervni igraci dotrce da proslave gol u zadnjoj minuti protiv rivala
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Očekivan prolazak Arsenala koji ove sezone nije izgubio nijednu bitnu utakmicu, što je zaista impresivno
Ipak, slabašni Chelsea nam je ponudio rješenje ili trag na putu do rješenja protiv Arsenalovih kornera
Ipak, slabašni Chelsea nam je ponudio rješenje ili trag na putu do rješenja protiv Arsenalovih kornera
- JayCatwright
- Kontakt:
Nije ni čudo da nisu nikad osvojili LP, pa oni 33 godine čekaju na osvajanje liga kupa jbt. 
Wenger je ovo takmičenje mahom sa rezervistama i omladincima igrao, nikad toliko bitno takmičenje kao Liverpulu koji je više decenija utjehu tražio u čarapa kupu da i Gerard osvoji nešto u domaćim okvirima.
Igras sa rezervama do polufinala, a onda kad se vec nudi trofej, malo pojacas ekipu da osvojis kad si vec blizu
ARSENAL4ever
Ovo su vec neki radili protiv nas
Problem nastaje kad defanzivci ostanu 4vs4 protiv gabriela,salibe,hicnhapiea i timbera
Nije problem sto se razrijedi 16M nego je problem sto treba skakat sa ovim zivotinjama
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Daj mi logicno objasnjenje zasto bi Arsenal napadao, a ima rezultat za prolaz iz prvog meca, wtf?superFrankie je napisao/la: ↑03 feb 2026, 23:06Govorim o iskljucivo drugoj utakmici kad pricam o defanzivnoj igri, kad vam treba objasnjenje za nesto banalno
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jel mi moze neko objasniti po kojim pravilima ovo nije penal? Covjek ocigledno pravi dva starta, prvi start cist gdje dira loptu ali nedovoljno dobro, lopta ostaje u posjedu Martinelija i gdje ide 1 na 1 sa golmanom, u drugom startu podize drugu nogu jer vidi priliku i saplice Martinelija. Fakat ne razumijem u sta gledaju ove sudije…
- superFrankie
- Kontakt:
Objasnio sam u drugim postovima da je rijec o mojim ocekivanjima, jer je ipak rijec o Arsenalu koji je prvi u LP i u EPL. Nisam ocekivao da ce kuci braniti prednost od 1 razlike, jer je lako jedna lopta mogla zalutati u gol, pa bi bila skroz druga prica i navijaca Arsenala. Ali nije naravno, tako da sve super i svi su zadovoljni sa izborenim finalom.DamirT je napisao/la: ↑04 feb 2026, 09:57Daj mi logicno objasnjenje zasto bi Arsenal napadao, a ima rezultat za prolaz iz prvog meca, wtf?superFrankie je napisao/la: ↑03 feb 2026, 23:06Govorim o iskljucivo drugoj utakmici kad pricam o defanzivnoj igri, kad vam treba objasnjenje za nesto banalno
Zamisli da svi idu da brane prednost od jednog gola, pa na sta bi fudbal licio
Ali opet, necu ja nikome govoriti kako ce da igra, samo sam se negativno iznenadio. Drago mi je samo sto su i navijaci Arsenala priznali kakav fudbal igraju, pa da ne moram opet voditi raspravu s nekim sto tvrdi da Arsenal igra lijep i otvoren fudbal protiv ekipa koje se ne zatvore.
Suma sumarum, Arsenal je zasluzeno prosao u finale i tu sve zavrsava
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Chelsea dosao da napada finale sa otvorenih 5 u zadnjoj liniji i 3 zadnja vezna
frenki danima pokusava shvatiti da protivnicke ekipe ne moraju igrati kako je on zamislio, chelsea sinoc da je izasao hrabrije i trazio prolaz od pocetka utakmice mozda bi i pobijedili u nekom scenariju, ali veca vjerovatnoca u tom scenariju bi bila da bi opet popusili 3-4 komada zato su i izasli tako oprezno sa defanzivnim pristupom i zadnjih 20 minuta bacili sve karte u napad . Arsenal odigrao zrelo i tacno onoliko koliko im je trebalo za prolaz, ni u jednom momentu utakmice nije djelovalo da nemaju potpunu kontrolu meca i rijesili ih slatkom kontrom u zadnjem napadu
frenki danima pokusava shvatiti da protivnicke ekipe ne moraju igrati kako je on zamislio, chelsea sinoc da je izasao hrabrije i trazio prolaz od pocetka utakmice mozda bi i pobijedili u nekom scenariju, ali veca vjerovatnoca u tom scenariju bi bila da bi opet popusili 3-4 komada zato su i izasli tako oprezno sa defanzivnim pristupom i zadnjih 20 minuta bacili sve karte u napad . Arsenal odigrao zrelo i tacno onoliko koliko im je trebalo za prolaz, ni u jednom momentu utakmice nije djelovalo da nemaju potpunu kontrolu meca i rijesili ih slatkom kontrom u zadnjem napadu
Ovo je penalCOYGBiH je napisao/la: ↑04 feb 2026, 10:46
Jel mi moze neko objasniti po kojim pravilima ovo nije penal? Covjek ocigledno pravi dva starta, prvi start cist gdje dira loptu ali nedovoljno dobro, lopta ostaje u posjedu Martinelija i gdje ide 1 na 1 sa golmanom, u drugom startu podize drugu nogu jer vidi priliku i saplice Martinelija. Fakat ne razumijem u sta gledaju ove sudije…
- superFrankie
- Kontakt:
Sve 5, samo mi je drago sto sva ona tvoja prica od neki dan pada u vodu, i sto ste preko noci dosli od toga da negirate da igrate defanzivno do toga da ste ponosni kako dobro defanzivno igrate, sretno u finaluFaraon iz Visokog je napisao/la: ↑04 feb 2026, 11:30Chelsea dosao da napada finale sa otvorenih 5 u zadnjoj liniji i 3 zadnja vezna![]()
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
mnogo bitnija utakmica nam ide za vikend protiv neugodnog Sunderlanda, nije bilo poente sinoc se trositi previsesuperFrankie je napisao/la: ↑04 feb 2026, 11:43Sve 5, samo mi je drago sto sva ona tvoja prica od neki dan pada u vodu, i sto ste preko noci dosli od toga da negirate da igrate defanzivno do toga da ste ponosni kako dobro defanzivno igrate, sretno u finaluFaraon iz Visokog je napisao/la: ↑04 feb 2026, 11:30Chelsea dosao da napada finale sa otvorenih 5 u zadnjoj liniji i 3 zadnja vezna![]()
hvala, hvala 22. mart finale mozes gledati
Ne znam iskreno, ne zabijaju oni toliko jer su fizički nadmoćni nego što imaju dobar plan, 6 ili 7 igrača otvara prostor za jednog, a kad izvučeš te igrače koji otvaraju prostor onda su manje šanse jer danas svaki dobar tim ima fizički jaku odbranu + pomoć iz sredine/napada na skoku, s tim da je i ova taktika poglupa, jer realno ovo može riješiti Arsenalov kratki pas iz kornera i onda uigrana akcija-ubačak, opet dođe na isto. Vidjećemo šta će se dešavati.
Fakat ne razumijem jel ti ljudi iz vara gledaju utakmicu uopste, pa lik namjerno obara igraca drugom nogom.nerkolfc je napisao/la: ↑04 feb 2026, 11:39Ovo je penalCOYGBiH je napisao/la: ↑04 feb 2026, 10:46
- Wilshere10
- Kontakt:
Ne moraju dati sve titule. Uzeti ce ih Arsenal svakako. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.