English Premier League

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Re: English Premier League

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 04 feb 2026, 08:19

Ko ce glupanu gastonu objasniti da pitch invasion nije kada rezervni igraci dotrce da proslave gol u zadnjoj minuti protiv rivala
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 04 feb 2026, 08:32

Očekivan prolazak Arsenala koji ove sezone nije izgubio nijednu bitnu utakmicu, što je zaista impresivno :salut:

Ipak, slabašni Chelsea nam je ponudio rješenje ili trag na putu do rješenja protiv Arsenalovih kornera

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 04 feb 2026, 09:02

Nije ni čudo da nisu nikad osvojili LP, pa oni 33 godine čekaju na osvajanje liga kupa jbt. :urnebes:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 04 feb 2026, 09:05

Wenger je ovo takmičenje mahom sa rezervistama i omladincima igrao, nikad toliko bitno takmičenje kao Liverpulu koji je više decenija utjehu tražio u čarapa kupu da i Gerard osvoji nešto u domaćim okvirima.

TheMix
Kontakt:

Post Postao/la TheMix » 04 feb 2026, 09:16

Igras sa rezervama do polufinala, a onda kad se vec nudi trofej, malo pojacas ekipu da osvojis kad si vec blizu
ARSENAL4ever

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 04 feb 2026, 09:21

coelho41 je napisao/la:
04 feb 2026, 08:32
Očekivan prolazak Arsenala koji ove sezone nije izgubio nijednu bitnu utakmicu, što je zaista impresivno :salut:

Ipak, slabašni Chelsea nam je ponudio rješenje ili trag na putu do rješenja protiv Arsenalovih kornera

Ovo su vec neki radili protiv nas :D

Problem nastaje kad defanzivci ostanu 4vs4 protiv gabriela,salibe,hicnhapiea i timbera :D

Nije problem sto se razrijedi 16M nego je problem sto treba skakat sa ovim zivotinjama

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 04 feb 2026, 09:53

I found freedom. Losing all hope was freedom.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 04 feb 2026, 09:57

superFrankie je napisao/la:
03 feb 2026, 23:06
Govorim o iskljucivo drugoj utakmici kad pricam o defanzivnoj igri, kad vam treba objasnjenje za nesto banalno
Daj mi logicno objasnjenje zasto bi Arsenal napadao, a ima rezultat za prolaz iz prvog meca, wtf?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

COYGBiH
Kontakt:

Post Postao/la COYGBiH » 04 feb 2026, 10:46

Jel mi moze neko objasniti po kojim pravilima ovo nije penal? Covjek ocigledno pravi dva starta, prvi start cist gdje dira loptu ali nedovoljno dobro, lopta ostaje u posjedu Martinelija i gdje ide 1 na 1 sa golmanom, u drugom startu podize drugu nogu jer vidi priliku i saplice Martinelija. Fakat ne razumijem u sta gledaju ove sudije…

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 04 feb 2026, 11:16

DamirT je napisao/la:
04 feb 2026, 09:57
03 feb 2026, 23:06
Govorim o iskljucivo drugoj utakmici kad pricam o defanzivnoj igri, kad vam treba objasnjenje za nesto banalno
Daj mi logicno objasnjenje zasto bi Arsenal napadao, a ima rezultat za prolaz iz prvog meca, wtf?
Objasnio sam u drugim postovima da je rijec o mojim ocekivanjima, jer je ipak rijec o Arsenalu koji je prvi u LP i u EPL. Nisam ocekivao da ce kuci braniti prednost od 1 razlike, jer je lako jedna lopta mogla zalutati u gol, pa bi bila skroz druga prica i navijaca Arsenala. Ali nije naravno, tako da sve super i svi su zadovoljni sa izborenim finalom.

Zamisli da svi idu da brane prednost od jednog gola, pa na sta bi fudbal licio :mrgreen:

Ali opet, necu ja nikome govoriti kako ce da igra, samo sam se negativno iznenadio. Drago mi je samo sto su i navijaci Arsenala priznali kakav fudbal igraju, pa da ne moram opet voditi raspravu s nekim sto tvrdi da Arsenal igra lijep i otvoren fudbal protiv ekipa koje se ne zatvore.

Suma sumarum, Arsenal je zasluzeno prosao u finale i tu sve zavrsava

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 04 feb 2026, 11:30

Chelsea dosao da napada finale sa otvorenih 5 u zadnjoj liniji i 3 zadnja vezna :bow:

frenki danima pokusava shvatiti da protivnicke ekipe ne moraju igrati kako je on zamislio, chelsea sinoc da je izasao hrabrije i trazio prolaz od pocetka utakmice mozda bi i pobijedili u nekom scenariju, ali veca vjerovatnoca u tom scenariju bi bila da bi opet popusili 3-4 komada zato su i izasli tako oprezno sa defanzivnim pristupom i zadnjih 20 minuta bacili sve karte u napad . Arsenal odigrao zrelo i tacno onoliko koliko im je trebalo za prolaz, ni u jednom momentu utakmice nije djelovalo da nemaju potpunu kontrolu meca i rijesili ih slatkom kontrom u zadnjem napadu

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 04 feb 2026, 11:38

slika
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 04 feb 2026, 11:39

COYGBiH je napisao/la:
04 feb 2026, 10:46

Jel mi moze neko objasniti po kojim pravilima ovo nije penal? Covjek ocigledno pravi dva starta, prvi start cist gdje dira loptu ali nedovoljno dobro, lopta ostaje u posjedu Martinelija i gdje ide 1 na 1 sa golmanom, u drugom startu podize drugu nogu jer vidi priliku i saplice Martinelija. Fakat ne razumijem u sta gledaju ove sudije…
Ovo je penal

superFrankie
Kontakt:

Post Postao/la superFrankie » 04 feb 2026, 11:43

Faraon iz Visokog je napisao/la:
04 feb 2026, 11:30
Chelsea dosao da napada finale sa otvorenih 5 u zadnjoj liniji i 3 zadnja vezna :bow:

frenki danima pokusava shvatiti da protivnicke ekipe ne moraju igrati kako je on zamislio, chelsea sinoc da je izasao hrabrije i trazio prolaz od pocetka utakmice mozda bi i pobijedili u nekom scenariju, ali veca vjerovatnoca u tom scenariju bi bila da bi opet popusili 3-4 komada zato su i izasli tako oprezno sa defanzivnim pristupom i zadnjih 20 minuta bacili sve karte u napad . Arsenal odigrao zrelo i tacno onoliko koliko im je trebalo za prolaz, ni u jednom momentu utakmice nije djelovalo da nemaju potpunu kontrolu meca i rijesili ih slatkom kontrom u zadnjem napadu
Sve 5, samo mi je drago sto sva ona tvoja prica od neki dan pada u vodu, i sto ste preko noci dosli od toga da negirate da igrate defanzivno do toga da ste ponosni kako dobro defanzivno igrate, sretno u finalu

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 04 feb 2026, 11:47

04 feb 2026, 11:43
Faraon iz Visokog je napisao/la:
04 feb 2026, 11:30

Sve 5, samo mi je drago sto sva ona tvoja prica od neki dan pada u vodu, i sto ste preko noci dosli od toga da negirate da igrate defanzivno do toga da ste ponosni kako dobro defanzivno igrate, sretno u finalu
mnogo bitnija utakmica nam ide za vikend protiv neugodnog Sunderlanda, nije bilo poente sinoc se trositi previse
hvala, hvala 22. mart finale mozes gledati

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 04 feb 2026, 12:13

Rosicky je napisao/la:
04 feb 2026, 09:21
coelho41 je napisao/la:
04 feb 2026, 08:32

Ovo su vec neki radili protiv nas :D

Problem nastaje kad defanzivci ostanu 4vs4 protiv gabriela,salibe,hicnhapiea i timbera :D

Nije problem sto se razrijedi 16M nego je problem sto treba skakat sa ovim zivotinjama
Ne znam iskreno, ne zabijaju oni toliko jer su fizički nadmoćni nego što imaju dobar plan, 6 ili 7 igrača otvara prostor za jednog, a kad izvučeš te igrače koji otvaraju prostor onda su manje šanse jer danas svaki dobar tim ima fizički jaku odbranu + pomoć iz sredine/napada na skoku, s tim da je i ova taktika poglupa, jer realno ovo može riješiti Arsenalov kratki pas iz kornera i onda uigrana akcija-ubačak, opet dođe na isto. Vidjećemo šta će se dešavati.

COYGBiH
Kontakt:

Post Postao/la COYGBiH » 04 feb 2026, 12:33

nerkolfc je napisao/la:
04 feb 2026, 11:39
COYGBiH je napisao/la:
04 feb 2026, 10:46

Ovo je penal
Fakat ne razumijem jel ti ljudi iz vara gledaju utakmicu uopste, pa lik namjerno obara igraca drugom nogom.

emir_

Post Postao/la emir_ » 04 feb 2026, 12:35

Nije vidjelo penala. Dajte im titule odmah sve
4-IN-A-ROW

Wilshere10
Kontakt:

Post Postao/la Wilshere10 » 04 feb 2026, 12:43

Ne moraju dati sve titule. Uzeti ce ih Arsenal svakako. :yawn:

emir_

Post Postao/la emir_ » 04 feb 2026, 13:13

Hoće al‘ u gastonu
4-IN-A-ROW

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.