FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
propoklopac
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
FRANO JELIC to onaj sto je gledao igranje ruke Bilbije protiv Veleza pa svirnu da nije bilo ruke
, suspendovan bio do kraja sezone..
- ErosViverosViv
- Kontakt:
pa svaki drugi sudija je bio suspendovan po nekoliko mjeseci, to vise ne igra nikakvu ulogu. Jebbat ce te gdje stignu.
Ovdje se podmeće Radniku, jer Sloga mora ostati u ligi, mi svakako nismo opasni trenutno nikome, tako da nažalost ali će odsuditit sve u našu korist u petak 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Samo kod nas igrac slijece tri dana, pa dolazi.autom dva dana pa potpisuje 10 dana. Jel sletio, dosao, potpisuje li, to haman niko ne zna!
U novi boj ...
E cuj Frano Jelic 
- muhamedhulk
- Kontakt:
jesam li ja jedini kojem ova nova formacija ne lezi? mislim na ovu 3-4-2-1. ako vec moramo igrati sa trojicom nazad onda mi je logicno da dva napadaca imamo i samo jednog kreativca iza njih. 3-5-2 majka ovih formacija sa 3 nazad.
opet...menalo je neko ko igra krilo i vrlo malo je igrao u sredini i ne snalazi se tu bas. mozda okrenemo na 443 formaciju, sa krilima.
neka moja procjena kako ce to u petak biti na pocetku:
banic - ristovski, gojkovic, marudza - beganovic, cimirot, ignatkov, kupresak - elezi, adem - turkes.
opet...menalo je neko ko igra krilo i vrlo malo je igrao u sredini i ne snalazi se tu bas. mozda okrenemo na 443 formaciju, sa krilima.
banic - ristovski, gojkovic, marudza - beganovic, cimirot, ignatkov, kupresak - elezi, adem - turkes.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Vjerujem da će nam Luka aBd biti bolji i korisniji od Gulija.
Luka je strašan igrač, igra sa obje noge, šuta i glavom i lijevom i desnom i što je najvažnije hoće odigrat loptu, što nas je koštalo dosta bodova i golova u prošloj godini. Jako brz igrač.
Što se tiće napada dobro bo bilo da dođe neki kiler ali i ako ne dođe mislim da će Renan biti makar na 80% onog starog.
Imao navalu da te Bog sačuva: Cimi, Anes, Elezi, Adem, Menalo, Keremeh, Renan koji mogu svakoj ekipi stvoriti 10-15 prilika, nek zabijemo 1,5 gola u prosjeku po tekmi eto ti rezultata.
DO ZADNJEG DANA ŽIVOTA MOG SAMO SARAJ’VO.
Luka je strašan igrač, igra sa obje noge, šuta i glavom i lijevom i desnom i što je najvažnije hoće odigrat loptu, što nas je koštalo dosta bodova i golova u prošloj godini. Jako brz igrač.
Što se tiće napada dobro bo bilo da dođe neki kiler ali i ako ne dođe mislim da će Renan biti makar na 80% onog starog.
Imao navalu da te Bog sačuva: Cimi, Anes, Elezi, Adem, Menalo, Keremeh, Renan koji mogu svakoj ekipi stvoriti 10-15 prilika, nek zabijemo 1,5 gola u prosjeku po tekmi eto ti rezultata.
DO ZADNJEG DANA ŽIVOTA MOG SAMO SARAJ’VO.
Jeste li sigurni da je Luka došao, ovo se nešto oduži previše.
Pregovara u ibisu sa hadžijom
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Luka Menalo je odradio prvi trening sa FK Sarajevo.
Potvrđeno je to za Faktor, a uskoro će bordo klub putem društvenih mreža potvrditi saradnju.
Menalo stiže besplatno, s obzirom da je raskinuo ugovor sa Rijekom. Nezvanične informacije Faktora govore da će sa Sarajevom potpisati ugovor na dvije i po godine.
Potvrđeno je to za Faktor, a uskoro će bordo klub putem društvenih mreža potvrditi saradnju.
Menalo stiže besplatno, s obzirom da je raskinuo ugovor sa Rijekom. Nezvanične informacije Faktora govore da će sa Sarajevom potpisati ugovor na dvije i po godine.
Zaigraće u petak, da ne troše resurse predstaviće se sam 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Pa ti si gori jer čitaš medijske natpise i hajp. Sačekaš fino da zvanična objavi i tad si najrahatniji. Po Faktoru, smeću od portala, Luka je i trening odradio već a nije ni potpisao niti je potvrđeno (od strane Kluba) da je potpisao.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Valjalo bi 443, mada meni ni 542 nije losa...muhamedhulk je napisao/la: ↑04 feb 2026, 15:43jesam li ja jedini kojem ova nova formacija ne lezi? mislim na ovu 3-4-2-1. ako vec moramo igrati sa trojicom nazad onda mi je logicno da dva napadaca imamo i samo jednog kreativca iza njih. 3-5-2 majka ovih formacija sa 3 nazad.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Jeb.eš mu mater ja sve hoću napisat da mi svaki sat sve više ovo sa Lukom šuhveli a neću jer kontam da će objavit pa onda ispadam levat al' eto napisa, nisam mogao više izdurat
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Kralju 4vorokruzini je sistem imas 2x bojac i 1 zrinjski pobjedis ove 3 tekme ti si na -7StriktnoZlo je napisao/la: ↑04 feb 2026, 09:36Svaka čast na optimizmuplisek je napisao/la: ↑04 feb 2026, 09:27sve se slazem s tobom osim ovo da titulu ne mozemo osvojit. Imamo daleko najjaci tim u ligi, mozemo svaku tekmu dobit do kraja.StriktnoZlo je napisao/la: ↑04 feb 2026, 08:54Ode i Mlinarić.
Hvala mu i sretno. Igrač koji je najmanje igrao na svojoj primarnoj poziciji, ali opet odigrao solidnu polusezonu.
Igrač koji je zahvalan i siguran sam da svakoj ekipi je dobrodošao.
Menalo hairli da nam bude s tobom, a i tebi Bogme s nama.
Šuška se za Marića... po meni nepotreban. Treba pokušati sa Renanom i Turkešom izgurati polusezonu. Posljednja šansa da pokažu, trebaju li ostati nakon sezone ili zauvijek aufiderzen.
Titulu ne možemo osvojiti, tako da dovođenje Marića, za sada nema potrebe. Sačekaj ljeto i dovedi još bolje.
A ako su tolike lopate ova dvojica, da ne možemo evropu osigurat, onda nemam rijeći.
Raja učlanite se, to je obaveza !![]()
Iako očekujem ok suđenje od Čeferina, nekako ne mogu vjerovati da možemo dobiti sve utakmice, a da će taj Zrinjski i Borac do kraja napraviti toliko kikseva.
Puno je drug 14b. Da bi to stigao, moraš imati toliko sreće, suđenje bar 60/40 na tvoju stranu.
Mi ulazimo bez Guliše, i to ćemo osjetiti sigurno. Koliko god mi živaca pojeo, ono je bio potez igrač.
Igrački se slažem da imamo najbolju ekipu, ali koliko godina smo je imali?
Amin iz tvojih usta u Božije uši, ali to je po meni nemoguća misija.
Bacit karte na kup i super kup, a liga ako se otvori![]()
Nekazem da je lahko al sigurno ako uspijemo dobit ove 3 tekme (od 3 ove utakmice 2 je igramo kuci i jednu bl)
Takodje smatram da imamo najbolji raspored od prvih 5 ekipa.
Prvih 5-6 utakmica igramo protiv slabi ekipa na kojima mozemo uigrat ekipu i ostvarit sve pobjede
Radnik
Sloga
Posusje
Vico
Velez
Plus celik i velez u kupu
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa i jeste trenirao, nisu ljudi ništa slagali.
Što naši još nisu ozvaničili, to ne znam, ali tačni su im navodi povodom treninga.
Što naši još nisu ozvaničili, to ne znam, ali tačni su im navodi povodom treninga.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

.png)