FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- StriktnoZlo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma da je 4-5 bodova, pa da sad ti keširaš nekog napadača okej, ali ovako kad ne možeš realno osvojiti titulu, jer ti ne ganjaš jednu ekipu nego dvije i to obje koje imaju sudijsku protekciju kad požele (osim ako Čeferin šta ne popravi).
Imaš Renana i Turkeša i piči sad s njima. Vjerujem i da je slabo tržište zimi nego ljetni prelazni. Ako na svakoj poziciji moraš imati igrača kojeg ćeš plačati 40hiljada onda nas pišaj, a i tako se pokušavalo, pa znamo šta se dešavalo.
Imaš dva špica koji bi u bilo kojoj ekipi u našoj ligi bili prva postava, tako da ohanite malo.
Imaš Renana i Turkeša i piči sad s njima. Vjerujem i da je slabo tržište zimi nego ljetni prelazni. Ako na svakoj poziciji moraš imati igrača kojeg ćeš plačati 40hiljada onda nas pišaj, a i tako se pokušavalo, pa znamo šta se dešavalo.
Imaš dva špica koji bi u bilo kojoj ekipi u našoj ligi bili prva postava, tako da ohanite malo.
"Sve laže onaj mali ..."
ULTRAGOTIVA
ULTRAGOTIVA
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
SARAJEVO SIAMO NOI <3
-
propoklopac
- Kontakt:
FRANO JELIC to onaj sto je gledao igranje ruke Bilbije protiv Veleza pa svirnu da nije bilo ruke
, suspendovan bio do kraja sezone..
- ErosViverosViv
- Kontakt:
pa svaki drugi sudija je bio suspendovan po nekoliko mjeseci, to vise ne igra nikakvu ulogu. Jebbat ce te gdje stignu.
Ovdje se podmeće Radniku, jer Sloga mora ostati u ligi, mi svakako nismo opasni trenutno nikome, tako da nažalost ali će odsuditit sve u našu korist u petak 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Samo kod nas igrac slijece tri dana, pa dolazi.autom dva dana pa potpisuje 10 dana. Jel sletio, dosao, potpisuje li, to haman niko ne zna!
U novi boj ...
E cuj Frano Jelic 
- muhamedhulk
- Kontakt:
jesam li ja jedini kojem ova nova formacija ne lezi? mislim na ovu 3-4-2-1. ako vec moramo igrati sa trojicom nazad onda mi je logicno da dva napadaca imamo i samo jednog kreativca iza njih. 3-5-2 majka ovih formacija sa 3 nazad.
opet...menalo je neko ko igra krilo i vrlo malo je igrao u sredini i ne snalazi se tu bas. mozda okrenemo na 443 formaciju, sa krilima.
neka moja procjena kako ce to u petak biti na pocetku:
banic - ristovski, gojkovic, marudza - beganovic, cimirot, ignatkov, kupresak - elezi, adem - turkes.
opet...menalo je neko ko igra krilo i vrlo malo je igrao u sredini i ne snalazi se tu bas. mozda okrenemo na 443 formaciju, sa krilima.
banic - ristovski, gojkovic, marudza - beganovic, cimirot, ignatkov, kupresak - elezi, adem - turkes.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Vjerujem da će nam Luka aBd biti bolji i korisniji od Gulija.
Luka je strašan igrač, igra sa obje noge, šuta i glavom i lijevom i desnom i što je najvažnije hoće odigrat loptu, što nas je koštalo dosta bodova i golova u prošloj godini. Jako brz igrač.
Što se tiće napada dobro bo bilo da dođe neki kiler ali i ako ne dođe mislim da će Renan biti makar na 80% onog starog.
Imao navalu da te Bog sačuva: Cimi, Anes, Elezi, Adem, Menalo, Keremeh, Renan koji mogu svakoj ekipi stvoriti 10-15 prilika, nek zabijemo 1,5 gola u prosjeku po tekmi eto ti rezultata.
DO ZADNJEG DANA ŽIVOTA MOG SAMO SARAJ’VO.
Luka je strašan igrač, igra sa obje noge, šuta i glavom i lijevom i desnom i što je najvažnije hoće odigrat loptu, što nas je koštalo dosta bodova i golova u prošloj godini. Jako brz igrač.
Što se tiće napada dobro bo bilo da dođe neki kiler ali i ako ne dođe mislim da će Renan biti makar na 80% onog starog.
Imao navalu da te Bog sačuva: Cimi, Anes, Elezi, Adem, Menalo, Keremeh, Renan koji mogu svakoj ekipi stvoriti 10-15 prilika, nek zabijemo 1,5 gola u prosjeku po tekmi eto ti rezultata.
DO ZADNJEG DANA ŽIVOTA MOG SAMO SARAJ’VO.
Jeste li sigurni da je Luka došao, ovo se nešto oduži previše.
Pregovara u ibisu sa hadžijom
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Luka Menalo je odradio prvi trening sa FK Sarajevo.
Potvrđeno je to za Faktor, a uskoro će bordo klub putem društvenih mreža potvrditi saradnju.
Menalo stiže besplatno, s obzirom da je raskinuo ugovor sa Rijekom. Nezvanične informacije Faktora govore da će sa Sarajevom potpisati ugovor na dvije i po godine.
Potvrđeno je to za Faktor, a uskoro će bordo klub putem društvenih mreža potvrditi saradnju.
Menalo stiže besplatno, s obzirom da je raskinuo ugovor sa Rijekom. Nezvanične informacije Faktora govore da će sa Sarajevom potpisati ugovor na dvije i po godine.
Zaigraće u petak, da ne troše resurse predstaviće se sam 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Pa ti si gori jer čitaš medijske natpise i hajp. Sačekaš fino da zvanična objavi i tad si najrahatniji. Po Faktoru, smeću od portala, Luka je i trening odradio već a nije ni potpisao niti je potvrđeno (od strane Kluba) da je potpisao.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Valjalo bi 443, mada meni ni 542 nije losa...muhamedhulk je napisao/la: ↑04 feb 2026, 15:43jesam li ja jedini kojem ova nova formacija ne lezi? mislim na ovu 3-4-2-1. ako vec moramo igrati sa trojicom nazad onda mi je logicno da dva napadaca imamo i samo jednog kreativca iza njih. 3-5-2 majka ovih formacija sa 3 nazad.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Ghost67, Lekqqq1921, misstianopenaldo, nedimmmm1337, plisek i 82 gosta.