FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Moze bez investitora, ali u kurcu !!!!
Nemojte mi te suplje nakon 10 godina patnje i prezivljanja
Sta ste ocekivali za mjesec da napravimo Real Madrid?
Zar vi mislite da ce zbog para sad igraci sami dolaziti?
Nastic dosao iz prve ekipe u Poljskoj, dva igraca smo doveli iz prve lige Austrije..
Kad smo doveli takve igrace?
Doveli smo one sto imaju nesto u cv i vracali ih u zivot poput Boljevica koji
Ovo je prvi put u nekih 10 godina da smo doveli igrace iz ozbiljnih liga i da su ti igraci spremni
Vidjecete sve u nastavku da ne perem, ali smijesno je govoriti da nam ne treba investitor
Nastic dosao iz prve ekipe u Poljskoj, dva igraca smo doveli iz prve lige Austrije..
Doveli smo one sto imaju nesto u cv i vracali ih u zivot poput Boljevica koji
Ovo je prvi put u nekih 10 godina da smo doveli igrace iz ozbiljnih liga i da su ti igraci spremni
Vidjecete sve u nastavku da ne perem, ali smijesno je govoriti da nam ne treba investitor
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
-
GavranBeli
- Kontakt:
Znaci dodje investitor rasproda sve što je valjalo i sta si uradio onda s tim? Opet jovo nanovo, vrati se Sosic odigra polusezonu prodas njega. Za to ne služi investitor u nasem slučaju. Mi moramo graditi ekipu od igraca koji su trenutno dobri a ostalo nadopunjavati.NoDi80 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 20:17Moze bez investitora, ali u kurcu !!!!
Doveli smo one sto imaju nesto u cv i vracali ih u zivot poput Boljevica
Ako mi sad nemamo para sta ce biti ako ne odemo u evropu. Manite se šupljiranja u prazno.
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Ono sto znam je da smo se itekako vratili na trziste, sto nam je veliki plus, a cini mi se da radimo pametno.
Za Sosica smo istrpili ponude ljetos, znamo da mogu biti vise, a i da on moze bolje.
Karamarko jaka pojava, dosao kao fino pojacanje, ispostovao, nista spektakularno, cini mi se bas ono kako je i ocekivano, neko je napisao malo iznad prosjeka, slazem se. I naravno dosao besplatno otisao uz odstetu.
Bolja u godinama sve cesce izvan terena, cudi me da smo uspjeli ikakve pare uzeti, extra.
Sto znam, bilo je jos ponuda za nase igrace, ali ne zurimo, ne prodajemo prvom zainteresiranom, pojacavamo ugovore bitnim igracima da ostanu.
Sve u svemu fino.
Za Sosica smo istrpili ponude ljetos, znamo da mogu biti vise, a i da on moze bolje.
Karamarko jaka pojava, dosao kao fino pojacanje, ispostovao, nista spektakularno, cini mi se bas ono kako je i ocekivano, neko je napisao malo iznad prosjeka, slazem se. I naravno dosao besplatno otisao uz odstetu.
Bolja u godinama sve cesce izvan terena, cudi me da smo uspjeli ikakve pare uzeti, extra.
Sto znam, bilo je jos ponuda za nase igrace, ali ne zurimo, ne prodajemo prvom zainteresiranom, pojacavamo ugovore bitnim igracima da ostanu.
Sve u svemu fino.
GavranBeli je napisao/la: ↑04 feb 2026, 20:29
Znaci dodje investitor rasproda sve što je valjalo i sta si uradio onda s tim? Opet jovo nanovo, vrati se Sosic odigra polusezonu prodas njega. Za to ne služi investitor u nasem slučaju. Mi moramo graditi ekipu od igraca koji su trenutno dobri a ostalo nadopunjavati.
Ako mi sad nemamo para sta ce biti ako ne odemo u evropu. Manite se šupljiranja u prazno.
Sta sad ne valja?
Osmanovic bolji igrac sa loptom nego Karamarko i zato su ga prodali, jer trener vjeruje i ostalim igracima
Karamarko je lider, fajter kojeg svi vole da se razumijemo i sretno mu
Mora se prodavati da se vrati transfer reputacija kluba Karamarko kad se pokaze tamo ljudi ce sami dolaziti da kupuju u Zelji
FK Željezničar
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
-
zeljovac21
- Kontakt:
Karamarko hvala i vozdra. Moze se naci i bolji stoper. Koliko ga raja gotivi zatvarala je oci na njegove greske. S loptom uzasan ne sjecam se da je ijednu dugu loptu poslao tacno, kad krene da je zategne znas da od nje nema nista. Na kraju krajeva trener se pita.
-
perodeformero
- Kontakt:
Čuj povratak na tržište, kao otišli negdje sa tržišta pa eto sad se vratili. Ako je povratak na tržište prodaja najboljih igrača po cijeni jednog dobrog lovačkog kera onda svaka čast
-
Railwayman30
- Kontakt:
Nisam nikada shvatao igrace koji se prodaju na polusezoni,a pri tome su standardni u klubu. Karamarka mi nije previse zao,imao je on svojoh bubica.
kojih najboljih igraca???perodeformero je napisao/la: ↑04 feb 2026, 20:39Čuj povratak na tržište, kao otišli negdje sa tržišta pa eto sad se vratili. Ako je povratak na tržište prodaja najboljih igrača po cijeni jednog dobrog lovačkog kera onda svaka čast
Bolja nije ni imao zacementiranu poziciju u prvih 11, vecinom je klupa bio
Dan ako ti je medju glavnim igracima svaka cast onda
Karamarko se i jedini moze nazvati glavnim igracem mada su i njegove igre toplo-hladno
Koji bijednik da se nazivas navijacem zelje a njegove igrace usporedjujes sa kerovimaperodeformero je napisao/la: ↑04 feb 2026, 20:39Čuj povratak na tržište, kao otišli negdje sa tržišta pa eto sad se vratili. Ako je povratak na tržište prodaja najboljih igrača po cijeni jednog dobrog lovačkog kera onda svaka čast
koji si jad i cemer al neka samo ce ti zuc biti sve jaci i jaci
-
KrajinaTm87
- Kontakt:
Ovo znaci samo jedno da je drugi stoper vec dogovoren i da dolazi jer nema sanse da bi tek tako pustili najboljeg na toj poziciji
-
GavranBeli
- Kontakt:
Kao prvo Marin ima kontinutet za ekipu. Puno znači kad imas duze stoperski par. Treće da je tako prodali bi Osmanovica a ne Marina. Tako da to nema veze s mozgom.NoDi80 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 20:35GavranBeli je napisao/la: ↑04 feb 2026, 20:29
Znaci dodje investitor rasproda sve što je valjalo i sta si uradio onda s tim? Opet jovo nanovo, vrati se Sosic odigra polusezonu prodas njega. Za to ne služi investitor u nasem slučaju. Mi moramo graditi ekipu od igraca koji su trenutno dobri a ostalo nadopunjavati.
Sta sad ne valja?
Osmanovic bolji igrac sa loptom nego Karamarko i zato su ga prodali, jer trener vjeruje i ostalim igracima
Karamarko je lider, fajter kojeg svi vole da se razumijemo i sretno mu
Mora se prodavati da se vrati transfer reputacija kluba Karamarko kad se pokaze tamo ljudi ce sami dolaziti da kupuju u Zelji
Investitor kad je ulazio znao je kakvo je stanje u klubu. Ako si prihvatio dugove zato si ti tu da to platiš, i isto tako da platiš igraca da napraviš ekipu da izboris evropu. A tebi sad Krpic Sukilovic i Radovac ostaju. Nema potrebe braniti nesto sto se ne može odbraniti jer to su činjenice. Isto tako niko ne kaže da neće biti bolje al trenutno lose i tanko.
Ma vidi gavrane odu Messi i Neymar iz Psg, pa Psg osvoji ligu prvaka bez njih
Bitan je tim koji fukcionise i zato je zrinjski najjaci godinama, jer igra tim i koga god da ubace oni isto igraju
I da se razumijemo ne vrti se svijet oko prvog tima djeca vise ne placaju clanarine
Eto koliko smo mi neobiljan klub bili kad djeca placaju clanarine
Preformero kakvo trziste brate pancevo proda igraca od 17 godina za 4 miliona eura, Buducnodt podgorica prodaje igrace u prvi tim Juventusa
Treba dugo naraditi ovaj nerad u posljednjih 10 godina, bilo je dobrih stvari, ali nedovoljno i jos puno je posla pred nama
Bitan je tim koji fukcionise i zato je zrinjski najjaci godinama, jer igra tim i koga god da ubace oni isto igraju
I da se razumijemo ne vrti se svijet oko prvog tima djeca vise ne placaju clanarine
Eto koliko smo mi neobiljan klub bili kad djeca placaju clanarine
Preformero kakvo trziste brate pancevo proda igraca od 17 godina za 4 miliona eura, Buducnodt podgorica prodaje igrace u prvi tim Juventusa
Treba dugo naraditi ovaj nerad u posljednjih 10 godina, bilo je dobrih stvari, ali nedovoljno i jos puno je posla pred nama
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 04 feb 2026, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
-
perodeformero
- Kontakt:
Upoređujem cijenu, ti igrači trebaju da služe da bi djeca uz njih rasla i onda njih unovčiti, ali nema veze evo valjda ovi novi stručnjaci znaju bolje, ako Mirvić odluči da ide za marku klub tu ne može ništaTefalTava je napisao/la: ↑04 feb 2026, 20:47Koji bijednik da se nazivas navijacem zelje a njegove igrace usporedjujes sa kerovimaperodeformero je napisao/la: ↑04 feb 2026, 20:39Čuj povratak na tržište, kao otišli negdje sa tržišta pa eto sad se vratili. Ako je povratak na tržište prodaja najboljih igrača po cijeni jednog dobrog lovačkog kera onda svaka čast
koji si jad i cemer al neka samo ce ti zuc biti sve jaci i jaci![]()
-
GavranBeli
- Kontakt:
Odu oni iz Psga nakon četiri pet godina
Formira se i zenski tim Zeljeznicara koji ce teziti da osvaja trofeje i igra Europu
Jug se gradi, pitanje kampa se rijesava, radi se na trenerima, skautima, igracima, djeca vise ne placaju clanarine, uskoro pocinju radovi na fasadi i sve to kosta braco moja mila
Doveli smo trenera koji je prvak Srbije i Slovenije, doveli smo cetiri spremna igraca i to nije kraj
Opustite se tek je mjesec prosao od ulaska strateskog partnera
Jug se gradi, pitanje kampa se rijesava, radi se na trenerima, skautima, igracima, djeca vise ne placaju clanarine, uskoro pocinju radovi na fasadi i sve to kosta braco moja mila
Doveli smo trenera koji je prvak Srbije i Slovenije, doveli smo cetiri spremna igraca i to nije kraj
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 04 feb 2026, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
-
GavranBeli
- Kontakt:
Zrinjski igra grupnu fazu upravo jer radi sve kontra nego sto mi radimo. Ubo si ga da valja.NoDi80 je napisao/la: ↑04 feb 2026, 21:05Formira se i zenski tim Zeljeznicara koji ce teziti da osvaja trofeje i igra Europu
Mi da smo pametni koliko mislimo da jesmo ne bi zrinjski igrao nokautfazu konferencijske nego bi igrali mi
10 godina smo potrosili ni na sta osim na patnju i prezivljavanje
Zrinjski ima tri cetiri ozbiljna investitora , imaju avion na kojem pise Zrinjski Mostar, a nasi igraci idu sa rentanim autobusom u Koper na europsku utakmicu
FK Željezničar
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists