FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Menalo dobar igrac a jos bolji momak , gdhe god je igrao pozitivne komentare ima .
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Znam da se i ranije pisalo , ali i ja sam nacuo da se pregovara sa ovim Spicem iz Serije B
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Biće i špic, vrlo je blizu dogovor.
Dobar jeste ali to mora i pokazati u dresu Fk Sarajevo.bordobijeli je napisao/la: ↑04 feb 2026, 21:40Menalo dobar igrac a jos bolji momak , gdhe god je igrao pozitivne komentare ima .
kako si naporan frajer boze sacuvaj, sta te muci u zivotu brate, de podijeli, bit ce ti lakse, mozda nesto pozitivno nekad izadje iz tebe…
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Dobra zajebancija, evo nasmijat ćemo se hahahaImamkarbarum je napisao/la: ↑04 feb 2026, 20:39Dno dna dolazak Menala,koji u najboljim godinama kosta oko 450k smjesno,sa ovakvim dovodjenjem nemamo sta trazit i nadat se necemu.
Evo opet hahahah
Kako se zove ono djubre iz Borca? Kolimbijac, mesar.
Herrera
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
To je buraz tvoje potpuno legitimno pravo da ti se neki igrač ne sviđa, ni meni se Guli nije sviđao radi sebičnosti koja nas je koštala dosta bodova. Ne treba da se vrijeđamo i psujemo između sebe radi različitih ukusa, pogotovo što ne možemo uticati ni na šta, ipak je Mario onaj čija je zadnja.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
-
kogmagie46
- Kontakt:
Kolko ima istine za Herreru
Znam brate, nije mi drago što sam tako reagovao ali ne mogu trpiti više uvrede, nisam dobar sa živcima jer sam prošao kroz težak period.Sazg je napisao/la: ↑04 feb 2026, 21:57To je buraz tvoje potpuno legitimno pravo da ti se neki igrač ne sviđa, ni meni se Guli nije sviđao radi sebičnosti koja nas je koštala dosta bodova. Ne treba da se vrijeđamo i psujemo između sebe radi različitih ukusa, pogotovo što ne možemo uticati ni na šta, ipak je Mario onaj čija je zadnja.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ne, ne, on ne može igrati šesticu. Defanzivno je loš i duelu je slab plus nema visine da brani visoke lopte. Na toj poziciji ništa neće napravit. On je više kretivac ofanzivno orijentisan može igrati osmicu ili desetku, sad mu se kod nas otvara dosta prostora jer Marijo igra sa dvije osmice. Treba mu malo više slobode i odvažnosti npr uReprezentaciji igra fantastično tog ofanzivnog veznog, dosta više rizikuje što bi trebao i kod nas. Nema on više šta izgubiti kao i u repki zna da dogodine neće igrati i onda ide do kraja tako treba i kod nas nema šta više kalkulisati.Sazg je napisao/la: ↑04 feb 2026, 20:51Jeste buraz od jučer je na trenizima. Hvala Bogu dobro su ga spremili u Zg, snagom ne zaostaje nimalo za ostalima. Ja mislim da će prije Elezija gurnuti na 8 a Anesa sa Cimijem mada nije ni ova tvoja varijanta isključena. Samo nek budu zdravi svi, valjda Mario zna kako će to uklopiti i ko će kad igrati. Mada i Anes ima odličan šut sa distance a i zna je podvaliti majstorski. Samo nek su zdravi svi ostalo ćemo sve lako.DoktorXabaras je napisao/la: ↑04 feb 2026, 19:26Vjerovatno će samo zamjeniti Gulija u prvih 11 i igrati isto što i on.Sazg je napisao/la: ↑04 feb 2026, 15:49Vjerujem da će nam Luka aBd biti bolji i korisniji od Gulija.
Luka je strašan igrač, igra sa obje noge, šuta i glavom i lijevom i desnom i što je najvažnije hoće odigrat loptu, što nas je koštalo dosta bodova i golova u prošloj godini. Jako brz igrač.
Što se tiće napada dobro bo bilo da dođe neki kiler ali i ako ne dođe mislim da će Renan biti makar na 80% onog starog.
Imao navalu da te Bog sačuva: Cimi, Anes, Elezi, Adem, Menalo, Keremeh, Renan koji mogu svakoj ekipi stvoriti 10-15 prilika, nek zabijemo 1,5 gola u prosjeku po tekmi eto ti rezultata.
DO ZADNJEG DANA ŽIVOTA MOG SAMO SARAJ’VO.
Da li je Krdžalić počeo trenirati sa prvim timom, mislim da mu se sad otvara dosta prostora odlazkom Mlinarića i da će on biti prva opcija sa klupe kao što je i Mlinarić bio.
Kakav on ba , divlja stranica neka objavila, ne treba nam odbrana više, ceka se taj špic i to je to
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Koliko smo mi uopste dobili ulaznica za kup utakmicu protiv Celika i koliko kostaju?
Zna li se koliko smo ulaznica dobili za utakmicu u Zenici?
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, Sarun, Tatamata1946, teamnorth1989, Venom i 58 gostiju.

.png)