Idi ba prati pripreme za skokove u bazen
Premijer liga BiH - aktuelno
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
U Rudaru niko ne propušta utakmicu zbog kartona,jer je maestralni Gigović sve kartonirao predzadnje kolo protiv Doboja,pa su svi igrači očistili kartone u zadnjem jesenjem kolu.rimljanin90 je napisao/la: ↑05 feb 2026, 13:41Ima li gdje spisak kartoniranih igraca koji propustaju ovo kolo?
-
primussucks
- Kontakt:
Nije bio opsajd protiv Širokog ...
- Bersaga
- Kontakt:
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Ja bi vas opet zamolio da se ne spustate na ovaj nivo. Decko je bolestan i to je svima jasno. U pp ti mogu napisati i o kome se radi.
Radije preskoci brate !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Navijači kontaminirane zone do neki dan psovali Markale, sad pišu ne zaboravi Markale. Valjda došli pameti.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Veoma zlonamjeran i bezobrazan post.
A i ovo kontaminirani dolazi grada koji se istice kao svjetski lider u zagađenju
Srce, čast i ponos!
Zlonamjeran i bezobrazan naravno. Nikad ništa od vas lijepo čuo nisam.
Što se drugog dijela tiče, ta zagađenost je 15-20 dana. A u Zenici kad otvoriš prozor na naplatnim kućicama, nije bitno godišnje doba, štipa i za oči i za nos.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ovom bolesnom djetetu neko treba pomoći.
Nisi nista lijepo cuo jer ne ocito ne zelis da cujes.mnon46 je napisao/la: ↑05 feb 2026, 15:12Zlonamjeran i bezobrazan naravno. Nikad ništa od vas lijepo čuo nisam.
Što se drugog dijela tiče, ta zagađenost je 15-20 dana. A u Zenici kad otvoriš prozor na naplatnim kućicama, nije bitno godišnje doba, štipa i za oči i za nos.
A ta zagađenost ocigledno ostavi traga za citavu godinu, iz svega sto si naveo djelujes poprilicno kontaminirano
Srce, čast i ponos!
Ne sultane, nego nemaš šta lijepo čuti od ljudi iz Zenice. Samo mržnju.Venom je napisao/la: ↑05 feb 2026, 15:20Nisi nista lijepo cuo jer ne ocito ne zelis da cujes.
A ta zagađenost ocigledno ostavi traga za citavu godinu, iz svega sto si naveo djelujes poprilicno kontaminirano
Evo za 24 sata napokon pocinje najzanimljivija liga na kugli zemaljskoj .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Vidis, kazem ja umobolno celjade. Samo grijeha zaraditi zbog njega. Neka te DilBereSarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑05 feb 2026, 15:16Pitari nemaju pravo glasa sta ti je njihov psiholog je to naredio da urade.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Izvjestaj za 2026tu ne postoji, tek.je pocela.Pitaristok je napisao/la: ↑05 feb 2026, 12:08Ovo tvoje što si naveo je spinovanje, sam sebe pobijaš. Kad sukcesivno biraš godine kako tebi odgovara, to je spinovanje, kontaš, i plus to nije '26ta već '35ta, knjiži ga za 10godina nemoj sad.Argentina je napisao/la: ↑05 feb 2026, 09:34Pitaristok je napisao/la: ↑05 feb 2026, 09:11Razlika 200k km i ono nešto pokušava dokazati, wow. Ali opšitna je to dala, ok, onda i nama skini kanton ako ćeš sukcesivno računati ko ti je šta dao.Vi kazete sami mi dobivamo, vi nista. Imate sad crno na bijelo da ste spinovali.jurisicduska je napisao/la: ↑05 feb 2026, 09:18
Najjace sto ne računaju 5 za istok i 2 za sjever. Ko da se to nece dogoditi.
Magoda im reper za nešto. Tu odmah vidis koliko je sati.
Napisao sam da se radi o periodu 2018-2025 i pet spinujete jug i sjever grasite, a i to napisao da je 2026ta. Sta god da vam se kaze, argumentuje i predstavi, vi svoje.
Da rezimiramo cinjenice, a vec napisao:
2018-2025 ste dobili od Kantona vise nego mi, iako ste svim silama predstavljali da mi dobivamo masne pare, a vi nista
I da, u 2026 dobivamo rekordne novce i vise od ostalih. Za razliku od vas, ne pravim se mutav i ne lazem.
Pisao sam vam vec, kad dodje da vam se gradi stadion, bujrum, recite da necete i sami ga pravite.
Period 2018-2025 ste dobili vise para od Kantona nego mi, a pricate da samo nas guraju. Poklopi se.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nista nije smijesnoMorpheus je napisao/la: ↑05 feb 2026, 11:24Hahahaha joj jesi smiješan hahah baš si ludKONTRASVIH je napisao/la: ↑05 feb 2026, 10:24Lijepo je gledati kako se stadion gradi i kako se poboljsavaju uslovi. Ako bi se recimo desilo da se stadion potpuno zatvori zbog veceg renoviranja, mi imamo i drugi, nas gradski stadion na Kosevu.
Sto se tice komsija, ja sam za, al siguram sam i vecina navijaca Zelje, da im se pruzi podrska i pomoc oko izgradnje nekog manjeg stadioncica 5-6-7 milja, za njihovu realno puno skromniju bazu navijaca, samo da bar pokrenu nesto.Najluđi si u raji vjeruj mi
![]()
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Maloprije baš kontam da nije on u pitanju. Dugo ga nema na Facebooku, kontao sam da se smirio, izliječio malo. Žalosno fkt da se neko s takvim defektom rodi i onda dogura do ovog stadija. Nije za zamjerit svakako.NazorUso je napisao/la: ↑05 feb 2026, 15:31Vidis, kazem ja umobolno celjade. Samo grijeha zaraditi zbog njega. Neka te DilBereSarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑05 feb 2026, 15:16Pitari nemaju pravo glasa sta ti je njihov psiholog je to naredio da urade.![]()
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Unatoc uclanjivanju i ljudi i ziviotinja fks ima trenutno 1700 clanova manje nego FKŽ. (Ne racunajuci donirane ulaznice za djecu sa potrebama i bez rodisteljskog staranja)
Dje je ta euforija pa dosao je Menalo hej!
Dje je ta euforija pa dosao je Menalo hej!
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Napisi meni.
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Steta sto batko nije koristio kondome. Da jest, Sad ti nebi pisao po forumima. Jos uvjek bi se mućkao u njegovim jajimaSarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑05 feb 2026, 15:16Pitari nemaju pravo glasa sta ti je njihov psiholog je to naredio da urade.
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Dilber vam poljubi mamu svim pitarimaZutti je napisao/la: ↑05 feb 2026, 15:49Maloprije baš kontam da nije on u pitanju. Dugo ga nema na Facebooku, kontao sam da se smirio, izliječio malo. Žalosno fkt da se neko s takvim defektom rodi i onda dogura do ovog stadija. Nije za zamjerit svakako.NazorUso je napisao/la: ↑05 feb 2026, 15:31Vidis, kazem ja umobolno celjade. Samo grijeha zaraditi zbog njega. Neka te DilBereSarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑05 feb 2026, 15:16
Pitari nemaju pravo glasa sta ti je njihov psiholog je to naredio da urade.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.