a sto ga posra djeteta minapoleon72 je napisao/la: ↑05 feb 2026, 12:01Mamas potpisao 2.6.2025.Lucas je napisao/la: ↑05 feb 2026, 11:34Mamas, u Zekićevim izmišljanjima podzemnih voda, nije ni dobio, konkretnu priliku u kontinuitetu, pa da mu sudimo.Da je barem uvezao 3-4 utakmice od prve minute.Siguran sam, da ima kvalitet, samo što nije imao adekvatnu priliku da ga pokaže.SHZ82 je napisao/la: ↑05 feb 2026, 11:27ovaj Ivanisevic je totalna nepoznanica, nema zapazenih minuta u HNL tako da ovo je dovedeno na prijedlog nekog skauta ili neka menadjerska igra. Jer kao podudba gosini dana sa pravom otkupa, cudno ali ok vidket cemo sta moze ponuditi ako dobije neke minute.
Menala ocekujem vec protiv Celika u prvih 11 i to u punoj snazi dolazi iz dobre ekipe, igrao je dovoljno i on mora zauzeti svoje mjesto i nametnuti se vec u Zenici.
Mamasa nema do kraja sezone, covjek je dosao kao veliko pojacanje i skupio 8 utakmica u godinu dana, nisam siguran sta mi od njega vise mozemo ocekivati.
Uglavnom sutra tekma, vec nekako trepti pod nogama
Zekic podnio ostavku 5.8.2025.
Zekic je Mamasu bio trener u tri takmicarske utakmice (Craiova 2x, Radnik)
Mamas nijednu utakmicu nije bio ni na klupi radi povrede koljena
Stvarno ga je Zekic unakazio, drazi mu bio junior Amar Ceric da mu sjedi na klupi nego Rafail Mamas za kojeg je placeno obestecenje. Zorane Zekicu, unistio si Sarajevo i Mamasa! Da nije Zekica Mamas bi sad bio ispred Ricea u Arsenalu, platio bi ga Arteta 75 miliona.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Evo rece cvitanovic da sa Menalom sada mozemo igrati drugaciji sistem , valjda nece biti 3 nazad , samo 4231 ili 433.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Mislim da hoce jer nam fali napadaca za ovu utakmicuSHZ82 je napisao/la: ↑05 feb 2026, 13:14Menalo ipak ima pravo nastupa, mislio sam da ga nece stici registrovati.
Sta mislite hoce li ga sutra odma gurnuti u prvih 11
Banic
Beganovic Gojkovic Maroodza Mujkic
Ignatkov
Kyeremeh Elezi Ljaljic Menalo
Turkes
po meni 4141 bi trebali Radnikom krenuti totalno ofanzivno i ganjati sto brzi gol
sa 3 nazad bi ipak igrao sa Borcem,Zrinjskim, Velezom
"H. Mehmedović i Cerić su priključeni juniorima. Mislim da nema smisla da imamo 25 igrača na treningu".
Očekivano, iako je bilo komentara da nam ne trebaju pojačanja i da Anes može odmah u prvi sastav umjesto Guliashvilia.
Očekivano, iako je bilo komentara da nam ne trebaju pojačanja i da Anes može odmah u prvi sastav umjesto Guliashvilia.
Nek mi neko kaze da je ovo pogresno preneseno.
Kakav debil
Kakav debil
- Burberry46
- Kontakt:
"Po potrebi će biti uz prvu ekipu, on i Cerić će biti sa juniorima, ali se potvrdio se kao jedna izuzetno igrač koji ima nos za šansu. Koji ima dobre stvari, potencijal sigurno postoji."
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Pozdrav za naseg ljubitelja akademije mozda ga ovi mladici vrate na temu da mozemo uzivati u njegovim postovima. A imao bih ga i za Nancy nesto pitati.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Ako će promijeniti ovu utakmicu na 4-2-3-1, onda može ovako.
Banić
Ristovski - Gojković - Bralić - Maroodza
Ignatkov - Cimirot
Kyeremeh - Ljajić - Menalo
Turkeš
Ako Kyeremeh nije još spreman onda bi tu stavio Elezija.
Banić
Ristovski - Gojković - Bralić - Maroodza
Ignatkov - Cimirot
Kyeremeh - Ljajić - Menalo
Turkeš
Ako Kyeremeh nije još spreman onda bi tu stavio Elezija.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Ja bih prije Telalovica nego Ignatkova
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Može i Kuprešak na mjesto Kyeremeha, igrao je neke fine utakmice na desnom krilu.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
N3R3D je napisao/la: ↑05 feb 2026, 15:35Može i Kuprešak na mjesto Kyeremeha, igrao je neke fine utakmice na desnom krilu.
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Ismir na Linkedinu stavio Owner of Sarajevo Football Club ko da je osnivač Gospodara mi, ko da je njegova privatna prčija 
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Sutra mi je revijalnog karaktera tekma nesto sam uvjeren u pobjedu a vec srijedu jedva cekam Zenicu. Fali nam Čelik u ligi i Robijaši uz svo uvažavanje prema klubovima koji trenutno igraju u premijer ligi tipa rudar prijedor, posušje...
Sutrasnju utakmicu uzet ozbiljno, svaki igrac mora dat 100% da bi se uzela tri boda.
Radnik je ekioa koja UVJEK IGRA DOBRO PRVE 3-4 utakmice i zadnje 2-3 u prvenstvu.
Takodje jace ekipe uvjek igraju slabije na pocetku.
Cvitanovic je rekao da su od 5 sedmica fakticki 1 sedmicu imali dobro vrijeme..
Banic
Beganovic ristovski gojkovic marodza
Cimirot ignjatkov adem kupresak
Turkes
Radnik je ekioa koja UVJEK IGRA DOBRO PRVE 3-4 utakmice i zadnje 2-3 u prvenstvu.
Banic
Turkes
Fali ti dole jedan u ekipi.Pitar6785 je napisao/la: ↑05 feb 2026, 17:19Sutrasnju utakmicu uzet ozbiljno, svaki igrac mora dat 100% da bi se uzela tri boda.
Banic
Turkes