Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

231983
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la 231983 » 05 feb 2026, 13:55

Mi cemo na kraju zavrsiti na aBidasu s Arizone

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 05 feb 2026, 16:39

Samo kod nas Kelme yebeni. Nemoguce da ne mogu nabaviti makar Pumu. Jbt pa Latvija u fudbalu ima Adidas dresove. Ne znam jesu li sta mijenjali u proteklom periodu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

aezakmi
Kontakt:

Post Postao/la aezakmi » 05 feb 2026, 17:39

DamirT je napisao/la:
05 feb 2026, 16:39
Samo kod nas Kelme yebeni. Nemoguce da ne mogu nabaviti makar Pumu. Jbt pa Latvija u fudbalu ima Adidas dresove. Ne znam jesu li sta mijenjali u proteklom periodu.
Kao da dresovi igraju. :nene:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 05 feb 2026, 18:00

aezakmi je napisao/la:
05 feb 2026, 17:39
DamirT je napisao/la:
05 feb 2026, 16:39
Kao da dresovi igraju. :nene:
Slazem se da ne igraju, ali opet reprezentacija djeluje ozbiljnije sa tim renomiranim proizvodjacima, a ne raspalim Kelmeom, koji daje dresove Filipinima i nekakvoj Dominiki, kako vec se zovu. A slozit ces se da nismo njihov rang, taman da igramo sa igracima iz lige.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 05 feb 2026, 19:22

Poslije Hrvatske i Kosovo potpisuje sa adidasom. Da je bar joma od mutavih Španaca nego baš Kelme od kojeg je i FAP iz Priboja u boljem stanju.

I Srbi imaju neku lijevu marku za sponzora, al' bar su Ameri, čini mi se.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 05 feb 2026, 19:23

Hajde losiji kvalitet je vjerovatno kelme , mada su i oni neku novu tehnologiju ubacili kopirajuci ove velike brendove., ali da nam ne mogu neki dizajn napraviti da zvoni.uz Espanyol i Watford smo jedino sto valja pod njihovim ugovorom.
I da se plasiramo na SP , vjerovatno bi kasnili sa produkcijom i mi bi nastupili u ovim starim dresovima.

A capelli jeste americki , ali kaska dobro u svemu, dosta se klubovi i navijaci žale i na kvalitet, distribuciju, velicine.
Ajvatar

TefalTava
Kontakt:

Post Postao/la TefalTava » 05 feb 2026, 20:27

katalinski je napisao/la:
05 feb 2026, 19:23
Hajde losiji kvalitet je vjerovatno kelme , mada su i oni neku novu tehnologiju ubacili kopirajuci ove velike brendove., ali da nam ne mogu neki dizajn napraviti da zvoni.uz Espanyol i Watford smo jedino sto valja pod njihovim ugovorom.
I da se plasiramo na SP , vjerovatno bi kasnili sa produkcijom i mi bi nastupili u ovim starim dresovima.

A capelli jeste americki , ali kaska dobro u svemu, dosta se klubovi i navijaci žale i na kvalitet, distribuciju, velicine.
Najgore od svega sto mi nosimo jedan dres tri kvalifikacije sto se nikada nije desilo ni sa seljackom legeom, repke svake kvalifikacije il za euro i svjetsko mijenjaju dresove a mi tri godine u istim :crazy: :crazy: jedina smo evropska reprezentacija koja nije mijenjala dresove u potpunosti :wtf:

Znaci dobili amo dresove za 2022/2023 prozor i to na sred njega
2024/25 nista
2026/27 nista

:bow:

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 05 feb 2026, 20:28

Pa rečeno je da će biti novi dresovi ako se kvalifikujemo na SP, ako ne onda u LN. Nadam se da će se potruditi oko dizajna.

TefalTava
Kontakt:

Post Postao/la TefalTava » 05 feb 2026, 21:24

Coolpanda24 je napisao/la:
05 feb 2026, 20:28
Pa rečeno je da će biti novi dresovi ako se kvalifikujemo na SP, ako ne onda u LN. Nadam se da će se potruditi oko dizajna.
Nema to apsolutno nikakve veze sto govoris to bi onda znacilo da dobijes novi dres svakih desetak godina, kod klubova se dresovi mijenjaju svake sezone a kod reprezentacija za svako euro i svjetsko bilo to kvalifikacije za njih il samo takmicenje pa poslije takmičenja naredne odigras u istim

Nikada do sada se nije desilo da odradimo dva ili vise kvalifikacionih ciklusa bez promjene dresa, legea je to radila i Adidas imali smo novi dres svake kvalifikacije

Ovo sada je smijurija da cetiri godine nosis jednu te istu stvar :crazy:

I nemojte bogavam one ne igraju dresovi niti je bitno kako izgledaju bitno je ne bi svaka repka i klub pravili hype u vezi toga

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 05 feb 2026, 21:44

TefalTava je napisao/la:
05 feb 2026, 21:24
Nema to apsolutno nikakve veze sto govoris to bi onda znacilo da dobijes novi dres svakih desetak godina, kod klubova se dresovi mijenjaju svake sezone a kod reprezentacija za svako euro i svjetsko bilo to kvalifikacije za njih il samo takmicenje pa poslije takmičenja naredne odigras u istim

Nikada do sada se nije desilo da odradimo dva ili vise kvalifikacionih ciklusa bez promjene dresa, legea je to radila i Adidas imali smo novi dres svake kvalifikacije

I nemojte bogavam one ne igraju dresovi niti je bitno kako izgledaju bitno je ne bi svaka repka i klub pravili hype u vezi toga
Ma slažem se drug da smo oličenje amaterizma, po mnogim pitanjima, pa i po ovom. Ja također smatram da su dresovi bitni, sav taj marketing, hajp… a kod nas je sve to na jako niskim granama. Doduše, i igra nam je bila Bogu plakat, kult se izgubio, nadat se sad da će nas krenuti sa ovom omladinom pa će se i sve te propratne stvari (valjda) dići na neki nivo.

TefalTava
Kontakt:

Post Postao/la TefalTava » 06 feb 2026, 00:16

05 feb 2026, 21:44
TefalTava je napisao/la:
05 feb 2026, 21:24

Ma slažem se drug da smo oličenje amaterizma, po mnogim pitanjima, pa i po ovom. Ja također smatram da su dresovi bitni, sav taj marketing, hajp… a kod nas je sve to na jako niskim granama. Doduše, i igra nam je bila Bogu plakat, kult se izgubio, nadat se sad da će nas krenuti sa ovom omladinom pa će se i sve te propratne stvari (valjda) dići na neki nivo.

slika

Mogu oni fine dresove izvuci i napraviti evo im novih dizajna za ovu godinu ovaj plavi sa crvenim sto je, umjesto crvene žuta i bog te veselio strasan dres

slika

na taj fazon jos na kragni zutu liniju izvuci i tjt ala 90te jos oni imaju citavu kolekciju u tom fazonu devedesetih za casual prije tekmi koja bi nam vrhunski stajala

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 23 feb 2026, 21:18

Koliko "veliki" igrač kad su yebenom Borcu posvetili "kolumnu".
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Shevko
Kontakt:

Post Postao/la Shevko » 24 feb 2026, 08:19

Kakav sponzor takva i repsssstacija

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: hansbosna, Majestic-12 [Bot] i 17 gostiju.