Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
Mi cemo na kraju zavrsiti na aBidasu s Arizone
Samo kod nas Kelme yebeni. Nemoguce da ne mogu nabaviti makar Pumu. Jbt pa Latvija u fudbalu ima Adidas dresove. Ne znam jesu li sta mijenjali u proteklom periodu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Slazem se da ne igraju, ali opet reprezentacija djeluje ozbiljnije sa tim renomiranim proizvodjacima, a ne raspalim Kelmeom, koji daje dresove Filipinima i nekakvoj Dominiki, kako vec se zovu. A slozit ces se da nismo njihov rang, taman da igramo sa igracima iz lige.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Centre forward
- Kontakt:
Poslije Hrvatske i Kosovo potpisuje sa adidasom. Da je bar joma od mutavih Španaca nego baš Kelme od kojeg je i FAP iz Priboja u boljem stanju.
I Srbi imaju neku lijevu marku za sponzora, al' bar su Ameri, čini mi se.
I Srbi imaju neku lijevu marku za sponzora, al' bar su Ameri, čini mi se.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
- katalinski
- Kontakt:
Hajde losiji kvalitet je vjerovatno kelme , mada su i oni neku novu tehnologiju ubacili kopirajuci ove velike brendove., ali da nam ne mogu neki dizajn napraviti da zvoni.uz Espanyol i Watford smo jedino sto valja pod njihovim ugovorom.
I da se plasiramo na SP , vjerovatno bi kasnili sa produkcijom i mi bi nastupili u ovim starim dresovima.
A capelli jeste americki , ali kaska dobro u svemu, dosta se klubovi i navijaci žale i na kvalitet, distribuciju, velicine.
I da se plasiramo na SP , vjerovatno bi kasnili sa produkcijom i mi bi nastupili u ovim starim dresovima.
A capelli jeste americki , ali kaska dobro u svemu, dosta se klubovi i navijaci žale i na kvalitet, distribuciju, velicine.
Ajvatar
Najgore od svega sto mi nosimo jedan dres tri kvalifikacije sto se nikada nije desilo ni sa seljackom legeom, repke svake kvalifikacije il za euro i svjetsko mijenjaju dresove a mi tri godine u istimkatalinski je napisao/la: ↑05 feb 2026, 19:23Hajde losiji kvalitet je vjerovatno kelme , mada su i oni neku novu tehnologiju ubacili kopirajuci ove velike brendove., ali da nam ne mogu neki dizajn napraviti da zvoni.uz Espanyol i Watford smo jedino sto valja pod njihovim ugovorom.
Znaci dobili amo dresove za 2022/2023 prozor i to na sred njega
2024/25 nista
2026/27 nista
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Pa rečeno je da će biti novi dresovi ako se kvalifikujemo na SP, ako ne onda u LN. Nadam se da će se potruditi oko dizajna.
Nema to apsolutno nikakve veze sto govoris to bi onda znacilo da dobijes novi dres svakih desetak godina, kod klubova se dresovi mijenjaju svake sezone a kod reprezentacija za svako euro i svjetsko bilo to kvalifikacije za njih il samo takmicenje pa poslije takmičenja naredne odigras u istimCoolpanda24 je napisao/la: ↑05 feb 2026, 20:28Pa rečeno je da će biti novi dresovi ako se kvalifikujemo na SP, ako ne onda u LN. Nadam se da će se potruditi oko dizajna.
Nikada do sada se nije desilo da odradimo dva ili vise kvalifikacionih ciklusa bez promjene dresa, legea je to radila i Adidas imali smo novi dres svake kvalifikacije
Ovo sada je smijurija da cetiri godine nosis jednu te istu stvar
I nemojte bogavam one ne igraju dresovi niti je bitno kako izgledaju bitno je ne bi svaka repka i klub pravili hype u vezi toga
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Ma slažem se drug da smo oličenje amaterizma, po mnogim pitanjima, pa i po ovom. Ja također smatram da su dresovi bitni, sav taj marketing, hajp… a kod nas je sve to na jako niskim granama. Doduše, i igra nam je bila Bogu plakat, kult se izgubio, nadat se sad da će nas krenuti sa ovom omladinom pa će se i sve te propratne stvari (valjda) dići na neki nivo.TefalTava je napisao/la: ↑05 feb 2026, 21:24Nema to apsolutno nikakve veze sto govoris to bi onda znacilo da dobijes novi dres svakih desetak godina, kod klubova se dresovi mijenjaju svake sezone a kod reprezentacija za svako euro i svjetsko bilo to kvalifikacije za njih il samo takmicenje pa poslije takmičenja naredne odigras u istimCoolpanda24 je napisao/la: ↑05 feb 2026, 20:28Pa rečeno je da će biti novi dresovi ako se kvalifikujemo na SP, ako ne onda u LN. Nadam se da će se potruditi oko dizajna.
Nikada do sada se nije desilo da odradimo dva ili vise kvalifikacionih ciklusa bez promjene dresa, legea je to radila i Adidas imali smo novi dres svake kvalifikacije
I nemojte bogavam one ne igraju dresovi niti je bitno kako izgledaju bitno je ne bi svaka repka i klub pravili hype u vezi toga
Coolpanda24 je napisao/la: ↑05 feb 2026, 21:44Ma slažem se drug da smo oličenje amaterizma, po mnogim pitanjima, pa i po ovom. Ja također smatram da su dresovi bitni, sav taj marketing, hajp… a kod nas je sve to na jako niskim granama. Doduše, i igra nam je bila Bogu plakat, kult se izgubio, nadat se sad da će nas krenuti sa ovom omladinom pa će se i sve te propratne stvari (valjda) dići na neki nivo.TefalTava je napisao/la: ↑05 feb 2026, 21:24Nema to apsolutno nikakve veze sto govoris to bi onda znacilo da dobijes novi dres svakih desetak godina, kod klubova se dresovi mijenjaju svake sezone a kod reprezentacija za svako euro i svjetsko bilo to kvalifikacije za njih il samo takmicenje pa poslije takmičenja naredne odigras u istimCoolpanda24 je napisao/la: ↑05 feb 2026, 20:28Pa rečeno je da će biti novi dresovi ako se kvalifikujemo na SP, ako ne onda u LN. Nadam se da će se potruditi oko dizajna.

Mogu oni fine dresove izvuci i napraviti evo im novih dizajna za ovu godinu ovaj plavi sa crvenim sto je, umjesto crvene žuta i bog te veselio strasan dres

na taj fazon jos na kragni zutu liniju izvuci i tjt ala 90te jos oni imaju citavu kolekciju u tom fazonu devedesetih za casual prije tekmi koja bi nam vrhunski stajala
- Centre forward
- Kontakt:
Koliko "veliki" igrač kad su yebenom Borcu posvetili "kolumnu".
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Kakav sponzor takva i repsssstacija
Trenutno korisnika/ca: 231983, B1988K, CAGarfia, Confiance, cutura, DzemoVoliMarmeladu, Hazre, jasmin10, Micron, napapijri1987, Proximic, rukometubih23, seha77, signalidunapark, zikerrz21 i 75 gostiju.