Kad mzes ti kao konj ne vidim sto ne bi mogle i cuke
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nije tako, bili su u Banjaluci 10-15 puta.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 feb 2026, 17:20Zato sto im je maksimalan domet Posusje i Mostar,dalje nit mogu nit smiju
Znači lujki qrčina!
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Uz dužno poštovanje navijački ste dosta tanji od nas, posjeta vam je bila kriminalna i u par prvih kola kad je bilo lijepo vrijeme, godinama kaskate kad su članske u pitanju.Zutti je napisao/la: ↑06 feb 2026, 17:15Moraš prvo pročitati post na koji odgovaraš jer se ovako provaljuješ.StrikeWarzone je napisao/la: ↑06 feb 2026, 17:05Na isto se svede u vašim glavama.
Mi jednu-dvije utakmice podbacili, vi tanki skoro svaku...
Uostalom statistike ne lažu, godinama najgledaniji, tako da ne svede se baš to na isto.
Ja sam rekao da kad sve faktore: termin, rezultate, atmosferu, vremenske uslove svedeš na isto - mi imamo jednake/slične brojke. To je činjenica i to sam ti gore dokazao sa utakmicom koja je igrana u subotu 16:00, a jedini razlog mizerne posjete je derbi kolo ranije i vrijeme. Dakle, faktori koji utiču na posjetu kad se svedu na isto - dobijemo isto.
Što se tiče nas, mi smo tanki, niko ne bježi od toga. Svjesni problema, boriš se koliko možeš. Kod vas je priča da vas ima prosjek 7-8000, qurči se time, a već sam ti objasnio da to nije tako. Navijača, odnosno bolesnika na jednoj i drugoj strani ima sličan broj, da ne kažemo isti. Ovi što dođu 1.-2. kolo, dok je lijepo vrijeme igra se na svježinu pa se odigra dobra utakmica i neko pobijedi - to su simpatizeri kluba i to ne treba uzimati za ozbiljno.
7.500/8.000, druga strana 4.000/4.500 je realno stanje.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Kako je priznat ovaj prvi gol Rudara? Uz var da se ovaj gol prizna
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Kombi ostao u kvaru u Sanskom Mostu zato nema vara u PrijedoruRobertHrkac555 je napisao/la: ↑06 feb 2026, 17:28Kako je priznat ovaj prvi gol Rudara? Uz var da se ovaj gol prizna
Crni Cerak 🐦⬛
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Veci ofsajd je gol koji im je priznao
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- RollingPaper
- Kontakt:
Ma nece sudije dat Rudaru da pobjedi ovu nejac iz Sirokog
Sada nije ofsajd 
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Ne sumnjam da si se odazvao.

Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Španci baš dobri, zanimljiv špic. Široki se baš doveo u opasnost.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Sunce smetalo, kako da povuku linije?
Krimosi !
Krimosi !
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Koja je veza Rudara i ovoliko Španjolaca?
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Napokon pocinje polusezona i jedva cekako da slusamo " mi imamo najbolju posjetu".
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Njihov trener.
Ja sam mislio krenuce sad, nema razloga da ne idu. Cak i ovi alkoholi, koju su brojkom skoro pa identicni ko i skripari, odu na gostovanje skoro svako. Zivo me zanima o cemu pricaju par dana pred gostujucu utakmicu svog kluba?! Ili se tu sedmicu izbjegavaju po gradu, ne znaju se.. da slucajno ne bi ko potegnuo pricu o gostovanju
kaze osoba koja navija za klub gdje se u vlakovu na prosjecan radni dan na dzenazama skupi vise ljudi nego na KoševuJet2Holiday je napisao/la: ↑06 feb 2026, 17:38Napokon pocinje polusezona i jedva cekako da slusamo " mi imamo najbolju posjetu".